senem mesut boyun kaç senin cnm
şafak atarsa 35
az kaldı... vayy be askerliği de deviriyoz...
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 2 ziyaretçi)
topik son günlerin en kalabalık anını yaşıyo...
shipdiptisim de gelmiş hoşgelmiş...
bacım sana kısa bi isim taksak bunu yazmak pek zor oluyor yaw...
Yeşil çayıma biraz elma sirkesi kattım kokusu olmasa tadı fena değil bakalım bu ne işe yarıyacak.?Sirke iştah mı kesiyor yararı ne?benim iştah sorunum yok şükür bende tatlı krizleri sorunu var ona da yardımcı olur mu?Kullanan bilen var mı hanımlar...
istediğinizi diyebilirsiniz ya bi anlamı yok zaten ismin oylesine bi anda çıkmış bişe
bu arada kurallar iyi olmuş bence de ben de o listeye girince daha da hırslanırım tabi
topik de bugün daha güzel sanki bi enerji gelmiş eskileri okumak bile zamanımı aldı baya
bugün yediklerime gelirsek de
sabah: 2 dilim ekmek, peynir, 2 ceviz, 1 çay kaşığı pekmez
öğle: 2 tavuk butu fırında pişmiş (ama hepsini yemedim) bi de börek vardı yemekte dayanamadım ondan da yedim bi dilim, çorbayı içemedim çok kötüydü
ara: bi bardak sütlü kahve (ama hepsi gerçek sütle yapılmış)
akşam: közlenmiş patlıcanla salata yapıp onu yedim
1,5 litre suyumu da içtim birazdan da spor yapıyım diye düşünüyorum
Sirke kullanan yok mu arkadaşlar ne işe yarıyor bir bilen varsa anlatabilir mi?
zayıflama kürleri bölümündeydi sanırım elma sirkesi+bal+ılık su başlığı vardı... orayada bak istersen orda kullanan çok...
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
Hoş geldin canım zayıflama kürlerinin içine düştüm ben:)
hoşgeldin kuşum... ben de form çayı aldım geldim kendime...
yaa bişi sorucam ben diyete başladığımdan bu yana 11 kilo verdim ama hiç parmaklarım incelmedi.. alyansım hala olmuyo... parmak inceltmek için bildiğiniz bişi var mı ben alyansımı çok seviyorum artık kullanmak istiyorum...
hoşgeldin kuşum... ben de form çayı aldım geldim kendime...
yaa bişi sorucam ben diyete başladığımdan bu yana 11 kilo verdim ama hiç parmaklarım incelmedi.. alyansım hala olmuyo... parmak inceltmek için bildiğiniz bişi var mı ben alyansımı çok seviyorum artık kullanmak istiyorum...
t2 orta boy elma
1 orta boy limon
1 rulo halinde tarçın
1 tatlı kasığı karabiber
1 tatalı kaşığı karanfil ama tane olacak
Hazırlanısı :
elma ve limonu 4 böl kabuklarını soymadan ve çekirdeklerini çıkarmadan diğer malzemelerle birlikte 3 lt suyun içine atın kaynamaya bırakın elmalar pörsümeye basladığı vakit altını kapatın ve süzün , sıcak ve soğuk içebilisiniz günde 2 kere 1 bardak
bak canım bu çay metaboli,zma hızlandırıyo dene istersen
t2 orta boy elma
1 orta boy limon
1 rulo halinde tarçın
1 tatlı kasığı karabiber
1 tatalı kaşığı karanfil ama tane olacak
Hazırlanısı :
elma ve limonu 4 böl kabuklarını soymadan ve çekirdeklerini çıkarmadan diğer malzemelerle birlikte 3 lt suyun içine atın kaynamaya bırakın elmalar pörsümeye basladığı vakit altını kapatın ve süzün , sıcak ve soğuk içebilisiniz günde 2 kere 1 bardak
bak canım bu çay metaboli,zma hızlandırıyo dene istersen
ben de menülerimi yazıcam ama çok üşeniyorum yaw...
günnüşüme yazmıştım bi ara ordan kopyalarım...
ben 1 aydır aktara gidip alıp yapıcam bu tarifi güya ama hergün kalıyo...
bu tarif sadece 1 hafta içilecek kızlar metabolizmayı hızlandırmak için...
ay bilmem ki kuzum benim parmaklarım nekadar kilo alırsam alayım hep incemasallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?