kız ne güzel işte senın oğalan önce anasına saonra kjarsıısna çay demlıycek demektır.selam herkese...
bu gün yoğun bi gündü daha yeni oturabildim
sabahtan hilali fiziğe götürdüm sonra ordan geldik kayınvalidemle pazara gittik ama gitmez olaydım... yaa benim çocuklarım neden normal değil anlamıyorum... bir sürü oyuncağın içinde tencere tabak çaydanlık istiyo oğlan... mahvoldum pazarda.. lesli 5 mil yapsam bu kadar yorulmazdım sanırım...
bu günkü yediklerim
sabah
1 kk peynir
5 zeytin
1 bardak yeşilçay
1 avuç maydanoz
1 dilim kepek ekmeği
ara yok dışardaydık
öğle
5 kaşık patlıcan
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
ara
yarım kepek ekmeği
4 çeri domates
maydanoz ve bahçeden topladığım otlarladan atıştırdım
1 bardak ta yeşil çay içtim...
afiyet olsun bebem deoff off cok fena seyler yaptım az once yarım ekmek arası peynırlı sandıvc yedım ustunede 3 tane muz yatıyom ben yaa
menün çok güseeelllllselam herkese...
bu gün yoğun bi gündü daha yeni oturabildim
sabahtan hilali fiziğe götürdüm sonra ordan geldik kayınvalidemle pazara gittik ama gitmez olaydım... yaa benim çocuklarım neden normal değil anlamıyorum... bir sürü oyuncağın içinde tencere tabak çaydanlık istiyo oğlan... mahvoldum pazarda.. lesli 5 mil yapsam bu kadar yorulmazdım sanırım...
bu günkü yediklerim
sabah
1 kk peynir
5 zeytin
1 bardak yeşilçay
1 avuç maydanoz
1 dilim kepek ekmeği
ara yok dışardaydık
öğle
5 kaşık patlıcan
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
ara
yarım kepek ekmeği
4 çeri domates
maydanoz ve bahçeden topladığım otlarladan atıştırdım
1 bardak ta yeşil çay içtim...
afiyet olsun canımselam canlarımmm yeni oturabildim bilg basına hemende derse kaçıcam zaten bugün yediklerim
sabah
2 dl tam buğday ekmeği
2 kk peynir
1/2 domates
1/2 salatalık
1 tane ot köftesi
arada 3 çatal un helvası 1 bardak sıcak çikolata
öğle ve aksam yemeği olarak
1 tane döner sandviç
1 ayran
bu arada yarın herkes kilo konusunda cabuk davransın make yok ben 12ye kadar evdeyim maicimde yardımcı olacak ama ne olur elimizden gelen cabukluğu gösterelimmm
off off cok fena seyler yaptım az once yarım ekmek arası peynırlı sandıvc yedım ustunede 3 tane muz yatıyom ben yaa
Bugün yedikleirim
Sabah 2 dilim ekmek,1 domates,1 dilim peynir,1 küçük salatalık
ara 1 elma
öğlen 1 kaşık ıspanak,1 dilim ekmek,yoğurt,3 kaşık pilav
ara maden suyu
1 portakal
2 incir
akşam 4 kaşık bakla,4 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek
ara 1 hurma
Bugün yedikleirim
Sabah 2 dilim ekmek,1 domates,1 dilim peynir,1 küçük salatalık
ara 1 elma
öğlen 1 kaşık ıspanak,1 dilim ekmek,yoğurt,3 kaşık pilav
ara maden suyu
1 portakal
2 incir
akşam 4 kaşık bakla,4 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek
ara 1 hurma
slmm 1. takımın çıtır kızları.çookkkk özür diliyorum bayadır giremedim çok yorgundum bu hafta vakit bulamadım kıssslar.makecim affet beniiii.eğer hala beni istiyorsanız yarın bildirimi erken yapamıyorum şimdi yapayım.canlarım sonunda 6 yı gördüm ama ufacık.kilom 70.2ydi.şimdi 69.9.pek sevinemedim ama olsun bu da kar
ben hafta basıda kurllar yazmıstım malesef sozumu gerı alamam ama soyle bı sey yapabılrı 1 hafta daha deneme suresınde kalabılırsın ben artık takımda hareket ıstıyorum
ıcım bayıldı boyle ve herkesde aynı sey olmaya basladı oyuzdenlısteye buhafta alamıycam ama 1 hafta daha denem suresınde devam edelım olurmu
alkıs maım earkadaşlar önceliğiniz 1. takım olsun lütfen... çünkü burada yarışıyoruz...
diğer topiklere yazmaya fırsatınız varsa buraya da iki kelime yazabilirsiniz demekki...
sadece haftada 1 gün uğrayıp kilo bildirmek değil amaç...
burada amacımız takım olarak beraber hareket edip beraber kilo verebilmek...
canım afıyet olsun gecenhafta kac kılo ıdın lısteye alıcaz ya senı bıde sabah kılo bıldırımını yaparsın dımı kuzum
afiet olsun tatlım menün çok güzel...
baklayı nasıl pişirdin canım... bu gün ben de alacaktım da pişiremem diye almadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?