çok üzgünümmmm1. TAKIM 198.ETAP
makeup (67.5/66.9/0.6/0.88%)
teodase(70.0/)
jnaz (69.8/)
giz3mmm( 63.3/64.5/1.2)
cumbo( 59.3/59.3/0/0%)
maibeyaz (61,7/61/0,7/1,13%)
bucakmagduru( 73,8/73,8/0/0%)
asl35 (71.8/)geri dönmek üzere ayrıldı
innuk(66.9/)
sudem34(72.3/)
reyhansx(76.9/76.5/0,4/0,52%)yeni üye
1.TAKIM TOPLAM KİLO (676.4/)
üzgün olacak bişey yok 12 ye kadar bildirim yapman lazımdı kilonu sabit geçtim aslında paylaşım yapmadı dicektim ama diskalifiye olacaktın haftaya daha dikkat edersen sevinirim...
canım bu hafta herkeze ikazda bulunduk lütfen herkes gün içinde uğrasın özellikle bu haftaki bildirimler erken yapılsın yoksa bildirimi geç yapanlar yapmayanlar diskalifiye edilecektir diyeanlamadım ? diskalifiye derken ?
canım bu hafta herkeze ikazda bulunduk lütfen herkes gün içinde uğrasın özellikle bu haftaki bildirimler erken yapılsın yoksa bildirimi geç yapanlar yapmayanlar diskalifiye edilecektir diye
üzgün olacak bişey yok 12 ye kadar bildirim yapman lazımdı kilonu sabit geçtim aslında paylaşım yapmadı dicektim ama diskalifiye olacaktın haftaya daha dikkat edersen sevinirim...
iyiki 4. takıma bikaç birşey yazdım.. hepiniz aynı şeyi söylüyosunz. oraya yazdıklarım 1 elin parmaklarını geçmez.. abartma lütfen. oraya yazdğmdada hemen cevap veriyorlar buda benm hoşuma gidiyo ordakileride seviyorum.
burda sohbet edecek kmse olmuyorki ben ne yapayımm
üzgün olmamamın sebebide 12 de dediğini blmiyordum. ve bende çok gç yazmadım okldan gelince yazdım . nyse daha fazla birşey demiycem siz haklsnz.
alkıs maım e
farkında olmadıgımızı sanıyo olabılrıler belkı maım ole deme nerden bılsınler hangı topıke gırıp yazmıslar takıma ugrayıp ugramadıklarını bıldıgımızıı
zahmet olmazsa takımın bütün üyeleri lütfen karar defterini okusun...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html
biz anlatamıyoruz belki karar defterinden anlarsınız anlatmak istediklerimizi...
eğer takımlarda olmak istiyorsanız paylaşım şart...
en az günde bir kez gelip yediğinizi içtiğinizi yazmanız lazım... biz takım halinde ilerliyoruz...
eğer takımı sadece listelerde olmak için kullancaksanız paylaşımda bulunmayacaksanız lütfen bireysel olarak devam ediniz diyetinize...
ben sadece gizem için sölemiyorum bütün takım arkadaşlarımız için sölüyorum...
geçen hafta hep beraber asıldık ve 2. olduk bu hafta herkes kendi halindeydi 7. olduk...
zaten sonuçlar gösteriyor herkesin durumunu...
ben motivasyon istiyorum hep beraber zayıflayalım istiyorum... biraz da sizin çaba göstermenizi istiyorum....
gün 24 saat ben sasdece 5 dakikanızı istiyorum
çok şey mi istiyorum...
e bende bldiirm yaptım zaten okuldan ancak geldim . gelir gelmezde yazdım zaten takımın nerdeyse başından beri buradayım cuma günleri bldirim oldğnu biliyorum maicim sağol....
gün içindede uğramaya çalşıyorum vaktim oldkça.. bide pc soruunlu braz aşırı yavaş sürekli resetliyorum falan .. ama ynede geliyorum az çok ama altta kmseyi göremeyince btün motivasyon gidiyor ve yazasım gelmiyo .. ama bildirim yapmayı kaçrmıyorum elimden geldiğince
birden diskalifiye falan görünce şaşrdım eğer gerçekten bu kadar kurallara uymayan bri olarak görüyorsanız tabi diskalifiye edeblirsinz saygı duyarm
ayy saol bacım te 17 00 deydı gorusmem bırazda sarktı tabe velhasıl bı yandan telekonferans bı yandan ıkı keltosheheheee makee :)) nasısınnn bu hafta beni geçebilcenmi bu üç muzdan sonra merak ediyom doğrusu
Şaka bir yana da kuzum şimdi mülakattadır. Allah yardımcısı olsun inşallah başarıyla geçer bize müjdeyle gelir.. Dua edelim kızlar...
ıım canım nolsunn bı aslan buldum ıs ıcın mıgdesıne gırdım ordanda bagırsaklar anuse dogru gıdıyom bakem ısıgı gorcemmmıımakecan nirelerdesin bakiyim nasılsın napıyosun kuzucuk :86:
sımdıı ne dıımm bak gızemcım bu takımın eskı uyesısın ve uzun zmandır ama ıyı ama kotu bırlıkteyız ve burda nasıl emek verdıgımı bılıyosun sımdı gelıyom kımse yazmıyo dıyosun orda cvp verıyo dıyosun sen yazmasan ben yazmasam kım yazcek oldu gelıp gelıp gıdelım olurmu hıc oyle sey madem 4 takımı sevıyosun senıoraya tranfer edelım cunku takımda cıddı degısıklıkler yapmayı planlıyorum ve bu sekılde destek olmayanla malesef bende mutlu olamıyorum maı cok dogru soylemıs bugun benım ısım vardı bucak calısıyo maı hastaneye gıdıyo gunlerdır durum bellı bı gun onceden gelıp kılonu bıldırseydıniyiki 4. takıma bikaç birşey yazdım.. hepiniz aynı şeyi söylüyosunz. oraya yazdıklarım 1 elin parmaklarını geçmez.. abartma lütfen. oraya yazdğmdada hemen cevap veriyorlar buda benm hoşuma gidiyo ordakileride seviyorum.
burda sohbet edecek kmse olmuyorki ben ne yapayımm
üzgün olmamamın sebebide 12 de dediğini blmiyordum. ve bende çok gç yazmadım okldan gelince yazdım . nyse daha fazla birşey demiycem siz haklsnz.
zahmet olmazsa takımın bütün üyeleri lütfen karar defterini okusun...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html
biz anlatamıyoruz belki karar defterinden anlarsınız anlatmak istediklerimizi...
eğer takımlarda olmak istiyorsanız paylaşım şart...
en az günde bir kez gelip yediğinizi içtiğinizi yazmanız lazım... biz takım halinde ilerliyoruz...
eğer takımı sadece listelerde olmak için kullancaksanız paylaşımda bulunmayacaksanız lütfen bireysel olarak devam ediniz diyetinize...
ben sadece gizem için sölemiyorum bütün takım arkadaşlarımız için sölüyorum...
geçen hafta hep beraber asıldık ve 2. olduk bu hafta herkes kendi halindeydi 7. olduk...
zaten sonuçlar gösteriyor herkesin durumunu...
ben motivasyon istiyorum hep beraber zayıflayalım istiyorum... biraz da sizin çaba göstermenizi istiyorum....
gün 24 saat ben sasdece 5 dakikanızı istiyorum
çok şey mi istiyorum...
sen hep zaten tek bir cümlede takılı kalıyosun hiç tamamen okumuyosun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?