ayy unuttum yaa haftasonu söylemiştin sanki...
rica etsem avatarını değiştirir misin...mağdure sanıyoru seni...
nasıl olmusum kuzuummmm
hımmm ozaman senin saçını bi çekelim bakalım...
bi daha kaçamak hakkın kalmadı bu hafta...
biz haftada 3 gün kaçamak yapana ceza veriyoruz...
2 gün gitti 3. olursa eğer bütün takımlara gidip ben pisboğazın tekiyim diceksin...
e hadi sıkıysa yap bakalım...
bu hafta deneme süresindesin zaten ona göre..
innuk canım boşver sıkma canını erkeklerin hepsi böyle varsa yoksa kendileri ve çocuklarla ilgilenilsin.Kadın kendine hiç zaman ayıramayacakmı ya ?
nea sahası kuzummm ben onu anlamadım ayrıca sen hala kahvaltı etmiyosunhak ettin bunu
Haklısın rabiacım napalım bir müddet erteledik spor olayını hayırlısı olsun artık önce oğlum iyi olsunda..
Küçük prensine geçmiş olsun Allah acil şifalar versin...
Günaydın baaayanlar..
Bu haftasınu benim için hiç iyi geçemedi dün akşam yemeği yine dsışarda yedik. E tabi dışarda ne yenebilir offf yaaa gitti yine tüm emeklerim zaten sporda yapamıyorum..
Spora gidicem dedim eşime beni salona yazdır dedim. Dedim diyeceğime pişman oldum..
Sen önce çocuğunla ilgilen ne sporu dedi..
Yaa kızlar çok moralim bozuk yaaa..
Kahvaltıda
1 domates
1 salatalık
1 biber
1 kk beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmeği yedim
1 bardak yeşil çay,+
saol canım benim teşekkür ederiz..şimdi annesinin kucağında mouse ile oynuyo...
Ben inşaat mühendisiyim canım sahaya(yani şantiye)gidiyorum bazen;çek canım hakediyorum vallahi kahvaltı yapmadığım zaman buraya utanarak yazıyorum az kaldı 16 mayıs benimki geliyor gene başlarız kahvaltılı günlere eşim kahvaltısız adımını atmaz dışarı:)
anammmm benim herüf de inşaat mühendisi...
ayy demin msn den konuştuk da iyi geliyo yaw...allah bilgisayarı çıkarandan da msn yazandanda razı olsun...
sakallı ip derken...:44:ne öreceksin ki...
hımmm şu uzun kalın tüylü kiloyla satılandan al canım bulabilirsen... içine de 1 liralık patiklik iplerden al karıştır 8 numaraya tak bence dolgun olsun... haroşa ör...
yapacağın modeli gösterirsen daha çok yardımcı olurum... böyle ezbere oldu biraz...
canım düz örme ince olur haroşa ör...ben akşam sana örmeyi düşündüğüm modeli göstereyim beğenirsen beraber yaparız
ohh biz başaramıyoruz eşi,n başarcak bunada şükür kahvaltıe n önemli öğün kuzum aksam az yicen sabah ii kahvaltı edicennnBen inşaat mühendisiyim canım sahaya(yani şantiye)gidiyorum bazen;çek canım hakediyorum vallahi kahvaltı yapmadığım zaman buraya utanarak yazıyorum az kaldı 16 mayıs benimki geliyor gene başlarız kahvaltılı günlere eşim kahvaltısız adımını atmaz dışarı:)
olur canım benim süper olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?