valla kuzum başladığımdan beri 1.5 kilo verdirdi ama o mu verdirdi greyfurt suyumu yoksa saatlerce yürümem mi ayrıca boğazımı tutmam mı bilemiyorum sence hangisisüper canım hadi bakalım...
le carnitinin faydası oluyo mu peki...
Cezamın sonucu olarak pc başında keyifle salatamı yiyorum karar aldım bu hafta tamamen ceza olarak(bir daha gırtlağımı tutmayı bırakmıyayım diye) cumaya kadar öğlen ve akşam salata yemeye karar verdim kısaca salata diyeti:)))bu cumaya kadar bakalım ne kadar yağcıklarımdan gidecek:))
canım malesef dengeli karbonhidrat ve protein almazsan yağ değil kas gidiyo... dünkünün cezasını bu gün dengelemişsin ama yarından itibaren sadece diyetisyenin verdiği listeyi uygula... kaçamak yapmayıp listene uyarsan zaten sadece yağ vererek sağlıklı şekilde zayıflayacaksın...
canım malesef dengeli karbonhidrat ve protein almazsan yağ değil kas gidiyo... dünkünün cezasını bu gün dengelemişsin ama yarından itibaren sadece diyetisyenin verdiği listeyi uygula... kaçamak yapmayıp listene uyarsan zaten sadece yağ vererek sağlıklı şekilde zayıflayacaksın...
Tamam canım sabahları kahvaltı yaparım diye düşünüyordum ve öğlen akşam salata yerim diye hemde kahvaltı alışkanlığımı oluştururum bacakmağduru canım benim söylemekten dilin düştü biliyorum
ozaman canım sadece akşamları salata ye... yatmadan 1 saat öncede meyve ye ve süt iç yarım yağlı... öğle de listene uy... ozaman daha sağlıklı olur sanırım...
bi de tabi mağdurenin dediği gibi yürüyüş ya da spor kesin şart...
valla kuzum başladığımdan beri 1.5 kilo verdirdi ama o mu verdirdi greyfurt suyumu yoksa saatlerce yürümem mi ayrıca boğazımı tutmam mı bilemiyorum sence hangisi
canım yürü yürüyebildiğin kadar o helvalar ancak yürüyüşle gider tek tip beslenme bozmasın sonra dengeni
hepsi beraber...ne güzel canım tam gaz devam sonuna kadar arkandayım.. böyle giderse beraber mezun olucaz...
yarın ben de alıcam ondan karar verdim...
canım takip ediyorum ama bayadır iisin kahvaltı konusunda bak kaç zamandır laf etmiyorum üstelik 1 haftadırda takımda yoktum ama hep kahcvaltı etmissin buda baya yol kat ettiğin anlamına geliyo:81::81::81:
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 2 ziyaretçi)
topik son günlerin en kalabalık anını yaşıyo...
shipdiptisim de gelmiş hoşgelmiş...
bacım sana kısa bi isim taksak bunu yazmak pek zor oluyor yaw...
ay ama tadı iğrenç canım yaa okadar kötüki sade içerken sabahları greyfurtla anlasılmıyoda gece yatarken iç dedi sevgülüm ozaman çok fena
Evet canım çok sağol sabahları uyanınca hemen aklıma sen geliyorsun hemen kahvaltı yapıyorum
onu iç bunu iç midemiz çöp tenekesi gibi oldu zaten
ben hapını alıcam ama solgardan...onun tadı beli olmaz herhalde...
ya ne güsel oluyo böle kalabalıkda yazısmak herkese cevap vermek çok özlemişim ben yaaaaaaaa işte böle motive oluyorum beennnn
ben kullanmazdım böle şeylerde ufuğun zoruyla işte simdi yaz geliyo ben bol bol meyve yerim zaten içtiğim su şişiriyo midemi mayıs olmasada hazirana çıtırım çıtırrrr
kızlar ben çıkıyorum işten eve gidince gelicem gene bekleyin beniiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?