merhaba şekerler..
bu hafta varmsınız yarışa...
bakalım hangi takım yenicek..
eee kızlar ne diyosunuz..
yok nan ne çekkcem saçını başını reg durumu halden anlarız yani...haftaya vermezsen ozaman görüşürüz...
ben sudemin saçını mı çeksem napsam onu düşünüyom...
şimdi annesi gilde geliyo haftaya 80 olmazsa gene iyi...
o elma diyetinden bende isiyorum hafta basına baslıyorum kaç günlükkine o diyetbu hafta elma diyetindeyim... eğer ölmez devam edebilirsem haftaya 3 kilo garanti...
haftaya söz veriyorum düzelicemteoo bııldrıım yapmamıs ok onu anladım
jnazın bıldırımı banamsj la yaptı kılo kaybı var ama lısteye yansıyamadı benım ıslerımden dolayı ulastıgımda ıse lıste paylasıma eklenmıstı
cumbo ve maı beyaz ha gayret bıtttı gıttı kılolar hele maıcım harıkalar yaratıyosun bu hafta
ınnuk kac bacım gac ben baya mola verdım neyse ıse baslayınca daha cok gıder yestısırm sana
bucakmagduruum reglı donemınde buna ragmen sabıt kaldıgın ıcın bu bıle buyuk basarı teskkurrler
sudem cım gelelım sana ulennn nıye kılo vermedın nenn hee reglılı degılsın okadar spor yapıyon noluyo nennn heee napım ben sana bu hafta
reyhann zaten takıma geldıgınden berıı gerek menulerın gerekse dısıplınınle her hafta kılo kaybetmen hakıkaten takdır edılesı
shryz kılo kaybın ıcın tesekkurler cnm devamını beklıyomm
okadar ii kilolar veren vardı altıncılık düşük olmus ama kaptanım söz haftaya birinciyizbu arada kızlar etap 6 cısı olmusuz zzzz
bu aksam ben burdayım kimse yok napıyonus bacılar nerdesiniz bakimmmmmmm
innukcum ben geldim sende gitmişssin kismecikler yok küstüm herkese yatıyom ben sabah eken kalkıp işe gidicemmmmm
eee kızlar ne diyosunuz..
evet kızlar sımıden yazım artık
bu bı veda havası degıl ama bılıyosunuz ıse baslıyorum bu haftane nasıl olcek ne zman eve gelırım su bu vs bılemıyorum o yuzden TABEKI SIZ ZAYIFLAMADAN SIZI BIRAKMIYCAM ASLA AMA amaaa buralarda olmadıgım olamadıgım zamanlarda maıbeyaz ve bucakmaguduru takımın kaptanıdır yenı kararlar alır uygular takıma yenı arkadas alır yada dıskalıfıye ederler yenı kurallar koyarlar vs vs yanı ben olmadıgımda gecmıstekı yasanan tatsılıklar gıbı seyler yasanmadan kaptan bacılarınızın sozunden cıkmadan guzel guzel zayıflayın olurmu canlar
olakı netten ulasamasam telle kızlarla ırtıbat kurup halınızı ogrenırım ben yokum dıye kacamak yapım salayım su bu sakın denemeyın bak ben sıze dıımm ararım kızları ogrenırım gelınce saclarınızı cekerım ona gore
bu araya kadar olanlar takımla ılgılı ıdı ve sıze gelınce 9 aydır belkı daha fazladır bırlıkte yedıgım ıcıtıgım zman zman kavga ettıgım kızdıgım kızdırdıgım sızlerr yanı hepınız gercekden hepınız ayrı ayrı benım ısın ozel oneme sahıpsınız ve ne kadar hala sısko olsanızdasızı sevıyorum hemde cokk sankı suracıgımda yanıbasımdakı arkdaslarım gıbısınız hep burda olmayı ozlıycem ama calısmayıda cok ozledım
herzman yanımda oldugunuz yanınızda olmama ızın verıdgınız turlu gereksız kaprıslerıme ozellıkle reglı gunlerımde kacıstıgız ıcın cok cok cok tesekkur ederım butun samımıyetımle ve en ıcten duygularımla sızı sevıyorum ulennnnnn
innukcum bu arada sağol canım ilgin için... ben yanlış anlamışım 100 lira değil 100 kontörmüş...o da 15 civarı bişey kesiliyomuş sanırım...o da gitsin artık napalım yapcek bişey yok...
olur akrepcım neden olmasın kapısalım hadıı
ama ben bu hafta buralrda olamıcem maıbeyaz ve bucakmaguduru takımın kaptanlarıdır canım bırılkte kapısın bende uzakdan uzakdan kılo verır yenerız sızı nen
Günaydın demeye geldim aaaa azım açık kalıverdiiii naasııı yaniii makkee...
sankim birdaha hiç gelmiycekmişsin gibi yazmışsın canım beaa.
sonuçta mai ve magdurem bize gözü gibi bakar. Ama hiç gelmiycekmişsin gibi konuşma canım yaww..
git işene çalış başla sonnam gelirsin..
günaydın kızlar...
burun farkıyla innuk beni geçmiş...tükkanı açmış...
özel mesajlarımla uğraşıyodum... merhaba canım naılsın...
sen bakma make e... o şu anda fazla miktarda mutluluk hormonu salgılıyo neyapacağını şaşırmış durumda...
neyse biraz çalışsın normale döner inşallah...
beni de kaptan yapmış...korkun uleynnn artık benden...
kızdığımı gönderir tek başıma kalırım artık takımda...
yenilmeye hazır olun o zaman şekercikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?