hımmm sana da iki gün yazdım ozaman rabiaya sölediklerim senin için de geçerli...
3. kaçamağınızı sabırsızlıkla bekliyorum...
canım yanlış anlama ama eşin haklı... oğlunun seni göremeyeceği bir kaç saat onun için iyi olmayabilir... şu an için 1. tercihimiz çocuklarımız... evde leslie yap plates yap... anladın sen beni...
oyyy yerim ben onuuu... benim oğlanda kasayı söktü takamadı bağırdı bağırdı gitti...
kız da klavyeyi yere vurdu biraz sonra biraz kemirdi şimdi oyuncaklara gitti...
teknoloji çocuğu bacım bunlar...oyuncak kar etmiyo...
günaydın canlarım...
valla ben hiç bi türlü sevmiyorum.. kuduz muyum neyim sudan çok korkuyom...
Hani yaa kimse yok muu
huuu huu
kimsecikler gelip gitmiyor akşama saklıyor herkes muhabbeti demekki rabia da gelmedi bugün..:44:
merhabalar arkadaşlar.. ben nasıl yapcam bilmiyorumçünkü ben tam olarak diyet uygulamıyorum sadece abur cubur ve gece yemeyi kestim bu yüzden yemek paylaşımlarımı her gün yazamazsam sorun olurmu ki.spor ağırlıklı incelmek istediğim için yardımcı olun.paylaşım yapmaıncada grupla ilgilenmemiş gibi gözüküorm doğal olarak:26:
tatlım burada amaç birbirimizin motivasyonunu yükseltmek... sadece cuma günleri listede bulunmak değil...merhabalar arkadaşlar.. ben nasıl yapcam bilmiyorumçünkü ben tam olarak diyet uygulamıyorum sadece abur cubur ve gece yemeyi kestim bu yüzden yemek paylaşımlarımı her gün yazamazsam sorun olurmu ki.spor ağırlıklı incelmek istediğim için yardımcı olun.paylaşım yapmaıncada grupla ilgilenmemiş gibi gözüküorm doğal olarak:26:
maicik duydumki günlüğünü kapatmışsın bende buraya geldim seni ziyarete. nasıl gidiyor durumlar nasıl. varmı göbişte erime
selam kızlar sabahtan beri kendime jilet atıyorum resmen çıldırdım ya sabah bir tartıldım 105 gözlerim fal taşı gibi açıldı neyse su tutuyorum galiba anlamadım.
sabah:2 tane light tost
1 tane yeşil çay
domates+salatalık
ara:yarım yeşil elma
öğlen:-
ara: yarım elma daha
1 saatte yürüdüm
merhabalar arkadaşlar.. ben nasıl yapcam bilmiyorumçünkü ben tam olarak diyet uygulamıyorum sadece abur cubur ve gece yemeyi kestim bu yüzden yemek paylaşımlarımı her gün yazamazsam sorun olurmu ki.spor ağırlıklı incelmek istediğim için yardımcı olun.paylaşım yapmaıncada grupla ilgilenmemiş gibi gözüküorm doğal olarak:26:
canım nasıl sporlar yaptığını anlatsn güniçinde gelip bikaç bişey yazsan yeterli her zaman bizde yazmıyoruz yediklerimizi
bu arada maiiiii kaç kilosun dememişssin bacımmm yoksam ben mi görmedimmm
1.TAKIM PUAN LİSTESİ
makeup 30/35/35/43
maibeyaz 30/31/31/36
bucakmagduru 30/25/22/27
innuk 30/31/30/35/34
reyhansx 30/35/33/30/35 paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye edildi
shryvz 30/25/25/30/29
senemmesut 30/31/31/36/35
<Nervous-AngeL> 30/38/35/25/22
shipdiptis 30/29
aynı cnm yaa 57 yim... bu hafta ne verdim ne aldım duraklama dönemindeyim sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?