Günaydın kızlar çok yorgunum ve keyifsizim canım hiç bişe yapmak istemiyor..
evde yine sorunlar çıktı..
ay baş edemiycem ben böyle yawww
off neyse yorumuyum kafanızı sizinde ..
bu sabah bir kepekli tonton sandaviç yedim beyaz peynirle bir bardakta yeşil çay o kadar işte
geldim ben... ama gitcem hemen...
oturayım da siparişlerimi bitireyim..
hiç masraf yokmuş gibi bi de bu çıktı
offf offff çok kötü moralim bozuldu yaw...
canım yaaa ne oldu anlayamadımben , ne siparişi, ne masrafı , ne şekeri? takmakafana her ne ise kuşuummm anlat bize de paylaşalım:95::95::95:
ayyy sinirden bayılcam şimdi... şekerim çıktı resmen...:95::95:
ohhh yine emnemen , sizin yüzünüzden menemençekiyo canım, haftasonu da nöbetçiyimmakşammı yapsam acabagünaydın millet mai kapatmıs dükkanı ben acıyom evde peynir kalmamıs gene menemen yaptım oturdum yiyorum karnım ağrıyo spor yapamadım yarına telafi edicem artıkkk
canım yaaa sen de yorma kafanı geçer nasılsa ,özel değilse paylaş bizimle derdine ortak olalımGünaydın kızlar çok yorgunum ve keyifsizim canım hiç bişe yapmak istemiyor..
evde yine sorunlar çıktı..
ay baş edemiycem ben böyle yawww
off neyse yorumuyum kafanızı sizinde ..
bu sabah bir kepekli tonton sandaviç yedim beyaz peynirle bir bardakta yeşil çay o kadar işte
makeupcım gözünaydın cnm
ayyyy canım çoooooookkk sevindim , gözünaydıııınnnnnnnnnnnkızlar atandımmmmmmmmmmmmmmmmm
anaaaaaammmm bu bebeler delritecek biziiiiii, geçmiş olsun canım hiçbişeyde yapamıyosun dimi ,yaaa günlüğüme yazdığımı buraya yazdım sanmışım...
benim oğlan telefondan oyun satın almış da 100 liraya yanlışlıkla bütün bakiyem sıfırlanmış
şimdi kontör yükleyince yine keseceklermiş...
ona sinir oldum...100 liram çöpe gitti resmen...
hazmettim artık akşamdan bu yana...
şimdi okadar sinir olmuyom...
ayyyy canım çoooooookkk sevindim , gözünaydıııınnnnnnnnnnn
anaaaaaammmm bu bebeler delritecek biziiiiii, geçmiş olsun canım hiçbişeyde yapamıyosun dimi ,
tebrik ederim makecim çok ama çok sevindim allah yolunu açık etsin temiz kalpli iyi niyetli kardeşim benim
kızlar atandımmmmmmmmmmmmmmmmm
Hadi gözün aydın canım bak tlfnda geldi işlerin yoluna da girdi gözün aydın tekrar
tesekkur ederım senem cım o kadar mutluyum kı allah bu mutlulkdan sızıde nasıplendırsınn ınsallah
kız maşş
fıstık biz geldik sen yoksun
kızlar atandımmmmmmmmmmmmmmmmm
inş canımBu arada kilo sonuçlarımızı perşembeden veriyoruz galiba ben bu hafta 1 kilo verdim şu an 105 kiloyum çif basamaklı sayılar bekleyin beni geliyommmmmmmmmmmmmmm
kıs hattı iptal et yeni hat al daha ucuza gelir.kullanma o hattı iptal olsun kendi kendine.:95::95::95:
ayyy sinirden bayılcam şimdi... şekerim çıktı resmen...:95::95:
maşş canım allah utandırmasın.hep mutlu huzurlu ol yeni işinde inşş.kızlar atandımmmmmmmmmmmmmmmmm
hayırlı olsun canımkızlar atandımmmmmmmmmmmmmmmmm
Makeee canım hayırlı olsun şimdi gördüm bak nasıl sevindim anlatamam bitanem. Bak işçimdeki ses yine yanılmadı.. Ahh bebeemmm nası sevindim yaa. Bugün çok şükür güzel bir haber aldım..kızlar atandımmmmmmmmmmmmmmmmm
yaaa günlüğüme yazdığımı buraya yazdım sanmışım...
benim oğlan telefondan oyun satın almış da 100 liraya yanlışlıkla bütün bakiyem sıfırlanmış
şimdi kontör yükleyince yine keseceklermiş...
ona sinir oldum...100 liram çöpe gitti resmen...
hazmettim artık akşamdan bu yana...
şimdi okadar sinir olmuyom...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?