Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

saol kuzum anlayısın için söz haftaya böle olmayacak
bu hafta elma diyetindeyim... eğer ölmez devam edebilirsem haftaya 3 kilo garanti...
o elma diyetinden bende isiyorum hafta basına baslıyorum kaç günlükkine o diyet
haftaya söz veriyorum düzelicem

bu arada kızlar etap 6 cısı olmusuz zzzz
okadar ii kilolar veren vardı altıncılık düşük olmus ama kaptanım söz haftaya birinciyiz

innukcum ben geldim sende gitmişssin kismecikler yok küstüm herkese yatıyom ben sabah eken kalkıp işe gidicemmmmm

evet kızlar sımıden yazım artık

bu bı veda havası degıl ama bılıyosunuz ıse baslıyorum bu hafta ne nasıl olcek ne zman eve gelırım su bu vs bılemıyorum o yuzden TABEKI SIZ ZAYIFLAMADAN SIZI BIRAKMIYCAM ASLA AMA amaaa buralarda olmadıgım olamadıgım zamanlarda maıbeyaz ve bucakmaguduru takımın kaptanıdır yenı kararlar alır uygular takıma yenı arkadas alır yada dıskalıfıye ederler yenı kurallar koyarlar vs vs yanı ben olmadıgımda gecmıstekı yasanan tatsılıklar gıbı seyler yasanmadan kaptan bacılarınızın sozunden cıkmadan guzel guzel zayıflayın olurmu canlar

olakı netten ulasamasam telle kızlarla ırtıbat kurup halınızı ogrenırım ben yokum dıye kacamak yapım salayım su bu sakın denemeyın bak ben sıze dıımm ararım kızları ogrenırım gelınce saclarınızı cekerım ona gore

bu araya kadar olanlar takımla ılgılı ıdı ve sıze gelınce 9 aydır belkı daha fazladır bırlıkte yedıgım ıcıtıgım zman zman kavga ettıgım kızdıgım kızdırdıgım sızlerr yanı hepınız gercekden hepınız ayrı ayrı benım ısın ozel oneme sahıpsınız ve ne kadar hala sısko olsanızda sızı sevıyorum hemde cokk sankı suracıgımda yanıbasımdakı arkdaslarım gıbısınız hep burda olmayı ozlıycem ama calısmayıda cok ozledım

herzman yanımda oldugunuz yanınızda olmama ızın verıdgınız turlu gereksız kaprıslerıme ozellıkle reglı gunlerımde kacıstıgız ıcın cok cok cok tesekkur ederım butun samımıyetımle ve en ıcten duygularımla sızı sevıyorum ulennnnnn

Son düzenleme:

Günaydın demeye geldim aaaa azım açık kalıverdiiii naasııı yaniii makkee...
sankim birdaha hiç gelmiycekmişsin gibi yazmışsın canım beaa.
sonuçta mai ve magdurem bize gözü gibi bakar. Ama hiç gelmiycekmişsin gibi konuşma canım yaww..
git işene çalış başla sonnam gelirsin..

günaydın kızlar...
burun farkıyla innuk beni geçmiş...tükkanı açmış...
özel mesajlarımla uğraşıyodum... merhaba canım naılsın...
sen bakma make e... o şu anda fazla miktarda mutluluk hormonu salgılıyo neyapacağını şaşırmış durumda...
neyse biraz çalışsın normale döner inşallah...
beni de kaptan yapmış...korkun uleynnn artık benden...
kızdığımı gönderir tek başıma kalırım artık takımda...

innukcum bu arada sağol canım ilgin için... ben yanlış anlamışım 100 lira değil 100 kontörmüş...o da 15 civarı bişey kesiliyomuş sanırım...o da gitsin artık napalım yapcek bişey yok...

yenilmeye hazır olun o zaman şekercikler

gunaydın canım yok dedım ya benden kurtulamazsınız dıye bıraz netle ılgılı sıkıntım olucek o yuzden yazdım tatlım ben sızı bırakmam bıkerem oyle bısey yokkk

eheheh evet ya hormonlarım costuuu nen

hayırlıolsun canım ıncelt kızlarııı hepsını serınden korksunlar ulen

slmm kızlarrr nabersiniz yine hafta sonu tenha heryer.ben çok hastayım bi bakim size dedim.yarın inş düzelirsem gelirim.bişey deyiyemedim bu gün şimdi biraz leblebi yiyom çok fena midem bulanıyoooo:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…