Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

selam canlarımmm yeni oturabildim bilg basına hemende derse kaçıcam zaten bugün yediklerim
sabah
2 dl tam buğday ekmeği
2 kk peynir
1/2 domates
1/2 salatalık
1 tane ot köftesi

arada 3 çatal un helvası 1 bardak sıcak çikolata

öğle ve aksam yemeği olarak
1 tane döner sandviç
1 ayran

bu arada yarın herkes kilo konusunda cabuk davransın make yok ben 12ye kadar evdeyim maicimde yardımcı olacak ama ne olur elimizden gelen cabukluğu gösterelimmm

kız ne güzel işte senın oğalan önce anasına saonra kjarsıısna çay demlıycek demektır.
yaşadın evde çay derdınden kurtulursun.
ılerde kız bulması da kolay olur ıstemeye gııdnce oglum bütün çayları yapar dıye översin

off off cok fena seyler yaptım az once yarım ekmek arası peynırlı sandıvc yedım ustunede 3 tane muz yatıyom ben yaa

off off cok fena seyler yaptım az once yarım ekmek arası peynırlı sandıvc yedım ustunede 3 tane muz yatıyom ben yaa
afiyet olsun bebem de
hemen yatma bari 2-3 saat gecsın eriisn bi.kız muz kabızlık yapar bi kayısı felan ye.sabah mulakata göbüşlü gitme.mulakat kaçta?

ablan mıu azdırdı seni kımın tuzagına düştün yemezdın pek?

menün çok güseeelllll
afiyet olsun canım
ot köftesi neee

strestendir di miiiiii

akşam yemeğim
4 kaşık pırasa
bol yağsız salata

bu günü de kaçamaksız atlattım... yarın tartı günü bakalım bana neler gösterecek...

kızlar yarın 12 ye kadar herkes kilosunu paylaşırsa ben listeyi paylaşıma eklerim... yarım işi olanlar bu günden eklerse kilosunu sevinirim... ben 1 de kızı fiziğe götüreceğim taaa 5 te gelirim... liste geç kalır...

Bugün yedikleirim
Sabah 2 dilim ekmek,1 domates,1 dilim peynir,1 küçük salatalık
ara 1 elma
öğlen 1 kaşık ıspanak,1 dilim ekmek,yoğurt,3 kaşık pilav
ara maden suyu
1 portakal
2 incir
akşam 4 kaşık bakla,4 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek
ara 1 hurma

slmm 1. takımın çıtır kızları.çookkkk özür diliyorum bayadır giremedim çok yorgundum bu hafta vakit bulamadım kıssslar.makecim affet beniiii.eğer hala beni istiyorsanız yarın bildirimi erken yapamıyorum şimdi yapayım.canlarım sonunda 6 yı gördüm ama ufacık.kilom 70.2ydi.şimdi 69.9.pek sevinemedim ama olsun bu da kar

afiet olsun tatlım menün çok güzel...
baklayı nasıl pişirdin canım... bu gün ben de alacaktım da pişiremem diye almadım...

canım afıyet olsun gecenhafta kac kılo ıdın lısteye alıcaz ya senı bıde sabah kılo bıldırımını yaparsın dımı kuzum

ben hafta basıda kurllar yazmıstım malesef sozumu gerı alamam ama soyle bı sey yapabılrı 1 hafta daha deneme suresınde kalabılırsın ben artık takımda hareket ıstıyorum

ıcım bayıldı boyle ve herkesde aynı sey olmaya basladı oyuzdenlısteye buhafta alamıycam ama 1 hafta daha denem suresınde devam edelım olurmu

tamam canım benim haberim yoktu bööle olduğundan.senin işin de zor hak veriyom anacımm.bu hafta düzenli girerim inş canımcımmmm:90:

arkadaşlar önceliğiniz 1. takım olsun lütfen... çünkü burada yarışıyoruz...
diğer topiklere yazmaya fırsatınız varsa buraya da iki kelime yazabilirsiniz demekki...
sadece haftada 1 gün uğrayıp kilo bildirmek değil amaç...
burada amacımız takım olarak beraber hareket edip beraber kilo verebilmek...

alkıs maım e

farkında olmadıgımızı sanıyo olabılrıler belkı maım ole deme nerden bılsınler hangı topıke gırıp yazmıslar takıma ugrayıp ugramadıklarını bıldıgımızıı

1. TAKIM 198.ETAP

makeup (67.5/)
teodase(70.0/)
jnaz (69.8/)
giz3mmm( 63.3/)
cumbo( 59.3/)
maibeyaz (61,7/)
bucakmagduru( 73,8/)
asl35 (71.8/)
innuk(66.9/)
sudem34(72.3/)

1.TAKIM TOPLAM KİLO (676.4/)

kızlar herkes 12 ye kadar bildirim yapsın çünkü ben işe gdiyorum maininde işi var erken bildirim yapıcezz 12ye kadar bildirim yapmayının kilosunu aynı giricem af yokdur bilginize

canım afıyet olsun gecenhafta kac kılo ıdın lısteye alıcaz ya senı bıde sabah kılo bıldırımını yaparsın dımı kuzum

Makecim geçen hafta 76.9 dum. Sabah erkenden bildirim yapacağım canım.Unutmam mümkün mü?Yarını adeta iple çekiyorum.Listeye girince daha çok motive olacağımı zannediyorum canım.

afiet olsun tatlım menün çok güzel...
baklayı nasıl pişirdin canım... bu gün ben de alacaktım da pişiremem diye almadım...

Maicim baklalaı doğradım kapaklı bir teflon tencereye soğanları doğradım biraz zeytinyağı,hafif tavlandırdım sonra baklaları atttım karıştırdım kapağı kapattım.suyu salıp çekince 1 çay bardağı su kattım küçük gözde suyu çekene kadar pişirdim en son doğradığım dereotunu attım ocağı kapattım ağzı kapalı hafif soğuyana kadar beklettim.yoğurt ve sarımsakla güzel oluyor.tuzu isteğine göre ayarla.Bir de pişirirken içine bir çay kaşığı şeker atmıştım canım

1. TAKIM 198.ETAP

makeup (67.5/)
teodase(70.0/)
jnaz (69.8/)
giz3mmm( 63.3/)
cumbo( 59.3/)
maibeyaz (61,7/)
bucakmagduru( 73,8/)
asl35 (71.8/)
innuk(66.9/)
sudem34(72.3/)
reyhansx(76.9/)yeni üye
1.TAKIM TOPLAM KİLO (676.4/)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…