Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

günaydın canlarım...
valla ben hiç bi türlü sevmiyorum.. kuduz muyum neyim sudan çok korkuyom...

Walla maicim haklısın biz bu hafta kaçamak haklarımızı tükettik ama yok 3. yü hiç sanmıyorum yemem.. Dün bütün gün temizlik yaptım yarısnı bile bitiremedim ay ne paspalim ayoll hiç bana göre değil ev işi yapmak..

günaydın canlarım...
valla ben hiç bi türlü sevmiyorum.. kuduz muyum neyim sudan çok korkuyom...

Allah iyiliğini versin kız güldürdün beni sabah sabah allah ta seni hep güldürsün emii...

Günaydın herkese..

Bugün ara tartı günü ve benim bugün kesin saçım çekilecek..
64,9 çıktım 300 gr almışım.. cumaya kadar en az 500 gr vermem gerekecek bu durumda sabah akşam spor başka çarem yok..

sabah 1 bardak yeşil çay ve bir tabak menemen yedim 2 dilim ekmek ile..

ara tartı 72.3 üm.inşallah cuma ya kadar almadan veririm.

diyetimi adam gibi yapıp sporumu bi ekleyemedım.

kendi kendıne de ancak bu kadar oluyo.

Hani yaa kimse yok muu

huuu huu
kimsecikler gelip gitmiyor akşama saklıyor herkes muhabbeti demekki rabia da gelmedi bugün..:44:

Sabah kahvaltım
2 dilim cavdar ekmegi
1 tanecik tavada yumurta
3 dilim kaşar
1 fincan portakal suyu
ögle yemegim:44:
2 kase cOrba
2dilim ekmek
2-3 kasık yesıl fasulye
:44:bol yesıllıklı salata
:82:Simdide Limonlu bitki cay'ı

merhabalar arkadaşlar.. ben nasıl yapcam bilmiyorum çünkü ben tam olarak diyet uygulamıyorum sadece abur cubur ve gece yemeyi kestim bu yüzden yemek paylaşımlarımı her gün yazamazsam sorun olurmu ki.spor ağırlıklı incelmek istediğim için yardımcı olun.paylaşım yapmaıncada grupla ilgilenmemiş gibi gözüküorm doğal olarak:26:

canım sanırım yiyip içtiklerinden bahsediyorsun paylaşım olarak..
tabiiki yediğin içtiğin sana kalabilir ozaman sende sporunu paylaşırsın bizimle önemli olan takıma zayıflamak için o gün ne yapıp ne ettiğin yazmak ve sohbet etmek..

Umarım anlatabilmişimdir :)

maicik duydumki günlüğünü kapatmışsın bende buraya geldim seni ziyarete. nasıl gidiyor durumlar nasıl. varmı göbişte erime

selam kızlar sabahtan beri kendime jilet atıyorum resmen çıldırdım ya sabah bir tartıldım 105 gözlerim fal taşı gibi açıldı neyse su tutuyorum galiba anlamadım.

sabah:2 tane light tost
1 tane yeşil çay
domates+salatalık

ara:yarım yeşil elma

öğlen:-

ara: yarım elma daha

1 saatte yürüdüm

tatlım burada amaç birbirimizin motivasyonunu yükseltmek... sadece cuma günleri listede bulunmak değil...
illa yediklerini yazman gerekmiyor gel sohbet edelim, birbirimize destek olalım...
paylaşımdan kastımız bu burada... sen de spor yaparak bizi spora özendirirsin.. ama günlük uğraman şart takıma...

maicik duydumki günlüğünü kapatmışsın bende buraya geldim seni ziyarete. nasıl gidiyor durumlar nasıl. varmı göbişte erime

hoşgeldin canım günlüğe kimse uğramıyo ki ben de uğrayamaz oldum kapattım artık...
valla var gibi geçenlerde dar gelen eteğim belime tam oldu bu gün... ayıptır sölemesi kendileri 36 beden ve pens var kenarlarında...

jilet atmak ne demek:44:

canım nasıl sporlar yaptığını anlatsn güniçinde gelip bikaç bişey yazsan yeterli her zaman bizde yazmıyoruz yediklerimizi

bu arada maiiiii kaç kilosun dememişssin bacımmm yoksam ben mi görmedimmm

1.TAKIM PUAN LİSTESİ

makeup 30/35/35/43
maibeyaz 30/31/31/36
bucakmagduru 30/25/22/27
innuk 30/31/30/35/34
reyhansx 30/35/33/30/35 paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye edildi
shryvz 30/25/25/30/29
senemmesut 30/31/31/36/35
<Nervous-AngeL> 30/38/35/25/22
shipdiptis 30/29

canım nasıl sporlar yaptığını anlatsn güniçinde gelip bikaç bişey yazsan yeterli her zaman bizde yazmıyoruz yediklerimizi

bu arada maiiiii kaç kilosun dememişssin bacımmm yoksam ben mi görmedimmm

aynı cnm yaa 57 yim... bu hafta ne verdim ne aldım duraklama dönemindeyim sanırım...

benim puanım ne ara bu kadar düştü yaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…