reyhan gelmıs hosgelmıs napıyon bacım
Geç oldu uykum geldi ama yediklerimi yazmadan uyumak istemedim.
sabah 2 dilim ekmek peynir domates yumurta
ara yok
öğlen 4 kaşık bakla yoğurt 1 dilim ekmek
ara yok,
akşam hardal otu haşlama yoğurt
ara 2 incir
İyiyim canım gözümden uyku akıyor.Yoğurt mayalayıp yatacam
Teşekkür makecim ama kilo verme konusunda muzdaribim daha iyi olabilirdi.Bu hafta dirençteydi kilolarım
ankara_bolu yolundaym nen cepten baglanmak ne zormus yaf.make HAdı bakem seYtanın bacagnı kı rcan bu sefer.seher bacım napıyosun ya ıkı lafın belını kıramadık
ben özellikle hafta sonları buraya gelip üçkez kendi kendime msj yazdığımı biliyorum haftasonu evdesin ek basınada olsa yaz msj hiçbirmizin çok vakti yok biraraya gelipde burda muhabbeti zor ediyoruz takımın ağırlığı çalısan kısım haliyle foruma girip yenen içilenler yazılıyo öğrenilen bilgiler paylasılıyo ama herkes en azından günde 1 yada 2 kez bişi yazıyo mesela reyhan calısıyo ve aksam gelip en az 3 yada msj yazıyo gidiyo hemnde karsılık beklemden bizde bunu istiyouz buraya birilerinin girdiğini görmek bile motive ediyo bizi eğer kalabalık biyerler görmek istiyorsan gidebilirsin gizemcim
ayrıca bu hafta demekki buraya cok fazla takılmamıssınki salıdan beri biz cuma erken bildirim yapılacak yazdık
sımdıı ne dıımm bak gızemcım bu takımın eskı uyesısın ve uzun zmandır ama ıyı ama kotu bırlıkteyız ve burda nasıl emek verdıgımı bılıyosun sımdı gelıyom kımse yazmıyo dıyosun orda cvp verıyo dıyosun sen yazmasan ben yazmasam kım yazcek oldu gelıp gelıp gıdelım olurmu hıc oyle sey madem 4 takımı sevıyosun senıoraya tranfer edelım cunku takımda cıddı degısıklıkler yapmayı planlıyorum ve bu sekılde destek olmayanla malesef bende mutlu olamıyorum maı cok dogru soylemıs bugun benım ısım vardı bucak calısıyo maı hastaneye gıdıyo gunlerdır durum bellı bı gun onceden gelıp kılonu bıldırseydın
gelıyosun ayıp olmasın dıye cok degıl bak yazıdgın kelıme sayısını soylımmı sana 6 7 tas catlasın 10 kelıme yazıp gıdıyon acıkcası ben sana cvpp bıle versım gelmıyo
3 haftadır ıster kabul et ıster etme burda bı sessız kahraman var reyhan bacım bak aynı sıkıntıyoıoda yasıyo gelıyo kımse yok su bu vs ustelık takımda daha yenı kımseyı tanımaz etmez kuralları bılmıyo vs vs ama bak hergun gelıyo yedıklerını yazıyo hal hatır soruyoo bakk gecmısı ıncele sona bıde menulerıde cok guzel ve 3 haftada 79 dan 76 lara ındı sımdı sen gelıyom kımse yok derken bıraz haksızlık yapmıs olmuyomusun
aynen bacım sonuna kadar dusuncelerınde mutabıkım ve sonuna kadar arkandayım dıskalıfıye fılan meselesınde hafta bası yaptıgım kurallara uydugun ve uymalarını sagladıgın ıcınde tesekkur ederım
ankara_bolu yolundaym nen cepten baglanmak ne zormus yaf.make HAdı bakem seYtanın bacagnı kı rcan bu sefer.seher bacım napıyosun ya ıkı lafın belını kıramadık
ayy saol bacım te 17 00 deydı gorusmem bırazda sarktı tabe velhasıl bı yandan telekonferans bı yandan ıkı keltossanırım kıvırdım ama allah bılır yaww artık ben elımden gelenı yaptım ama cok saolun sonuclar hemen acıklanmıyo olumlu olana ıs davetı evrak hazırlama sozlesme ımzalama asaması gelıyoo bakalım kulagım telefonda umarım olumlu bı cvo alırım :2:
ıım canım nolsunn bı aslan buldum ıs ıcın mıgdesıne gırdım ordanda bagırsaklar anuse dogru gıdıyom bakem ısıgı gorcemmmıı
yaww kızlar geçmişi okudum şimdide yani bu konuda kendimce benimde yazacaklarım var..
Kimse kimsenin motivasyonunu düşürmesin, düşüremezde zaten ben genel olarak takımında ki sohbetten de kişilerden de çok ama çok memnunum, bazı arkadaşlarımlar birebir sohbet edemesemde yazdıklarına cevap veremesemde herkesi çok seviyorum. O yüzden ben geldim kimse yoktu gibi yada kimse doğru düzgün paylaşım yapmıyo takım bitti sona geldik vs. gibi şeyleride kabul etmiyorum takımın bitmişliği falan yok bence.. beğenmeyen paylaşmayan uymayan istemeyen zaten gelmiyo.. Seven gelen yazan paylaşan saolsun..
Kilo verme konusuna gelince Make in her zaman dediği gibi kimsenin kimsenin kilo bekçiliğini yapacak değil. Ben bütün gün burda sohbet etsem ama hiç kilo veremesem bununda bi anlamı yok değilmi..Ama asıl olan motivasyon bunu önce kendi içimizde kaybetmemeliyiz arkadaşlar. O yüzden buraya motive olmak için değil motive etmek için gelirsek eğer bir gün motivasyona ihtiyacımız olduğunda bizi motive edebilecek birilerini bulalım..
Kısacası arkadaşlar 9. takımda aynı şeyleri yaşadık hatta make ile bu konuda tartışmışlığımız bile vardır. Ama giremeyenin haklı sebebleri vardır. Bu konuyu genelleyerek girmeye çalışana uğraşana haksızlık yapmayalım lüften bakın takımda kaç kişi var çalışan çoluk çocuk sahibi işten güçten fırsat bulamayan. Ama girip bir şekilde birşeyler yazabiliyorlar.
Kendi adıma üzerime alınmıyorda değilim hani günde bazen hiç giremediğim zamanlar oluyor sizinle uzun uzun sohbetler edemiyorum ama bu takımdan vazgeçtiğim ya da kilo vermek istemediğim motive olmadığım anlamınada gelmiyor. Hem çalışıyorum,hem küçük çoçuğum var hem evde ev işlerim var ayrıca 2 haftada bir izin yaparak çalışıyorum gün içinde o kadar yoğun oluyorum ki yinede 5 dk molamı buraya girmek içim kullanmaya çalışıyorum.
O yüzden yorum yaparken ve yazarken suçlayıcı kelimler kullanmayalım arkadaşlar.
Bunları anlatmak ve yazmak gerçekten hoşuma gitmiyor ama takımımız kopsun de istemiyorum. Yazdıklarım yanlış anlaşılmasın herkesi çok seviyorum. Söylemek istediğim, böyle şeyler olabilir kurallar varsa uyulacaktır.
bızde senı sevıyozz nennngünaydın nenn site ahalisi hafta sonu diye yatıyonus mu ksaldırın koca popişlerinizi bak maicim innukcum kalkmıslar bende 7 bucukda kalktım cumartesi cumartesi çalısacağım için yrüyerek işe geldim sabah sabah yürümek cok ii geldii daha kahvaltı etmedim öğrencilerimi bekliyorum 11 de gelecekler hep beraber simit/çay keyfi yapıcezzz 1 bardak nescafe içtim bekliyırummm gün içinde ara ara girmeye çalısıcem sizi seviyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?