Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

SLMM kızlar dün giremedim 23 nisan vardı malum hava soğuktu üşütmüşümm.siz nasılsınız.özledim siziiiii.işlerimi bitireyim dönücemm görüşürüz.

yaa bütün gece ağlamaktan helak oldum konduramıyorum eşime yapmaz diyorum ama kızın yıllar sonra neden eklediğini anlayamıyorum...
canıımmm yaaaa olur mu hiç ööle şey.eşin ayıp olmasın diye eklemiştir.fıstığım sakın aklına ööle şeyler getirme.bak adam zaten askerde moralini bozma onun daaaa.

haklısın valla canımm yaaa.şu temizliğiyapimde sayfaları ilerletiyimmm.

bu arada yine yazılı hazırlıyorumm yeni bitirdimm.vallahi en güzeli öğrenci olmak yaaa ne ev ne iş ne koca ne yemek .dersine çalış otur ohhhhhhhhhh

evet kımse benı gormedııı bende kendımı cok yalnız hıssettımm
balım ya çok özledim seni msn ye de gelmiyon artık.nettin anlat bacımm iş yerin nasıl.

kıs şu çizelgeni değiştir artık mübarek devlet sırırı gibi saklıyon....

ayy mai bide benım camları silsen görünmüyo dışarısı....

SLMM kızlar dün giremedim 23 nisan vardı malum hava soğuktu üşütmüşümm.siz nasılsınız.özledim siziiiii.işlerimi bitireyim dönücemm görüşürüz.
dikkat et bacım...bens eni çok özledım msn yede gelmıyon gariiiiiii

bu arada yine yazılı hazırlıyorumm yeni bitirdimm.vallahi en güzeli öğrenci olmak yaaa ne ev ne iş ne koca ne yemek .dersine çalış otur ohhhhhhhhhh
kız netten ındır gitsin ya eğitimgahende yok mu?

habire ayzılı hazırlamaktan bi hal oldun

ayy yok yok bu saatten sonra öğrenciliği çekemem....

selam herkese
ben bu gün niyetliyim gece yememiştim acıktım yaf...
daha 7 saat var...

selam herkese
daha 7 saat var...
llah kabul etsin canım kandil felan mı benim dünyadan haberim yok

benımde hamilelikten 1 ay borcum var

Son düzenleme:
yok canım yaaa zaten ordan indiriyom da çocukların seviyesine uymuyo ben de soru arıyom habire.başım ağrıyo zaten 3 gündür bu yüzden.çok sinirliyim.yazık kocişe bağırıp duruyommmevin içinde hep bu şeytan gibiyimm
ayy yok yok bu saatten sonra öğrenciliği çekemem....
niyeee kuuuu ne güzel devamsızlık bil yapabliyosunnn ahhh ahaaa bilsem hiçbirini boşa harcamazdım heeeee
selam herkese
daha 7 saat var...

Allah kabul etsin canımmm.benim de borcum varr ramazandan sonra inş.emzirme dönemi bi bitseydiii.

Selam kıslarrrr nasılsınız ben iyiyim şafak kaldı 21 mutluyum heyecanlıyım ayyy heyecan yaptım :)

Dün gün boyu sahadaydım maşallah eve geldim ağzım gözüm yorgunluktan herbiri bir tarafa kayıyordu.

Dün yediklerimi yazayım:

sabah:1 yeşil çay+2 dilim light ekmek+1 dilim beyaz peynir+1 tane yumurta+domates+salatalık(biliyorum gözleriniz yaşardı ben kahvaltı yaptım diyepp)

ara:-

öğlen:1 tane lahmacun(sahada menüde bu vardı)

ara:5 tane badem

akşam:1 tane lahmacun(sahadaydım)

ara:1 yeşil çay

gün boyu oturmadım devamlı hareket halindeydim(bir ara kamyonun üzerinde gördüm kendimi)
2.5 ltre suyumu içtim

yediklerimi buraya yazacağım değil mi?

Evet canım hergün bildirimde bulunacaksın ayrıca cuma günleri öğlen 12 ye kadar kilonu bildirmen gerekiyor.2 hafta üst üste kilo veremezsen puanından düşülüyor,gün içerisinde bildirim yapmadığın takdirde puanın düşüyor,kaçamaklarda kaptanların insafına kalıyorsun:)Hoş geldin bu aradaaaa

Bugün yediklerimi yazayım canlarım sizi seviyorum bu arada muckksss

Sabah:1 bardak süt+domates+salatalık

ara:1 elma+1 yeşil çay

öğlen:4 köfte+2 dilim light ekmek

ara:1 muz

şimdiye kadar 1 ltre su içtim akşama gene yazarım canlarım

Allah kavuştursun canım gözün aydın 23 nisanı da atlattın:)

sağol canım... yok benim de borçlarım var da böyle yavaş yavaş ödemeye çalışıyorum....
maşş.

ayy yok ya ben ders çalışamam .şu saatten sonra.nben öğrenciliği sevmiyom ama öğrenci hayatı güzeldi tebi devamsızlıklar...gezmelerm ,tozmalar...

yediklerimi buraya yazacağım değil mi?
hoşgeldin bacı

Allah kavuştursun canım gözün aydın 23 nisanı da atlattın:)

canım bebek mi düşünüyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…