Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

slm kızlar yine açtım arayı neyse yogunluk gene aldı başını gidiyo ne hafta içi ne haftasonu huzur yok..
bu sabah işe geç kaldım kahvaltı yapamadım susamlı çubuk yedim
öğlen bi tabak makarna yedim (işyerimde başka seçenek yok)
ikindi elma
akşam 1 çatal kısır
biraz salata
2 kaşık tonbalıklı barbunya
2 dilim ekmek
1 bardak yeşil çay
1 lt su

Hyırsır neden ertelemişler birşey diyecem burda olmayacak .......Dflwjflnc xçö
ben dedim diyeeğimi deminden beri sayıyorum içimden çok sinir oldum yaaaa
ne ataması cnm mesleğin ne ?

canım bilg programcısıyım belediye kursunda öğretmenlik yapıyorum kpssde memur olmak için bekliyorum ama atamaları ertelemişler off sinir oldummmm:95::95:

Hoş geldin canım kusura bakma mal mal ekrana bakıyorum

Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin,bu bana zor gelir yaw bende yarın ip alıcam ama 2 renkten kare kare yapıcam

yok zor değil aslında ama bu olmasada daha basit ama süslü bişey yap yapmışken cnm... kare kare napcan...

kızlarrr canım sıkldı yaaa atamaları haziran sonuna ertelemişler sinir oldummmmmmmmmmmmmm

siz sinir oluyosunuz ama işte herkes kendini düşünür ya ben seviniyorum...bencillik ama napayım
benim kızın öğretmeni de atanacak kısmet olursa ve biz öğretmensiz kalıcaz konyanın en iyi öğretmenini kaybedicez...

hayırlısı olsun kuzum inşallah sen atanırsın da bi önce kavuşursunuz...

Dediğin gibi çiçek filan yaparım içini elyafla doldurur dikerim aman pek hamarat gördüm kendimi :))Bu arada ben bugün tartıldım 104.5 olmuşum ama regl dönemindeyim normal mi acayip moralim bozuldu hatta bu yüzden bugün 1 saat yürüdüm

regl döneminde normal tabi canım ama seni tebrik ederim moral bozulunca yürümüşsün yemeğe vermemişsin kendini..
sen listene uymaya devam et regl sonu bi anda gidecek nlar merak etme...

biliyosun kuzum atanmadan evlenemiyorum sinir oluyorum bu duruma çok yoruldum artık ders calıs ettt sıkıldımm 25 yasına geldim hala hayatım yoluna girmediii

kızlar sesiniz çıkmıyo hayırdır yorgunmusunuz benim gözümden uyku akıyo sabah kalkıp 5 mil lesli bacımla yürdüm 1 saat faturaydı oydu buydu i,şe gitmekdi elimde eşyalarla zamanı geçirmişimmm dönüştee yürüdüm 20 dk baya yoruldummmm uykum gelmeye basladı

tükkanı kapatıyom mai mi açıcek,mağdure mi yoksa innuk mu?

ben açtım ben bennnnn hava çok kapalı bugün kalkıp yürüyüş yapamadım dün bide çok yorulmusum sanırsammm uyuyakaldımmmm simdi kalktım tartıldım ne yazıkki sabitim çünkü 3 güne kadar regli olmam gerekiyooo vücudum su tutmaya başladı aksama hemen ödem atıcı çay galşan hazırlayayımmm cumaya sabit kalmak istemiyorum cünküüüü

günaydın
burası yağmurlu bugün..böyle bir ormanda olmak isterdim yaa..​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…