yürüyemiyo canım da fizik tedavi görüyo...
bak benim beğendiğim paspas bu... yarın çıkabilirsem ip alıp başlıcam...
Eki Görüntüle 180001
kızlarrr canım sıkldı yaaa atamaları haziran sonuna ertelemişler sinir oldummmmmmmmmmmmmm
ne ataması cnm mesleğin ne ?kızlarrr canım sıkldı yaaa atamaları haziran sonuna ertelemişler sinir oldummmmmmmmmmmmmm
ben dedim diyeeğimi deminden beri sayıyorum içimden çok sinir oldum yaaaaHyırsır neden ertelemişler birşey diyecem burda olmayacak .......Dflwjflnc xçö
ne ataması cnm mesleğin ne ?
slm kızlar yine açtım arayı neyse yogunluk gene aldı başını gidiyo ne hafta içi ne haftasonu huzur yok..
bu sabah işe geç kaldım kahvaltı yapamadım susamlı çubuk yedim
öğlen bi tabak makarna yedim (işyerimde başka seçenek yok)
ikindi elma
akşam 1 çatal kısır
biraz salata
2 kaşık tonbalıklı barbunya
2 dilim ekmek
1 bardak yeşil çay
1 lt su
Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin,bu bana zor gelir yaw bende yarın ip alıcam ama 2 renkten kare kare yapıcam
kızlarrr canım sıkldı yaaa atamaları haziran sonuna ertelemişler sinir oldummmmmmmmmmmmmm
regl döneminde normal tabi canım ama seni tebrik ederim moral bozulunca yürümüşsün yemeğe vermemişsin kendini..
sen listene uymaya devam et regl sonu bi anda gidecek nlar merak etme...
yok zor değil aslında ama bu olmasada daha basit ama süslü bişey yap yapmışken cnm... kare kare napcan...
siz sinir oluyosunuz ama işte herkes kendini düşünür ya ben seviniyorum...bencillik ama napayım
benim kızın öğretmeni de atanacak kısmet olursa ve biz öğretmensiz kalıcaz konyanın en iyi öğretmenini kaybedicez...
hayırlısı olsun kuzum inşallah sen atanırsın da bi önce kavuşursunuz...
biliyosun kuzum atanmadan evlenemiyorum sinir oluyorum bu duruma çok yoruldum artık ders calıs ettt sıkıldımm 25 yasına geldim hala hayatım yoluna girmediii
Allah hayırlı kapılar açsın canım sanada
günaydın
burası yağmurlu bugün..böyle bir ormanda olmak isterdim yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?