Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

gunaydın takı nen kayboldunuz yıne cıl yavrusu gıbıı

bana bakın 2 takımla yarıs halındeyız sakın kacamak su bu yapmayınn nen

biz de seni seviyoz da ne bu veda havası noluyooooo işe başlıycan kızım uzaya mi gidiyon sankiiiii kalbime iniyodu nerdeyse korkutma beni böööööleee
çok moralim bozuk
kendimi karbonhidrata veresim var...

noolduki kuzummm i sakın yapma geçen hafta verdiğinde yazık etme

nöbetçiydim dün gündüz gece ve bugün öğleye kadar uyku muyku yok eve geldim parka gittik yemek yedik yeni geldim ölüyom yorgunluktan
ve en sonunda dün regl oldum oohhhh beee dünya varmış

anam cumartesi pazar diye bakıyorumda kimseler uğramamıs buraya sacınızı cekerim hepinizi make yok diye kimse kaçamk yapmasın sakın sporunu aksatmasın valla fena kapısırız haa

Selam kızlar dün çok yoğundum yazamadım:

Cumartesiayım dolduğu için kendimi şımartma günümdü)

sabah:beni tebrik edin kahvaltı yaptım
2 yeşil çay
bol domates bol salatalık
2 küçük dilim su böreği(şımartmam)
peynir
Öğlen:çok yoğundum yemek yiyemedim
Akşam:az tavuk döner
1 dilimde tam tahıllı buğday ekmeği
salata

Pazar;
sabah :yok çünkü geç uyandım
öğlen: 1 tabak yağsız patates yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
akşam:1 yumurta
domates+salatalık
biraz peynir
yeşil çay

suyumu da içiyorum gene 2,5 litreyi bulur şu an 1,5 litre içmişim:)

canım süpers,n suyunu eksik etmiyosun ama ne olur kendini s u kahvaltı olayına alısdır

ben galdım kızlar yorgun veee tıkınmıs halde neyse yarın toparlarım artık heycandan gun gecmıyo napım olan oldu yok cok fazla bısıy de yemedım ama olan oldu demın 2 bardak portakal suyuıctım bıde yarım cıkolata reglı olamadım ben yıne yaaa

bu saatte ızgara tavuk yedim...
1 bardakta kola içtim...
offf tutamadım kendimi...
akşam sadece salata yemiştim acıktım napim...
neyse yarın oruca başlıcaktım allah izin verirse
sahurda yemem artık bununla tutarım...

selam kızlar gecenın bu saatinde annem ,ablam ve yeğenım oturup lak lak ediyoz izin isteyip ablamdan neti açtım.
ayy yorgunluktan ölüyom akşama kadar esniyom.uykusuzum günlerdir.ayakta zor duruyom.
siz napıyonuz yaaaaaaa.
kimse kalmamış bu saate.

seherim yazılılar bitirmişsindir canım .
make hadı bakem az kaldı.salı büyük gün...
mai kız oğlanın kontör paralarını bitirdin mi?
magdurem teyzelere pc öğretme iş nasıl?
cumbocuk sende nöbetten başını kaşımıyosundur.
innuk bacı ya ne zamandır görüşemedik.
ve diğer bacılar bi kaç hafta sizleri özliycem .

kız sen cuma günü nasıl bildirim yapcen bu kadar iş arasında

tatlım sen kilo alcen belli oldu artık..
eğer bi kaç hafta giremiceksen seni geri dönmek üzere ayrıldı yazayım...ister misin
annenler gidince yine eklerim seni listeye...ama gireerim sorun yok diyosan gerek yok

Kızzzzlarrrr selammm

Hafta sonu ailecek kendimizi sokaklara attık giremedim kusura bakamyınn ama geçmişi okudum herkes şöyyle bir uğramış gitmiş..

Önce kahvaltımı yazayım;
1 kase k-flakes+yulaf ezmasi karşımına 1 kaşık yabanmersini+çeyrek muz sıcak süt ile karıştırıp yedim o kadar..

Bu arada kızlar hayatımda radikal değişikler olacek yakında bugün evdeyim galiba bundan sonrada hep evde olucam allah izin verirse..

Önümüzdeki hafta işten ayrılabilirim yada bu ay sonu iş yeri ile konuşucam. Oğluşumda psikolojik olduğunu düşündüğümüz bazı sorunlar var galiba yarın psikologa götürcez onu..
Bakalım ne diyecek. :44:
Bundan sonra evimin kadını çocuğumun anası olcem.. Kısmet işte make iş sahalarına girerken ben bu işleri bırakıyorum kızlar. Biraz içim buruk Ama diğer türlüde olmuyordu yani iki ucu ... değnek misali çıldırasım vardı

Ay neyse anlatırım yine gelişmeleri...
Ben buralardayım huuu huuu deyin gelirim

Son düzenleme:

selam kızlar ben 2. takımdan sözde yarışdayız ama sizin takımda bizimkinden farksız degil kimsecikler yok :44: :44: :44: :44:
olsun bakalım inşallah hepbbirlikte veririz karayaglarımızı

selam kızlar ben 2. takımdan sözde yarışdayız ama sizin takımda bizimkinden farksız degil kimsecikler yok :44: :44: :44: :44:
olsun bakalım inşallah hepbbirlikte veririz karayaglarımızı

ben varım he he
hoşgeldin canım... evet haklısın bizim takımın kızları hep iş hatunu...
böyle akşama kadar kendi kendime konuşuyorum hep ben...
hafta sonu kendimi şokladım 900 gr gitti...
cumaya kadar allah izin verirse oruç borçlarımı ödicem...
yani 3 kilo garanti diyorum sağlıksız da olsa..

innuk hu huuuu
canım yaa senin adına hem üzüldüm hem sevindim...
çalışmaya alışan için işi bırakmak zor tabi ama evde çocuğunla ilgileneceksin bence bu daha iyi..ona daha fazla vakit ayırabileceksin...hakkında hayırlısı olsun cnm inşallah...

kendi kendine haaa
inşallah canım alllah kabul etsin
bende 2 haftadır yerimde sayıyorum şimdi netten bir diyet yazdım bakalım denicem metebolizmayı şaşırtalım biraz bakalım cumaya ne olacak
şekercik senin tickırın hani yavvv kaç kilosunnnnn

Son düzenleme:

imzamda var ya canım... tartıya çıkmaya korkan ve çıtır olmaya giden bi hatun... görünmüyor mu...
dün sabah 59,2 çıktım... bu gün tartılmadım yarın tartılcam bakalım...

inşallah sen de bulduğun listeyle verirsin tatlım... ben normalde şok diyet, falan taraftarı değilim ama eşim askerde şafak azaldı o yüzden hızlanmam lazım...

allah allah kafama takıldı şimdi benim bu tickerin grünmüyo mu...:44:

Eklentiler

• $wa__59,2__11Cr0000VM2JMDUybHp8NjYxODg5NDZoYXxOaXlldCBFdHRpbSBEaXlldCBFdG1leWU6KSk.gif
    21,1 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…