maşş.
ayy yok ya ben ders çalışamam .şu saatten sonra.nben öğrenciliği sevmiyom ama öğrenci hayatı güzeldi tebi devamsızlıklar...gezmelerm ,tozmalar...
hoşgeldin bacı
canım bebek mi düşünüyosun?
allah gönlündekinin hayırlısını versın canım.Evet canım Allah nasip ederse eşim askerden döndüğü zaman düşünüyoruz
allah gönlündekinin hayırlısını versın canım.
ben de biraz zayıfladıktan sonra istiyorum yada kışa doğru.yaz hamileliği zor olur gibi geliyo.
ilk bebeği mi düşünüyon
çok güzel düşünmüşsun canım sağlığın içinde kendın için de güzel olur.Evet canım ilk bebeğimiz olucak Allah nasip ederse bende eylül gibi düşünüyorum en azından yaz içerisinde yüzerek filan daha çok kilo veriyorum şöle 80lere filan düşsem diye bekliyorum ama eylüle kadar
çok güzel düşünmüşsun canım sağlığın içinde kendın için de güzel olur.
hamilelikte vucudun ağırlık merkezi değişiyo bel ağrıları felan oluyo.o yüzden ne kadar az kıloda hamıle olursak bizim için o kadar iyi.
o zaman bebaberce güzel kılolar verelim canım..
tek başına mı yaşıyosun eşin gitiiğinden beri
canım bebek allah nasip ederse oluyor sen sağlığına bak.yaşın genç sanırım.Evet canım eşim gittiğinden beri tek kalıyorum az kaldı güvercinim dönüyor hayırlısıyla yuvasına;ayrıca eşimde kilo vermeden hamile kalmamı istemiyor sağlığım için
Selam kıslarrrr nasılsınız ben iyiyim şafak kaldı 21 mutluyum heyecanlıyım ayyy heyecan yaptım :)
Dün gün boyu sahadaydım maşallah eve geldim ağzım gözüm yorgunluktan herbiri bir tarafa kayıyordu.
Dün yediklerimi yazayım:
sabah:1 yeşil çay+2 dilim light ekmek+1 dilim beyaz peynir+1 tane yumurta+domates+salatalık(biliyorum gözleriniz yaşardı ben kahvaltı yaptım diyepp)
ara:-
öğlen:1 tane lahmacun(sahada menüde bu vardı)
ara:5 tane badem
akşam:1 tane lahmacun(sahadaydım)
ara:1 yeşil çay
gün boyu oturmadım devamlı hareket halindeydim(bir ara kamyonun üzerinde gördüm kendimi)
2.5 ltre suyumu içtim
gözlerim yaşardı senemcim sonunda kahvaltı etmeye basladınnnnnBugün yediklerimi yazayım canlarım sizi seviyorum bu arada muckksss
Sabah:1 bardak süt+domates+salatalık
ara:1 elma+1 yeşil çay
öğlen:4 köfte+2 dilim light ekmek
ara:1 muz
şimdiye kadar 1 ltre su içtim akşama gene yazarım canlarım
kurt gibi açımmm... iftardan sona muhabbete gelin kızlar.. şu an tam olarak algılayamıyorum yazdıklarınızı...
sonra yanlış yazıyom sudem cadısının diline düşüyorum...
hadi gözun aydın bacıgözlerim yaşardı senemcim sonunda kahvaltı etmeye basladınnnnn
kızlar gözümüz aydın sonunda yumurtladım rahatladımmmmmmmbütün gün yatak döşek yettım karın ağrı sından ama suan iyiyimmmm misafirler gelecek aksam onlarla uğrasıyorum gene gelip yazıcammm
yanlış okuyon ,yanlış yazıyon bacı,kurt gibi açımmm... iftardan sona muhabbete gelin kızlar.. şu an tam olarak algılayamıyorum yazdıklarınızı...
sonra yanlış yazıyom sudem cadısının diline düşüyorum...
gözlerim yaşardı senemcim sonunda kahvaltı etmeye basladınnnnn
kızlar gözümüz aydın sonunda yumurtladım rahatladımmmmmmmbütün gün yatak döşek yettım karın ağrı sından ama suan iyiyimmmm misafirler gelecek aksam onlarla uğrasıyorum gene gelip yazıcammm
hadi gözun aydın bacı
yanlış okuyon ,yanlış yazıyon bacı,
teşekkür ederim.
mesaj sayım az olduğu için özelden cevap veremedim.
boyum 165 kilom 69.4
iyi akşamlar hanımlarr nasılsınızzz:26::26:
bugün kermes kermes gezdim bugün yarın başlıyorummmm vatana millete hayırlı olsun
maiiii kaptann artık hergün burdayım ben sen üzülme
sudemmmmm çatlada patlaaa söylemem son halimi aslında ben yazdımda gözünden kaçmış senin canımm
cumaya artık biraz eksiliyimde öyle değiştiricem çizelgemi
Biri beni öldürsün öğrenci olmaktansa kamyonların üzerinde gezinmek ve kum yutmak daha ii geliyor bana:)))))
Rabbim ikinizin de gönlünüze göre versin tatlılar.hayırlı bi evlat nasip etsin inş.allah gönlündekinin hayırlısını versın canım.
ben de biraz zayıfladıktan sonra istiyorum yada kışa doğru.yaz hamileliği zor olur gibi geliyo.
ilk bebeği mi düşünüyon
bence de tatlım biraz kilo ver ööle düşün hamileliği Allah korusun ikinizin de sağılığı açısından çok önemli.Evet canım ilk bebeğimiz olucak Allah nasip ederse bende eylül gibi düşünüyorum en azından yaz içerisinde yüzerek filan daha çok kilo veriyorum şöle 80lere filan düşsem diye bekliyorum ama eylüle kadar
iyi akşamlar hanımlarr nasılsınızzz:26::26:
bugün kermes kermes gezdim bugün yarın başlıyorummmm vatana millete hayırlı olsun
maiiii kaptann artık hergün burdayım ben sen üzülme
sudemmmmm çatlada patlaaa söylemem son halimi aslında ben yazdımda gözünden kaçmış senin canımm
cumaya artık biraz eksiliyimde öyle değiştiricem çizelgemi
Rabbim ikinizin de gönlünüze göre versin tatlılar.hayırlı bi evlat nasip etsin inş.
bence de tatlım biraz kilo ver ööle düşün hamileliği Allah korusun ikinizin de sağılığı açısından çok önemli.
ohhh gez bakalım dadlum başla da diyete gör bakalım...bu arada ben biliyorummm kilonuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?