Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canlarr bugun daha ıyıyımm sındırdım sonunda

sabah 1 dılım ekmegın uzerıne krem peynır surup yedım bıde cay bu kaadar yuruyuse cıkıcam bugun kaskarım bıyıklarım offf off cok fena yarın gıdıp duzelttrıcem kaportayııı bugunde ballı maske yapım dıyorum suslenım acık bıde canta ayarlamam lazım kendıme bak sımdıı aklıma gelmemstıı

herseyım koyu kahve ve tonları ayakkkabılarım ozellıkle o yuzden cantamında koyu kahve olması lazım benımkıler acık kahve sıyah ve lacıvert var dıgerlerı hep spor ustune kırmızıyımı taksam hahahh neyse ayarlıcem ıste kendımıı cuma gunuda saglam bı fon cektırrırım 2 3 kat bozulmasın dıyeee napım kuafor acık nazımı ceksın napım alla alla sonacıma sımdılık bu kadar kızlarrr

bende yerım ama once psıkolojık olarak cokertırım soyle 3 5 saat somurtmanın kusmenın doruklarını yasatırım noldunu anlayana kadar anlamazsaa devam sormaya baslayınca cemkırmenın en babasını yaparım en sonda aglarım hhahah boyle boyle alıstı nen on bılem cektırsem sacınımı kestırdın dıyo hemen ay cok fenayız nennn yazık bu erkeklere

benim eşim de farketmez ,dip boyam gelir, kaşlarım ormana döner farketmez, ama bıyık bölgemde 2 tüy bitsin pala bıyık diye dalga geçer
bence başının etini ye, erkeklerin en talı yeri başının etidir unutma diyetini de bozmamış olursun hiihihiiih

nöbetçiyim bugün belki bi daha giremem
kahvaltı 1 küp kaşar 4 tane çubuk kraker
öğle 1 simit , şekersiz nescafe 1 tane carper peynir
ara ayva yidimmmm
akşam yemekhanede ne var bilmiyorum ne çıkarsa bahtımaaaaa

kıslar bu arada ben cuma sabahı 59.3 iken pazartesi sabahı 60.8 çıktım:26: hafatsonu sapıtık yedim çünküüü
cumaya en azından yeniden 59.3 olamk istiyorum , bu sabah 59.8 çıktım en azından 1 kilosunu vermişimmm

Kızlarr çok pişmanımmm çokkkk

2 saat önce arkadaşlarıma uyp gidip waffle yedim (boğazına dursun, zıkkım ye dediğinizi duyar gibiyim)
gelince baktım ki 1000-1500 kalori arasıymış..annaaammmm dedim napptım ben gitti tüm emeklerim çok pişmanım çokkk

ben senı ıycene psıman edım o zman sımdı yuruyuseden geldım soyunup dokulurken dur tartılım dedım tatrdıldımm

66.9 hahahah ınnuk geccem senı sen waffle yee bı dene daha bı tanesı 200 grama bedel ayol

bende 63 ten 64 e çıkmışım yahu... yakında beraber olcaz make seninleeee

arkadaşlar hemen menümü yazıyorum

sabah
iki dilim kepek ekmeği
2 kk peynir
3 zeytin
1/2 domates 1/2 saltalık
2 fincan şekersiz çay

öğle
4 yk ıspanak
4 yk yoğurt
2 dilim kepek ekmeği

ara öğün olarak 1 fincan yeşil çay içtim 1 elma yicem şimdi
akşam yemeği olarakda yanımda tost yapıp getirmisdim kepekli ekmekden o kaldı onu yerim

günaydın herkese

sabah kahvaltım
1 yumurta
5 zeytin
1 domates
2 dilim ekmek

hergün aynı aslında...

ara yok
öğle yemeğim aceleyle dışarı çıkacaktık yemek yoktu hemen omlet yaptım onu yedim yoğurt ve peynirle

arada misafirlikte 2 çatal biber kızartması
1 bardak şekersiz çay içtim

akşam yemeğimde
marul taze soğan kırmızı lahana, maydanoz ile yaptığım salatadan yedim...

gün boyu 500 ml su içtim...
suyum yine az off offf

sanahda 1 dılım ekmek krem peynır

ogleden sona 1 dılım ekmek krem peynır

2 kase sehırye corbası ıctım 3 kasıkda bulgur pılavıı a

y ama cok yoruldum butun evı temızledım mutfak banyo wc duvarlarını dahı sıldım sonacıma 1 saat yurudm 20 dk elıptık yaptım sımdı maske yaptım yuzume ballı lımonlu parlak ve canlı olsun dıyeee dusaa gırıp gelcem kızlar

Sabah 1çay bardağı süt,6 fındık (kahvaltı yapmaya vakit bulamadım)
ara 2 kuru kayısı
1 paket süt
öğlen tavuk haşlama 1,5 dilim ekmek, yoğurt
ara 3 hurma
2 kayısı 1 incir
akşam 3 kaşık ıspanak 3 kaşık yoğurt 2 kaşık pilav 1 dilim ekmek
ara maden suyu

merak edıp neydı dıye ustelemedı yemek tabagı degıl dedım tamam dedı
kaşımı pazrtesi aldırdım daha bıb gece çemkırdım dıye anladı

kız bugun düzleştirdim yıne anlamadı.çemkırdım trnçkotumu farketmedın saçımı kestırsemde farketmezsın dıyınce sacında boya mı var dıye sordu

make matmazelın çantaları güzel ben 2 tane aldım nette sıtesı var ordan kullanışlı bişey al.izmirde şubesı olabılır

ben aglamam onun için oda zaten aglamamdan nefret eder

he kız haftasonu bıyıgın cıkmış dıyen lay ettı bı suru.

kız ortaköyde mı yedın.ortaköyde waffle süper oluyoooooooo.
bizde kumpir yemek istiyoz okuldakılerle...

walla benim için süper tehlike arz ediyorsun. bu noktadan sonra öyle bir hata yapmıycam beni sollamana izin veremem.. arayı acilen açmam lazım
ayrıca bişey gözümden kaçmadı!! dün sabah 66.4 idim bu sabah 66.6 çıktım tan 200 gr bu durumda sen nerden biliyorsun tam 200 gr a bedel olduğunu geçmişten deneyimin var galiba? heheheheee
yakalandın cicimmm sende yemişsin demek ki bir zamanlar..

Sudemcım erkek milleti böyle canımcım en olmadık şeyi fark etmezler fark etsin diye uğraşırsın gözleri görmez ben artık kabullendim hiç beklemiyorum bende bir değişiklik olduğunda fark etmesini falan :)

Bu arada waffle ı ortaköyde yemedik nerde anacım vakitmi var ortaköye gidecek gezecek kadar.. İş yerine stand kurmuşlar arada kızların aklına uydum yedim 200 gr a mal oldu dün yaptığım onca sporda boşa gitti artık tövbe ettim waffle a ortaköye gitsemde yemem artık...

selam kıslar
kahvaltım
sadece müsli

ınnukcum ben ortaköye gıdesem affetmeyi düşünmüyorum
ama önce kılolar gitsin

gulum yok yemıslıgım yada basıma gelmıslıgım yokda soyle hesapladım sımdı 1 kılo 7700 kalorı demek 1000 1500 kalorı yı bırbırıne orantılarsam 150 200 gram arası kalorı fazlası yapıyo oda yag demek ondan oyle hesapladım yakalamıslıgın yok yanı acele etsen ıyı edersın elı kulagında senı gecmemın canım hatta sımdık yuruyup gelcem bakemm kac olcemde mıgdemı usutmusum yıne ay daha kas bıyık operasyonuna gıtcemm off utanc ıcındeyım kaslarımı salıverdım son 2 haftadır neyse gıdım melek ablama guzellestırsın kaslarıı

selam kıslar
kahvaltım
sadece müsli

ınnukcum ben ortaköye gıdesem affetmeyi düşünmüyorum
ama önce kılolar gitsin
afıyet olsun sabah muslı yemek guzel bı secım canımuzun sure tok tutar senı
kız madem bıseyler yıcen ıccen kanlıcaya gıt yogurt yee daha az kalorılı oyyy ben yuruyuse gıdıyom yaaa

canlar hemen sabah yedıklerımı yazım

1 tene haslanmıs yumurta yarım dılım ekmek ve krem peynır ( krem peynıre dayanamada gıcık ablam yıne almıs )

buarada ben burda gıcık mıcık yazıyomda o benım canım sız benım boyle dedıgıme bakmayın kardesler yada bız boyleyız sureklı bırbırımıze gıcık oluruz ama bırbırımızı cok severızzz sanırım o benım ayrıca sans melegım ay bak ozledım nobetten gelsede kahve yapsam onaa ama napım olur olmadık mamalar alınca sınır oluyom

selam
sabah kepek ekmeği, 1 kk peynir 8 tane de zeytin yidim, öğle 1 kase nesfit ,akşama hayır olsun artık

kıslaaaaarrr nerdesiniz
nöbetten geldim 2 saat temizlik yaptım banyo yaptım mama yedim halaaaaaa kşmse yoookkkk

öğle nesfit yedim 1 kaseden biraz fazlaa
yarını merak ediyorum kaç çıkıcam acabaaaa

selam herkese...
bu gün yoğun bi gündü daha yeni oturabildim
sabahtan hilali fiziğe götürdüm sonra ordan geldik kayınvalidemle pazara gittik ama gitmez olaydım... yaa benim çocuklarım neden normal değil anlamıyorum... bir sürü oyuncağın içinde tencere tabak çaydanlık istiyo oğlan... mahvoldum pazarda.. lesli 5 mil yapsam bu kadar yorulmazdım sanırım...

bu günkü yediklerim
sabah
1 kk peynir
5 zeytin
1 bardak yeşilçay
1 avuç maydanoz
1 dilim kepek ekmeği

ara yok dışardaydık

öğle
5 kaşık patlıcan
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği

ara
yarım kepek ekmeği
4 çeri domates
maydanoz ve bahçeden topladığım otlarladan atıştırdım
1 bardak ta yeşil çay içtim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…