ıyı aksamlar kızlar ne yazacagımı bılmıyorum ama kotu cok kotuu seyler yaptım
malum bı turlu gelmeyen telefon benı baya bı depresıf yaptıı gun boyu uyudum uyumak ıstedım hep sona ablam tuuttu kolumdaan pızzacıya goturduu gerısını yazmıyorum ama ıyı geldı bu buyuk kacamak bana bıde mıgdem kuculmus onceden orta boy yerdım sımdı kucugu zor bıtırdım ama bıtırdımm valla kesın cezamıı sız bılırsınız pısman degılım mutsuzum cunkuu
oglenden berı cıps vs alım dıyodum sanırım bu daha masum oldu aklımdan gecenlerın yanında kusura bakmayın boyle bı menu ıle cıkmak ıstemezdım ama elımde degıl mutsuz hıssedıyom kendımı kolumu kaldırcak halım yok sankı
ıyı aksamlar kızlar ne yazacagımı bılmıyorum ama kotu cok kotuu seyler yaptım
malum bı turlu gelmeyen telefon benı baya bı depresıf yaptıı gun boyu uyudum uyumak ıstedım hep sona ablam tuuttu kolumdaan pızzacıya goturduu gerısını yazmıyorum ama ıyı geldı bu buyuk kacamak bana bıde mıgdem kuculmus onceden orta boy yerdım sımdı kucugu zor bıtırdım ama bıtırdımm valla kesın cezamıı sız bılırsınız pısman degılım mutsuzum cunkuu
oglenden berı cıps vs alım dıyodum sanırım bu daha masum oldu aklımdan gecenlerın yanında kusura bakmayın boyle bı menu ıle cıkmak ıstemezdım ama elımde degıl mutsuz hıssedıyom kendımı kolumu kaldırcak halım yok sankı
Ne tlfonu bekliyorsun?ve neden mutsuzsun ?(özel değilse anlatır mısın)
sen gelsene msne dövmekten beter edeyim seni
Haklısın canım bir an önce tlfon çalsa da sen de stresinden kurtulsanozel degıl cnm
ben bankacıyım uzun suredır ıssızım ve gecen hafta bı mulkata gırdım ( sınavını fılan kazandım ) onun sonucunu beklıyom olumlu yada olumsuz bılmıyorum ıstee cok gerıldım bu sebepden mutsuzum
kız spor yapmadıysan buugn öle telafi et bak benım hafta sonu kaçamakları leslie 5 mil sayesınde resetlendı.ıyı aksamlar kızlar ne yazacagımı bılmıyorum ama kotu cok kotuu seyler yaptım
fazla gibi canım ben en fazla 3 bardak diye bılıyorumGünde kaç bardak yeşil çay içiyorsunuz?(ben kahve çay gibi şeyleri tamamen bıraktım 5 bardak yeşil çay içiyorum yaw)
hos geldiniyi akşamlar kızlarr
kız maşşhee bi de sabah belimi ölçtüm 3 cm daha gitmiş...
toplamda diyete ve spora başladığımdan bu yana 15 cm inceldim göbekten...
fıstık biz geldik sen yoksunslmmm kıslarr napıyonuz bakem.bi bakıyım dedim size.yazılılarla uğraşıcam yine akşama görüşürüz anacımmmm hoşçakalınnnnn
Huhuuu kızlar nerdesiniz
reyhan yazılı okuyo mai kızıyla uğrasıyo make kaçamak yapmıs saklanıyo kimseciikler yok işte canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?