Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ayy canım benim sen harikasın

kıs belçikadan ablam geldi ya sabah akşam ona hizmet etmekten onu gezdirmekten kendimi paraladım şükür şimdilik diğer ablamın başına yolladm ankarada.

innuk canım teşekkür ederim iyi dileklerin için.Şimdi anlamadığım bir konu var.Beni bilgilendirirsen sevinirim.Ben buraya hergün yada her öğün yediğimi yazabilirim değilmi.Yanlış anlamadım.
hoşgeldin

ayy beni çok duygulandırdınız kaptanlarım benım canlarım acaip mutlu oldum benim yerimi ayırdığınız için.harika insanlarsınız yaaaaaaa hepinizi çok seviyom

ayy allah çocuğun ailesine sabır versin ya.çok zor...
bizimde bugun çocuklar tenefüste koşarken çarpışmışlar birinin kaşı birinin burnu yırıtldı hastane -acil -dikiş...keşke hiç yaşanmasalar...

geçmiş olsun canımmmm

ya ama annem işte dayanamadımmama telafi ediyorum meerak etme kilo yapmazz kızım der annemmm hep

hoşgeldinnnn

össslediimmmmm

evet canım yaa hala etkisindeyimmm
balım ya msn hiç açmıyonmu açıp bakıyom arada kımse yok kapatıyom bende...
kankam bende özledimmmmmmmm

mai de yok tükkanı ben kapatıyom bakalım sabah kim açacak?

Günaydınlar;

Dükkanı ben açıyorum herhalde . Geceleri fazla takılamam ama gündüz uğrayabildiğim kadar uğrayabilirim.Bu sabah yiyeceklerimiz yazim bari :

3 dilim kepek ekmeği
peynir
1adet salatalık
şekersiz çay

bakalım öğlen iş yerinde ne varsa onu yazacağım.İnşallah gidecek kilolarımmm

Ya sabah sabah içim çok kötü oldu çok üzüldüm.Gençlerimize nasıl kıyarlar birde intihar süsü verirler ya yazık çocuğa.ALLAH kalanlara sabır versin.

günaydın kızlarrrr napıyosunuz bakimmm ben dün aksam kendimi biberiye yağı ile yağladım çöp poşetine sardım yattım sabah uyanıncada o halde lesli bacımla 5 mil yaptım simdi kahvaltı ediyom dus alıp bel kemerimi takıcam yarım saatte hemen kahvaltımıda yazıyorum
2 dilim kepek ekmeği
2 kk peynir
1 domates ve salatalık
6-7 yeşil zeytin
1 yumurtaaa

Günaydın kızlarrrr
maicimden ses seda çıkmadı gruptamıyım değilmiyim bilmiyorum ama ben yinede yazayım dün akşam yediklerimle bu sabah yediklerimi
dün akşam
3 kaşık pırasa
3 kaşık kısır
2 kaşık amerikan salatası (mayonezsiz)
1 dilim ekmek
bu sabahta
yufkayla tavada yapılan böreğin 1/4 ini yedim
1 de yeşil çay içtim
şimdilik bukadar kızlar

sağol canım benim.Ayrıca ticker'ına bakıyorum sen bayağı kilo vermişsin her halde uzun zamanda verdin.Neyse ben topiği okumaya devam tekrar görüşürüz canım.

Canım ben eylülden bu yana bu gruplardayım ve şimdiye kadar verdiğim kiloları buradan destek alarak verdim az az gidiyor ama gidince geri gelmiyor önemli olanda bu zaten..
Sende verirsin inşallah daha çok başındasın sabır gerekiyor..

Ahh canım yaa bende çok etkisinde kalırım böyle şeylerin.. En son çalıştığım iş yerinde bir arkadaşımız intihar etmişti tanımıyordum şajsen ama günlerce üzüldüm etkisinden kurtulamadım. Şimdi bile aklıma geldikçe içim acıyor. Sende benim gibi çok etkileniyorsun anladığım kadarıyla. Alah ailesine sabırlar versin. 3 günlük dünya işte bugün varız yarın yokuz..

kıs belçikadan ablam geldi ya sabah akşam ona hizmet etmekten onu gezdirmekten kendimi paraladım şükür şimdilik diğer ablamın başına yolladm ankarada.

Ben kaçırmısım tatlım muhabbetin o kısmını ben sanki sen ankaraya gittin gibi hatırlıyorum hani boludan yazıyom falan filan demiştinde.. Çok mu geçmişte kalmışım nee..

Vee kızlar gelelim benim durumuma..

Dün öğleden sonra gezmeye gittik ve arkadaşımın yaptığı güzel pasta böreklerden yedim kızlar.. Çok utanıyorum..
Ama sonrasında egzersiz yaptım tabi yazıyım egzersizimide...
20 dk çocuk kucakta yürüyüş..
10 dk parkta çocuk peşinde koşmaca
8-10 dk dolmuşta kucakta çocuk ayakta durmaya çalışmaca..
eve geldikten sonrada
10 dk bankamatiğe yürüdüm markete uğramak için kartı evde unuttuğum için eve gelip kartı alıp aynı yolu bir daha yürüdüm.Market alışverişini yaptım yani yediğimin 10 da biri de olsa yakmışımdır..

akşam yemeği yok tabi..

bu sabahta
1 kase nesfti yulaf ezmesi karışımına yarım muz 1 kaşık kuru üzüm koydum light süt ile onu yedim şimdide çayımı içiyorum..

afiyet olsun canım.Yazdığın bişey takıldı çocuk kucağında dolmuşta kimse yer vermedimi sana.Ne günlere kaldık saygı diye birşey kalmadı canım ya

canım sen takımdasın bırakmadık seni merak etmeee cuma gününe kilo vermiş görmek istiyorum seni haberin olsunnnnnnnnnn

afiyet olsun canım.Yazdığın bişey takıldı çocuk kucağında dolmuşta kimse yer vermedimi sana.Ne günlere kaldık saygı diye birşey kalmadı canım ya

Yok canım insanlar bencil olmuş o ayrı konuda zaten öyle tıklım tıkıştı ki yer vermek isteyende veremez zaten adım atacak yer yoktu. Tam işkencelik yani. Çocuğa değişklik olsun sosyal ortama sokalım derken otobüste dolmuşta psikopat olmazsam iyidir.
Bu yüzden ya çok acil araba kullanabilmem gerek ya da bu çileyi çekmeye alışmam lazım çünkü taksiye maddiyat dayanmaz. Onca insan yazık walla hergün işe güce otobüsle dolmuşla giden napsın. Bir müddet sonra yer vermek istemiyor insanlar doğal olaraktan..

sen bence araba kullanmıyı öğren biran önce.Otobüsle dolmuşla çocuk kucakta olmaz.

sen bence araba kullanmıyı öğren biran önce.Otobüsle dolmuşla çocuk kucakta olmaz.

Bencede ehliyetim var 8 senedir cüzdanımı bekliyo. Eskiden kullanıyordum ama araba olmayınca kullanmayınca köreliyo insan. Eşimle de olmuyo bi dünya bağırıyo bana yeteneksizsin bilmem ne diyo..
Bakalım artık bu yaz öğrencem kafaya koydum canım.

Selam kızlar nasılsınız ?

İyidir senemcim sen nasılsın gündüz buralar tenha oluyordu normalde hoş geldiniz safalar getirdiniz :)

Hoşbulduk canım evet epey sessiz bende iyiyim tşkler

slm kızlar iki gündür giremiyorum bir türlü netim yoktu çünkü bugün okuldan girip bir bakıyım dedim umarım eve gittiğimde düzelmiş olur internet

2 gündür çok stresliyim bende yarın çok önemli bi sınavım var ona çalışıyorum ama öldüm resmen çıldırmak üzereyim

diyetimi bozmuyorum ama elimden geldiğince uymaya çalışıyorum ama spor yapamıyorum 2 gündür çalışmaktan bugün de yapabileceğimi sanmıyorum

yediklerime gelince
sabah: 1dilim kepekli ekmek 1 dilim normal ekmek (kepekli bitmişti çünkü)
peynir
1 çk pekmez
2 ceviz
öğlen: ezogelin çorba
patlıcanlı etli bi yemek
cacık
küçük bi parça ekmek
ara: bi bardak süt
bi de çikolata

çikolatayı yememem lazımdı biliyorum ama canım çok tatlı istiyodu bende piko yedim bi tane 100 kaloriymiş en az olan o gibi geldi

bu arada bu sabah tartıldım 69.3 kiloydum

Oh oh yandan yandan süpermiş.bende öğlen yediğimi yazayım

1 kase ekmeksiz çorba
2 kaşık patlıcan ve patates kızartması
1 kase yoğurt

şimdide 1 adet salatalık yiyorum.Ama sanki başım ağrıyor açlıktanmıdır nedir? anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…