Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

günaydın kızlarr
nasıl yorgunum nasıl uykum var anlatamam sabahın kör vakti kalktı yine veled yeni uyudu bende 1 kase nesfit yiyorum şimdi nasıl acıkmışım anlatamam bu saate kadar yarım elma yemiştim sadece
yeşil çayımıda demledim geldim
sabah tartıldım 200 gr almışım maleseff ama size sö daha fazlasını vereceğim inşallahh

jnazımm hosgeldın ıyı gecler oglusunuz ası kutlu olsun canım nıce yaslaraa
canımıniçii çok sağol dün gece karşılaşamadık malesef
maimm zevkle tatlım :)
çok teşekkür ederiz teyzesi rabbim nice yaşlarını göstersin inşallah
oyyy o zaman o kadar yemeye kilomuz yine iyi
Günaydınnnn Herkeseee

kahvaltım
1 yumurta
1 dolmates
1 dilim ekmek
1 bardak yeşil çay
afiyet olsun tatlım
maicim ben böyle beslendiğimde bütün gün doymuyorum nedense bi kere midem açılmaya görsün
selam kıslar
kahvaltım
ızgara köfte
portakal suyu

kılom çok fena 72.9 wc sorunum var
afiyet olsun canım
ama sağlıksız olmuş sabah sabah daha hafif şeyler yeseydin keşke
bu arada kabızlık için müsli çok iyi geliyor
bencede mağdurcum yoksa diyet falan kalmıyor
anammm ben bu mesajı atlamışım cumbonun mesajında gördüm şimdi...
bu ne laaaaa bana diyene bak sen hele... şimdi ben sana ne ceza vereyim söle bakimmmm:88:

jnaz bacımmmmmmmmmmmmmm napıyon kuzummmmmmmm
bebişin napıyoooo

ölüyorum yorgunluktan canımyaa
kulağımda tıkanmış bi uğultu bi uğultu sorma
bebişimde uyuyor şekerim
sen nasılsın okuldamı sın?
ay bebiş derken hadi resim güncelleyelim bizde koca adam oldu artık
profilede kendi resmimide ekleyeyim :)

Son düzenleme:
kızlarr benim pcm yine bozuk hatlarda sanırım bu yüzden geçiçi bir süre ayrılıyorum kendinize iyi bakın.. tekrar görüşmek üzere hoşçakalın...

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
anammm aslı gelmiş... ben de dün msn de seni soruyodum kızlara... nerdesin şekerim sen...

SAOL JALECİM
aklıma gelmedi müsli bak onu yiyeyim

yürüyüşümü yaptım da geldım ohhh sahilde mis gibi okyanus kokusunu içime çeke çeke....

kızlarr benim pcm yine bozuk hatlarda sanırım bu yüzden geçiçi bir süre ayrılıyorum kendinize iyi bakın.. tekrar görüşmek üzere hoşçakalın...
sende kendine çok iyi bak canım
SAOL JALECİM
aklıma gelmedi müsli bak onu yiyeyim

yürüyüşümü yaptım da geldım ohhh sahilde mis gibi okyanus kokusunu içime çeke çeke....

rica ederim canım
ah ahh bende çok özledim sahili
şimdi öyle bi yerde yaşıyorum ki ne deniz ne sahil
ayy hele istanbul burnumda tütüyor resmen 1 ay olacak gitmeyeli

gecmısı okudum kızlar ama ne dıycegımı bılemıyorum ben sanırım eror verıyom seyy beklenen telefon geldıdeee cuma gunu yokum sekerler bılgınız olsun sımdıden dumur oldum nen benn

çok sevindim canım hadi bakalım inşllah mülakattan da geçersin... ayy çok heyecanlandım vallahi süper bi haber kız buuu....

cuma saat 12 ye kadar her kes kilosunu yazar ben paylaşırım canım listeyi sen boşver onu...
tekrar hayırlı olsun canım... inşallah senin için çok güzel olur herşey...

gecmısı okudum kızlar ama ne dıycegımı bılemıyorum ben sanırım eror verıyom seyy beklenen telefon geldıdeee cuma gunu yokum sekerler bılgınız olsun sımdıden dumur oldum nen benn

Haydi hayırlısı dualarımız seninle.
Bu arada kimse öğle yemeğini yazmamış yemediniz mi yoksa

ben öğle ile akşamı beraberyazayım dedim.. ayrı ayrı olunca karışıyo...

ayyy içim kıpır kıpır oldu makeeeee çok sevindim nennnn...
nere kaçtın ... şimdi burda olsan kocaman sarılır öperdim lan seniii

Sen neler yedin diye sorduğunuzu duyuyorum sanki
Sabah 1,5 dilim ekmek 1 dilim peynir ve süt
ara yarım elma
öğle
4 kaşık fırında kabak ve patates, yoğurt 1 dilim ekmek
ara 2 kuru kayısı
1 sade maden suyu
1 muz

canım kendıme gelemk ıcın yurudum geldımm canım benım cok saoll ınan o kadar okadar mutluyumkıı anlatamammm cok saol canım op benııı op bırınee sarılıp hungur hungur aglayasım varrrr

canım kendıme gelemk ıcın yurudum geldımm canım benım cok saoll ınan o kadar okadar mutluyumkıı anlatamammm cok saol canım op benııı op bırınee sarılıp hungur hungur aglayasım varrrr

Haydi hayırlısı dualarımız seninle.
Bu arada kimse öğle yemeğini yazmamış yemediniz mi yoksa

cok tesekur ederım canım dualarınıza ıhtıyacım var mulakatı da asmam lazımm cok saolun ya

ben kendımde degılım ne yedım ne yaptım bana noluyo farkında bıle degılımm sadece uzun uzun yurudumm tek hatırladıgım bu

allah kımseyıı ıssız koymasın yarabbım herkesın gonlune gore versınn n

cuma saat 12 ye kadar her kes kilosunu yazar ben paylaşırım canım listeyi sen boşver onu...
tekrar hayırlı olsun canım... inşallah senin için çok güzel olur herşey...

allah kalbımı bozmasın kıbırın esırı olmıyayım allahım elımden geldıgınde dardakı herkese yardım edıcem cok saol canım cok saool

ben ölüyomusum resmen yenıden nefes aldıgımı hıssettım masallah deyın kızlar bı akslılık olmasın nolurr cok uzulurum aksılık cıkarsa ama vazgecmem yıne calısırım cabalarım ama uzulurum ısteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…