sağol canım yok geçmedi çok ağrıyo yaa...
geçen gün küçük bi operasyon geçirdim onunla ilgili sanırım...
ilaçlarımı içtim geçer az sonra inşallah...
sağol bebişim ellerine sağlık...
benim listeme benziyo benimkinde karbonhidrat daha az...
kaç kalorilik bu şimdi... 2000 falan var herhalde
bak bu listeye hergün uyman lazım... senin yediklerin bunun yarısı bile değil nerdeyse ve çok kilo veremiyosun farkında mısın... az yediğin zaman kilo veremiyosun ben bunu anladım artık... harfi harfinr uyacaksın anlaştık mı....artık bu listeye göre yorum yapıcam senin yediklerine...
ben bu diyetisyene uyunca beter üzülüyorum hatta doktor hanıma söyledim ben daha katı yapıyorum diye sorun değil şimdilik ama dedi gelecek ay yeni liste vericem zaten sana (geçen ay demişti)sanki bu listeye uyarsam daha çok şişecem((((
tabi zaten hatun da 4 yıl bşuna okumuştur dimi...sana garezi mi var ki neden şişirecek liste versin...
valla ben bilmem o listeye uyulmazsa bu hafta cuma saçnı başını yolarım...
1800 calorilik canım tamam uyacam söz nasılsa sizler tecrübelisiniz dinliycem sizleri
tatlım benim arkadaşım var 90 civarı sanırım tam kilosunu söylemiyo...
2200 kalorilik diyetle 1 ayda 12 kilo verdi...
ama listesine tam uydu o hi. sporunu da aksatmadı..
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
harikasınız kızlar... topiğimiz son günler en kalabalık günlerini yaşıyo....
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
harikasınız kızlar... topiğimiz son günler en kalabalık günlerini yaşıyo....
bozma canım lesli çok faydalı gerçekten ben de sabah 3 akşam 3 mil yapıyodum baya faydası oluyodu şimdi çabuk yoruluyorum bıraktım bi süre....
sen benden iyi biliyosun bu işi canım ama sana sanki öğle biraz az gibi geldi bana...
gerçi ben de size söylüyorum da ben öğle yemeğinde elma yedim... ama ara öğünümde 1 kaşık menemen ve 1 ekmek yemiştim...
ama neyse siz bunları görmeyin...
ben bu diyetisyene uyunca beter üzülüyorum hatta doktor hanıma söyledim ben daha katı yapıyorum diye sorun değil şimdilik ama dedi gelecek ay yeni liste vericem zaten sana (geçen ay demişti)sanki bu listeye uyarsam daha çok şişecem((((
geçmiş olsun canım bi an önce iyileşirsin umarım
Yok be maicim yaaww ne iyi bilmesi o kadar iyi bilseydim şimdiye meezun olmuştum. Tamamen irade ve düzen meselesi benim hayatımda rutinşerim bozulunca tekrar düzene sokmak zor oluyor.
Öğlen hazırda yemeğim yoktu salatayı iki arada bir derede yapıverdim.Oğlan zırlıyordu parka gitmek için acele yenmiş bir yemek yani. Aslında böyle bakılınca akşam ile öğlen yer değiştirse daha iyi olacakmış dimi ??
Canım sen diyetisyenin verdiği listeye harfiyen uy lütfen. Fazla yediğini düşünme ilk hafta kilo alsan bile sonrada veriyorsun. Diyetisyen sana 1800 kal. diyet verdiyse vardır bir bildiği demekki vücudunun ihtiyacı o kadar.. Ama sen az yersen noluyor metabolizman alarma geçip yediğin herşeyi yağ olarak depoluyor. Sen yiyeceksinki metabolizman nefes alıp çalışmaya başlasın nasıl olsa geliyor deyip yğları yakmaya başlasın..
Diyetisyen boşuna almamıştır o diplomayı güven sen diyetisyenine..
bundan sonra da hep hareketli olur umarım
2 gün netim gitti benim de listeye de giremedim o yüzden ama bu hafta kararlıyım çok paylaşımla listedeki yerimi sağlama alıcam
bundan sonra da hep hareketli olur umarım
2 gün netim gitti benim de listeye de giremedim o yüzden ama bu hafta kararlıyım çok paylaşımla listedeki yerimi sağlama alıcam
Yok be maicim yaaww ne iyi bilmesi o kadar iyi bilseydim şimdiye meezun olmuştum. Tamamen irade ve düzen meselesi benim hayatımda rutinşerim bozulunca tekrar düzene sokmak zor oluyor.
Öğlen hazırda yemeğim yoktu salatayı iki arada bir derede yapıverdim.Oğlan zırlıyordu parka gitmek için acele yenmiş bir yemek yani. Aslında böyle bakılınca akşam ile öğlen yer değiştirse daha iyi olacakmış dimi ??
Canım sen diyetisyenin verdiği listeye harfiyen uy lütfen. Fazla yediğini düşünme ilk hafta kilo alsan bile sonrada veriyorsun. Diyetisyen sana 1800 kal. diyet verdiyse vardır bir bildiği demekki vücudunun ihtiyacı o kadar.. Ama sen az yersen noluyor metabolizman alarma geçip yediğin herşeyi yağ olarak depoluyor. Sen yiyeceksinki metabolizman nefes alıp çalışmaya başlasın nasıl olsa geliyor deyip yğları yakmaya başlasın..
Diyetisyen boşuna almamıştır o diplomayı güven sen diyetisyenine..
mai nen sen iki haftaya meezun olursun.. bakasana 2 kilocuk kalmışş.
Allahım banada o günleri göstersin inşallah..
Yaa kızlar hızlı yağ yaktıran bir dua varmı bildiğiniz..
Tövvbee tövvbee günaha gircem akşam akşamm..
sabah tartıldın mı canım...
alacaktım gerçekten seni listeye ama kaçırdın işte...haftaya inşallah...:82:
bu sabah tartılmadıysan yarın sabah mutlaka tartılıp kilonu bildir de not alayım... puan listesine de yarın eklicem seni...
haklısın canım kesinlikle uyucam artık:))
evet canım eşim geldiğinde mezunum inşallah... kurtuluyonuz benden...
atarsa 31
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?