Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

inş maicim yaaa hayal gibi geliyoo.sen benim şimdiki kilomla başlamışsın.ben de hiçolmazsa 65 in altına inmek istiyorum.inşolur.

Olacak sehercim hiç merak etem bizde bir gün mezunn olucaz..
Ben 82 kiloyken geçen sene bu zamanlar yani.. Aynanın karşısında pantolonum elimde ağlamıştım. O pantolonu bekarken 65 kiloya çıktığımda üzerime hiç bir kıyafet olmadığı için almak zorunda kalmıştım ve hiçte sevemedim. onun için onu atılacakların içene koymuştum. Nerden biliyim birgün daha fazla kilo alıpta o pantolonun içine giremeyeceğimi..
Vee bugün o pantolonu üzerimden düğmesini çözmden çıkarabildiğim için tekrar azim geldi bana hihhoooyttt tutmayın beni şimdiki hedefim hamile kaldığımı öğrenmeden önce servet döküp maviden aldığım pantolona sığışabilmek..
Ayrıca bundan kaç ay önce buraya o nefret ettiğim pantolona sığabildiğimi yazmıştımda make canım bana demişti evde giy bir müddet alışırsın diyee anam şimdi düğmesini açmadan çıkarıverşyom nerrdeenn nereye geldik..

Son düzenleme:
kızlar ben baya yoruldum biraz dinleneyim...
yarın görüşürüz inşallah...
herkese hayırlı geceler...

güle güle canım ben de kaçıyorum kızlar kociş 5. uykusunda 7.30 da yattıııona noluyosa işe giden yemek yapan bebişe bakan evi toplayan bebişi yatıran ben yorulan o :44:bu erkekler çok narin canııımmm bi işe gitti yorulduuu bide bana bakkkk

ya sohbete geç kalmışım yaaaaaa

uzun zamandır muhabbetin belini bi kıramadık...

merhaba kaptanınız galiba ismini hatrlamıyorum
takımda yer olduğunu ve katılabileceğimi yazmış sevindim ve hemen geldimmm
160 boyunda 24 yaşında 67 kilodayımm
hoşgeldin canım

günaydın hanımlar

ben geceleri topiğe giremiyorum gündüzde kimsecikler olmuyor.Neyse ben kahvaltı yapmadım sadece galate ve salatalık yedim.Dünden canım sıkkın uzun zamandır birinde görüpte hiçbiryerde bulamadığım elbiseyi gördüm.Kadın bana XL verdi zaten orada sinirlerim bozuldu ama neyse giyeyim bari dedim.Giydim ama şişman olan ben saha da şişman durdu.Yani anlayacağınız akşamdan beri fazla bişey yemedim zaten moral bozukluğundan yiyesimde yok.Ya ben ne kadar kafasızım nasıl bu kadar kilolu olmaya kendime izin verdim anlamadım.İlla istediğimiz bişeyin içine giremeyincemi şişman olduğumu anlıyorum hay benim kafama ....

günaydınnnn
kızlarrrrrr
nasıl keyiflerrrr
bugün sınav gözetmenliğim var birazdan çıkcağım evden bşir uğrayıp selam vereyim dedimmmm

vala ben o beğendiğim elbiselerin hepsinin 36 sını aldım... sırf onlara girebilmek için zayıflıcam diye... çok şükür giriyorum artık...üzülme canım sasbır ve azimle sen de zayıflayacaksın... ozaman o sana xl veren kıza gidip 38 isticeksin sonra diceksin ki 38 bol oldu 36 alabilirmiyim...
zira ben öyle yapıyorum...belki o bana bi aralar 42 verdiğini hatırlamıyor ama ben hatırlıyorum...
ama kahvaltın olmamış be güzelim ben az sonra yediklerimi yazayım da kıyala bakalım...

günaydınnnn
kızlarrrrrr
nasıl keyiflerrrr
bugün sınav gözetmenliğim var birazdan çıkcağım evden bşir uğrayıp selam vereyim dedimmmm

hoşgeldin canım iyi yapmışsın çok sevindik bak şimdi gerçekten.. uzun zamandır böyle iki arada bi derede selam vermeye gelen olmamıştı...kızlara lafımı da çaktım...
sana da kolay gelsin diyorum canım... ne sınavı...

ehliyet sınavında gözetmenliğim
para kazanıp geleceğizz
çok teşekkür ederimmm

inşallah canım inşallah.Kahvaltımın sağlıklı olmadığını ve az olduğunu biliyorum tatlım ama halen sinirlerim bozuk ve canım istemiyor hiççç

inşallah canım inşallah.Kahvaltımın sağlıklı olmadığını ve az olduğunu biliyorum tatlım ama halen sinirlerim bozuk ve canım istemiyor hiççç
boşver canım hiç üzülme... sen zor olanı başarmışsın zayıflamaya karar verip diyete başlamışsın... düzenli spor ve beslenmeyle gidiyo zaten kilolar... çok kararlı olman lazım...bebeğin var mı canım... kaç yaşındaydın merak ettim...

ben çıkıyoruum kızlar
bu arada şekersiz kış çayımı da içtim
boğazlarım biraz kötü de
görüşürüz
:80::80::80::79::79::79:

mağdurem gelmiş..nerelerdesin sen akşam biz muhabbet ettik topiğimiz canlandı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…