Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Geç oldu uykum geldi ama yediklerimi yazmadan uyumak istemedim.
sabah 2 dilim ekmek peynir domates yumurta
ara yok
öğlen 4 kaşık bakla yoğurt 1 dilim ekmek
ara yok,
akşam hardal otu haşlama yoğurt
ara 2 incir

Geç oldu uykum geldi ama yediklerimi yazmadan uyumak istemedim.
sabah 2 dilim ekmek peynir domates yumurta
ara yok
öğlen 4 kaşık bakla yoğurt 1 dilim ekmek
ara yok,
akşam hardal otu haşlama yoğurt
ara 2 incir

afıyet olsun reyhanım valla takımda kı herkes menulerıne hayran ve cok dısıplınlısın masallahh

hadı ıuuyu canım ıyı geceler

ankara_bolu yolundaym nen cepten baglanmak ne zormus yaf.make HAdı bakem seYtanın bacagnı kı rcan bu sefer.seher bacım napıyosun ya ıkı lafın belını kıramadık

Teşekkür makecim ama kilo verme konusunda muzdaribim daha iyi olabilirdi.Bu hafta dirençteydi kilolarım

ıyısın guzelım bak asagı yukarı 20 30 kısı gordum baska takımlarda da ama duzenlı verıyosun ama az ama cokk verıyosun masallah olur arada oyle bu gıdısle kısa zmanda ulasırsın hedefe cnm

ankara_bolu yolundaym nen cepten baglanmak ne zormus yaf.make HAdı bakem seYtanın bacagnı kı rcan bu sefer.seher bacım napıyosun ya ıkı lafın belını kıramadık

hadı ıyısın yıne hafta sonu gezmelerınde sın masalah kuzum

ay ınsallah kırmısımdır yaaa bakalım son soz cıkmadı daha

sen 3 mesaj yazmışsın benim arka arkaya 8 flood mesajım var geçmişte....

ben teşekkür ederim canım... ben gerçekten zayıflamak istiyorum artık...
şafak 58 allahın izniyle...artık motive edecek arkadaşlar istiyorum...
çenesi düşük sohbeti güzel diyetdaşlar arıyorum...

ahhh sudemcim nerlerdesin sen bakim...
bu gece beni uyku tutmaz sensiz
ahhh ahhh beni bırakıp nerelere gettin sen bacımmmm

herkese günaydın hayırlı sabahlar...
akşamdanyatılı misafirimiz olunca sabah sıcak sıcak yemek için makineye ekmek koymuştum... kızlar sıcacık ekmek kokusuyla uyanmak müthiş bir duygu...
saat 6 da ekmeği çıkardım ve inanın ben eskiden o ekmeği bitirmeden duramazdım ama bu günsadece 1 dilim yedim... çok mutluyum kendime engel olduğum için... dmekki ben bu işi başaracağımmmmm

sabah yediklerim
4 kayısı
1 dilim ekmek
1 kk ezine peyniri
4 zeytin
maydanoz, 4 çer domates

şimdi yeşil çay içeceğim...

canım benim olcak inşallah içime doğuyor dua ettim dün sana bak dün cumaydı mübarek gün inşallah allah kabul etmiştir. Ama olmazsada canını sıkma şeker. Hayırlı haberler alasın inşallah

yaww kızlar geçmişi okudum şimdide yani bu konuda kendimce benimde yazacaklarım var..

Kimse kimsenin motivasyonunu düşürmesin, düşüremezde zaten ben genel olarak takımında ki sohbetten de kişilerden de çok ama çok memnunum, bazı arkadaşlarımlar birebir sohbet edemesemde yazdıklarına cevap veremesemde herkesi çok seviyorum. O yüzden ben geldim kimse yoktu gibi yada kimse doğru düzgün paylaşım yapmıyo takım bitti sona geldik vs. gibi şeyleride kabul etmiyorum takımın bitmişliği falan yok bence.. beğenmeyen paylaşmayan uymayan istemeyen zaten gelmiyo.. Seven gelen yazan paylaşan saolsun..

Kilo verme konusuna gelince Make in her zaman dediği gibi kimsenin kimsenin kilo bekçiliğini yapacak değil. Ben bütün gün burda sohbet etsem ama hiç kilo veremesem bununda bi anlamı yok değilmi..Ama asıl olan motivasyon bunu önce kendi içimizde kaybetmemeliyiz arkadaşlar. O yüzden buraya motive olmak için değil motive etmek için gelirsek eğer bir gün motivasyona ihtiyacımız olduğunda bizi motive edebilecek birilerini bulalım..

Kısacası arkadaşlar 9. takımda aynı şeyleri yaşadık hatta make ile bu konuda tartışmışlığımız bile vardır. Ama giremeyenin haklı sebebleri vardır. Bu konuyu genelleyerek girmeye çalışana uğraşana haksızlık yapmayalım lüften bakın takımda kaç kişi var çalışan çoluk çocuk sahibi işten güçten fırsat bulamayan. Ama girip bir şekilde birşeyler yazabiliyorlar.

Kendi adıma üzerime alınmıyorda değilim hani günde bazen hiç giremediğim zamanlar oluyor sizinle uzun uzun sohbetler edemiyorum ama bu takımdan vazgeçtiğim ya da kilo vermek istemediğim motive olmadığım anlamınada gelmiyor. Hem çalışıyorum,hem küçük çoçuğum var hem evde ev işlerim var ayrıca 2 haftada bir izin yaparak çalışıyorum gün içinde o kadar yoğun oluyorum ki yinede 5 dk molamı buraya girmek içim kullanmaya çalışıyorum.
O yüzden yorum yaparken ve yazarken suçlayıcı kelimler kullanmayalım arkadaşlar.
Bunları anlatmak ve yazmak gerçekten hoşuma gitmiyor ama takımımız kopsun de istemiyorum. Yazdıklarım yanlış anlaşılmasın herkesi çok seviyorum. Söylemek istediğim, böyle şeyler olabilir kurallar varsa uyulacaktır.

günaydın nenn site ahalisi hafta sonu diye yatıyonus mu ksaldırın koca popişlerinizi bak maicim innukcum kalkmıslar bende 7 bucukda kalktım cumartesi cumartesi çalısacağım için yrüyerek işe geldim sabah sabah yürümek cok ii geldii daha kahvaltı etmedim öğrencilerimi bekliyorum 11 de gelecekler hep beraber simit/çay keyfi yapıcezzz 1 bardak nescafe içtim bekliyırummm gün içinde ara ara girmeye çalısıcem sizi seviyorummm

gunaydın canım ay saol duaların ıcın ınsallah kuzum cok saol allah bana dua ettnız ya sızıde kat be kat gorsun ınsallahh

yazdıklarına gelınce canım uzerıne alıncak bı durum yok gercekten genel sekılde konustuk sadece cunku takıma 1 hafta ugramayıp ama baska topıcıklerde bol bol paylasımını gordugumuz arkadaslarımız var o yuzden ortaya konusulan bı sorun kımse uzerıne alınmasın ben kıssaden hısse reyhanı ve gecenlerde cumboyu ornek gosterdım ama sımdıye kadar kımseye neden gelmedın fılan demedık demeyızde ortadakı tezatlıga dıkkat cektık

takımın bıtmıslıgı yokk ayrıca o konuda kımsenın suphesı olmasın ben bu takımda cok guzel ıyı yureklı hatunlar tanıdım o yuzden hıc bırınızı bırakmaya nıyetım yok ama dedıgım gıbı tezatlık fark edersem ve bu tezatlık can sıkıyosa o zaman kuraları uyguluycam cunku sımdıdıye kadar yapmadım bıldırım dahı yapılmasa kıloyu aynı gectım sorun yaratmadım ama takımsak takım ruhuna gore hareket etmek lazım bu sozlerımı ortaya konusuyorum ınanın herbırınızı ayrı ayrı neden ve nıcınlerını bılıyorum soyledıklerınıde sonuna kadar katılıyom bacım

ahanda optum senı

Son düzenleme:
bızde senı sevıyozz nennn

Şimdi yemekten geldim şöyyyle bir gün ortası bidirimi yapayım barii..

sabah;
1 kase müsli+k flakes karışımı içine 1 yemek kaşığı kuru üzüm,1 tatlı kaşığı bal ve süt ile hazırlanmış kahvaltı

ara;
3-4 eti form lıght çubuk
yeşil çay

Öğle yemeği
1 kase salata
1 kase mantar çorba
1/2 kase cacık
1 pors. piliç sote
Sote ile çorbaya bol bol pul biber bastım ki metbolizmayı hızlandırsın diye...

Öğlenden sonra 1 elmam var akşamada salata yerim sadece..

Hadi bakalım make bu hafta rakibimsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…