Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

merhaba kızlar ben geldimmm bugün büyük bi azme gelip diyete başladım. sabah az biraz omletle 2 dilim ekmek yedim. arada 2 si 1 arada nescafe içtim. şimdi totoşu kaldırıp yemek yemem gerek öğle yemeği geçe kaldı inşallah hep birlikte yağlarımızdan bi an önce kurtulabiliriz

hosgeldın canımm

afıyet olsun 70 kılosun galıba hedefınde 60 yanlıs hatırlamıyosam

menun guzel olmus ama gun ıcınde ne kadar su ıctın sonacıma spor yapıyomusun bıraz daha bana detay verırsen sevınırım guzelım

he buldun benım gıbı garıban mulakt sonucu stresı yasayan garıbanı vur ohh ne alaa yemıcem nen aksam makarna yıyım dıyodum yemıcem

bende 1 cay bır petıbor bıskuvı adet bak sona portakal sona 2 elma yedım su yok yesıl cay yok spor yok potısımı kalkdırmama var topuklu ayakkabıdan hala ayaklarım ne halde uzun zmandır gıymeyınce

neyse bugun mola verımde ben yarın sorarım sana

öncelikle hoşbuldum
detayları vereyim hemen. öncelikle ben kendi derdimi biliyorum kilo konusunda. metabolizmam guatr yüzünden yavaş çalışıyormuş. ve üstelik ben çok hareketsiz ve su içmeyen bi insan olduğum için gelenler lüp diye benle kalıyorlar geçenlerde denedim, günde 10 15 dakka koşu bandında yürüyüp düzenli 2 lt su içtim yemeklerimde nerdeyse hiç degişiklik yapmadım 2 haftada 3 kg verdim. sonra yine bırakınca geri geldiler önemli olan benim bu kolay olan iki şeyi düzenli olarak yerine getirmem ve biraz da yemeklerime dikkat etmem bunun içinde biraz gaza ihtiyacım var onu da sizin sayenizde aşacağıma inanıyorum :)
gün içerisinde kahve bi bardak mutlaka içiyorum ve akşamları da yeşil çay. şimdilik bu kadar sanırım

gecmıs olsun canım hıpo tıraıd var galıba bıraz zorlanırsın ama olmıycak bısey degıl

ve kendı yanlıslarını tespıt etmen ve bu yonde duzenleyecı kararlar almanda buyuk bı adım canım nerdeyse ısı yarıladık demektır bu hanı derler ya once hastalıgın tedavıs ııcn hastanın hastalıgını kabullenmesı lazım oyle bısıyy

bunların hepsını duzen koyarız bırlıkte once su olayını ve spor olayını duzen sokalım anladıgım kadarıyla evde yuruyus bandın fılan var eh pek zorlanmıcez be angel ne dersın

şu an tam guatr hastası değilim 2 senedir tetkikler yapılıyor büyük bir ilerleme var bu hızda devam ederse 1 yıl sonra guatr tam olmuş olacak. gönül isterki buradan daha fazla ilerlemesin ama gidişat pek öyle görünmüyor. herneyse. evet koşu bandı büyük nimet benim için bide üşenmesem hepsinden süper olucak inşallah haftaya güzel sonuçlar elde ederiz hep birlikte

yawrum istersen akşam löp löp götür makarnaları istersen. Sonra farz etki aradılar seni çarşamba falan hadi deiler getir evraklarını eğitime başlıycaksın dediler. Ahaaa nolcak o zaman ??

Şaka bir yana rekabet olsun gaza gelelim make cım sen bugün dinlen yarından itibaren tırs benden :97::97:

Canım hoş geldin. doğru yerdesin

kız allah senı ne etmesın aboo sen sureyıı herkesın dedıgı gıbı demeye basladın aman allam noluyo nen psişikmisinşz siz yaw benım ıcımde oldu olmadı dıye bı hıssıyat yokkken abooooo olur ınsallah nnen ama yemıcem aksama ıstahım kactııı sayendee ama sen yarın evde uyurken bende kalkcem yurucem

cok gecmıs olsun bazı yıycekler var kırmızı lahana vs gıbı onlar sanırım trıod guatr gıbı hastalıkların ılerlemesnı hızlandırıyomus onlara dıkkat et canım ne kadar gecıktırırsen okadar ıyı deımı

kesinlikle öyle canım. ben bilmiyordum iyi oldu söylediğin dikkat ederim, saol

ben geldim milettt yeni gelen arkadasımız hosgelmişşş sabah kahvaltısı olarak 1 simit 1 üçgen peynir 20 gr kadar yeşil zeytin 2 fincan çay
öğle yemeği olarak 1 simit 1 üçgen peynir 20 gr zeytinn
sanırım aynı oldu ama çünküm simiti fazla almısız ders çalısırken üşenince gene simit yedik öğle yemeğinde
arada bitki çayı içtim 1 fincanda aksama ne yerim bilmiyorummm

sabahki menümü yazmıştım
öğle yok
ara 1 kk kek
akşam
3 biber dolması ama küçücük biberlerdi
1 taze soğan
4 çeri domates

bundan böyle ben de sadece girip yediklerimi bildiricem...

ben bugun bozuyom ulen dıyetı cok fenayımmm bozasım varr en fenasından kımse benı tutmasınn

slm kızlar kayınvalidedeydim kaçırdım bu gün.bi de reglim bitti sabah kahvaltıdan sonra tartıldım veee 69.8 geldi uçtummmm.tabi bu gün kilo almadıysamyarın bir yığın ev işi,ütü,oğlumu gezdiririm bi de yapabilirsem leslieyaparım fark etmez inş.çokkk mutluyummmmmmm.doğumdan önceki kiloma yaklaşıyorum hiç olmazsa.ama daha zayıf olucam inş

ay bende bılmıyom mutluluk hormonu salgılamam lazımmm karbonhıdrata verım kendımı dedım

şeytana uymussun sen senden sonra seytan geldi benide dürttü ama ben genede uymadım seytana tam buğday ekmeğinden yağsız peynirle yağsız tost yaptım yedimmm

ankara_bolu yolundaym nen cepten baglanmak ne zormus yaf.make HAdı bakem seYtanın bacagnı kı rcan bu sefer.seher bacım napıyosun ya ıkı lafın belını kıramadık
canım ankaraya gidiyon heral gelde görüşek senleeee.

canım Allah kavuştursun az kalmış.gel kapışalım bu hafta olurmu?ben de çok fena zayıflamak istiyorum

makecim yazdıkların biraz üzdü beni ama neyse kimse kimsenin durumunu anlayamıyo işte.nasılsın tatlım iş mulakatın mı vardı?yoksa yüksek lisans mı?inş olmuştur annemmm:90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…