Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

selam kızlar bugün bende saçımın çekilmesini hakettim sanırım bi tane lokumla bi parça çikolata yedim üstelik çikolata toblerone du küçücük bi parçası bile acaip kaloriliymiş sonradan farkettim bi parçada tiramisu yedim ya noluyo bugün bana üstelik hepsi tatlı şeyler umarım yarın sabah tartıda hoş olmayan bişeyle karşılaşmam
bunların dışında bugünkü menüm:
sabah: 2 dil kepekli ekmek
peynir
1 çk pekmez
2 ceviz
öğle: çorba
tavuk sote
çilek
akşam: etli taze fasulye
közlenmiş patlıcan
1 dil ekmek

regli dönemindeysen ve cumaya artı cıkamaycaksan sacını cekilmekden kurtulursun canım yoksa aksi takdirde maiye bırakmadan kaptan yardımcısı olarakdan ben çekerim saçlarını lesli yapar veya spor yaparsan belki yediklerinin kalorisini yakabilrsin hadi spor basına

regl dönemim bugün bitti daha bende ona bağlıyorum biraz aslında ama artı çıkmam diye düşünüyorum cumaya 100 gr eksideyim zaten hala bu kadar yememe rağmen biraz tutabilsem kendimi rahat kilo vericem aslında ama bütün iş irade de bitiyo işte

bunu biliyosun kuzum bak ne güzel -100desin gayret et cumaya bi 100 daha ver -200 oll hadi canım yaparsın ben buna kesinlikle inanıyorummmm

canım dısarıda yapamıyorsan evde lesli bacımla yürü gercekden düzenli yapınca oda gayet etkili

ya lesli değilde nivea body nin bi videosu var aerobik onu yapıyodum bende o da baya etkiliydi hatta ilk günler bacaklarım karnım falan baya ağrımıştı bi de bisiklet var evde onu sürüyodum 15 dk falan bu ara bi türlü zamanım olmadı yapamadım şimdi de zamanım var ama ara verdim ya yeniden başlamak çok zor geliyo

gelmesin gelmesin hadi kaldır potişini ilk gün zor gelir ikinci gün zor gelir 3. güne kendin isteyerek baslarsın spora sonra bakmısın inceliyosun kosa koısa gidersin spor basınaaa

saçı çekilecekler çoğaldı...
benim de canım acayipp tatlı çekiyo... un helvası yaptım kafadan... 2 tatlı kaşığı ondan yicem soğumasını bekliyorum... eee ne zamandır tatlı yemedim hakettim artık dimi...

Bacağım benim tek stres atma yöntemi benim için örgü bu ara annem beni çıldırtıyor evi tadilata girecek,parke,karo,boya,işçi bilmem ne dinlemekten fenalık geldi inanın yoruldum ya acayip beni etkiliyor hiç durmuyor

napıyosunuz kızlar...
kızçemin rehabilite hareketlerini yaotırayım yarım saat sonra falan ben de gelirim... kaçmayın sakın

yürüyemiyo canım da fizik tedavi görüyo...
bak benim beğendiğim paspas bu... yarın çıkabilirsem ip alıp başlıcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…