canım bağırsak çalıştırıyo ama ben de ara vericem vücut alıştı heral.Yeşil çayıma biraz elma sirkesi kattım kokusu olmasa tadı fena değil bakalım bu ne işe yarıyacak.?Sirke iştah mı kesiyor yararı ne?benim iştah sorunum yok şükür bende tatlı krizleri sorunu var ona da yardımcı olur mu?Kullanan bilen var mı hanımlar...
Benimde alyansım düşecek yakında belki senin kemiklerin iridir canım ya da zayıfladıkça gider vallam bu kürlerin içinde kafam karıştı ne yazdığımı bende anlamadım:))
ay bilmem ki kuzum benim parmaklarım nekadar kilo alırsam alayım hep incemasallahhhh
ben yüzüğe taktım... sol parmağıma zorla oluyo ama acıtıyo sağa hiç olmuyo...
benim yüzük sarraftaki en küçük yüzüktü...
ondan olmuyo sanırım... açılır mı acaba ya...:44:
kızlar kaptanınıza sahip çıkın..dediği gibi asla haksızlık yapmaz aksine herzaman haklının ve doğrunun yanındadır..sizi asla yarıyolda bırakmaz..iyi bir sırdaş ve güven kaynağıdır ocnm şu hayatta hiç yapmıcam şey haksızlık...
kızlar kaptanınıza sahip çıkın..dediği gibi asla haksızlık yapmaz aksine herzaman haklının ve doğrunun yanındadır..sizi asla yarıyolda bırakmaz..iyi bir sırdaş ve güven kaynağıdır oyanlışa da asla tahammülü olmaz.yanlış yapan tırsabilir
nerdenmi biliyorum
ikimiz de akrebiz ayol..
yok birbirimizden farkımız
kismeler yok yahuu herkes yatıyo ben gelene kadar ben de gece kuşuuu cik cik cikkk
kızlar bi rahatsızlığımdan dolayı büyük ihtimalle cumaya kadar uğrayamıcam.. siz de daha fazla uğramaya çalışın lütfen... yeni arkdaş çağırdım mesajımı görürse bu gün yarın gelir...cuma gelemezsem durumumu mağdureye telefonla bildiririm... hadi bakalım kızlar bol kilo vermeler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?