Günaydın millett..
Alın size bendende 1.200 gr...
günaydın kızlarrrrr
benim verdiğim kilo bu hafta işinize yaramasa da 69.300 olmuşummm üstelik reglimin 2.günündeyiminşallah hepiniz çokça kilolar vermişsinizdir 1.oluruz
kız neden işimize yaramasın aşk olsun motivasyonumuz artıyo en azından... hem haftaya kaç kiloyla başladığını biliyoruz... tebrik ederim canım...
regli bahane edenler görsün bakalım...
tebrik ederim canım gerçi ben birinci olcektim elimden aldın ama olsun
gunaydın cnmgünaydın kızlarr.. bol kilolar vermişsinizdir inşş yaz geliyor hızlanmak lazımmm
make cim gizem bizim takıma gecmek istediğini belitti hafta içinde senin için bi problem yoksa listeye alıcam transfer oldu şeklinde.
gunaydın cnm
tamam dır cnım zaten sızın takımdan cıkmıyo gızemmmm bızım ıcın bı sıkıntı yok
1.TAKIM 199.ETAP
makeup (66.9/66.7/0.2/0.30%)
teodase(70.0/70.0/0.0/0.0%)
jnaz (69.8/69,8/0,0/0,0%)
cumbo( 59.3/59,1/0,2/ %0,33)
maibeyaz (61/60,1/0,9/1,48%)
bucakmagduru( 73,8/73,8/0,0/0%)
innuk(66.3/65.1/1,2/1,80%)
sudem34(72.8/72.8/0.0/0%)
reyhansx(76.5/76.3/0,2/0,26%)
shryvz(70.0/69.2/0.8/1.14%)yeni üye
1.TAKIM TOPLAM KİLO(686,4/682,9/3,5/0,51)
tatlı telaşlarrr kısss ne güzelll.havalar dadüzeliyoooo kiloda veriyozzz ohhhhhkızlar cok yorgunummm butun gun kosturdum bıde gunes alerjılerım cıkmaya basladı kasım kasım kasınıyom nen bugun kendıme mola verdım sanırım reglı olcam tatlı ıstıyo canım ama gıdıp tatlı almıyom neyse yatayımda abartmıyayım daha kıyafetlerımı cıkarıyom ay senlerdır kaldırıp koymusum kızlar ıse gırınce gıyerım kullanırım su bu dıye dıye bı suru olmuslar onları yıkıcem utulucem daha hafta sonu bıde bu ıslerım var
sağol bitanem inş her hafta veririm gariii 65 olmak istiyommmteoo bııldrıım yapmamıs ok onu anladım
jnazın bıldırımı banamsj la yaptı kılo kaybı var ama lısteye yansıyamadı benım ıslerımden dolayı ulastıgımda ıse lıste paylasıma eklenmıstı
cumbo ve maı beyaz ha gayret bıtttı gıttı kılolar hele maıcım harıkalar yaratıyosun bu hafta
ınnuk kac bacım gac ben baya mola verdım neyse ıse baslayınca daha cok gıder yestısırm sana
bucakmagduruum reglı donemınde buna ragmen sabıt kaldıgın ıcın bu bıle buyuk basarı teskkurrler
sudem cım gelelım sana ulennn nıye kılo vermedın nenn hee reglılı degılsın okadar spor yapıyon noluyo nennn heee napım ben sana bu hafta
reyhann zaten takıma geldıgınden berıı gerek menulerın gerekse dısıplınınle her hafta kılo kaybetmen hakıkaten takdır edılesı
shryz kılo kaybın ıcın tesekkurler cnm devamını beklıyomm
bu arada kızlar etap 6 cısı olmusuz zzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?