arkadaşlar merhaba...
ben burçak. yeni üye oldum takımınızda yer var mı?
canıımmm yaaaa olur mu hiç ööle şey.eşin ayıp olmasın diye eklemiştir.fıstığım sakın aklına ööle şeyler getirme.bak adam zaten askerde moralini bozma onun daaaa.yaa bütün gece ağlamaktan helak oldum konduramıyorum eşime yapmaz diyorum ama kızın yıllar sonra neden eklediğini anlayamıyorum...
valla artık kimseyi affetmicem... günde uğramayanı, sohbete katılmayanı, motivasyonu attırmaya çalışmayanı direk diskalifiye...
kimse kusura bakmasın...diğer takımlara geziyorum muhteşem bi bağları var her kes çaba gösteriyo takımca paylaşımlarda bulunuyolar..bizim takıma geliyorum eee şöyleydi böyleydi saçma sapan bahaneler... vakti olmayan söylesin... ben burada artık sayfalara yetişemeyelim istiyorum... günde 10 ar 20 şer atsın istiyorum sayfalar...tolerans bitti artık... takımı canlandırmanın zamanı geldi...
günde 5 mesaj yazmayan görünmesin gözüme...
balım ya çok özledim seni msn ye de gelmiyon artık.nettin anlat bacımm iş yerin nasıl.evet kımse benı gormedııı bende kendımı cok yalnız hıssettımm
kıs şu çizelgeni değiştir artık mübarek devlet sırırı gibi saklıyon....iyi akşamlar hanımlarr nasılsınız bi girem dedim kimler var diye yoksa girmeye yüzüm yok pazrtsiye kadar sonrasında davetsiz misafirleri yollamaya başlıycam inş. hayırlısıylee
ooooo makede burdaymış nasılsın canım görüşmeyelii ben yine döndüm kürkçü dükkanına ama seni pek göremiyorum mezunmu oldun yoksaa
ayy mai bide benım camları silsen görünmüyo dışarısı....ahh tatlım inanki potişimin üzerine yeni oturdum...
sabahtan dedim ya öğretmenler gelecek diye onları gönderdim görümcemler geldi daha yeni gittiler bulaşıkları yıkadım yeni oturabildim... kusura bakma canım çok da özlemiştim aslında seni...
öğlene kadar kapı cam çerçece sildim öğleden sonra yağmur yağdı...
şu eşim gelse artık iyi olacak ona kızdıkça camları silmekten camlar da bıktı...
dikkat et bacım...bens eni çok özledım msn yede gelmıyon gariiiiiiiSLMM kızlar dün giremedim 23 nisan vardı malum hava soğuktu üşütmüşümm.siz nasılsınız.özledim siziiiii.işlerimi bitireyim dönücemm görüşürüz.
kız netten ındır gitsin ya eğitimgahende yok mu?bu arada yine yazılı hazırlıyorumm yeni bitirdimm.vallahi en güzeli öğrenci olmak yaaa ne ev ne iş ne koca ne yemek .dersine çalış otur ohhhhhhhhhh
ayy yok yok bu saatten sonra öğrenciliği çekemem....bu arada yine yazılı hazırlıyorumm yeni bitirdimm.vallahi en güzeli öğrenci olmak yaaa ne ev ne iş ne koca ne yemek .dersine çalış otur ohhhhhhhhhh
llah kabul etsin canım kandil felan mı benim dünyadan haberim yokselam herkese
ben bu gün niyetliyim gece yememiştim acıktım yaf...
daha 7 saat var...
sağol canım... yok benim de borçlarım var da böyle yavaş yavaş ödemeye çalışıyorum....llah kabul etsin canım kandil felan mı benim dünyadan haberim yok
benımde hamilelikten 1 ay borcum var
yok canım yaaa zaten ordan indiriyom da çocukların seviyesine uymuyo ben de soru arıyom habire.başım ağrıyo zaten 3 gündür bu yüzden.çok sinirliyim.yazık kocişe bağırıp duruyommmbalım ya çok özledim seni msn ye de gelmiyon artık.nettin anlat bacımm iş yerin nasıl.
kıs şu çizelgeni değiştir artık mübarek devlet sırırı gibi saklıyon....
ayy mai bide benım camları silsen görünmüyo dışarısı....
dikkat et bacım...bens eni çok özledım msn yede gelmıyon gariiiiiii
kız netten ındır gitsin ya eğitimgahende yok mu?
habire ayzılı hazırlamaktan bi hal oldun
niyeee kuuuu ne güzel devamsızlık bil yapabliyosunnn ahhh ahaaa bilsem hiçbirini boşa harcamazdım heeeeeayy yok yok bu saatten sonra öğrenciliği çekemem....
selam herkese
daha 7 saat var...
yediklerimi buraya yazacağım değil mi?
bu arada yine yazılı hazırlıyorumm yeni bitirdimm.vallahi en güzeli öğrenci olmak yaaa ne ev ne iş ne koca ne yemek .dersine çalış otur ohhhhhhhhhh
evet kımse benı gormedııı bende kendımı cok yalnız hıssettımm
selam herkese
daha 7 saat var...
selam çıtır adayları
yorucu 2 günün sonrasında yeniden merhaba.
dün memlektetn ablam geldı sabah erkenden onu karşıladım .
bu sabah ta erkenden yurt dışına yolladım.
hayırlısı bi daha 1-2 sene sonra anca gelir.
sabah ta okulda tören vardı çok yorgunum günlerdir uykusuzum.
hepinizi çok seviyorum.
maşş.sağol canım... yok benim de borçlarım var da böyle yavaş yavaş ödemeye çalışıyorum....
ayy yok ya ben ders çalışamam .şu saatten sonra.nben öğrenciliği sevmiyom ama öğrenci hayatı güzeldi tebi devamsızlıklar...gezmelerm ,tozmalar...yok canım yaaa zaten ordan indiriyom da çocukların seviyesine uymuyo ben de soru arıyom habire.başım ağrıyo zaten 3 gündür bu yüzden.çok sinirliyim.yazık kocişe bağırıp duruyommmevin içinde hep bu şeytan gibiyimm
niyeee kuuuu ne güzel devamsızlık bil yapabliyosunnn ahhh ahaaa bilsem hiçbirini boşa harcamazdım heeeee
Allah kabul etsin canımmm.benim de borcum varr ramazandan sonra inş.emzirme dönemi bi bitseydiii.
hoşgeldin bacıyediklerimi buraya yazacağım değil mi?
Allah kavuştursun canım gözün aydın 23 nisanı da atlattın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?