Kızlar günaydın erişim engellemesine takıldım bugün başka giremeyebilirim artık ecde vakit bulursan uğrarım geçmişi okuyamadım canlarım kusura bakmayın...
Kahvaltım
yulafezmesi + k-flakes+yabanmersini+kuru üzüm karışımından üzerine lıght süt 1 kase
Bir dün akşam sporum ve yemeğimi yazayım..
akşam sporu
30 dk yürüyüş
20 dk eliptik
10 dk bisiklet
180 yarım mekik
100 alt karın hareketi
120 bel hareketi..
akşam yemeği
6 kaşık portakallı pırasa
1 orta büyüklükte tavuk eti
2-3 dilim fırın patates
1/2 kase cacık
nasıll kızlar ???
günaydın canlarımmm sabah uyandım hemen mainin verdiği ödem sökücü cayı yapcakdım saolsun annem okadar dememe rağmen maydonoz almamıs artık aksam işten gelirken alır yaparımmm
kahvaltım :
1 yumurta ve 1 kasık yağla hazırlanan menemen 2 dl kepek ekmeği
Canım afiyet olsun güzel bir kahvaltı olmuş ayrıca gayet tok tutuyor menemen hande insanın damak zevkini tatmin ediyor..
iyi geceler kızlarr
netim öyle yavaşki bi saattir yazmayı bekliyorum
bugün doktora gittik kemik filmi çektirdik kemik ölçümü yapıldı yavrumun ve çok şükür herşey yolunda kemik yaşı yaşıyla uyumlu ve cerrahta korkulacak bi durum değil dedi
çok rahatladım
canımmmm çok şükür herşey yolunda çıkıntı olan kemik şekil bozukluğu imiş bi sıkıntı yaratmaz dedi doktor
doktorun verdiği listeye göre yumurta hakkım var çokda sevmem yumurta ama böyle yemeye çalısıyorum işte
afıyet olsun kız annecın napsın sen maydonoz sevmıyon dıye almıyo kadın aaa sende sonada maydonozcu oldun
ben hala sevmiyomda mecburiyetten içicemmm
hee bi de sabah belimi ölçtüm 3 cm daha gitmiş...
toplamda diyete ve spora başladığımdan bu yana 15 cm inceldim göbekten...
slmmlar benide aranıza alırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?