ayy canım benim sen harikasınnervous angel sen çıkıcam diyince ben de senin yerine rabia yı almıştım...neyse ayarlarım bişeyler gitmiyosan...ama canım daha fazla paylaşımda bulunman lazım...
sudem senin yerin ayrı zaten bacım döneceğini bildiğim için ayrı tuttum senin yerini...
rabia hoşgeldin aramıza... 2 hafta deneme süren var canım 2 hafta bol paylaşımda bulunursan hemen listedesiin canm...
shipdiptis de deneme süresinde bu hafta listeye alacaktım ama ondan da beklediğim perfonrmansı göremedim....eğer cuma gelemezsem 1 hafta daha beklesin...
offf takımda mı sorun var bende mi sorun var anlamadım neden paylaşım olmuyo arkadaşlar...
2 gün yokum lütfen daha fazla uğrayın takımı canlandırın arkadaşlar lütfen...
cumaya gelmeye çalışıcam mağdure gelemezsem eğer sudem kilo almamışsa listeye alırsın kilo aldıysa 1 hafta daha beklesin...aldığı kiloyu versin gelsin... tamam mı sudemcim...
kızlar cuma 12 ye kadar mutlaka kilonuzu bildirin...
kıs belçikadan ablam geldi ya sabah akşam ona hizmet etmekten onu gezdirmekten kendimi paraladım şükür şimdilik diğer ablamın başına yolladm ankarada.Rabiacım hoşgeldin aramıza..
inşallah sende bizimle berabar veririsin kilolarını hedefine ulaşırsın..
Bu arada sudem geri dönmüş kız nerelerdeydin sen cadıı özlediklen seni..
Bana gelince dün akşam annemleri yolcu ettik dün baya yoğun geçti oğlanın peşinde koşmaktan bu arada tabi öğlen yemeği ile akşam yemeğini birleştirmiş oldum..
bu sabah 1 kase sütsüz nesfit yedim öyle kuru kuru benim minikte ortak oldu annesine kuru üzümle karıştırmııştım minik parmaklarıyla oturdu kucağına alıp alıp yedi wallaa
ara öğün olarak 1/2 kivi (yine paşamın yemeyip yarım bıraktığı kivi)
1 bardak güllü yeşilçay..
öğle öğünü olarakta çeyrek ekmek arasına beyaz peynir salam ve domates ile yapılmış sandviç ile 1 bardak yeşil çay..
öğleden sonra bizim paşayı gezmeye götürcem..
akşama salatayla kapatırım..
Akşam erken gelirsem yine uğrarım kızlar..
hoşgeldininnuk canım teşekkür ederim iyi dileklerin için.Şimdi anlamadığım bir konu var.Beni bilgilendirirsen sevinirim.Ben buraya hergün yada her öğün yediğimi yazabilirim değilmi.Yanlış anlamadım.
ayy beni çok duygulandırdınız kaptanlarım benım canlarım acaip mutlu oldum benim yerimi ayırdığınız için.harika insanlarsınız yaaaaaaa hepinizi çok seviyomhoşgeldin canım maininde dediği gibi 2 hafta deneme sürecindesin elimizden geldiğince bizde buradayız burası ne kadar canlı olursa okadar güsel kilo veriliyoo
sudemcim senin yerin ayrı kuzum bilmiyonmu bunu msnde yazdığını yanlıslıkla kapattım okumadan ama bu hafta kilo vermiş olarak bekliyorum ona göreee yoksam sacını ceker makecimi aratmam sanaaaa
ayy allah çocuğun ailesine sabır versin ya.çok zor...slmm kızlarr nasılsınız? yeni geldim ancak.keyifler yerindedir umarım.geçmişi okuyum geliyomm.
kızlar bu gün çok kötü şeyler oldu.sabah okula gittik hemen çocuklar geldi öğretmenim camide bi çocuk kendini asmış diye.22 yada23 yaşlarında bi genç kemerle asılmış ama cinayet gibiymiş yarın işin aslı çıkar ortaya.çoookkk üzüldüm kılzar yaaa.
sonra annemlerdeyken polis arabaları,ambulans falan geçti üstüste kaza olmuş yakında ölenler ve yaralananlar varmış.bunlar her gün yaşanıyo ama burda sık olan şeyler değil kızlarr.hele bu gencin ölmesi.öğrenciler görmüş düşünün anasınıfındakiler bile.canım çok sıkıldı ve üzüldüm.
balım ya msn hiç açmıyonmu açıp bakıyom arada kımse yok kapatıyom bende...geçmiş olsun canımmmm
ya ama annem işte dayanamadımmama telafi ediyorum meerak etme kilo yapmazz kızım der annemmm hep
hoşgeldinnnn
össslediimmmmm
evet canım yaa hala etkisindeyimmm
slmm kızlarr nasılsınız? yeni geldim ancak.keyifler yerindedir umarım.geçmişi okuyum geliyomm.
kızlar bu gün çok kötü şeyler oldu.sabah okula gittik hemen çocuklar geldi öğretmenim camide bi çocuk kendini asmış diye.22 yada23 yaşlarında bi genç kemerle asılmış ama cinayet gibiymiş yarın işin aslı çıkar ortaya.çoookkk üzüldüm kılzar yaaa.
sonra annemlerdeyken polis arabaları,ambulans falan geçti üstüste kaza olmuş yakında ölenler ve yaralananlar varmış.bunlar her gün yaşanıyo ama burda sık olan şeyler değil kızlarr.hele bu gencin ölmesi.öğrenciler görmüş düşünün anasınıfındakiler bile.canım çok sıkıldı ve üzüldüm.
sağol canım benim.Ayrıca ticker'ına bakıyorum sen bayağı kilo vermişsin her halde uzun zamanda verdin.Neyse ben topiği okumaya devam tekrar görüşürüz canım.
slmm kızlarr nasılsınız? yeni geldim ancak.keyifler yerindedir umarım.geçmişi okuyum geliyomm.
kıs belçikadan ablam geldi ya sabah akşam ona hizmet etmekten onu gezdirmekten kendimi paraladım şükür şimdilik diğer ablamın başına yolladm ankarada.
Vee kızlar gelelim benim durumuma..
Dün öğleden sonra gezmeye gittik ve arkadaşımın yaptığı güzel pasta böreklerden yedim kızlar.. Çok utanıyorum..
Ama sonrasında egzersiz yaptım tabi yazıyım egzersizimide...
20 dk çocuk kucakta yürüyüş..
10 dk parkta çocuk peşinde koşmaca
8-10 dk dolmuşta kucakta çocuk ayakta durmaya çalışmaca..
eve geldikten sonrada
10 dk bankamatiğe yürüdüm markete uğramak için kartı evde unuttuğum için eve gelip kartı alıp aynı yolu bir daha yürüdüm.Market alışverişini yaptım yani yediğimin 10 da biri de olsa yakmışımdır..
akşam yemeği yok tabi..
bu sabahta
1 kase nesfti yulaf ezmesi karışımına yarım muz 1 kaşık kuru üzüm koydum light süt ile onu yedim şimdide çayımı içiyorum..
Günaydın kızlarrrr
maicimden ses seda çıkmadı gruptamıyım değilmiyim bilmiyorum ama ben yinede yazayım dün akşam yediklerimle bu sabah yediklerimi
dün akşam
3 kaşık pırasa
3 kaşık kısır
2 kaşık amerikan salatası (mayonezsiz)
1 dilim ekmek
bu sabahta
yufkayla tavada yapılan böreğin 1/4 ini yedim
1 de yeşil çay içtim
şimdilik bukadar kızlar
afiyet olsun canım.Yazdığın bişey takıldı çocuk kucağında dolmuşta kimse yer vermedimi sana.Ne günlere kaldık saygı diye birşey kalmadı canım ya
Yok canım insanlar bencil olmuş o ayrı konuda zaten öyle tıklım tıkıştı ki yer vermek isteyende veremez zaten adım atacak yer yoktu. Tam işkencelik yani. Çocuğa değişklik olsun sosyal ortama sokalım derken otobüste dolmuşta psikopat olmazsam iyidir.
Bu yüzden ya çok acil araba kullanabilmem gerek ya da bu çileyi çekmeye alışmam lazım çünkü taksiye maddiyat dayanmaz. Onca insan yazık walla hergün işe güce otobüsle dolmuşla giden napsın. Bir müddet sonra yer vermek istemiyor insanlar doğal olaraktan..
sen bence araba kullanmıyı öğren biran önce.Otobüsle dolmuşla çocuk kucakta olmaz.
Selam kızlar nasılsınız ?
Bencede ehliyetim var 8 senedir cüzdanımı bekliyo. Eskiden kullanıyordum ama araba olmayınca kullanmayınca köreliyo insan. Eşimle de olmuyo bi dünya bağırıyo bana yeteneksizsin bilmem ne diyo..
Bakalım artık bu yaz öğrencem kafaya koydum canım.
İyidir senemcim sen nasılsın gündüz buralar tenha oluyordu normalde hoş geldiniz safalar getirdiniz :)
bu arada bu sabah tartıldım 69.3 kiloydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?