Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

günaydın canlarımmmm dün aksam muhabbetler edilmiş ne güzel ama dün aksam çok kötüydüm basım dönüyordu üstelik kalp hızım 50ye kadar düştü kıpırdayamadım yerimden suan iyiyim 5 mil leslimi yaptım simdi arkadasa kahvaltıya gidiyorum sonra görüşürüz arkadaslarrrrrrrrrrrr bu arada make bu hafta gelemiyo bilginize haftasonunu onsuz geçireceğizzz

bebeğim yok canım aslında zayıflamama azmim birazdan ondan 27 yaşındayım bebk istiyorum artık ama bu kilo ile hamile kalırsam 100'ü geçerim diye korkuyorummm

selam kızlar mai dün kilomu sormuştun bu sabah yine tartıldım 69.5 um hala dün okadar çok şey yememe rağmen ama iyi oldu bu böylece azmimi kaybetmeyip bugün yeniden kaldığım yerden devam etmeye başladım diyetime sporda yapıcam mutlaka bi haftadır yapamıyorum nerdeyse

ayy temizlik yaptım çok yoruldum yaa...
yaşlandım mı ne hemen yoruluyorum...

ayy temizlik yaptım çok yoruldum yaa...
yaşlandım mı ne hemen yoruluyorum...

aaaa hemen yaşlandırdın kız kendini.yaşlılıktan değil biz biraz çürük nesiliz.gerçi kaç yaşındasın bilmiyorum ama bizim jenerasyon çürük anacımmm dökülüyoz.ben de çok yoruldum temizlik yap yemek yap tatlı yap çocuğu düşarı çıkar çamaşır as....amannnnn ne çok iş yapmışım kuuuuu

23 yaşındayım ama haklısın gerçekten çok çürüğüz biz...
kayınvalidem benden dinç ayol..

gel gelll gell güzelim
gelll gelll acımıcak...

bu şarkı ne anlatıyor yaw...

23 yaşındayım ama haklısın gerçekten çok çürüğüz biz...
kayınvalidem benden dinç ayol..
hee valla kııı yaşlılar bizden dinççç.
gel gelll gell güzelim
gelll gelll acımıcak...

bu şarkı ne anlatıyor yaw...
tabi ki hiçbişeyyyyy
grubunuza kabul edildim :) çok teşekkür ederim inşalla hep beraber zayıflıcaz herkese selamlarr

hoşgeldin canımmmm
gel gelll gell güzelim
gelll gelll acımıcak...:
60: uydu muuu buraya kızzz maicimmmm

grubunuza kabul edildim :) çok teşekkür ederim inşalla hep beraber zayıflıcaz herkese selamlarr

hoşgeldin canım... bizim takım biraz sessiz bol paylaşımla hareketlendiricez inşallah takımımızı...
eee anlat bakalım neler yapıyosunn nasıl besleniyosun...
2 haftalık deneme sren var 2 hafta sonra listede yerini alıyosun canım...

1. takımmmm
hemennnn iştimaya...
az sonra dün gelmeyenlerin puanlarından düşücem...

Hoşgeldin güzelim takımımıza..

1. takımmmm
hemennnn iştimaya...
az sonra dün gelmeyenlerin puanlarından düşücem...

Ben geldim maicimm..
Dün sabahtan kayınvalideme gittik akşam döndük geç saatte uğrayamadım ben ve gitti puanlar..
Dün tabi evden dışarı olunca karbonhidratın dibine vurdum o nedenle bugün çook dikkatli olmam lazım ki cumaya süpriz olmasın..
Eee sizler naaptınız kızlar.. Haftasonu olduğundan heralde sessiz sedasız buralar...
Benimde kocişim işte birazdan gelir bende oğlan uyurken işe güce bakiim barii..
Akşama uğrayamazsam yarın görüşürüz artıkın..

kızlar ben geldim sabah yürüyüşümü yapamadım dizim çok acıyodu biraz anneme yardım olsun diye ev işi yaptım ama kalori yakabilmek adına malum bizim evde 3 katlı in çık helak oldum kısacası hemen sabah yediklerimi yazıyorum
krep yapmısdım 2 tane krep yedim yağsız teflonda pişşirdimmm
2 kk peynir
1/2 domatles ve salatalık
2 fincan şekersiz çay
bu saate kadar da 1 lt suymu tamamladım

bugün pazar gelen
giden az olur sanırsam buralaraaaaa

Son düzenleme:
merhabalar.öncelikle ben öğrenciyim ve pazartesi sabahı öğrenci evime gidicem tam anlamıyla pazartesi günü başlıyorum yani diyetime. ama ben diyetten daha çok spor ağırlıklı incelmeye çalışıcam çünkü ben diyet yapınca yüzüm inceliyo hiç yakışmıyo.zaten ben hep abur cuburdan ve gece yediğim yemeklerden dolayı kilo aldığım için.abur cuburu keserek ve abur cubur yerinede meyve yiyerek devam edicem bunun yanında da gittiğim gibi yüzme kursuna yazılıcam haftada 2 saat yüzüp 3 günde yürüyüş yapmayı planlıyorum şimdilik bu şekilde. yanii spor ağırlıklı çalışcam.(en çokta kilo bacaklarımda olduğu için) üst tarafım hemen inceliyo bacaklarımı sporla halledebilirim sanırım.çok uzun oldu keseyim artık

oğlanla döğüşüyom... kayuuu izlicem diye bana bilgisayarıvermiyor yahu...
şimdi diğer odaya gitti de iki dk bakayım dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…