ÜZülmeyin kızlar bakan bakın maşallah topaç gibiyim daha 3 basamaklı sayılardan kurtulamadım bile ama kurtulucam mayıs 25 çift basmak tarihim olucakk
inş maicim yaaa hayal gibi geliyoo.sen benim şimdiki kilomla başlamışsın.ben de hiçolmazsa 65 in altına inmek istiyorum.inşolur.
hep beraber canım ööle topaç falan deme kendine biz balık etli fıstıklarız bi keremmmm:82:
kızlar ben baya yoruldum biraz dinleneyim...
yarın görüşürüz inşallah...
herkese hayırlı geceler...
kızlar ben baya yoruldum biraz dinleneyim...
yarın görüşürüz inşallah...
herkese hayırlı geceler...
hoşgeldin canımmerhaba kaptanınız galiba ismini hatrlamıyorum
takımda yer olduğunu ve katılabileceğimi yazmış sevindim ve hemen geldimmm
160 boyunda 24 yaşında 67 kilodayımm
günaydın hanımlar
ben geceleri topiğe giremiyorum gündüzde kimsecikler olmuyor.Neyse ben kahvaltı yapmadım sadece galate ve salatalık yedim.Dünden canım sıkkın uzun zamandır birinde görüpte hiçbiryerde bulamadığım elbiseyi gördüm.Kadın bana XL verdi zaten orada sinirlerim bozuldu ama neyse giyeyim bari dedim.Giydim ama şişman olan ben saha da şişman durdu.Yani anlayacağınız akşamdan beri fazla bişey yemedim zaten moral bozukluğundan yiyesimde yok.Ya ben ne kadar kafasızım nasıl bu kadar kilolu olmaya kendime izin verdim anlamadım.İlla istediğimiz bişeyin içine giremeyincemi şişman olduğumu anlıyorum hay benim kafama ....
günaydınnnn
kızlarrrrrr
nasıl keyiflerrrr
bugün sınav gözetmenliğim var birazdan çıkcağım evden bşir uğrayıp selam vereyim dedimmmm
hoşgeldin canım iyi yapmışsın çok sevindik bak şimdi gerçekten.. uzun zamandır böyle iki arada bi derede selam vermeye gelen olmamıştı...kızlara lafımı da çaktım...
sana da kolay gelsin diyorum canım...ne sınavı...
vala ben o beğendiğim elbiselerin hepsinin 36 sını aldım... sırf onlara girebilmek için zayıflıcam diye... çok şükür giriyorum artık...üzülme canım sasbır ve azimle sen de zayıflayacaksın... ozaman o sana xl veren kıza gidip 38 isticeksin sonra diceksin ki 38 bol oldu 36 alabilirmiyim...
zira ben öyle yapıyorum...belki o bana bi aralar 42 verdiğini hatırlamıyor ama ben hatırlıyorum...
ama kahvaltın olmamış be güzelim ben az sonra yediklerimi yazayım da kıyala bakalım...
boşver canım hiç üzülme... sen zor olanı başarmışsın zayıflamaya karar verip diyete başlamışsın... düzenli spor ve beslenmeyle gidiyo zaten kilolar... çok kararlı olman lazım...bebeğin var mı canım... kaç yaşındaydın merak ettim...inşallah canım inşallah.Kahvaltımın sağlıklı olmadığını ve az olduğunu biliyorum tatlım ama halen sinirlerim bozuk ve canım istemiyor hiççç
hımmm hadi bakalım kolay gelsin...ehliyet sınavında gözetmenliğim
para kazanıp geleceğizz
çok teşekkür ederimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?