Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

geçmişe cvp verdiiim gelelim dün yaptıklrıma

dün sabah 1 saat yürüdüm sahilde kulağımda müzik hızlı tempoda baya ii geldi 30 dkda bel kemerimi kullandım ayrıca gün içinde hiç oturmadım sürekli biyerlere gidip geldim
kahvaltı: 2 dl tam tahıllı ekmek/2 kk peynir/5 zeytin/yumurta 3/4
ara:1 fincan az sekerli türk kahvesi /3 kayısı
öğle:1 simit/1 ayran
ara:2 fincan yeşil çay/1 adet salatalık
akşam :3 tane fırın köfte/fırın patates 1/2 kadar/2 dl tam tahıllı ekmek
ara:2 adet N**** (Siyahi) bisküvi

yatmadan öncede 5 mil lesli

bugünse sabah kalktım hava yağmurluydu 5 mil leslimle yürüdüm şimdi 30 dk bel kemerimi kullanıcam
kahvaltı olarak:2 dilim tam tahıllı ekmek/2 kk peynir/3 zeytin/1 domates/1 salatalık

kızlarrrr demin hesapladım 5 mil lesli ile yaklasık 220 kalori yakmısım sabah kahvaltım 210 kalori kadar 10 kalori fazladan yakdım

selam kıslarrrrr
sabah 1 .5 dilim tam buğday ekmeği, 2 kk peynir 3 tane zeytin, 3-4 tane çeri domates, 1 çay kaşığı da çokokrem yidim
öğle 200 gr yoğurt 3 tane kepekli galeta
ara 1 sütlü nesvafe şekersiz
sabah atrtı ebni gıcık etti, pijamalarımla atrtıldım 59.0 bi sevindim bi sevindim dedimki çıplak 58.5 çıkarım , o da neeeee çıplak 60 gösteriyo , sinirlendim tabii, işe gitçem üstümü giydim yine çıktım giyinik 59 , nası bişey anlamadım , oğlan ordan oraya vuruyo atrtıyı dayanamadı heralde , cumaya görümcemdeki tartıyı alıp tartılıyım bariiii

selam dizim başlıyor hemen yediklerimi yazayım kızlar

sabah:yeşil çay
öğlen:1 tane küçük tavuk göğüsü fırında
1 kepçe çorba
4 kaşık pilav
akşam:4 sıkım kısır
1 dilim tam tahıllı ekmek

su içiyorum devamlı+yeşil çay

canım yoğurdu denedim işe yaradı gııı sağolasın canımmm.veee çok azz fazlalık gösteriyo veririm onu da artıkın.

canım yoğurdu denedim işe yaradı gııı sağolasın canımmm.veee çok azz fazlalık gösteriyo veririm onu da artıkın.

hımmm cnm sevindim bak işe yaramasına....
e hadi o azcık fazlalığı da gönder de cuma en azından sabit çıkmaya çalış cnm...

günaydıııııınnnnnnnnnnn
gülsümmmmmm ne güsel olmuşsunn daha da güzelleşirsin inşallaahhhhh

makeeeee nerdesinnnn bi girsen selam versen ne oldu ne bitti azcık haber versen ... özledik seni.......

günaydın herkese...
cumbo ben bu gün kontör yükleyebilirsem arıcam make cadısını sana da haber veririm...
iyidir ama biraz işin mutlluluğundan kulakları ağzındadır....ahanda böle:86:
biraz da acemilik yeni adapte olma durumundan utangaçlığı vardır sanırım... ahanda o da böleee:78:
ayyy canım benim inşallah rabbim iyi çalışma arkadaşları nasip eder...ben de çok özledim çokkkkk...

canım benim benim tartıda sapıttı salı gününe göre 1 kilo fazla gösteriyo sinir oldum bende gidip teyzemin tartıyı alıcam dijital olanlar hemen bozuluyo belli

kızlar bu arada make slm söledi hepinize maicim arıcakmıs senide heryönesi bitmiş sadece beni arayabiliyo yarın maas alcakmıs ararım dedi

kıizlar billiyosunuz yarın tartı günü lütfen 12ye kadar bildirim yapamayacak olanlar bugünden bildirimini yapsın cünkü maide bende yokum 12 den sonraaa

selam kızlar iyice terkedildi artık burası...
benim de moralim çok bozuk çok zor günler geçiriyorum uğrayamıyorum...
hatta az önce yemeğe saldırdım okadar çok yedim okadar çok yedim ki patlamak üzereyim...
2 avuç kadar fındık yedim
yetmedi 1 elma yedim
yetmedi
3 kaşık yoğurda 1 kaşık pulbiber kattım onu yedim... ve ben kesinlikle acı yiyemezken bu acıyı hissetmedim...
yetmedi 1 kaşık yağa 2 yumurta kırdım 2 dilim ekmekle onu yedim
yetmedi bi de üzerine 2 çeri domates yedim
4 bardak su içtim...
ama inanın o kadar kötüyüm ki hala bişeylere saldırasım var...
yemek yiyerek herşeyi unutmak istiyorum...düşünmek istemiyorum artık yeter...
çatlayana kadar yemek istiyorummm...
neden yaa neden hi,çbir şeye anlam veremiyorummmm

canim ya neyin var,üzme kendini bu kadar hersey olacagina varir,rabbim hakkinda hayirlisni versin,yipratma kendini( ne oldugnu bilmiyorum ama)

alooooooooooooo 1. takımmmmmmmmmmmmmm nerdesiniz nannnnnnnn
akkat ne kadar sessiz nen.
kıizlar billiyosunuz yarın tartı günü lütfen 12ye kadar bildirim yapamayacak olanlar bugünden bildirimini yapsın cünkü maide bende yokum 12 den sonraaa
canım ben yarın giremem.bildirim yapim.69.2 dim şimdi de aynıyım veremedimmm:2::2::2:
tatlım sıkma canını yaaa.bak eşin bi gelsinn herşey düzelicek.biz de 1.5 yıl ayrıydık hep kavga ederdik.

Son düzenleme:

maicim bebiş izin vermedi kısa oldu.ne diyodum hıı kavga ederdik sonraa ağlardımm.bi de memlekette değildim yeni atanmıştımm kimse yok.eşim bi yandan yeni ortam bi yandan yeni evlendik ayrıyız bi yandan.hiiiççç canını sıkma bişeylere canım.bak eşinin gelmsine az kaldı kilo da ver din maş.güzel günler çoookkk yakın.bir çin atasözü derkiii:havanın en karanlık olduğu an güneşin doğmasına en yakın andırr.:90::90::90::90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…