kızlar herkes 12 ye kadar bildirim yapsın çünkü ben işe gdiyorum maininde işi var erken bildirim yapıcezz 12ye kadar bildirim yapmayının kilosunu aynı giricem af yokdur bilginize
Maicim baklalaı doğradım kapaklı bir teflon tencereye soğanları doğradım biraz zeytinyağı,hafif tavlandırdım sonra baklaları atttım karıştırdım kapağı kapattım.suyu salıp çekince 1 çay bardağı su kattım küçük gözde suyu çekene kadar pişirdim en son doğradığım dereotunu attım ocağı kapattım ağzı kapalı hafif soğuyana kadar beklettim.yoğurt ve sarımsakla güzel oluyor.tuzu isteğine göre ayarla.Bir de pişirirken içine bir çay kaşığı şeker atmıştım canım
kıs sonunda seni topkte gördüm kurban mı kessem.slmm 1. takımın çıtır kızları.çookkkk özür diliyorum bayadır giremedim çok yorgundum bu hafta vakit bulamadım kıssslar.makecim affet beniiii.eğer hala beni istiyorsanız yarın bildirimi erken yapamıyorum şimdi yapayım.canlarım sonunda 6 yı gördüm ama ufacık.kilom 70.2ydi.şimdi 69.9.pek sevinemedim ama olsun bu da kar
inş kıss bak yüzümü kara çıkarma make e senı o kadar övdüm sen kaçtın gittin.:26::26::26:tamam canım benim haberim yoktu bööle olduğundan.senin işin de zor hak veriyom anacımm.bu hafta düzenli girerim inş canımcımmmm:90:
maim haklısın bacıarkadaşlar önceliğiniz 1. takım olsun lütfen... çünkü burada yarışıyoruz...
diğer topiklere yazmaya fırsatınız varsa buraya da iki kelime yazabilirsiniz demekki...
sadece haftada 1 gün uğrayıp kilo bildirmek değil amaç...
burada amacımız takım olarak beraber hareket edip beraber kilo verebilmek...
aslı ayrılacagını soylemıstı onu dıycedım1. TAKIM 198.ETAP
makeup (67.5/)
teodase(70.0/)
jnaz (69.8/)
giz3mmm( 63.3/)
cumbo( 59.3/)
maibeyaz (61,7/)
bucakmagduru( 73,8/)
asl35 (71.8/)
innuk(66.9/)
sudem34(72.3/)
1.TAKIM TOPLAM KİLO (676.4/)
sağol canım teşekkür ederim...salça katmamışsın sanırım dimi...
ayy karnım da aç canım çekti şimdi...
1. TAKIM 198.ETAP
makeup (67.5/)
teodase(70.0/)
jnaz (69.8/)
giz3mmm( 63.3/)
cumbo( 59.3/)
maibeyaz (61,7/)
bucakmagduru( 73,8/)
asl35 (71.8/)
innuk(66.9/)
sudem34(72.3/)
reyhansx(76.9/76.5)yeni üye
1.TAKIM TOPLAM KİLO (676.4/)
Bucakmağdurunun mesajına yazdım umarım yanlış olmamıştır.Tekrar yazayım yanlış olduysa 76.5
off off cok fena seyler yaptım az once yarım ekmek arası peynırlı sandıvc yedım ustunede 3 tane muz yatıyom ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?