Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kötü bi haftanın ardından güzel bir gün regl dönemim olmasına ragmen 1 kilo'daha gitmis cokkk sukurr sonunda 9'lara veda edicem az kaldı sabır

allah allah kafama takıldı şimdi benim bu tickerin grünmüyo mu...:44:

allah kavuştursun canım
valla ben bişi göremiyom :44: :44: :44:
bende ilk defa denicem 10 kilo verdim saglıklı beslenerek ama artık eskisi gibi veremiyorum bakalım denicem

allah allah kafama takıldı şimdi benim bu tickerin grünmüyo mu...:44:

allah kavuştursun canım
valla ben bişi göremiyom :44: :44: :44:
bende ilk defa denicem 10 kilo verdim saglıklı beslenerek ama artık eskisi gibi veremiyorum bakalım denicem

Kız mai ben gittim sen gelmişsin canm saol alışcaz işte herşey küçük adam için işide bırakıcam gerekirse birazda evde oturalım dimi 10 senedir çalışıyom anam biraz ara vereyim iyi gelir belki..

selam kızlarrr.. cumadan sonra karıştım ben yav giripte bi yazamadım yediklerimi.. bugün yediklerimi yazayım hemen
sabah gözümü açar açmaz soluğu mutfakta aldım gözüm malesef ki baklavaya denk geldi
kuşlukta; 1 dilim ekmekle yarım kk peynir
öğlen; 1 tabak çorba
birazcık çikolata :84:
ikindi: 1 küçük elma
şekersiz nescafe
akşama da salatayla geçiştiricem inşallah

slmm canlarımm dün giremedim hiç çokk hastaydım yattım hep midemi üşütmüşüm bulantıdan bişey yiyemedim.daha geçmişi okuyamadımm.
makeee başladın mı işe canımcımm yaaa.kaptanlığı da bırakmışın mai vee mağdure hayırlı olsun bi dee Allah sabir versingeçmişi okuyum daa gelirim arada çalışma kağıdı haızrlayıp not girmem lazım daa

selam kızlar yediklerimi hemen yazayım

sabah: 2 tane tost (light ekmek ile yapılmış)
1 tane yeşil çay

öğlen :yok (sabah kahvaltısı edince acıkmıyorum)

akşam: 1 şiş adana kebap (ayaküstü yemek zorunda kaldım)
1 tane yeşil çay

şu ana kadar 2 litre su içtim ve 4 kaşık kadar dondurma yedim(bunalımdayım galibam)

günaydın canlarımmmmm efet 29 mart miladım kabul ediyorum yürüyüşe başladım artık korkun benden hepinizden önce mezun olcem burdan sabah tartıldımda 500 ggr gitmiş bilginize 73,3 gördümm regl dönemimde bitti ya rahatım artık takır takır gider kilolar

hayırlısı olsun canım oğlusunla ilgilen biraz büyüsün tekrar dönersin iş hayatına

canım o gözlerin öyle zararlı seyler görmesin kaldır gözünün önünden onları

geçmiş olsun canım dikkat et kendine mevsim geçişleri çok dikkat etmek gerekiyo

süpersin canımkahvaltı ettirmeye alısdırdık seniii ama akşam adana kebap olmamıs yalıdır simdi oo b,da görmiyeyim onıu sacını cekerimm

Son düzenleme:
merhaba kızlar makein kaptanlığı bırakmasına üzüldüm.Yeni arkadaşlara başarılar dilerim.Bugün ara tartı günü 300 gr vermişim.Hem de regl olmama rağmen.Şükür ki 1,5 aydır diyeteara vermedim.Bugün yediklerimi yazayım hemen
sabah 2 dilim çavdar ekmeği 1 dilim peynir,domates,salatalık,biber,1 bardak süt

aferin reyhanım böyle devam cok güsel gidiyosun make kaptanlığı bırakmadı sadece işe basladığı için bikaç zaman gelemicek ozamana kadarda maicimle ben idare edicez

hemen kahvaltımı yazıyorum 2 dilim tam tahıllı ekmek 2 kk peynir 3/4 yumurta 5 tane yesil zeytin
2 fincan açık çay ve 500 ml suyumu tamamladım bilem ayrıca 30 dk bel kemeride kullandım yürüyüşden geldikden sonra

Günaydın kızlar..
Bugün yine evdeyim..
Acayip stresliyim bugün küçük paşamı psikoloğa götürcez bakalım ne diycek.. Dua edin teyzeleri atlatalım bunları..
Bu gün ara tartı günü ama benden umut yok bu hafta tüm düzenim kaçtı evde olunca e haliyle bu da tartıya 300 gr artı olarak yansıdı. Yanlış anlaşılmasın yediğim için almadım aksine yemiyorum bile denebilir öğünleri eksik alıyorum+birde akşam saati alınan alkolün etkisi var tabi..
Neyse geçicek bunlar kızlar..
Arada uğrayabilirsem yazarım uğrayamazsam yarın görüşürüz. Yarın birde işe gidilecek bakalım onlar ne diycekler ayrılmama inşallah sorun çıkartmazlar.. Offff kafayı yemek üzereyimmmm

Son düzenleme:

dualarım seninle tatım merak etme oğlusun gayet ii dicek doktor nen diyet sırasında alkol olurmu sacını cekicem senin benimde canım istiyo ama diyetteyim diye ağzıma sürmedim kaç aydır

dualarım seninle tatım merak etme oğlusun gayet ii dicek doktor nen diyet sırasında alkol olurmu sacını cekicem senin benimde canım istiyo ama diyetteyim diye ağzıma sürmedim kaç aydır

Haklısın mağdure bacım ama napiim geril geril insan bir noktada patlıyor en sonunda. Neysen işler yoluna girsin bakalım sabır diliyorum boll boll çünkü evde daha zor geçicek zaman.. Ama içem bundan sonra iki akşam iki kadeh = 300 gr ediyormuş...

Bakın bunları size göktuğ paşam yazıcak şimdi bacağımdan yapıştı klavyeye ulaşmak için şimdi ona teslimm 0,
æ< cvxx cdssxdzzzzzzzzz msspjjjjjjjjjjhhh.........0000000bzx 0000000000
0i:

amaninn nazar değmesin paşamızaaaa canım hadi kahvaltı et bu saat oldu öğün atlamasın

Kahvaltımı ettim kızlar hemen yazayım

1 domates
1 salatalık
1 kk beyaz peynir
1 dilim tam buday ekmeği
1 tanede kuru kayısı

şimdi yeşil çayımı içiyorum. kahvaltımı da oğlum yaptırdı ben ona yediyorum ya sıpa aldı aldı salatalıkları tıktı ağzıma. Bende ona öyle arkası arkasına yediriyorum al gör bakalım nasıl oluyo dedi heralde :))

selam kızlar...
ara tartı günü kilom 58,8...
bu hafta kesin ilk üçteyim...

kızlar bu arada cuma günü bildirimle ilgili
eğer cuma 12 ye kadar bildirim yapamazsanız lürfen perşembeden yazın kilonuzu..
cuma 12 de listeyi paylaşıma eklicem...
senemmesut ve angel sizlerde bu haftaki başlangıç ve cuma çıkacağınız kilonuzu cuma 12 ye kadar ekleyin sizi de alacağım listeye...
teodase,sudem ve jnaz gelmezlerse geri dönmek üzere ayrıldı yazacağım
gelirlerse eklerim zaten...
şimdiden teşekkürler...

sözü nasıl bitireceğimi bilemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…