Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım bağırsak çalıştırıyo ama ben de ara vericem vücut alıştı heral.
Benimde alyansım düşecek yakında belki senin kemiklerin iridir canım ya da zayıfladıkça gider vallam bu kürlerin içinde kafam karıştı ne yazdığımı bende anlamadım:))

ay bilmem ki kuzum benim parmaklarım nekadar kilo alırsam alayım hep ince masallahhhh

ben yüzüğe taktım... sol parmağıma zorla oluyo ama acıtıyo sağa hiç olmuyo...
benim yüzük sarraftaki en küçük yüzüktü...
ondan olmuyo sanırım... açılır mı acaba ya...:44:

canım benimki de dardı şimdi düşecek heee.eskiden bile ööle değildi ama şimdi daha kiloluyum nasıl oldu anlamadımkii:26::26:sen tak onu parmağın alışır bi süre sonra.
menüm
sabah:
1 dilim ekmek
az yağda yumurta
peynir
zeytin 3 tane
yeşil çay
ara:
yok
öğle.
yine gözleme malum işteyim ve başka bişey yok
ayran
ara:
yok
akşam:
yarım tabakta kabak patates ve çok az et haşlama
yarım kase yoğurt
1.5 litre su
bol yürüyüş ve alış veriş

yağmurlu
bir
Mersin sabahından
tüm şekerlere
günaydıın

cnm şu hayatta hiç yapmıcam şey haksızlık...
kızlar kaptanınıza sahip çıkın..dediği gibi asla haksızlık yapmaz aksine herzaman haklının ve doğrunun yanındadır..sizi asla yarıyolda bırakmaz..iyi bir sırdaş ve güven kaynağıdır o yanlışa da asla tahammülü olmaz.yanlış yapan tırsabilir
nerdenmi biliyorum
ikimiz de akrebiz ayol..
yok birbirimizden farkımız

Son düzenleme:
Günaydın takımımın güzel fıstık hatunları sabah açöılışıunı akrep bacım yapmış..
Uykusuz bir gecenin sabahında bugün ara tartı günüdür diye tartıya çıktım ve kendimi 1 kilo almış buldum..
Reglinin 2. günü ondanmıdır. Yoksa hafta sonu löpür löpür götürdüklerimdenmdir bilmiyorum ama çok yiyen boğazın cezasını ayaklar çeker diyerek bugün uppuuuzzuunn bir yürüyüşe çıkartıcam kendimi cuma gününe en azından bu 1 kilo gitsinde ceza puanı almıyım dimi..

Sabah kahvaltım
1 bardak güllü yeşil çay..
1 kk kadar peynir.
1 dilim Çavdar ekmeği
1 tutam maydanoz
1 domates
1 salatalık
4-5 küçük kurabiye (dayanamadım sonradan atttım ağzıma bir daha yapmıycam)

Selam kıslarrrr ben geldim.Ara tartı gününde tabi tartıldım ama ne almışım ne vermişim tabe helva yersem böle olur:)))Sabah 1 bardak süt içtim öğlen 1 kepçe çorba,salata,çok az da tavuk göğüs;akşama salata var cezadayım:)))

Selam kızlarrrr
günlerdir gelip ne yiyip içtiğimi yazamıyorum
çift karbüratörlü makineler gibiyim
koşturmaktan bırakın buraya girip yazmayı ne yediğimi bile hatırlamıyorum
çoğu zamanda günde 1 öğün en fazla 2 öğün yemeye vakit bulabiliyorum
anlayacağınız acaip karıştım
kaptanlarımdan ricam işlerimi yoluna koyana kadar beni çıkarmaları.
bi kaç hafta içinde yoluna koyucağımı sanıyorum yani inşallah
ondan sonra kaldıgım yerden devam etmek isterim eğer uygunsa
hepiniz kendinize iyi bakın
bol bol kilolar verin inşallahh

canımsın yaaa he valla tam bi akrebim bütün özelliklerini taşıyorum...
aynen beni anlatmışsın

slmm çıtırlarr yazmaya çaılışıyorum ama benim ufaklık bırakmıyo pc yi çekiyooo.imdaaattt baba maçta tabi bana kaldı kerata.ben şununla biraz ilgileneyim geliyommm anacımmmm...

kızlar sabahdan beri koşturuyorum ancak oturdum potişimin üzerine artık 71.5 kiloyum bilginize hemen öğünlerimide yazıyorum

sabah:2 dilim kepek ekmeği 2 kk peynir 1/2 domates salatalık 5 yeşil 5 siyah zeytin
ara:1 fincan türk kahvesi
öğle:1/2 galeta 1 bd domates çorbası
ara:2 çilek 1 bd bitki çayı
akşam:5 yk pırasa 2 dilim kepek ekmeği
ara:3 avuç yağsız tuzsuz mısır 2 fincan çay

spor olarakda 30 dk yürüyüş

Selam kızlar nerelerdesiniz ses verin iki lafın belini kıralım.Menüme gelince

sabah:1 bardak süt
öğlen:1 kepçe çorba+salata+tavuk göğüs az miktarda
ara:1 elma (galiba net hatırlamıyorum)
akşam:ıspanak yaptım yağsız
ara:1 elma

3 ltre su içtim+ 2 tane yeşil çay+yarım saat işe giderken yürüdüm

geldimmm sıpacım özlüyo heralde beni bırakmıyo yaaa biraz emdi biraz yedi biraz da sarıldıkk geldimm.
kızlarr kendimi bu gün çok kısmaya çalıştım ama kaçtı biraz.ara tartı günüydü bu günn veeee maicimmmm 69.5 tenn 69.1 olmuşumm kaptanımm hem de reglim.inş bu hafta iyi olucak heeetabi ben bu tatlı isteklerine karşı koyabilirsem.okulda tuttum kendimi ama evde kaçıdımm hee
menüm
sabah:
2 dilim ekmekle tost
2 zeytin
yeşil çay
domates salatalık
ara:
1 tane k flaksin pikosu
öğle:
2 dilim börek (anne yapımı)
ara:
yok
akşam:
salata
yeşil çayy
1.5 litre su bu kadarr spor yapamıyorum çok yoruluyorumm.ama okulda durmuyorum hep ayaktayım

Merhaba kızlar gün bitmeden ara tartı gününde kilomu yazmak istedim.kilom aynı değişiklik yok yani 75.1 ama diyetimi bozmadım.Sabah 1 dilim ekmek peynir domates biber
öğlen 3 kaşık pilav ayran
akşam 4 kaşık fırında patlıcan 2 dilim ekmek yoğurt sarımsak
ara 1 maden suyu

kızlar bi rahatsızlığımdan dolayı büyük ihtimalle cumaya kadar uğrayamıcam.. siz de daha fazla uğramaya çalışın lütfen... yeni arkdaş çağırdım mesajımı görürse bu gün yarın gelir...cuma gelemezsem durumumu mağdureye telefonla bildiririm... hadi bakalım kızlar bol kilo vermeler...

kuzum merak etme buralar bana emanett sen iyileşde beraber daha ne muhabbetler edicez

bu arada herkese günaydınlarrrrrrrrrrrr sabah yağmur yağdığı için yürüyüşe gidemedim ama şu an bel kemerimle titriyorum greyfurt suyumuda içtim galiba yağları yakmaya yardımcı oluyo kızlar daha kahvaltı etmedim titremem bitsin edicem bu arada dün aksam sitede çok güzel diyet yemekleri buldum hatta sehercimde biliyo yorum falan yapmıs mutlaka uğrayın derim ben beğendiklerimin çıktısını alıcam hem pratik hem lezzetlye benziyolar mutlaka bakın derim canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…