Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Günaydın kızlar çok yorgunum ve keyifsizim canım hiç bişe yapmak istemiyor..
evde yine sorunlar çıktı..
ay baş edemiycem ben böyle yawww
off neyse yorumuyum kafanızı sizinde ..

bu sabah bir kepekli tonton sandaviç yedim beyaz peynirle bir bardakta yeşil çay o kadar işte

hayırdır canım özel değilse anlatmak istersen seve seve dinlerim

geldim ben... ama gitcem hemen...
oturayım da siparişlerimi bitireyim..
hiç masraf yokmuş gibi bi de bu çıktı
offf offff çok kötü moralim bozuldu yaw...

:95::95::95:

ayyy sinirden bayılcam şimdi... şekerim çıktı resmen...:95::95:
canım yaaa ne oldu anlayamadımben , ne siparişi, ne masrafı , ne şekeri? takmakafana her ne ise kuşuummm anlat bize de paylaşalım
günaydın millet mai kapatmıs dükkanı ben acıyom evde peynir kalmamıs gene menemen yaptım oturdum yiyorum karnım ağrıyo spor yapamadım yarına telafi edicem artıkkk
ohhh yine emnemen , sizin yüzünüzden menemençekiyo canım, haftasonu da nöbetçiyimmakşammı yapsam acaba
canım yaaa sen de yorma kafanı geçer nasılsa ,özel değilse paylaş bizimle derdine ortak olalım

sabah 1 kaseçikolatlı nesfit yedim,
ara 2 grissini, 1 sütlü şekrsiz nescafe
sabah tez hocamı gördüm ,ne kadarzayıflamışsın , ne yaptın 15 günde sen dedi, çok mutlu oldum,

yaaa günlüğüme yazdığımı buraya yazdım sanmışım...
benim oğlan telefondan oyun satın almış da 100 liraya yanlışlıkla bütün bakiyem sıfırlanmış
şimdi kontör yükleyince yine keseceklermiş...
ona sinir oldum...100 liram çöpe gitti resmen...
hazmettim artık akşamdan bu yana...
şimdi okadar sinir olmuyom...

kızlar atandımmmmmmmmmmmmmmmmm
ayyyy canım çoooooookkk sevindim , gözünaydıııınnnnnnnnnnn
anaaaaaammmm bu bebeler delritecek biziiiiii, geçmiş olsun canım hiçbişeyde yapamıyosun dimi ,

sabah 1 kase nesfit
ara 2 grissini 1 nescafe
öğle 1 tavuklu sandviç cola zero
şimdiye kadar 1 ltden fazla su ev 1 kuoa yeşil çay içtim
akşama 1 kase ezogelin ve yoğurtlu ıspanak yiycemm

tebrik ederim makecim çok ama çok sevindim allah yolunu açık etsin temiz kalpli iyi niyetli kardeşim benim

ayyyy canım çoooooookkk sevindim , gözünaydıııınnnnnnnnnnn

anaaaaaammmm bu bebeler delritecek biziiiiii, geçmiş olsun canım hiçbişeyde yapamıyosun dimi ,

tesekkur ederım cumbocum cok saolasın

tebrik ederim makecim çok ama çok sevindim allah yolunu açık etsin temiz kalpli iyi niyetli kardeşim benim

ay tesekkkur ederım canım yaa valla allah utandırmasın yolumu acık etsın artık

Bu arada kilo sonuçlarımızı perşembeden veriyoruz galiba ben bu hafta 1 kilo verdim şu an 105 kiloyum çif basamaklı sayılar bekleyin beni geliyommmmmmmmmmmmmmm

Bu arada kilo sonuçlarımızı perşembeden veriyoruz galiba ben bu hafta 1 kilo verdim şu an 105 kiloyum çif basamaklı sayılar bekleyin beni geliyommmmmmmmmmmmmmm
inş canım

:95::95::95:

ayyy sinirden bayılcam şimdi... şekerim çıktı resmen...:95::95:
kıs hattı iptal et yeni hat al daha ucuza gelir.kullanma o hattı iptal olsun kendi kendine.

maşş canım allah utandırmasın.hep mutlu huzurlu ol yeni işinde inşş.

hayırlı olsun canım

bugün neler yediğimi yazayım
sabah vaktim yoktu evden çıkarken 1 tane kuru kayısı attım ağzıma
öğlen;
4 kaşık pırasa
1/2 dilim ekmek
ikindi;
çokonat
2 saat sonra da 4 kaşık pırasa
akşam;
kocaman bir tabak haşlanmış makarna üzerinde yoğurt ve soğan domatesli sotesi vardı
aralarda da 2si1 arada, adaçayı ve normal çay içtim birer bardak
1 lt de su içtim

Makeee canım hayırlı olsun şimdi gördüm bak nasıl sevindim anlatamam bitanem. Bak işçimdeki ses yine yanılmadı.. Ahh bebeemmm nası sevindim yaa. Bugün çok şükür güzel bir haber aldım..
Allah yeni işinde başarını daim kılsın inşallahhh

Mai canm hangi operatör ü kullanıyon özelden yaz bana derdinin çaresi bende olabilir ben sana yardımcı olummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…