Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ne tlfonu bekliyorsun?ve neden mutsuzsun ?(özel değilse anlatır mısın)

sen gelsene msne dövmekten beter edeyim seni

Ne tlfonu bekliyorsun?ve neden mutsuzsun ?(özel değilse anlatır mısın)

ozel degıl cnm

ben bankacıyım uzun suredır ıssızım ve gecen hafta bı mulkata gırdım ( sınavını fılan kazandım ) onun sonucunu beklıyom olumlu yada olumsuz bılmıyorum ıstee cok gerıldım bu sebepden mutsuzum

Haklısın canım bir an önce tlfon çalsa da sen de stresinden kurtulsan

kız spor yapmadıysan buugn öle telafi et bak benım hafta sonu kaçamakları leslie 5 mil sayesınde resetlendı.

Günde kaç bardak yeşil çay içiyorsunuz?(ben kahve çay gibi şeyleri tamamen bıraktım 5 bardak yeşil çay içiyorum yaw)
fazla gibi canım ben en fazla 3 bardak diye bılıyorum

iyi akşamlar kızlarr
hos geldin

hee bi de sabah belimi ölçtüm 3 cm daha gitmiş...
toplamda diyete ve spora başladığımdan bu yana 15 cm inceldim göbekten...
kız maşş

slmmm kıslarr napıyonuz bakem.bi bakıyım dedim size.yazılılarla uğraşıcam yine akşama görüşürüz anacımmmm hoşçakalınnnnn
fıstık biz geldik sen yoksun

senemcim çok iyi gidiyosun en kısa zamanda gelirsin hedef kilona merak etme
makecim seni anlıyorum insan stresli olunca sürekli bişeyler yemek istiyor en güzeli evde durmamak

reyhan yazılı okuyo mai kızıyla uğrasıyo make kaçamak yapmıs saklanıyo kimseciikler yok işte canımmm

reyhan yazılı okuyo mai kızıyla uğrasıyo make kaçamak yapmıs saklanıyo kimseciikler yok işte canımmm

geldim ben... ama gitcem hemen...
oturayım da siparişlerimi bitireyim..
hiç masraf yokmuş gibi bi de bu çıktı
offf offff çok kötü moralim bozuldu yaw...

:95::95::95:

ayyy sinirden bayılcam şimdi... şekerim çıktı resmen...:95::95:

günaydın millet mai kapatmıs dükkanı ben acıyom evde peynir kalmamıs gene menemen yaptım oturdum yiyorum karnım ağrıyo spor yapamadım yarına telafi edicem artıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…