Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

1800 calorilik canım tamam uyacam söz nasılsa sizler tecrübelisiniz dinliycem sizleri

tabi zaten hatun da 4 yıl bşuna okumuştur dimi...sana garezi mi var ki neden şişirecek liste versin...
valla ben bilmem o listeye uyulmazsa bu hafta cuma saçnı başını yolarım...

1800 calorilik canım tamam uyacam söz nasılsa sizler tecrübelisiniz dinliycem sizleri

tatlım benim arkadaşım var 90 civarı sanırım tam kilosunu söylemiyo...
2200 kalorilik diyetle 1 ayda 12 kilo verdi...
ama listesine tam uydu o hi. sporunu da aksatmadı..

Yok be maicim yaaww ne iyi bilmesi o kadar iyi bilseydim şimdiye meezun olmuştum. Tamamen irade ve düzen meselesi benim hayatımda rutinşerim bozulunca tekrar düzene sokmak zor oluyor.
Öğlen hazırda yemeğim yoktu salatayı iki arada bir derede yapıverdim.Oğlan zırlıyordu parka gitmek için acele yenmiş bir yemek yani. Aslında böyle bakılınca akşam ile öğlen yer değiştirse daha iyi olacakmış dimi ??

Canım sen diyetisyenin verdiği listeye harfiyen uy lütfen. Fazla yediğini düşünme ilk hafta kilo alsan bile sonrada veriyorsun. Diyetisyen sana 1800 kal. diyet verdiyse vardır bir bildiği demekki vücudunun ihtiyacı o kadar.. Ama sen az yersen noluyor metabolizman alarma geçip yediğin herşeyi yağ olarak depoluyor. Sen yiyeceksinki metabolizman nefes alıp çalışmaya başlasın nasıl olsa geliyor deyip yğları yakmaya başlasın..
Diyetisyen boşuna almamıştır o diplomayı güven sen diyetisyenine..

haklısın canım kesinlikle uyucam artık:))

bundan sonra da hep hareketli olur umarım
2 gün netim gitti benim de listeye de giremedim o yüzden ama bu hafta kararlıyım çok paylaşımla listedeki yerimi sağlama alıcam

sabah tartıldın mı canım...
alacaktım gerçekten seni listeye ama kaçırdın işte...haftaya inşallah...:82:
bu sabah tartılmadıysan yarın sabah mutlaka tartılıp kilonu bildir de not alayım... puan listesine de yarın eklicem seni...

mai nen sen iki haftaya meezun olursun.. bakasana 2 kilocuk kalmışş.
Allahım banada o günleri göstersin inşallah..
Yaa kızlar hızlı yağ yaktıran bir dua varmı bildiğiniz..
Tövvbee tövvbee günaha gircem akşam akşamm..

zaten önemli olan uygulamak... yoksa bilgi tek başına bi işe yaramıyo...
bak bana size dyorum ama kendi durumum felaket...

evet canım eşim geldiğinde mezunum inşallah... kurtuluyonuz benden...
atarsa 31

evet tartıldım sabah 69.5 tim ama bugün tamamen bozdum diyeti yarın sabah da öyle olur muyum bilmiyorum ama hergün tartılıyorum zaten alışkanlık olmuş yarın sabah da söylerim istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…