eee naptın dikkat ediyosun dimi... eğer bu haftada artı da gelirsen 2 hafta cezan var listeye almicam seni ona göre...eşit gelirsen yani geçen haftaki 300 ü verip önceki haftaki kilonda gelirsen bütün takımlara dolaşıp ben pis boğazın tekiyim diceksin...
yani kaçarı yok en fazla 72,2 ile gelmen lazım yoksa cezalardan ceza beğen...
ayyy 69.2 olacak pardon başkasıyla karıştırdım...
sakın 72 ile gelme
kahvaltın güzel olmuş cnm afiyet olsun...
sporlarını da aksatmazsın süper olur...
14 kilo vermişsin tebrik ederim...eee anlatır mısın bize... tavsiyelerin var mı...
bu arada boş boş konuş ya da tavsiyeelerde bulun farketmez yeterki varlığın belli olsun ben severim konuşan insanı...topiğimiz canlanır en azından...
canım ben o 14 kiloyu vereli bi yıla yakın zaman oldu ama o zamandan beri geri de almadım hiç 85dim 71-72 oldum 1buçuk ayda falan o ara belli bi diyet yapmamıştım ama dikkat ediyodum yediklerime. düşünerek yiyodum her yemeği başına oturup ben şu anda gerçekten açmıyım diyodum. eğer gerçekten açsam yavaş yavaş doyana kadar yiyodum. ama abartmıyodum tabi ve doyar doymaz masadan hemen kalkıyodum. herkes masada daha yemeklerini bitirmediler onları bekliyim diye düşünmüyodum yani. yoksa boş boş otururken daha çok şey yiyor insan.
spor olarak da özel bişe yapmıyodum okula yürüyerek gidip geliyodum. evimle okul arası 25dk yani hergün bi saat kadar yürüyüş yapmış oluyodum.
o zamanlar kilo vermek kolaydı tabi çok aşırı derecede fazlam olduğu için az bi hareket az bi de yememden kısmayla gayet rahat verdim kiloları. ama şimdi bu dediklerimi yapsam o kadar veremem heralde :44:
bu arada takıma ilk gelirken 71 kiloydum en son tartıldığıma göre bugün sabah yine tartıldım 69.7 olmuşum
slm kızlarr
güzel bi kahvaltı yaptım yeşil çayımı içtim.suyumu içiyorumm veee bu gün maydanoz suyu yaptım limonlu onu içicem gün boyu bi de akşam kaçırmazsam çokk güzel olucakk heee.
kızlar bu arada bişey keşfettim.sabahları yeşil çaya biraz elma sirkesi katıyorum çok güzel bağırsak çalıştırıyo valla çok sevindim.benim ööle tat problemim yoktur içerim ama tadı biraz garip gelebilir.akşam menümü yazarım toplu
kız 72 yi arkamda bıraktım ve bi daha görmek istemiyorummmm kabus gibiydii. tamam kaptanımm söz geçen haftanında gerisine düşücem 68 olucammmmmmm 68 olucam 68 olucam hmmm motivasyonn motivasyonnn
ben biraz spor yapim gelim görüşürüzzzz
amanın kaptanmı değişmiş. sanırım makeupcuk çalışıyo o yüzden değişiklik oldu. nen make 1 haftadır cezalıydım ne aradın ne sordun nen. neyse bakem bi ara görüşürük demi
kaptan değişmiş maicik kaptan olmuş. nen kaptoşş napıyon nen he. aslında kaptan sen değilde senin yramaz oğlan olsa daha güzel olurdu bence
o çok güzel tavsiyeler verirdi kesinn
canım ben o 14 kiloyu vereli bi yıla yakın zaman oldu ama o zamandan beri geri de almadım hiç 85dim 71-72 oldum 1buçuk ayda falan o ara belli bi diyet yapmamıştım ama dikkat ediyodum yediklerime. düşünerek yiyodum her yemeği başına oturup ben şu anda gerçekten açmıyım diyodum. eğer gerçekten açsam yavaş yavaş doyana kadar yiyodum. ama abartmıyodum tabi ve doyar doymaz masadan hemen kalkıyodum. herkes masada daha yemeklerini bitirmediler onları bekliyim diye düşünmüyodum yani. yoksa boş boş otururken daha çok şey yiyor insan.
spor olarak da özel bişe yapmıyodum okula yürüyerek gidip geliyodum. evimle okul arası 25dk yani hergün bi saat kadar yürüyüş yapmış oluyodum.
o zamanlar kilo vermek kolaydı tabi çok aşırı derecede fazlam olduğu için az bi hareket az bi de yememden kısmayla gayet rahat verdim kiloları. ama şimdi bu dediklerimi yapsam o kadar veremem heralde :44:
bu arada takıma ilk gelirken 71 kiloydum en son tartıldığıma göre bugün sabah yine tartıldım 69.7 olmuşum
bugünkü sporumu da yaptım bi saat çok mutluyum
ama regl oldum bu hafta zor kilo veririm yani...
birazdan akşam yemeği yicem evde bakla var ondan yemeyi düşünüyorum ama annem içli köfte yapmış ya eziyet gibi onu yememek :18:
bi tane yesem mi acaba? ama çok yağlı yaa offf
ayyyy başım döndü resmen okurken...
bacım biz sana sürekli bilgi ve motive yükleyip gönderiyoruz sen kendine format atıp geri dönüyosun....
canım senin daha yaşın kaç 95 kilo ne demek bi silkelen artık çok güzelsin bak bu güzelliğini kiloların kapatmasına izin verme... yakında hayırlı kısmet bulup evleneceksin kendine gelinlik bulamayacaksın...
hadi bakalım hiç kaçamak yapmak yok, listeye aynen uyulacak... sen listene tam uymuyosun sonra aç kalıyosun bi yiyeceklere saldırıyosun... olmuyo ozaman da başa dönüyosun... bak canım tam 1 ay sık dişini hiç listenden dışarı çıkma... yeme ya ölmezsin korkma.... sonra zaten sonucu görünce gerisi gelecek... ama lütfen 1 ay sık dişini... 1 ay listendekilerin dışında hiç bişi yeme...
yaa kaç ay oldu çok az kilo verdin... senin kilondaki birinin aylık en az 8 kilo vermesi lazım... benim arkdaşım var senden zayıf diyet listesine uyarak 1 ayda 12 kilo verdi... sen neden yapamayasın... 12 olmaz 8 olur 7 olur ama yerinde saymaktan iyidir değil mi...
görmicem bi daha bak böyle şeyler ona göre....
hımm sağol canım süpersin 14 gittiğine göre gerisi de gidebilir... bak 300 gitmiş bile 3 günde... hadi bakalım gerisi de gidecek inşallah ...
hımmm regl zamanı 300 gr verdiysen bu bile süper canım...ayy sen bize çok motive olacaksın sanki...çok sevdim ben seni....
eğer 1 taneyle doyacaksan gerisini getirmemeyi başaracaksan 1 tane yiyebilirsin... anneciğin o kadar emek çekmiş... ama sadece 1 tane... hatta şöyle yap... mevsim sebzelerinden koca bi tabak yağsız salata yap onun yarısını ye yarım kase yoğurt ye üzerine 1 tane içli köfte yersen doyarsın abartmazsın diye düşünüyorum...
hatta paket yapıp bi tane de bana gönderebilirsin...
aslında 300 değil 1300 ama tabiki 3 günde de değil 9 günde neyse farketmez zaten gitsin de o yeter banabende sizi çok sevdim ama sanki biraz hareketlendirmek lazım bu topiği nerde bütün millet ya
akşamki menümü yazıyım bu arada
1 tane köfte yedim dayanamadım
3 kaşık bakla
3 kaşık da yoğurt yedim
2-3 saat sonra biraz acıkır gibi oldum yarım bardak sütle yarım galeta yedim. aslında bunları yemesem de olurdu acıkmamıştım pek ama canım sıkılıyodu. gerçi tatlı falan yemek yerine bunları yemem çok daha iyi oldu tabi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?