Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

aman bacım dememem için boğazımı tutmam lazım.Amanınnnnnn

Günaydın baaayanlar..

Bu haftasınu benim için hiç iyi geçemedi dün akşam yemeği yine dsışarda yedik. E tabi dışarda ne yenebilir offf yaaa gitti yine tüm emeklerim zaten sporda yapamıyorum..
Spora gidicem dedim eşime beni salona yazdır dedim. Dedim diyeceğime pişman oldum..
Sen önce çocuğunla ilgilen ne sporu dedi..
Yaa kızlar çok moralim bozuk yaaa..

Kahvaltıda
1 domates
1 salatalık
1 biber
1 kk beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmeği yedim
1 bardak yeşil çay,+

innuk canım boşver sıkma canını erkeklerin hepsi böyle varsa yoksa kendileri ve çocuklarla ilgilenilsin.Kadın kendine hiç zaman ayıramayacakmı ya ?

nea sahası kuzummm ben onu anlamadım ayrıca sen hala kahvaltı etmiyosun hak ettin bunu

Ben inşaat mühendisiyim canım sahaya(yani şantiye)gidiyorum bazen;çek canım hakediyorum vallahi kahvaltı yapmadığım zaman buraya utanarak yazıyorum az kaldı 16 mayıs benimki geliyor gene başlarız kahvaltılı günlere eşim kahvaltısız adımını atmaz dışarı:)

Son düzenleme:

hımmm sana da iki gün yazdım ozaman rabiaya sölediklerim senin için de geçerli...
3. kaçamağınızı sabırsızlıkla bekliyorum...
canım yanlış anlama ama eşin haklı... oğlunun seni göremeyeceği bir kaç saat onun için iyi olmayabilir... şu an için 1. tercihimiz çocuklarımız... evde leslie yap plates yap... anladın sen beni...

saol canım benim teşekkür ederiz..şimdi annesinin kucağında mouse ile oynuyo...

oyyy yerim ben onuuu... benim oğlanda kasayı söktü takamadı bağırdı bağırdı gitti...
kız da klavyeyi yere vurdu biraz sonra biraz kemirdi şimdi oyuncaklara gitti...
teknoloji çocuğu bacım bunlar...oyuncak kar etmiyo...

anammmm benim herüf de inşaat mühendisi...
ayy demin msn den konuştuk da iyi geliyo yaw... allah bilgisayarı çıkarandan da msn yazandanda razı olsun...

sakallı ip derken...:44:ne öreceksin ki...

Kırçıllı ip canım diğer adı banyo paspası örecem ve birde mutfağa yazlık halı.Ama nasıl ip almalıyım filan bilmiyorum.ARaştırmalarım sonucu 7 veya 6 numara ile başlamam gerektiğini ve araya kesinlikle normal yün katmam gerektiğini anladım ama başka bir şey anlamadım

hımmm şu uzun kalın tüylü kiloyla satılandan al canım bulabilirsen... içine de 1 liralık patiklik iplerden al karıştır 8 numaraya tak bence dolgun olsun... haroşa ör...
yapacağın modeli gösterirsen daha çok yardımcı olurum... böyle ezbere oldu biraz...

düz örücem ama 2 renk olucak model bu canım o kadar yetenekli değilim ancak düz ya da haroşa yapabilirim

canım düz örme ince olur haroşa ör...ben akşam sana örmeyi düşündüğüm modeli göstereyim beğenirsen beraber yaparız

ohh biz başaramıyoruz eşi,n başarcak bunada şükür kahvaltıe n önemli öğün kuzum aksam az yicen sabah ii kahvaltı edicennn
olur canım benim süper olur

bu arada bizim kızlar ne marifetli öle paspaslar falan bi damla yetenek yok bende yahuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…