Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Evet canım Allah nasip ederse eşim askerden döndüğü zaman düşünüyoruz
allah gönlündekinin hayırlısını versın canım.

ben de biraz zayıfladıktan sonra istiyorum yada kışa doğru.yaz hamileliği zor olur gibi geliyo.

ilk bebeği mi düşünüyon

ben de biraz zayıfladıktan sonra istiyorum yada kışa doğru.yaz hamileliği zor olur gibi geliyo.

ilk bebeği mi düşünüyon

Evet canım ilk bebeğimiz olucak Allah nasip ederse bende eylül gibi düşünüyorum en azından yaz içerisinde yüzerek filan daha çok kilo veriyorum şöle 80lere filan düşsem diye bekliyorum ama eylüle kadar

Evet canım ilk bebeğimiz olucak Allah nasip ederse bende eylül gibi düşünüyorum en azından yaz içerisinde yüzerek filan daha çok kilo veriyorum şöle 80lere filan düşsem diye bekliyorum ama eylüle kadar
çok güzel düşünmüşsun canım sağlığın içinde kendın için de güzel olur.

hamilelikte vucudun ağırlık merkezi değişiyo bel ağrıları felan oluyo.o yüzden ne kadar az kıloda hamıle olursak bizim için o kadar iyi.
o zaman bebaberce güzel kılolar verelim canım..

tek başına mı yaşıyosun eşin gitiiğinden beri

Evet canım eşim gittiğinden beri tek kalıyorum az kaldı güvercinim dönüyor hayırlısıyla yuvasına;ayrıca eşimde kilo vermeden hamile kalmamı istemiyor sağlığım için

Evet canım eşim gittiğinden beri tek kalıyorum az kaldı güvercinim dönüyor hayırlısıyla yuvasına;ayrıca eşimde kilo vermeden hamile kalmamı istemiyor sağlığım için
canım bebek allah nasip ederse oluyor sen sağlığına bak.yaşın genç sanırım.

daha bunun yaşlılığı var.

gözlerim yaşardı senemcim sonunda kahvaltı etmeye basladınnnnn

kızlar gözümüz aydın sonunda yumurtladım rahatladımmmmmmmbütün gün yatak döşek yettım karın ağrısından ama suan iyiyimmmm misafirler gelecek aksam onlarla uğrasıyorum gene gelip yazıcammm

kurt gibi açımmm... iftardan sona muhabbete gelin kızlar.. şu an tam olarak algılayamıyorum yazdıklarınızı...
sonra yanlış yazıyom sudem cadısının diline düşüyorum...

hadi gözun aydın bacı

kurt gibi açımmm... iftardan sona muhabbete gelin kızlar.. şu an tam olarak algılayamıyorum yazdıklarınızı...
sonra yanlış yazıyom sudem cadısının diline düşüyorum...
yanlış okuyon ,yanlış yazıyon bacı,

iyi akşamlar hanımlarr nasılsınızzz:26::26:
bugün kermes kermes gezdim bugün yarın başlıyorummmm vatana millete hayırlı olsun
maiiii kaptann artık hergün burdayım ben sen üzülme
sudemmmmm çatlada patlaaa söylemem son halimi aslında ben yazdımda gözünden kaçmış senin canımm
cumaya artık biraz eksiliyimde öyle değiştiricem çizelgemi

teşekkür ederim.
mesaj sayım az olduğu için özelden cevap veremedim.
boyum 165 kilom 69.4

hoşgeldin canım...
buaraya istediğin herşeyi yazabilirsin... burada amaç birbirimize destek olarak motivasyonumuzu artırmak...
bu hafta deneme süresindesin... eğer bol bol paylaşım yaparsan haftaya takımın resmi üyesi olursun...
günlük yediklerini ve yaptığın sporları bbizimle paylaşırsasn bizim yediklerimize yorum yaparsan çok seviniriz cnm...tekrar hoşgeldin takımımıza... az kalorili bol hareketli günler seni bekliyor..

boşver tatlım çatlasın patlasın o.

Biri beni öldürsün öğrenci olmaktansa kamyonların üzerinde gezinmek ve kum yutmak daha ii geliyor bana:)))))

ilk bebeği mi düşünüyon
Rabbim ikinizin de gönlünüze göre versin tatlılar.hayırlı bi evlat nasip etsin inş.
bence de tatlım biraz kilo ver ööle düşün hamileliği Allah korusun ikinizin de sağılığı açısından çok önemli.

ohhh gez bakalım dadlum başla da diyete gör bakalım...bu arada ben biliyorummm kilonuuuuuu

ben de hafta sonu çok kaçırdım yaaaa fazla çıktım tartıda.bu hafta çok sıkı tutumam lazımmmmm:95:

Tşkler canım Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…