tatlışım ozaman yarın sabah kalkar kalkmaz ılık suyunu ve kayısını ihmal etmiyosun...
bir de ben 2 gündür yoğurduma pulbiber atıyorum inanki tuvaletten çıkamadım...sen de dene istersen...
bol bol yeşilçayını da ihmal etme...
cuma en azından sabit çıkmaya çalış canım... artıda çıkarsan saçını başını yolarım..
canım yoğurdu denedim işe yaradı gııı sağolasın canımmm.veee çok azz fazlalık gösteriyo veririm onu da artıkın.
selam kıslarrrrr
sabah 1 .5 dilim tam buğday ekmeği, 2 kk peynir 3 tane zeytin, 3-4 tane çeri domates, 1 çay kaşığı da çokokrem yidim
öğle 200 gr yoğurt 3 tane kepekli galeta
ara 1 sütlü nesvafe şekersiz
sabah atrtı ebni gıcık etti, pijamalarımla atrtıldım 59.0 bi sevindim bi sevindim dedimki çıplak 58.5 çıkarım , o da neeeee çıplak 60 gösteriyo , sinirlendim tabii, işe gitçem üstümü giydim yine çıktım giyinik 59 , nası bişey anlamadım , oğlan ordan oraya vuruyo atrtıyı dayanamadı heralde , cumaya görümcemdeki tartıyı alıp tartılıyım bariiii
günaydıııııınnnnnnnnnnn
gülsümmmmmm ne güsel olmuşsunn daha da güzelleşirsin inşallaahhhhh
günaydıııııınnnnnnnnnnn
gülsümmmmmm ne güsel olmuşsunn daha da güzelleşirsin inşallaahhhhh
selam kızlar iyice terkedildi artık burası...
benim de moralim çok bozuk çok zor günler geçiriyorum uğrayamıyorum...
hatta az önce yemeğe saldırdım okadar çok yedim okadar çok yedim ki patlamak üzereyim...
2 avuç kadar fındık yedim
yetmedi 1 elma yedim
yetmedi
3 kaşık yoğurda 1 kaşık pulbiber kattım onu yedim... ve ben kesinlikle acı yiyemezken bu acıyı hissetmedim...
yetmedi 1 kaşık yağa 2 yumurta kırdım 2 dilim ekmekle onu yedim
yetmedi bi de üzerine 2 çeri domates yedim
4 bardak su içtim...
ama inanın o kadar kötüyüm ki hala bişeylere saldırasım var...
yemek yiyerek herşeyi unutmak istiyorum...düşünmek istemiyorum artık yeter...
çatlayana kadar yemek istiyorummm...
neden yaa neden hi,çbir şeye anlam veremiyorummmm
akkat ne kadar sessiz nen.alooooooooooooo 1. takımmmmmmmmmmmmmm nerdesiniz nannnnnnnn
canım ben yarın giremem.bildirim yapim.69.2 dim şimdi de aynıyım veremedimmm:2::2::2:kıizlar billiyosunuz yarın tartı günü lütfen 12ye kadar bildirim yapamayacak olanlar bugünden bildirimini yapsın cünkü maide bende yokum 12 den sonraaa
selam kızlar iyice terkedildi artık burası...
benim de moralim çok bozuk çok zor günler geçiriyorum uğrayamıyorum...
hatta az önce yemeğe saldırdım okadar çok yedim okadar çok yedim ki patlamak üzereyim...
2 avuç kadar fındık yedim
yetmedi 1 elma yedim
yetmedi
3 kaşık yoğurda 1 kaşık pulbiber kattım onu yedim... ve ben kesinlikle acı yiyemezken bu acıyı hissetmedim...
yetmedi 1 kaşık yağa 2 yumurta kırdım 2 dilim ekmekle onu yedim
yetmedi bi de üzerine 2 çeri domates yedim
4 bardak su içtim...
ama inanın o kadar kötüyüm ki hala bişeylere saldırasım var...
yemek yiyerek herşeyi unutmak istiyorum...düşünmek istemiyorum artık yeter...
çatlayana kadar yemek istiyorummm...
neden yaa neden hi,çbir şeye anlam veremiyorummmm
akkat ne kadar sessiz nen.
canım ben yarın giremem.bildirim yapim.69.2 dim şimdi de aynıyım veremedimmm:2::2::2:
tatlım sıkma canını yaaa.bak eşin bi gelsinn herşey düzelicek.biz de 1.5 yıl ayrıydık hep kavga ederdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?