slm kızlar kayınvalidedeydim kaçırdım bu gün.bi de reglim bitti sabah kahvaltıdan sonra tartıldım veee 69.8 geldi uçtummmm.tabi bu gün kilo almadıysamyarın bir yığın ev işi,ütü,oğlumu gezdiririm bi de yapabilirsem leslieyaparım fark etmez inş.çokkk mutluyummmmmmm.doğumdan önceki kiloma yaklaşıyorum hiç olmazsa.ama daha zayıf olucam inş
süpersinnnn işte buuuuuuuduuuuurrrherkese günaydın hayırlı sabahlar...
Akşamdanyatılı misafirimiz olunca sabah sıcak sıcak yemek için makineye ekmek koymuştum... Kızlar sıcacık ekmek kokusuyla uyanmak müthiş bir duygu...
Saat 6 da ekmeği çıkardım ve inanın ben eskiden o ekmeği bitirmeden duramazdım ama bu günsadece 1 dilim yedim... çok mutluyum kendime engel olduğum için... Dmekki ben bu işi başaracağımmmmm
Sabah yediklerim
4 kayısı
1 dilim ekmek
1 kk ezine peyniri
4 zeytin
maydanoz, 4 çer domates
şimdi yeşil çay içeceğim...
kahvaltına bayıldım canım çekti valla ben deşimdi yemekten geldim şöyyyle bir gün ortası bidirimi yapayım barii..
Sabah;
1 kase müsli+k flakes karışımı içine 1 yemek kaşığı kuru üzüm,1 tatlı kaşığı bal ve süt ile hazırlanmış kahvaltı
ara;
3-4 eti form lıght çubuk
yeşil çay
öğle yemeği
1 kase salata
1 kase mantar çorba
1/2 kase cacık
1 pors. Piliç sote
sote ile çorbaya bol bol pul biber bastım ki metbolizmayı hızlandırsın diye...
öğlenden sonra 1 elmam var akşamada salata yerim sadece..
Hadi bakalım make bu hafta rakibimsin..
hoşgeldin canımmmmerhaba kızlar ben geldimmmBugün büyük bi azme gelip diyete başladım. Sabah az biraz omletle 2 dilim ekmek yedim. Arada 2 si 1 arada nescafe içtim. şimdi totoşu kaldırıp yemek yemem gerek öğle yemeği geçe kaldı Inşallah hep birlikte yağlarımızdan bi an önce kurtulabiliriz
bacım simit diyeti mi yapıyon amma öok simit yeimişsinben geldim milettt yeni gelen arkadasımız hosgelmişşş sabah kahvaltısı olarak 1 simit 1 üçgen peynir 20 gr kadar yeşil zeytin 2 fincan çay
öğle yemeği olarak 1 simit 1 üçgen peynir 20 gr zeytinn
sanırım aynı oldu ama çünküm simiti fazla almısız ders çalısırken üşenince gene simit yedik öğle yemeğinde
arada bitki çayı içtim 1 fincanda aksama ne yerim bilmiyorummm
hayyyyıııııırrrrrr uyma şeytanaaaaaben bugun bozuyom ulen dıyetı cok fenayımmm bozasım varr en fenasından kımse benı tutmasınn
olur o kadar kaçamak canım. Hadi inşallah en kısa sürede 65sinnslm kızlar kayınvalidedeydim kaçırdım bu gün.bi de reglim bitti sabah kahvaltıdan sonra tartıldım veee 69.8 geldi uçtummmm.tabi bu gün kilo almadıysamyarın bir yığın ev işi,ütü,oğlumu gezdiririm bi de yapabilirsem leslieyaparım fark etmez inş.çokkk mutluyummmmmmm.doğumdan önceki kiloma yaklaşıyorum hiç olmazsa.ama daha zayıf olucam inş
geri dönmek üzere yarışmadan ayrılan arkadaşlarımız kilo alarak döndüklerinde; aldıkları kilo, yarışmadan ayrı kaldıkları etap sayısına bölünsün.
öneri sahibi : Uruz / 8. Takım kaptanı
arkadaşalar bu konuya ne cvp vermek istersiniz evet mi hayır mı paylaşımda sunulmus
makecim yazdıkların biraz üzdü beni ama neyse kimse kimsenin durumunu anlayamıyo işte.nasılsın tatlım iş mulakatın mı vardı?yoksa yüksek lisans mı?inş olmuştur annemmm:90:
inşşş sabırsızlıkla bekliyorum yaaa.bu gün eltim zayıflamışsın dedi.doğum öncesinden daha zayıf görünüyosun dedi sevindimmminsallah kuzum hepimia çıtır olcez
guzelım ya bak uzerıne alınmıssınız yıne tamam sende baska topıkde yazıyosun ama bu senınle ılgılı degıl canım ben ılgılı kısıye zaten ozelden msj attım
yada acık acık burayada mı yazım napım bılmedımkı hadı toplancez garııı
iş mulataım dı canım bakelım ne olcekk hayırlısı duanızı eksık etmeyın bacılar benden
3 dlim ekmek
10 gr peynir
yumurta
1 dlim slaam
1 sosis.
kız allah senı ne etmesın aboo sen sureyıı herkesın dedıgı gıbı demeye basladın aman allam noluyo nen psişikmisinşz siz yaw benım ıcımde oldu olmadı dıye bı hıssıyat yokkken aboooooolur ınsallah nnen ama yemıcem aksama ıstahım kactııı sayendee ama sen yarın evde uyurken bende kalkcem yurucem
1 takım hatunları
su an cok gergınım cunku takımın gıdısatı ve takım ıcınde kı huzursuzluklar vs vs hat saffaya geldı
ya koskoca kadınlarız hepımız cocuk degılız allah askına verdıgınız kılonuzun bana yararı varmı bundan bı kazancımız varmı herkes kendı ıcın yapıyo toplayın kendınızı yada gercekden 2 kısıde kalsak gerıye dıskalıfıye etmeye devam edıcem
amac nebırlıkte motıve olarak rakebet halınde zayıflamak degılmı ama bu hafta 7 olmusuz kımsenın umurunda degıl ee bakıyorum bı adım atan yok he sartlar dahılınde elınden geldıgınce yrdcı olan var bunuda tum samımıyetı ıle yapıyolar ama olmaz boyle mehter takımı gıbıyız 2 ılerı 1 gerı artık derece ıstıyorum kılo vermeden gelen dıskalıfıye olucak herkesın bılgısıne
sabah raporum
kalkar kalkmaz 4 kayısı 1 bardak ılık su
kahvaltı
1 yumurta
yarım kk peynir
3 dilim ekmek(çok oldu biliyorum)
4 zeytin
maydanoz
4 çeri domates
1 bardak yeşil çay
spor leslie 3 miln 2 milini yapabildim kızım ağladı yarım bıraktım... akşama 5 mil yapıp telafi edcem inşallah...
datlumm sen sıkma canını dediğin gibi herkes ne yaparsa kendine yapıyor , kararlarına uyarız bebeeeemmm1 takım hatunları
su an cok gergınım cunku takımın gıdısatı ve takım ıcınde kı huzursuzluklar vs vs hat saffaya geldı
ya koskoca kadınlarız hepımız cocuk degılız allah askına verdıgınız kılonuzun bana yararı varmı bundan bı kazancımız varmı herkes kendı ıcın yapıyo toplayın kendınızı yada gercekden 2 kısıde kalsak gerıye dıskalıfıye etmeye devam edıcem
amac nebırlıkte motıve olarak rakebet halınde zayıflamak degılmı ama bu hafta 7 olmusuz kımsenın umurunda degıl ee bakıyorum bı adım atan yok he sartlar dahılınde elınden geldıgınce yrdcı olan var bunuda tum samımıyetı ıle yapıyolar ama olmaz boyle mehter takımı gıbıyız 2 ılerı 1 gerı artık derece ıstıyorum kılo vermeden gelen dıskalıfıye olucak herkesın bılgısıne
kız maaşallahh vallaa 2 çocukla kahvaltını yapmış bide spora yapmışsınn hastayım ulleeeenn sanaaasabah raporum
kahvaltı
1 yumurta
yarım kk peynir
4 zeytin
maydanoz
4 çeri domates
1 bardak yeşil çay
spor leslie 3 miln 2 milini yapabildim kızım ağladı yarım bıraktım... akşama 5 mil yapıp telafi edcem inşallah...
Ayy maicim maaaşşaaaallaaahhhh hayatım sana yaw enerjine hayranım tatlım yaw..
kız daha saat dokuz hem kahvaltı yapmış hem spor yapmışsın helal olsun sana...
Bende kahvaltımı yazayım barii
1 yumurta
1 tutam maydanoz
1/2 domates
1/4 salatalık
2 dilim kepekli ekmek
1 bardak güllü yeşilçay
bak sen de benle mai konusunda aynı fikirdeyizz , afiyet olsun canımm kahvaltın güsel olmuşş ben de fena taktım güllü yeşil çaya , çok hoşuma gitti
ben daha yeni kalktım , annem bizde kahvaltı hazırlıycam şimdi , bugün paylaşım yapamayabilirm
öpuyortum siziiiii
afıyet ollsun gızem
artık paylasım yapmasanda olur
sana kolay gelsın hoscakal
sabah raporum
kahvaltı
1 yumurta
yarım kk peynir
4 zeytin
maydanoz
4 çeri domates
1 bardak yeşil çay
Makecim inşallah şuan kalkmış yürüyorsundur. Çünkü ben uyumuyorum çalışıyorum işteyim yani..heheheheh
işin konusunda da genel hissiyatım öyle inşallah doğru çıkar da iki kat seviniriz :)
birde alıntı yapmadım ama gördüm diyeti bozasım var vs. vs. yazmışsın yapmamışsındır umarım
canım gerilme boşver..
bak hepimiz burdayız ve neden burda olduğumuzun da farkındayız. Yorma kendini bebeeemm bak ben mayıs sonu mezun olcam inşallah az kaldı.
datlumm sen sıkma canını dediğin gibi herkes ne yaparsa kendine yapıyor , kararlarına uyarız bebeeeemmm
kız maaşallahh vallaa 2 çocukla kahvaltını yapmış bide spora yapmışsınn hastayım ulleeeenn sanaaa
bak sen de benle mai konusunda aynı fikirdeyizz , afiyet olsun canımm kahvaltın güsel olmuşş ben de fena taktım güllü yeşil çaya , çok hoşuma gitti
ben daha yeni kalktım , annem bizde kahvaltı hazırlıycam şimdi , bugün paylaşım yapamayabilirm
öpuyortum siziiiii
sizede kolay gelsin . kararına saygı duyuyorum teşekkürler. şuana kadar geçen emeklerine de teşekkür ediyorum.
diyete tam olarak bu takımda başladım . burda mezun olmak isterdim ama olmadı. ynede hepinizi seviyorum. sinirliyim çabuk sinirleniyorum elimde değil. kırdıysam özür dilerim.
hepinize başarılar . Hoşçakalın . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?