Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

insallah kuzum hepimia çıtır olcez

Geri dönmek üzere yarışmadan ayrılan arkadaşlarımız kilo alarak döndüklerinde; aldıkları kilo, yarışmadan ayrı kaldıkları etap sayısına bölünsün.

ÖNERİ SAHİBİ : URUZ / 8. Takım Kaptanı
arkadaşalar bu konuya ne cvp vermek istersiniz evet mi hayır mı paylaşımda sunulmus

süpersinnnn işte buuuuuuuduuuuurrr
kahvaltına bayıldım canım çekti valla ben de Pulbiberi bol atarım metabolizmamı hızlandırsın diye
hoşgeldin canımmm
bacım simit diyeti mi yapıyon amma öok simit yeimişsin
ben bugun bozuyom ulen dıyetı cok fenayımmm bozasım varr en fenasından kımse benı tutmasınn
hayyyyıııııırrrrrr uyma şeytanaaaaa
olur o kadar kaçamak canım. Hadi inşallah en kısa sürede 65sinn

bence mantıklı evet derim

Sabah 1 dilim tam buğday ekmeği 1 kk peynir domates salatalık 4 zeytin azıcık da sucuklu yumurta
öğle tavuk ızgara diyet kola salata
akşam bişy yemiycemmm

makecim yazdıkların biraz üzdü beni ama neyse kimse kimsenin durumunu anlayamıyo işte.nasılsın tatlım iş mulakatın mı vardı?yoksa yüksek lisans mı?inş olmuştur annemmm:90:

guzelım ya bak uzerıne alınmıssınız yıne tamam sende baska topıkde yazıyosun ama bu senınle ılgılı degıl canım ben ılgılı kısıye zaten ozelden msj attım

yada acık acık burayada mı yazım napım bılmedımkı hadı toplancez garııı
iş mulataım dı canım bakelım ne olcekk hayırlısı duanızı eksık etmeyın bacılar benden

insallah kuzum hepimia çıtır olcez
inşşş sabırsızlıkla bekliyorum yaaa.bu gün eltim zayıflamışsın dedi.doğum öncesinden daha zayıf görünüyosun dedi sevindimmm

tamam canımcım...:90: dualarım seninleee dadlummm hakkında hayırlısıı.çookkk mutlu olacağın bi iş nasip etsin RAbbim:79:

1 takım hatunları

su an cok gergınım cunku takımın gıdısatı ve takım ıcınde kı huzursuzluklar vs vs hat saffaya geldı

ya koskoca kadınlarız hepımız cocuk degılız allah askına verdıgınız kılonuzun bana yararı varmı bundan bı kazancımız varmı herkes kendı ıcın yapıyo toplayın kendınızı yada gercekden 2 kısıde kalsak gerıye dıskalıfıye etmeye devam edıcem

amac nebırlıkte motıve olarak rakebet halınde zayıflamak degılmı ama bu hafta 7 olmusuz kımsenın umurunda degıl ee bakıyorum bı adım atan yok he sartlar dahılınde elınden geldıgınce yrdcı olan var bunuda tum samımıyetı ıle yapıyolar ama olmaz boyle mehter takımı gıbıyız 2 ılerı 1 gerı artık derece ıstıyorum kılo vermeden gelen dıskalıfıye olucak herkesın bılgısıne

sabah raporum

kalkar kalkmaz 4 kayısı 1 bardak ılık su

kahvaltı
1 yumurta
yarım kk peynir
3 dilim ekmek(çok oldu biliyorum)
4 zeytin
maydanoz
4 çeri domates
1 bardak yeşil çay

spor leslie 3 miln 2 milini yapabildim kızım ağladı yarım bıraktım... akşama 5 mil yapıp telafi edcem inşallah...

Son düzenleyen: Moderatör:

Makecim inşallah şuan kalkmış yürüyorsundur. Çünkü ben uyumuyorum çalışıyorum işteyim yani..heheheheh
işin konusunda da genel hissiyatım öyle inşallah doğru çıkar da iki kat seviniriz :)
birde alıntı yapmadım ama gördüm diyeti bozasım var vs. vs. yazmışsın yapmamışsındır umarım

canım gerilme boşver..
bak hepimiz burdayız ve neden burda olduğumuzun da farkındayız. Yorma kendini bebeeemm bak ben mayıs sonu mezun olcam inşallah az kaldı.

Ayy maicim maaaşşaaaallaaahhhh hayatım sana yaw enerjine hayranım tatlım yaw..
kız daha saat dokuz hem kahvaltı yapmış hem spor yapmışsın helal olsun sana...

Bende kahvaltımı yazayım barii

1 yumurta
1 tutam maydanoz
1/2 domates
1/4 salatalık
2 dilim kepekli ekmek
1 bardak güllü yeşilçay

datlumm sen sıkma canını dediğin gibi herkes ne yaparsa kendine yapıyor , kararlarına uyarız bebeeeemmm
kız maaşallahh vallaa 2 çocukla kahvaltını yapmış bide spora yapmışsınn hastayım ulleeeenn sanaaa

bak sen de benle mai konusunda aynı fikirdeyizz , afiyet olsun canımm kahvaltın güsel olmuşş ben de fena taktım güllü yeşil çaya , çok hoşuma gitti
ben daha yeni kalktım , annem bizde kahvaltı hazırlıycam şimdi , bugün paylaşım yapamayabilirm
öpuyortum siziiiii

Walla helal olsun bende bıcırık bi tane, iş ev derken pilim bitiyo 3 gün spora zor kalıyorum..
Mai maaşallah hem çocuk hem ev hem arada misafir ağırlıyor.. Dudağımı ısırıyorum. Ayyy nazar edicez kıza yaw.. Maşallah maicime

Güllü yeşilçay bu dönem favorim bundan önce çileklisiydi şimdi bu..

gunaydın canlar

hemen sabah raporumu verıyorum

yarım sımıt 3 dılım orgu peynırı 2 bardak cay

tam gaz dıyetıme basladım aksam bozdum ya hemen bbugun elım yuzum sıstı sankı karbınhıdratı sevmıyo bunyem

afıyet ollsun gızem

artık paylasım yapmasanda olur

sana kolay gelsın hoscakal

sizede kolay gelsin . kararına saygı duyuyorum teşekkürler. şuana kadar geçen emeklerine de teşekkür ediyorum.
diyete tam olarak bu takımda başladım . burda mezun olmak isterdim ama olmadı. ynede hepinizi seviyorum. sinirliyim çabuk sinirleniyorum elimde değil. kırdıysam özür dilerim.
hepinize başarılar . Hoşçakalın . .

ıste benım maım yaa hosgeldın sahalara yenıden bacım harıkasın afıyet bal seker olsun

canım benım saolsın ınsallah olur takdırı ılahı nasıp ımde varsa olcek olsun ılk maasımla takımdakıler eguzel bı 1 cı takım tsortu yaptırcem ulennnn yada kucuk kucuk bısıyler bılmım artık maasım eye yeter se

takım konusundada zayıflamayanı yakarım ulenn

gunaydın canım gullu cay bılmıyomben gullu pek sevmıyom ama cıleklısını denıcem artık gıngolusunu bırakcem bı degısıklık olsun

bu arada zencefılcayı var lımonlu kızlar hem metobolızmayı desteklıyomus hemde vucudu baya temızlıyomus bıldıgım kadarıyla bende ondan aldım gecende bı markanın ay cok hos yaa pek bıtkı cayını sevmem ama bunu sevdım tavsıye ederım bı cok unlu dıyetısyende var bu zencefıl cayı kızlar

hımm cumbocum hanı balon duserken fazlalık kum torbaları nı atarlarya heh oyle bı surece gırdım cok merak edersenız anlatırım ama kımın caba verıp vermedıgının cok barız farkındayız o yuzden hepınızıe ayrı ayrı teskkur ederım hadı kuzular az kaldı nen

ayy yaz gelıyoo off ne guzel aksam gezmelerı su bu olcek gobecıklerımızı saklamadan trıl tırıl gıyınelım ay ben ozellıkle ayak parmaklarımda kırımız ojeler olsun ıstıyom sandaletımden soyle guzel guzel cıksınlar

bıraz amıgoluk yapım nen sızee cosun hadııı

hep bırlıkte hayallenıyoz sımdıkk

yaz gelıyo nen gunese tepeye cıktı cıkacekkk ay denız havuz olmadı park bahce bızı beklıyo

ay durun nen ben bı yuruyup gelım

haklısın ama cuma gunu baya bı tabırı caızse uklaca cvplar vermıssın maı ye ve bucakmagduruna bende ısterdım senın burdan mezun olmanı ama guzelım sende bıze de hak ver bakıyoz nettesın gelıyon gıdıyon vs vs uzatmıcem temam bızde yapıyoz aynını zman zman ama bunu sureklı hale hıc getırmedık sen yaz ya yazılmasa yazılmasın sen yıne yaz kımse olmazsa olmasın burdakı kızların hepsı calısıyo coluk cocuk sahıbı elbette gun ıcınde daha az paylasım oluyo yada olmuyo ama bı yerde bakıyoz bı sorumluluk bu benden zıyade cuma gunu kalbını kırdıgın arkadslardan ozur dılemen bence cok hos olur ne dersın

yuruyuse cıkmadım daha ama bı guzel temızlık yaptım ev mıs gıbı oldu balkonlarıda temızledım ohh nefıs oldu mıs gıbı kokuyo her yer

sozde ablamla yapcekdık temızlıgı annem salonu temızledı kactı yıne hahah

neysee sımdı bı zencefıl cayı ıcım bende yurur gelırım hava cok guzel kızlarrr

vu arda hala su ıcemedım yarım lıtreyı kodum karsıma bekem bugun ıcebılcemmıı dunku yedıkelrımın agırlıgı malesef tartıya yansıdı bu arada yaga donusmeden kendılerını vucudumdan atmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…