tamam canım inşallahcanım sen takımdasın bırakmadık seni merak etmeee cuma gününe kilo vermiş görmek istiyorum seni haberin olsunnnnnnnnnn
canım ben de açıyorum msn yi de denk gelemedik heralde ben de yoğundum fırsatım oömuyo artıkın.ayy canım benim sen harikasın
kıs belçikadan ablam geldi ya sabah akşam ona hizmet etmekten onu gezdirmekten kendimi paraladım şükür şimdilik diğer ablamın başına yolladm ankarada.
hoşgeldin
ayy beni çok duygulandırdınız kaptanlarım benım canlarım acaip mutlu oldum benim yerimi ayırdığınız için.harika insanlarsınız yaaaaaaa hepinizi çok seviyom
ayy allah çocuğun ailesine sabır versin ya.çok zor...
bizimde bugun çocuklar tenefüste koşarken çarpışmışlar birinin kaşı birinin burnu yırıtldı hastane -acil -dikiş...keşke hiç yaşanmasalar...
balım ya msn hiç açmıyonmu açıp bakıyom arada kımse yok kapatıyom bende...
kankam bende özledimmmmmmmm
Canım ben eylülden bu yana bu gruplardayım ve şimdiye kadar verdiğim kiloları buradan destek alarak verdim az az gidiyor ama gidince geri gelmiyor önemli olanda bu zaten..
Sende verirsin inşallah daha çok başındasın sabır gerekiyor..
Ahh canım yaa bende çok etkisinde kalırım böyle şeylerin.. En son çalıştığım iş yerinde bir arkadaşımız intihar etmişti tanımıyordum şajsen ama günlerce üzüldüm etkisinden kurtulamadım. Şimdi bile aklıma geldikçe içim acıyor. Sende benim gibi çok etkileniyorsun anladığım kadarıyla. Alah ailesine sabırlar versin. 3 günlük dünya işte bugün varız yarın yokuz..
Ben kaçırmısım tatlım muhabbetin o kısmını ben sanki sen ankaraya gittin gibi hatırlıyorum hani boludan yazıyom falan filan demiştinde.. Çok mu geçmişte kalmışım nee..
tebrik ederim canımcım... 5 punanın cepte inşallah...
nasıl takımın faydası oluyo mu peki...
sevindim canım.. inşallah paylaşımlarda çoğalınca daha fazla faydası olur...
yeni arkadaşlar alıcam paylaşım yapmayanları çıkarıcam vakti olanlarla devam edicez artık..
yeni gelenler daha fazla istekli oluyor ve bizim motivasyonumuz artıyor...
bak rabiaya maşallahı var bir sürü mesaj yazmış iki günde..
Selam kızlar bugün kü menümü yazam
sabah:1 simit + 1 dilim beyaz peynir
ara:-
öğlen:-
ara:salata
akşam:yeşil fasülye + salata
2 ltre su içtim+4 bardak yeşil çaydı galibam+2 mil leslie bacımla spor yaptım(anam öldüm)+yarım saat yürüdüm
be neeeeeeeben atlamışım bu mesajı
ara yok öğle yok
akşam ekmek yokkk...
hiç beğenmedim hiççç...böyle giderse yağların seni bırakmaz giden sadece su ve kas olur...
yarından itibaren diyetisyen listene uyuyosun canım...harfi harfine ne eksik ne fazla... olmaz böyle vakit kaybedersin sasdece...
bak diyetisyen listene uy harfi harfine kaçamaksız tabi... 1 ay sonra en az 6 kilo vermezsen ben de mai değilim...
1.TAKIM 201.ETAP ETAP 7.Sİ
makeup (66/64/2/3,03%)
cumbo( 59,1) geri dönmek üzere ayrıldı
maibeyaz (57,2)
bucakmagduru( 73,0)
innuk(64.8)
reyhansx(75,1/)
shryvz(69,5/68,6/0,9/1,29)
senemmesut(104,5/104/0,5/0,48%)
<Nervous-AngeL>(67,8)
1.TAKIM TOPLAM KİLO(640,1/637.0/3,1/0,48%)
Yakalandım :26::26::26:ben bu hafta resmen o iki çatal helva uğruna cozuttum düzene sokucam kaptanım haklısınız...
canım bitti artık o helva falan kalmadı gitti hepsi unut onu...
yarından itibaren listene uyacaksın kahvaltını yapacaksın tamam mı canım anlaştık mı...
kocişin geldiğinde en azında ikili rakamlarda olman lazım bak...
Maşallah benim kilomaa tütütütü tez zamanda sağlıkla gitsin:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?