Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar bu hafta kimse kaçamak yapmasın en az 100 gr da olsa gitsin inşallah bu hafta 1. olalım...:92:

yağ yakan dua değil de yağ yakan çaylar var istersen...
cnm yaa bu arada o beşibiyerde ne adar zararlıymış bırak onu içme sakın...
geçen ben içtim de kafayı buldum...
başım döndü uyuştu gibi oldu bi değişik oldum...
dr umu aradım çok zararlı o sakın içme dedi... ilerde mide ve bağırsak prooblemlerin olur dedi...

slmm kızlar bu ne kalabalık bööle normalde kismeler olmazdı şaşırdımm:44:nasılsınız bakalım keyifle nasıl??
3.. olmuşuz herkesi tebrik edrim fıstıklar.
ayyy maicim ne güzel 2 kilocuk kalmış ve 55 olucaksınn.boyun kaç canımcım yaaa ben 55 değil de 58 olsam daha ne isterimmm ahh ahhh

Ne kurtulması beaaa
sen şimdi bu takımdan ilk mezun olcen gidip 1. takımın kilo koruma topicini açıcam bizde hemen mezun olup oraya gelmeye çalışıcaz..

yok canım tam kesin değil ama haftaya bi mezun vericez ilk ben olmicam yani...

ya çaylardan konu açılmışken ben hiç içmiyorum bitki çayları yeşil çay falan gerçekten işe yarıyolar mı sizce?

sihirli değnek değdirdim herkeşler geliverdi...
boyum 165 canım... darısı sizin başınıza inşallah...

ayy nası yanii..
Kız ben bu çayı aylardır içiyorumm..nerden baksan 5-6 ay oldu. Sürekli içmiyorum gerçi aralarda bitinci paket yenisini 1-2 hafta sonra alıyorum ama ne gibi sakıncaları varmış ki.. Anaaam benim mide barsak zaten problemli bak şimdii evhamlandım..

ya çaylardan konu açılmışken ben hiç içmiyorum bitki çayları yeşil çay falan gerçekten işe yarıyolar mı sizce?

Canım ben bir yeşilçay tiryakisi olaraktan kesinlikle öneririm günde en az 3 bardak içiyorsun 5 bardağı geçmiyorsun ki dengen şaşmasın..
Alışık olmayanlara tadı kötü gelebilir.Envai çeşidi var güllüsü ve çileklisi benim favorim alıp alıp içeceksin..

valla çok ayrıntılı bilmiyorum... benim dr zaten herşeye kızıyo...
beşi bi yerde içtim kafayı buldum diyince aaaa neden içtin sormadan çok zararlı o dedi...
ben de ne bilim herkes içiyo dedim...
bak ilerde mide ve bağırsak problemlerin olur dedi... yeşil çay iç papatya adaçayı vs iç dedi... ama form çayı, beşi biyerde falan içme dedi...
ben de tamam dedim kapattım...
ama sen zararını görmediysen bi sorun olmaz belki bilmiyorum benim beynim uyuşur gibi bi değişik oldum...

inş maicim yaaa hayal gibi geliyoo.sen benim şimdiki kilomla başlamışsın.ben de hiçolmazsa 65 in altına inmek istiyorum.inşolur.

ÜZülmeyin kızlar bakan bakın maşallah topaç gibiyim daha 3 basamaklı sayılardan kurtulamadım bile ama kurtulucam mayıs 25 çift basmak tarihim olucakk

tamam yarın içmeye başlıyorum bende

kızlar ben baya yoruldum biraz dinleneyim...
yarın görüşürüz inşallah...
herkese hayırlı geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…