allah allah kafama takıldı şimdi benim bu tickerin grünmüyo mu...:44:
imzamda var ya canım... tartıya çıkmaya korkan ve çıtır olmaya giden bi hatun... görünmüyor mu...
dün sabah 59,2 çıktım... bu gün tartılmadım yarın tartılcam bakalım...
inşallah sen de bulduğun listeyle verirsin tatlım... ben normalde şok diyet, falan taraftarı değilim ama eşim askerde şafak azaldı o yüzden hızlanmam lazım...
imzamda var ya canım... tartıya çıkmaya korkan ve çıtır olmaya giden bi hatun... görünmüyor mu...
dün sabah 59,2 çıktım... bu gün tartılmadım yarın tartılcam bakalım...
inşallah sen de bulduğun listeyle verirsin tatlım... ben normalde şok diyet, falan taraftarı değilim ama eşim askerde şafak azaldı o yüzden hızlanmam lazım...
innuk hu huuuu
canım yaa senin adına hem üzüldüm hem sevindim...
çalışmaya alışan için işi bırakmak zor tabi ama evde çocuğunla ilgileneceksin bence bu daha iyi..ona daha fazla vakit ayırabileceksin...hakkında hayırlısı olsun cnm inşallah...
Kızzzzlarrrr selammm
Hafta sonu ailecek kendimizi sokaklara attık giremedim kusura bakamyınn ama geçmişi okudum herkes şöyyle bir uğramış gitmiş..
Önce kahvaltımı yazayım;
1 kase k-flakes+yulaf ezmasi karşımına 1 kaşık yabanmersini+çeyrek muz sıcak süt ile karıştırıp yedim o kadar..
Bu arada kızlar hayatımda radikal değişikler olacek yakında bugün evdeyim galiba bundan sonrada hep evde olucam allah izin verirse..
Önümüzdeki hafta işten ayrılabilirim yada bu ay sonu iş yeri ile konuşucam. Oğluşumda psikolojik olduğunu düşündüğümüz bazı sorunlar var galiba yarın psikologa götürcez onu..
Bakalım ne diyecek. :44:
Bundan sonra evimin kadını çocuğumun anası olcem.. Kısmet işte make iş sahalarına girerken ben bu işleri bırakıyorum kızlar. Biraz içim burukAma diğer türlüde olmuyordu yani iki ucu ... değnek misali çıldırasım vardı
Ay neyse anlatırım yine gelişmeleri...
Ben buralardayım huuu huuu deyin gelirim
selam kızlarrr.. cumadan sonra karıştım ben yav giripte bi yazamadım yediklerimi.. bugün yediklerimi yazayım hemen
sabah gözümü açar açmaz soluğu mutfakta aldım gözüm malesef ki baklavaya denk geldi
kuşlukta; 1 dilim ekmekle yarım kk peynir
öğlen; 1 tabak çorba
birazcık çikolata :84:
ikindi: 1 küçük elma
şekersiz nescafe
akşama da salatayla geçiştiricem inşallah
geçmiş olsun canım dikkat et kendine mevsim geçişleri çok dikkat etmek gerekiyoslmm canlarımm dün giremedim hiç çokk hastaydım yattım hep midemi üşütmüşüm bulantıdan bişey yiyemedim.daha geçmişi okuyamadımm.
makeee başladın mı işe canımcımm yaaa.kaptanlığı da bırakmışın mai vee mağdure hayırlı olsun bi dee Allah sabir versingeçmişi okuyum daa gelirim arada çalışma kağıdı haızrlayıp not girmem lazım daa
selam kızlar yediklerimi hemen yazayım
sabah: 2 tane tost (light ekmek ile yapılmış)
1 tane yeşil çay
öğlen :yok (sabah kahvaltısı edince acıkmıyorum)
akşam: 1 şiş adana kebap (ayaküstü yemek zorunda kaldım)
1 tane yeşil çay
şu ana kadar 2 litre su içtim ve 4 kaşık kadar dondurma yedim(bunalımdayım galibam)
merhaba kızlar makein kaptanlığı bırakmasına üzüldüm.Yeni arkadaşlara başarılar dilerim.Bugün ara tartı günü 300 gr vermişim.Hem de regl olmama rağmen.Şükür ki 1,5 aydır diyeteara vermedim.Bugün yediklerimi yazayım hemen
sabah 2 dilim çavdar ekmeği 1 dilim peynir,domates,salatalık,biber,1 bardak süt
Günaydın kızlar..
Bugün yine evdeyim..
Acayip stresliyim bugün küçük paşamı psikoloğa götürcez bakalım ne diycek.. Dua edin teyzeleri atlatalım bunları..
Bu gün ara tartı günü ama benden umut yok bu hafta tüm düzenim kaçtı evde olunca e haliyle bu da tartıya 300 gr artı olarak yansıdı. Yanlış anlaşılmasın yediğim için almadım aksine yemiyorum bile denebilir öğünleri eksik alıyorum+birde akşam saati alınan alkolün etkisi var tabi..
Neyse geçicek bunlar kızlar..
Arada uğrayabilirsem yazarım uğrayamazsam yarın görüşürüz. Yarın birde işe gidilecek bakalım onlar ne diycekler ayrılmama inşallah sorun çıkartmazlar.. Offff kafayı yemek üzereyimmmm
dualarım seninle tatım merak etme oğlusun gayet ii dicek doktor nen diyet sırasında alkol olurmu sacını cekicem senin benimde canım istiyo ama diyetteyim diye ağzıma sürmedim kaç aydır
Haklısın mağdure bacım ama napiim geril geril insan bir noktada patlıyor en sonunda. Neysen işler yoluna girsin bakalım sabır diliyorum boll boll çünkü evde daha zor geçicek zaman.. Ama içem bundan sonra iki akşam iki kadeh = 300 gr ediyormuş...
Bakın bunları size göktuğ paşam yazıcak şimdi bacağımdan yapıştı klavyeye ulaşmak için şimdi ona teslimm 0,
æ< cvxx cdssxdzzzzzzzzz msspjjjjjjjjjjhhh.........0000000bzx 0000000000
0i:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?