Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım sen takımdasın bırakmadık seni merak etmeee cuma gününe kilo vermiş görmek istiyorum seni haberin olsunnnnnnnnnn
tamam canım inşallah

buarada sabah buraya yazdıktan sonra bi elma yeme fırsatı bulabildim minicik bi tane.
şimdi eve geldim açlıktan ölücek gibiydim evde makarna vardı ondan yedim 1 tabak
daha da bişi yemem zaten yeşil çay su devamm
sabaha kilo vermiş olmak istiyorum

selam kızlar ben geldim... ama çok yorgunum biraz yatıp dinlenicem akşama gelirim inşallah...

canım ben de açıyorum msn yi de denk gelemedik heralde ben de yoğundum fırsatım oömuyo artıkın.

çok etkilndim canım yaaa.bi de çocukların görmesi beni üzdü.bu gün belli oldu namus cinayeti .ufff noluyo bu gençlere yaaa evli barklı kadınla çivisi çıkmış dünyanın.
neyse kızlarr bu gün tartı çok mutlu etti benii.maicimmmm duy bni fıstıkk seni üzmemek için verdim kilo heeeeben bildirimi bu gün yapıyorum kaptanım yarın giremm.geçen hafta 69.5 bu hafta
68.6 çok mutluyum belki yarına 100 gr daha gider tam 1 kilo gitmiş olurr

cinayet mi ben intihar diye okumuştum... ben de çocukların görmesine çok üzüldüm ben öyle bi sahneyle karşılaşsam uzun süre etkisinden çıkamam çocuklar nasıl unutacak bakalım...

Selam kızlar bugün kü menümü yazam

sabah:1 simit + 1 dilim beyaz peynir
ara:-
öğlen:-
ara:salata
akşam:yeşil fasülye + salata

2 ltre su içtim+4 bardak yeşil çaydı galibam+2 mil leslie bacımla spor yaptım(anam öldüm)+yarım saat yürüdüm

1.TAKIM PUAN LİSTESİ

makeup 30/35/35
maibeyaz 30/31/31
bucakmagduru 30/25/22
innuk 30/31/30
reyhansx 30/35/33/30
shryvz 30/25/25
senemmesut 30/31/31
<Nervous-AngeL> 30/38/35

bu hafta listede olacak arkadaşlarımızın puanları... bakalım yarın kimin puanı çoğalack kiminki azalacak...

reyhansx paylaşımından hiç memnun değilim canım... bu son uyarım...:26:
rabia harikasın canım... paylaşımların devamlı olsun inşallah beraber zayıflayalım...tekrardan hoşgeldin aramıza...

tebrik ederim canımcım... 5 punanın cepte inşallah...
nasıl takımın faydası oluyo mu peki...

sevindim canım.. inşallah paylaşımlarda çoğalınca daha fazla faydası olur...
yeni arkadaşlar alıcam paylaşım yapmayanları çıkarıcam vakti olanlarla devam edicez artık..
yeni gelenler daha fazla istekli oluyor ve bizim motivasyonumuz artıyor...
bak rabiaya maşallahı var bir sürü mesaj yazmış iki günde..

Evet rabia güzel paylaşımlarda bulunuyor.Motivasyon lazım valla:)

be neeeeeee ben atlamışım bu mesajı
ara yok öğle yok
akşam ekmek yokkk...
hiç beğenmedim hiççç...böyle giderse yağların seni bırakmaz giden sadece su ve kas olur...
yarından itibaren diyetisyen listene uyuyosun canım...harfi harfine ne eksik ne fazla... olmaz böyle vakit kaybedersin sasdece...
bak diyetisyen listene uy harfi harfine kaçamaksız tabi... 1 ay sonra en az 6 kilo vermezsen ben de mai değilim...

Yakalandım :26::26::26:ben bu hafta resmen o iki çatal helva uğruna cozuttum düzene sokucam kaptanım haklısınız...

1.TAKIM 201.ETAP

makeup (66/64/2/3,03%)
cumbo( 59,1) geri dönmek üzere ayrıldı
maibeyaz (57,2)
bucakmagduru( 73,0)
innuk(64.8)
reyhansx(75,1/)
shryvz(69,5/68,6/0,9/1,29)
senemmesut(104,5/104/0,5/0,48%)
<Nervous-AngeL>(67,8)

1.TAKIM TOPLAM KİLO(640,1/637.0/3,1/0,48%)

Son düzenleyen: Moderatör:

Maşallah benim kilomaa tütütütü tez zamanda sağlıkla gitsin:))))

Yakalandım :26::26::26:ben bu hafta resmen o iki çatal helva uğruna cozuttum düzene sokucam kaptanım haklısınız...

canım bitti artık o helva falan kalmadı gitti hepsi unut onu...
yarından itibaren listene uyacaksın kahvaltını yapacaksın tamam mı canım anlaştık mı...
kocişin geldiğinde en azında ikili rakamlarda olman lazım bak...

Maşallah benim kilomaa tütütütü tez zamanda sağlıkla gitsin:))))

inşallah canım inşallah...

ben seni özel takibe aldım... bakalım kocişin gelene kadar inşallah 96 olacaksın... hadi bakalım...amaaaa kaçamak yapmak yok... bütün kaçamak haklarını kocişin gelene kadar sakla... o gelince beraber yersiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…