Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

çok üzgünümmmm

Son düzenleme:
üzgün olacak bişey yok 12 ye kadar bildirim yapman lazımdı kilonu sabit geçtim aslında paylaşım yapmadı dicektim ama diskalifiye olacaktın haftaya daha dikkat edersen sevinirim...

canım bu hafta herkeze ikazda bulunduk lütfen herkes gün içinde uğrasın özellikle bu haftaki bildirimler erken yapılsın yoksa bildirimi geç yapanlar yapmayanlar diskalifiye edilecektir diye

e bende bldiirm yaptım zaten okuldan ancak geldim . gelir gelmezde yazdım zaten takımın nerdeyse başından beri buradayım cuma günleri bldirim oldğnu biliyorum maicim sağol....

gün içindede uğramaya çalşıyorum vaktim oldkça.. bide pc soruunlu braz aşırı yavaş sürekli resetliyorum falan .. ama ynede geliyorum az çok ama altta kmseyi göremeyince btün motivasyon gidiyor ve yazasım gelmiyo .. ama bildirim yapmayı kaçrmıyorum elimden geldiğince

birden diskalifiye falan görünce şaşrdım eğer gerçekten bu kadar kurallara uymayan bri olarak görüyorsanız tabi diskalifiye edeblirsinz saygı duyarm

üzgün olacak bişey yok 12 ye kadar bildirim yapman lazımdı kilonu sabit geçtim aslında paylaşım yapmadı dicektim ama diskalifiye olacaktın haftaya daha dikkat edersen sevinirim...

üzgün oldğum konu geç bildiirim değil ayrıca..
sadece kilo aldğm için üzgündüm.

ben de aceleyle yazdım... kilo aldığın için üzülme dedim zaten kilonu sabit geçtim...
sen çoğunlukla 4. takımda oluyorsun görmemen normal...bütün hafta saat 12 ye kadar bildirimlerinizi yapın ben 12 de çıkıcam dedim... 5 e kadar yokum dedim...
diskalifiye derken eğer kilo bildiriminde bulunmadı yazsaydım takımlardan diskalifiye olunuyormuş ve başka takımlara da girme şansn kalmıyormuş onu demek istedim...
ben takımın kaptanı değilim yardımcısı değilim ama make in işi olduğu için yardım etmek istedim...
haklısın takıma kimse uğramıyor ama kimse yok diye sen de hiç bir şey yazmazsan ben yazmazsam tabiki paylaşım olmaz...
bizimde otivasyonumuz düştü takım son anları yaşıyor...
bütün hafta 12 ye kadar bildirimde bulunun dememe rağmen sadece takımın eski üyeleri bildirim yapmadı bu beni daha çok üzdü...neyse fazla söze gerek yok hala geç bildirimde bulunduğum için üzgün değilim diyebiliyosan benim sana sölicek bi sözüm yok...

son kez yazıyorum arkadaşlar eğer 12 ye kadar bildirim yapma şansınız yoksa lütfen perşembeden söleyin kilonuzu...

iyiki 4. takıma bikaç birşey yazdım.. hepiniz aynı şeyi söylüyosunz. oraya yazdıklarım 1 elin parmaklarını geçmez.. abartma lütfen. oraya yazdğmdada hemen cevap veriyorlar buda benm hoşuma gidiyo ordakileride seviyorum.
burda sohbet edecek kmse olmuyorki ben ne yapayımm

üzgün olmamamın sebebide 12 de dediğini blmiyordum. ve bende çok gç yazmadım okldan gelince yazdım . nyse daha fazla birşey demiycem siz haklsnz.

zahmet olmazsa takımın bütün üyeleri lütfen karar defterini okusun...

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html

biz anlatamıyoruz belki karar defterinden anlarsınız anlatmak istediklerimizi...
eğer takımlarda olmak istiyorsanız paylaşım şart...
en az günde bir kez gelip yediğinizi içtiğinizi yazmanız lazım... biz takım halinde ilerliyoruz...
eğer takımı sadece listelerde olmak için kullancaksanız paylaşımda bulunmayacaksanız lütfen bireysel olarak devam ediniz diyetinize...
ben sadece gizem için sölemiyorum bütün takım arkadaşlarımız için sölüyorum...
geçen hafta hep beraber asıldık ve 2. olduk bu hafta herkes kendi halindeydi 7. olduk...
zaten sonuçlar gösteriyor herkesin durumunu...
ben motivasyon istiyorum hep beraber zayıflayalım istiyorum... biraz da sizin çaba göstermenizi istiyorum....
gün 24 saat ben sasdece 5 dakikanızı istiyorum
çok şey mi istiyorum...

sen hep zaten tek bir cümlede takılı kalıyosun hiç tamamen okumuyosun...

canlarım ister istemez üstüme alındım.ben zayıflamaya 70-79 da başladım.sonra sudem buradan bahsedince buraya geldim.bu hafta gelemedim ggerçekten çok haklısınız bişey demiyorum.ama orada başladığım için vaktim olunca ister istemez oraya yazdım.bu haftadan sonra düzenli girerim kıssslarr.eğer ihmal edersem kendi kendimi diskalifiye edrim.:90:

makecim dün bildirimde bulunmuştum.ben cumaları ancak 4 te evde oluyorum.perşembeden yazarım olurmu?bu günkü menüm
sabah:
yarım tabak sütlü kellogs
ara:
yarım kek
öğle:
gözleme+çay
ara:
yok
aşam:
tavuk göğsü(fırında yağsız)
salata
şimdi:
1 bardak süt+k fleksin pikosu(tatlı krizi)

tatlım tabiki de yazacaksınız başka başlıklara...benim bahsettiğim eğer başka topiclere yazma fırsatınız oluyosa burayada karalayın 2 kelime....
yoksa benim takıldığım bir çok topik var forumda... ama önceliğim her zaman 1. takım...

bu arada bu gün ne yedim ne içtim tam hatırlamyıyorum ama dişlerimden doğru dürüst bişey yiyemedim malesef....

ben özellikle hafta sonları buraya gelip üçkez kendi kendime msj yazdığımı biliyorum haftasonu evdesin ek basınada olsa yaz msj hiçbirmizin çok vakti yok biraraya gelipde burda muhabbeti zor ediyoruz takımın ağırlığı çalısan kısım haliyle foruma girip yenen içilenler yazılıyo öğrenilen bilgiler paylasılıyo ama herkes en azından günde 1 yada 2 kez bişi yazıyo mesela reyhan calısıyo ve aksam gelip en az 3 yada msj yazıyo gidiyo hemnde karsılık beklemden bizde bunu istiyouz buraya birilerinin girdiğini görmek bile motive ediyo bizi eğer kalabalık biyerler görmek istiyorsan gidebilirsin gizemcim
ayrıca bu hafta demekki buraya cok fazla takılmamıssınki salıdan beri biz cuma erken bildirim yapılacak yazdık

nen ben bugün yediklerimi yazmayı unuttum

sabah:
2 dilim tam buğday ekmeği
2 kk peynir
3 zeytin
1/2 domates 1/2 salatalık

öğle:
1 simit

ara:
2 fincan bitki çayı

aksam :
1 porsiyon yağsız tuzsuz iki çatal ton balıklı salata
1 bd meyve suyu
1 dilim ıspanaklı pide

offf oofff neler olmus hım bukonuda yorum yapcem ama az dınlenım kendımden haabr verım sona tek tek dusuncelerımı yazıcem hos kurallar bellı bekım bı dınlenımm helle acık daha gecmısı okım

ayy saol bacım te 17 00 deydı gorusmem bırazda sarktı tabe velhasıl bı yandan telekonferans bı yandan ıkı keltos sanırım kıvırdım ama allah bılır yaww artık ben elımden gelenı yaptım ama cok saolun sonuclar hemen acıklanmıyo olumlu olana ıs davetı evrak hazırlama sozlesme ımzalama asaması gelıyoo bakalım kulagım telefonda umarım olumlu bı cvo alırım :2:
makecan nirelerdesin bakiyim nasılsın napıyosun kuzucuk :86:
ıım canım nolsunn bı aslan buldum ıs ıcın mıgdesıne gırdım ordanda bagırsaklar anuse dogru gıdıyom bakem ısıgı gorcemmmıı

sımdıı ne dıımm bak gızemcım bu takımın eskı uyesısın ve uzun zmandır ama ıyı ama kotu bırlıkteyız ve burda nasıl emek verdıgımı bılıyosun sımdı gelıyom kımse yazmıyo dıyosun orda cvp verıyo dıyosun sen yazmasan ben yazmasam kım yazcek oldu gelıp gelıp gıdelım olurmu hıc oyle sey madem 4 takımı sevıyosun senıoraya tranfer edelım cunku takımda cıddı degısıklıkler yapmayı planlıyorum ve bu sekılde destek olmayanla malesef bende mutlu olamıyorum maı cok dogru soylemıs bugun benım ısım vardı bucak calısıyo maı hastaneye gıdıyo gunlerdır durum bellı bı gun onceden gelıp kılonu bıldırseydın
gelıyosun ayıp olmasın dıye cok degıl bak yazıdgın kelıme sayısını soylımmı sana 6 7 tas catlasın 10 kelıme yazıp gıdıyon acıkcası ben sana cvpp bıle versım gelmıyo

3 haftadır ıster kabul et ıster etme burda bı sessız kahraman var reyhan bacım bak aynı sıkıntıyoıoda yasıyo gelıyo kımse yok su bu vs ustelık takımda daha yenı kımseyı tanımaz etmez kuralları bılmıyo vs vs ama bak hergun gelıyo yedıklerını yazıyo hal hatır soruyoo bakk gecmısı ıncele sona bıde menulerıde cok guzel ve 3 haftada 79 dan 76 lara ındı sımdı sen gelıyom kımse yok derken bıraz haksızlık yapmıs olmuyomusun

aynen bacım sonuna kadar dusuncelerınde mutabıkım ve sonuna kadar arkandayım dıskalıfıye fılan meselesınde hafta bası yaptıgım kurallara uydugun ve uymalarını sagladıgın ıcınde tesekkur ederım

sen hep zaten tek bir cümlede takılı kalıyosun hiç tamamen okumuyosun...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…