biz de seni seviyoz da ne bu veda havası noluyooooo işe başlıycan kızım uzaya mi gidiyon sankiiiii kalbime iniyodu nerdeyse korkutma beni böööööleeeevet kızlar sımıden yazım artık
bu bı veda havası degıl ama bılıyosunuz ıse baslıyorum bu haftane nasıl olcek ne zman eve gelırım su bu vs bılemıyorum o yuzden TABEKI SIZ ZAYIFLAMADAN SIZI BIRAKMIYCAM ASLA AMA amaaa buralarda olmadıgım olamadıgım zamanlarda maıbeyaz ve bucakmaguduru takımın kaptanıdır yenı kararlar alır uygular takıma yenı arkadas alır yada dıskalıfıye ederler yenı kurallar koyarlar vs vs yanı ben olmadıgımda gecmıstekı yasanan tatsılıklar gıbı seyler yasanmadan kaptan bacılarınızın sozunden cıkmadan guzel guzel zayıflayın olurmu canlar
olakı netten ulasamasam telle kızlarla ırtıbat kurup halınızı ogrenırım ben yokum dıye kacamak yapım salayım su bu sakın denemeyın bak ben sıze dıımm ararım kızları ogrenırım gelınce saclarınızı cekerım ona gore
bu araya kadar olanlar takımla ılgılı ıdı ve sıze gelınce 9 aydır belkı daha fazladır bırlıkte yedıgım ıcıtıgım zman zman kavga ettıgım kızdıgım kızdırdıgım sızlerr yanı hepınız gercekden hepınız ayrı ayrı benım ısın ozel oneme sahıpsınız ve ne kadar hala sısko olsanızdasızı sevıyorum hemde cokk sankı suracıgımda yanıbasımdakı arkdaslarım gıbısınız hep burda olmayı ozlıycem ama calısmayıda cok ozledım
herzman yanımda oldugunuz yanınızda olmama ızın verıdgınız turlu gereksız kaprıslerıme ozellıkle reglı gunlerımde kacıstıgız ıcın cok cok cok tesekkur ederım butun samımıyetımle ve en ıcten duygularımla sızı sevıyorum ulennnnnn
çok moralim bozuk
kendimi karbonhidrata veresim var...
Selam kızlar dün çok yoğundum yazamadım:
Cumartesiayım dolduğu için kendimi şımartma günümdü)
sabah:beni tebrik edin kahvaltı yaptım
2 yeşil çay
bol domates bol salatalık
2 küçük dilim su böreği(şımartmam)
peynir
Öğlen:çok yoğundum yemek yiyemedim
Akşam:az tavuk döner
1 dilimde tam tahıllı buğday ekmeği
salata
Pazar;
sabah :yok çünkü geç uyandım
öğlen: 1 tabak yağsız patates yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
akşam:1 yumurta
domates+salatalık
biraz peynir
yeşil çay
suyumu da içiyorum gene 2,5 litreyi bulur şu an 1,5 litre içmişim:)
canım süpers,n suyunu eksik etmiyosun ama ne olur kendini s u kahvaltı olayına alısdır
Alıştırmaya çalışıcam canım haklısın dün sabah kahvaltı yaptım diye öğlen acıktığımı bile farketmemişim süper kahvaltı olayı
selam kızlar gecenın bu saatinde annem ,ablam ve yeğenım oturup lak lak ediyoz izin isteyip ablamdan neti açtım.
ayy yorgunluktan ölüyom akşama kadar esniyom.uykusuzum günlerdir.ayakta zor duruyom.
siz napıyonuz yaaaaaaa.
kimse kalmamış bu saate.
seherim yazılılar bitirmişsindir canım .
make hadı bakem az kaldı.salı büyük gün...
mai kız oğlanın kontör paralarını bitirdin mi?
magdurem teyzelere pc öğretme iş nasıl?
cumbocuk sende nöbetten başını kaşımıyosundur.
innuk bacı ya ne zamandır görüşemedik.
ve diğer bacılar bi kaç hafta sizleri özliycem .
selam kızlar gecenın bu saatinde annem ,ablam ve yeğenım oturup lak lak ediyoz izin isteyip ablamdan neti açtım.
ayy yorgunluktan ölüyom akşama kadar esniyom.uykusuzum günlerdir.ayakta zor duruyom.
siz napıyonuz yaaaaaaa.
kimse kalmamış bu saate.
seherim yazılılar bitirmişsindir canım .
make hadı bakem az kaldı.salı büyük gün...
mai kız oğlanın kontör paralarını bitirdin mi?
magdurem teyzelere pc öğretme iş nasıl?
cumbocuk sende nöbetten başını kaşımıyosundur.
innuk bacı ya ne zamandır görüşemedik.
ve diğer bacılar bi kaç hafta sizleri özliycem .
bu saatte ızgara tavuk yedim...
1 bardakta kola içtim...
offf tutamadım kendimi...
akşam sadece salata yemiştim acıktım napim...
neyse yarın oruca başlıcaktım allah izin verirse
sahurda yemem artık bununla tutarım...
selam kızlar ben 2. takımdan sözde yarışdayız ama sizin takımda bizimkinden farksız degil kimsecikler yok :44: :44: :44: :44:
olsun bakalım inşallah hepbbirlikte veririz karayaglarımızı
ben varım he he
hoşgeldin canım... evet haklısın bizim takımın kızları hep iş hatunu...
böyle akşama kadar kendi kendime konuşuyorum hep ben...
hafta sonu kendimi şokladım 900 gr gitti...
cumaya kadar allah izin verirse oruç borçlarımı ödicem...
yani 3 kilo garanti diyorum sağlıksız da olsa..
kendi kendine haaa
inşallah canım alllah kabul etsin
bende 2 haftadır yerimde sayıyorum şimdi netten bir diyet yazdım bakalım denicem metebolizmayı şaşırtalım biraz bakalım cumaya ne olacak
şekercik senin tickırın hani yavvv kaç kilosunnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?