Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Selam ; o arkadaş benim benide aranıza aldığınız için çok teşekkür ederim.İnşallah sizler gibi bol muhabbetim olur burada.Öncelikle kilomdan bahsedeyim 1,70 boyunda 84 kilodayım.Kilom çok fazla ne zaman diyete başlasam 3 gün sonra bırakıyorum.Oturarak çalıştığımdan basenim bayağı büyüdü.Topiği fazla okumadım şimden sonra okuyacağım.Artık burası benimde topiğim dimi :18::18::18:

günaydın kızlarrrrrrrrrrr
dün o kadar umutsuzlukla yazdım bi süre ara veriyim diye ama fırsat bulmuşken hemen daldım foruma
sabah müsli yedim
biraz öncede 2si1arada kahve içtim
öğlene menüde ne olucak ne yiycem bilemiyorum ama fırsat bulunca yine girerim

en iyisi kaptanlar beni bi süre daha tutsun dondurmasınlar
buraya girmiyince ucum bucağım kaçıyo benim
buarada sabah tartıldım 67.8 çıktım hala aynıyım ama günlerdir yediklerimi düşünürsem az öğün ama hep çok kalorili şeyler şükrettim o yüzden
inşallah cumaya 67.3 fln olurum

hoşgeldin canım

herkese yeniden merhaba
kızlar aranıza yeniden dönmek istiyorum kaptanlara duyurulur.
mainin msn sıne yazdım sanırım yoğunluktan görmedi.
bucak kaptan sen duy beni.yukardaki mesajda arkadaş ayrılmak istediğini sölemiş onun yerine beni alabilir misin?ister bu hafta al,ister haftaya ...

hepinizi öpüyorum çok özledim.anacım...

nervous angel sen çıkıcam diyince ben de senin yerine rabia yı almıştım... neyse ayarlarım bişeyler gitmiyosan...ama canım daha fazla paylaşımda bulunman lazım...
sudem senin yerin ayrı zaten bacım döneceğini bildiğim için ayrı tuttum senin yerini...
rabia hoşgeldin aramıza... 2 hafta deneme süren var canım 2 hafta bol paylaşımda bulunursan hemen listedesiin canm...
shipdiptis de deneme süresinde bu hafta listeye alacaktım ama ondan da beklediğim perfonrmansı göremedim....eğer cuma gelemezsem 1 hafta daha beklesin...
offf takımda mı sorun var bende mi sorun var anlamadım neden paylaşım olmuyo arkadaşlar...
2 gün yokum lütfen daha fazla uğrayın takımı canlandırın arkadaşlar lütfen...
cumaya gelmeye çalışıcam mağdure gelemezsem eğer sudem kilo almamışsa listeye alırsın kilo aldıysa 1 hafta daha beklesin...aldığı kiloyu versin gelsin... tamam mı sudemcim...

kızlar cuma 12 ye kadar mutlaka kilonuzu bildirin...

nervous angel sen çıkıcam diyince ben de senin yerine rabia yı almıştım... neyse ayarlarım bişeyler gitmiyosan...ama canım daha fazla paylaşımda bulunman lazım...
anladım maicim sende haklısın, sıkıntı olucaksa öyle olsun problem değil. ben hergün girebilirmiyim bunun garantisini malesef veremiyorum ama elimden geldiğimce girip yazmaya çalışırım.

Rabiacım hoşgeldin aramıza..
inşallah sende bizimle berabar veririsin kilolarını hedefine ulaşırsın..

Bu arada sudem geri dönmüş kız nerelerdeydin sen cadıı özlediklen seni..

Bana gelince dün akşam annemleri yolcu ettik dün baya yoğun geçti oğlanın peşinde koşmaktan bu arada tabi öğlen yemeği ile akşam yemeğini birleştirmiş oldum..

bu sabah 1 kase sütsüz nesfit yedim öyle kuru kuru benim minikte ortak oldu annesine kuru üzümle karıştırmııştım minik parmaklarıyla oturdu kucağına alıp alıp yedi wallaa

ara öğün olarak 1/2 kivi (yine paşamın yemeyip yarım bıraktığı kivi)
1 bardak güllü yeşilçay..

öğle öğünü olarakta çeyrek ekmek arasına beyaz peynir salam ve domates ile yapılmış sandviç ile 1 bardak yeşil çay..

öğleden sonra bizim paşayı gezmeye götürcem..

akşama salatayla kapatırım..

Akşam erken gelirsem yine uğrarım kızlar..

innuk canım teşekkür ederim iyi dileklerin için.Şimdi anlamadığım bir konu var.Beni bilgilendirirsen sevinirim.Ben buraya hergün yada her öğün yediğimi yazabilirim değilmi.Yanlış anlamadım.

innuk canım teşekkür ederim iyi dileklerin için.Şimdi anlamadığım bir konu var.Beni bilgilendirirsen sevinirim.Ben buraya hergün yada her öğün yediğimi yazabilirim değilmi.Yanlış anlamadım.

Geç görüdm canım kusura bakma..

evet hergün her öğününü yazabilirsin, bunun dışında online gördüğün arkadaşlarla tanışıp sohbet edebilirsin diğer kişilerin yediklerine yorum yapabilirsin..Yani istediğin herşeyi bizimle paylaşabilirsin. Burası bizim hem motivasyon hem sohbet hemde zayıflama mekanımız..
Kolay gelsin tatlım hoş sohbetler sana..
Ben şimdi çıkıyorum akşama gelirim inşallah..

Öğle yemeğini fazla kaçırdım galiba.Ama yarından itibaren kesinlikle spor destekli bir diyete başlıyorum.Topiği okudukça hepiniz bayağı vermişsiniz kiloları.Ben 84 kiloyum hedefim 65 19 kilo bakayım nasıl vereceğim.

sağol canım benim.Ayrıca ticker'ına bakıyorum sen bayağı kilo vermişsin her halde uzun zamanda verdin.Neyse ben topiği okumaya devam tekrar görüşürüz canım.

hoşgeldin canım maininde dediği gibi 2 hafta deneme sürecindesin elimizden geldiğince bizde buradayız burası ne kadar canlı olursa okadar güsel kilo veriliyoo

sudemcim senin yerin ayrı kuzum bilmiyonmu bunu msnde yazdığını yanlıslıkla kapattım okumadan ama bu hafta kilo vermiş olarak bekliyorum ona göreee yoksam sacını ceker makecimi aratmam sanaaaa

Selam topaçlarım benim sizi sefiyorum bugün tartı günü değildi ama dayanamadım tartıldım yarım kilo vermisimmmmmm 104 olmuşummmmmm yuppiii oleyyyyyyyy

menüme başlıyayım:

sabah:1 çay bardağı süt
ara:-
öğlen:3 tane köfte
3 yk çorba
3 yk aşure

ara:1 elma

akşama:salata var çünküm aşure 3 kaşıkta olsa yedim dengelemeliyim salatam hazır:)

3 yeşil çay+1.5 ltre su içtim+15 dkka yürüdüm

slmm kızlarr nasılsınız? yeni geldim ancak.keyifler yerindedir umarım.geçmişi okuyum geliyomm.

kızlar bu gün çok kötü şeyler oldu.sabah okula gittik hemen çocuklar geldi öğretmenim camide bi çocuk kendini asmış diye.22 yada23 yaşlarında bi genç kemerle asılmış ama cinayet gibiymiş yarın işin aslı çıkar ortaya.çoookkk üzüldüm kılzar yaaa.
sonra annemlerdeyken polis arabaları,ambulans falan geçti üstüste kaza olmuş yakında ölenler ve yaralananlar varmış.bunlar her gün yaşanıyo ama burda sık olan şeyler değil kızlarr.hele bu gencin ölmesi.öğrenciler görmüş düşünün anasınıfındakiler bile.canım çok sıkıldı ve üzüldüm.

hoş geldin canım çok üzüldüm ya içim resmen acıdı kıyamam gencecik çocuk Allah ailesine sabır versin

geçmiş olsun canımmmm
seher senin saçını çekicem gene börek yemişssinnnnn
ya ama annem işte dayanamadımmama telafi ediyorum meerak etme kilo yapmazz kızım der annemmm hep
hoşgeldinnnn
össslediimmmmm

hoş geldin canım çok üzüldüm ya içim resmen acıdı kıyamam gencecik çocuk Allah ailesine sabır versin

evet canım yaa hala etkisindeyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…