tatlım sadece fikrimi söylemek istedim...1.TAKIM PUAN LİSTESİ
makeup 30/35/35
cumbo 30/28/28
maibeyaz 30/31/31
bucakmagduru 30/25/22
innuk 30/31/30
reyhansx 30/35/33
shryvz 30/25/25
senemmesut 30/31/31
<Nervous-AngeL> 30/38/35
evet puan sistemimizi harekete geçirdim...
söz konusu liste hergün güncellenecek...
puanlama sistemini neye göre yapıyorum anlatayım...
herkesin hazırda 30 puanı var
o hafta kilo alanlarda 5 puan düşüyorum
en çok kilo veren 8 ikinci 5 puan alıyor... diğer kilo verenler de 1 puan alıyor..
günlük takıma uğramayanlardan uğramadıkları hergün için 1 puan düşüyorum...
ve en önemlisi cuma günü saat 12 ye kadar bildirimde bulunmayanlardan 5 puan düşüyorum ve cumartesi gece yarısına kadar geçerli mazeret bildirmeyenleri takımdan çıkarıcam..
puanı sıfırlanan 1 hafta liste dışı kalır eğer puanını eksiye düşürürse takımdan ayrılır...
2 hafta üstüste kilo veremeyen 5 puan kaybedecek... 3. hafta yine veremezse liste dışı kalacak...
2 hafta üstüste kilo alanın puanı sıfırlanacak şayet eksiye düşerse liste dışı kalacak...
kimseyi diskalifiye etmicem sadece geri dönmek üzere ayrıldı yazıcam ki diğer takımlara girmek isterseniz şansınız olsun...
1 Takım kuralları
paylaşım yapmak mecburidir... hergün uğrayıp yediklerinizi içtiklerinizi sporlarınızı paylaşacaksınız...
her gün mutlaka en az 1,5 litre su içilecek
hergün mutlaka 3 bardak yeşil çay içilecek
mümkünse kaçamak yapmıyoruz yaparsak da burada gelip yazıyoruz...
haftada 3 kez kaçamak yapanın puanında düşücem ve diğer topiklere gidip ben pisboğazın tekiyim yazacak...
tatlım sadece fikrimi söylemek istedim...
kilo veren herkese 5 puan versen, alanlardan ise 5 puan düşsen süper olur..sonuç olarak 100 gr da olsa giden kilo mutlu eder bizleri..
kurallar süpertebrik ediyorum.. disiplini severim
hem sen neden gelmiyosun bize..seni ösledik amaa
hehehe yine ben
şekerim şu 3 bardak yeşil çay yerine, 3 bardak bitki çayı olsaher biri çok faydalı..hepsinden de için ayol:94:
Metrodaki kemancı...
Soğuk bir Ocak sabahı, bir adam Washington DC'de bir metro istasyonunda, kemanla 45 dakika boyunca altı Bach eseri çalar. Bu süre içinde, çoğu işe yetişme telaşındaki yaklaşık bin kişi kemancının önünden geçip, gider.
Kemancı çalmaya başladıktan ancak üç dakika kadar sonra, ilk kez orta yaşlı bir adam kemancıyı f...ark edip, yavaşlar ve birkaç saniye sonra da gitmek zorunda olduğu yere yetişmek üzere yine hızla yoluna devam eder.
Kemancı ilk bir dolar bahşişini bundan bir dakika kadar sonra alır. Bir kadın yürümesine ara vermeksizin parayı kemancının önüne koyduğu kaba atarak, hızla geçer, gider.
Birkaç dakika sonra, bir başka adam duraklayıp, eğilerek dinlemeye başlar ancak saatine göz attığında işe geç kalmamak için acele ettiğini belirten ifadelerle hızla yoluna devam eder.
En fazla dikkatle duran ise üç yaşlarında bir oğlan çocuğu olur. Annesinin çekiştirmelerine rağmen, çocuk önünde durur ve dikkatle kemancıya bakar. En sonunda annesi daha hızlı, çekiştirerek çocuğu yürümeye zorlar. Oğlan arkasına dönüp dönüp kemancıya bakarak, çaresizce annesinin peşinden gider. Buna benzer şekilde birkaç çocuk daha olur ve hepsi de anne, babaları tarafından yürümeye devam için zorlanarak, uzaklaştırılırlar.
Çaldığı 45 dakika boyunca kemancının önünde sadece 6 kişi, çok kısa bir süre durur. 20 kişi duraklamadan, yürümeye devam ederek, para verir. Kemancı çaldığı süre içinde 32 dolar toplar. Çalmayı bitirdiğinde ise sessizlik hakim olur ve kimse onun durduğunu fark etmez, alkışlamaz.
Hiç kimse onun dünyanın en iyi kemancısı Joshua Bell olduğunu ve elindeki 3,5 milyon dolarlık kemanla, yazılmış en karmaşık eserleri çaldığını anlamaz. Oysa Joshua Bell'in metrodaki bu mini konserinden iki gün önce Boston'da verdiği konser biletleri ortalama 100 dolara satılmıştı...
Bu gerçek bir hikayedir ve Joshua Bell'in öylesine bir kılıkla metroda keman çalması, Washington Post gazetesi tarafından algılama, keyif alma ve öncelikler üzerine yapılan bir sosyal deney gereği kurgulanmıştır. Sorgulanan şeyler; sıradan bir yerde, uygunsuz bir saatte güzelliği algılayabiliyor muyuz? Durup ondan keyif alıyor muyuz? Beklenmedik bir ortamda, bir yeteneği tanıyabiliyor muyuz? İdi...
Bu deneyden çıkarılacak kıssadan hisse ise, dünyanın en iyi müzisyeni, dünyadaki en iyi müziği çalarken, önünde durup, dinleyecek bir dakikamız dahi yoksa, başka neleri kaçırıyoruz acaba?
ALINTI
Cennet
Adam ve hayattaki tek arkadaşı olan köpeği bir kazada birlikte ölmüşlerdi ... Gökyüzüne çıktıktan sonra bembeyaz bulutların arasında dolaşmaya başladılar ... adam çok susamıştı.. biraz su bulabilmek ümidiyle yürümeye devam ederken, birden kendilerini muhteşem bir manzaranın karşısında buldular.. rengarenk çiçeklerle süslü bir ba...hçe, altından yapılmış bir bahçe kapısı, ve onları karşılayan beyazlar içinde bir kadın.. Adam köpeğiyle birlikte kadına yaklaştı ve sordu:
"Afedersiniz...burası neresi?"
Kadın ona gülümsedi: "Burası Cennet, efendim"
Adam bunun üzerine sevinçle "Harika...!!!" dedi "Peki bana biraz su verebilir misiniz, gerçekten çok susadım"....
Kadın cevap verdi: "Tabi efendim, içeri girin... içerde dilediğiniz kadar su bulabilirsiniz....."
Böylece adam köpeğine döndü, "Hadi oğlum içeri giriyoruz" diyerek kapıya yürüdü......... ama kadın onu birden durdurdu:
"Üzgünüm efendim, köpeğiniz sizinle gelemez.. hayvanları içeri almıyoruz..."
Bunun üzerine adam bir an durdu.. düşündü.. ve geri dönüp köpeğiyle birlikte geldikleri yolun tam ters yönünde yürümeye koyuldular.... bir süre geçtikten sonra kendilerini bu kez tozlu çamurlu bir yolda buldular, ve yolun sonunda karşılarına çiftlik girişini andıran bir kapıyla yırtık pırtık elbiseli bir dede çıktı... adam sordu:
"Afedersiniz.... bana biraz su verebilir misiniz??"
Dede "İçeri gel" dedi.. "kapıdan girdikten sonra sağ tarafta bir ceşme var..."
Adam sordu: "Peki arkadaşım da benimle gelip ordan içebilir mi?"
Dede " Tabii..."dedi.. "ceşmenin yanında köpeğinin de su içebileceği bir kase bulacaksın..."
Bunun üzerine adam kapıdan girdi... biraz yürüdükten sonra sağ tarafta çeşmeyi buldu.. adam ceşmeden köpek de oracıktaki kaseden doya doya içerek susuzluklarını giderdiler... derken adam geri giderek girişte bekleyen dedeye sordu:
"Su için çok teşekkür ederim... peki burası neresi..?"
Dede "Burası cennet" dedi.. bunu duyan adam şaşırdı:
"Ama nasıl olur..? az önce burası gibi kırık dökük olmayan muhteşem bir yere gittik ve orasının da Cennet olduğunu söylediler..."
Dede "şu rengarenk çiçeklerle süslü altın kapılı yer mi?" dedi... "ama orası Cehennem..."
Adam iyice şaşırmıştı: "Peki ama orası sizin adınızı kullanarak insanları kandırıyor diye hiç kızmıyor musunuz..??"
Dede gülümsedi: "Kızmıyoruz..... çünkü onlar kendi çıkarı için en iyi arkadaşını yarı yolda bırakanları Cennet'ten uzak tutuyorlar....
alıntı
ben geldim kızlarrrr maicim ne güsel kararlar almıssın öle desene bu hafta 5 puan benim
yediklerimi yazayım hemen
sabah:2 dilim kepek ekmeği
2 kk peynir
1/2 domates ve salatalık
5 yeşil/5 siyah zeytin
ara: 3-4 adet cips(hain hocalar karsıma koca bi paket bitirdiler)
1 fincan şekersiz türk kahvesi
öğle:kepek eklmekli 1 dilim tost
ara: 1 fincan yeşil çay 1 fincan meyve çayı
1 adet eti form mısır ve pirinç patlağı
akşam:salata üzerine 2 parça derisi alınmış tavuk kanadı
2 dilim kepek ekmeği(daha yemedim ama yanımda getirdim)
spor olarakda:30 dk bel kemeri kullandım 30 dkda eve gidince kullanıcam cumartesi pazar yoruldum dısarı cıkmaya üşendim evde kalabalıdı leslisde yapamadım belki gece telafi ederim lesliyi
neyse bençıkıyorum..yoksa tüm sayfalar benle dolucak
sen söylersin de ben kabul etmez miyim... haklısın bebeğim şöyle baktım da sanki puanı sıfırlamak için uğraşıyomuşum gibi...tamam cnım bundan sonra en çok kilo verene 8 diğerlerine 5 puan...
olabilir cnm ... ben sadece yeşil çay içince öyle yazdım faydalı bişeyler için de ne içerseniz için diyelim ozaman...
yazılar süperdi canım.... çok teşekürler bizlerlepaylaştığın için...
aldık bakalım inşallah faydası olur...
cnm şu hayatta hiç yapmıcam şey haksızlık... o yüzden bu hafta vereceğin kilo 2 ye bölünecek...
[/CENTER]
böl kuzum genede eskkiye göre baya ,ilerleme var bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?