Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kaçmak değil önceden de böyle bi teşebbüste bulunmuştum zaten yine vakt ayıramamaktan yakınıyodum bi iki gün işte rahat edince girdim yazdım ama sonra yine yogunlaştı.. dönüp dolaşıp bi sonuca varamıyorum.. pazar günümü bile eğitimde geçirdim yeni girdim evime.. ben buraya girip yazınca kendimi daha iyi durduruyorum diye kalmak taraftarıydım ama sizinde hakkınıza girmek istemiyorum. o yüzden istifamı veriyorum sizleri tanımak çok güzeldi. beni listeden çıkart maicim. iyi günler hepinize

Ben bırakmam seni gitmeeeeeee nereye yaw:)

canım iyi geliyosa yine uğra sen... ozaman 2 hafta daha kal belki 2 hafta sonra değişecek vakit ayırabileceksin...sonrasında ben yokum zaten... istediğinizi yapın...
karar senin kararın olması lazım... yoksa ben çıkaracak olsam reyhana yazdığım gibi diskalifiye notu düşerdim adının yanına...

Yarın diyetisyen günüm bana dua edin:))))Bu ay kilo verdim ama az bakalım ne yapıcak büyük ihtimal diyet listemi değiştiricek

hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelirsin...
ama yarından itibaren sıkı takibe alıcam seni... listene uymadığın an saçını çekicem... kork benden senemmmm

Sen nereye gidiyon yaw?

angel tatlım bak benim de çok vaktim olmuyo ama burayı bırakırsan devam edemzsin bence.az da olsa gir bi slm ver çık.yine de sen bilirsin.
maicim yaaa bırakma bizi bak sırayla bırakılıyoruzzz.devam etmesen de diyete buraya devam et olmaz mııııı:26:

Kimse kalmıyor canım ya benim moralim bozuldu

Kız sudem allah kavuştursun canım .. 1-2 sene de az değil hani iyi olmuş uykusuz kalmışsın ama senelerin acısını çıkartmışsınız..

evet kımse benı gormedııı bende kendımı cok yalnız hıssettımm

Makee aşkımm sen geldin demekk canım benim yaww keşke denk gelseydik nasıl özlemiştim ben seni ne zaman döncen kız aramızaa..

Aslıcık sende hoş geldin nerelerdeydin canım eski arkadaşım sen yaww bi gittin gidiş o gidiş..
Walla seni gördüğüme çoook sevindimm kaldığımız yerden devamm

selam herkese
ben bu gün niyetliyim gece yememiştim acıktım yaf...
daha 7 saat var...

Maicim allah kabul etsin canım..
ahh ahh benimde çok borcum var ama bende cesaret yok be anam ramazanda dayanamıyom herkes oruçluyken bile bie normal zamanda aamaaannınn..
Allah seninkinine 2 kat sevap yazar inşallah..

teşekkür ederim.
mesaj sayım az olduğu için özelden cevap veremedim.
boyum 165 kilom 69.4

canım hoş geldin takımımıza hayırlı kilo vermeler sanada..

Yarın diyetisyen günüm bana dua edin:))))Bu ay kilo verdim ama az bakalım ne yapıcak büyük ihtimal diyet listemi değiştiricek

Kız senem sen sankim normal listene uyuyon mu ki diyetisyen listeni değiştircek diyene korkuyon..
Allah yardımcın olsun yarın gelişmeleri yaz bize emi..

Son düzenleme:
Evet kızlarr
ben yokken muhabetler edilmiş yine maşşallah..
Beni biliyorsunuz oğlanın peşindeyim bütün gün evdeysem yine girebiliyorumde dışardaykende zor anacım giremiyorum.

Bugün yüne sabahtan çıktık evden daha yeni geldik koçiş maça bakmaya gitti oğlanı uyutur uyutmaz geldim cezaya kalmamak için..

Evin hali perişan bir gelen olsa yılın pasaklısı seçilirim yemin ederimm.

Yaa kızlar biri beni dürtsün benim gidişatım hiç iyi değil tüm sistemim bozuldu anacım ne yeme düzeni kaldı ne bişi..
Bu hafta heptenm çöktüm walla kaçamakalr diz boyu saldım çayıra mevlam kayıra oldum iyicene..
Ev ortamı bana hiç yaramadı yediklerimi yazsam mai beni anında koyar kapı önüne..
Beni kampa alın bişe yapın fena durumdayımm... Bu hafta kesin kilo alıcammm kurtarın beni bu sefil durumdan yaww lütfennn..

Kimse kalmıyor canım ya benim moralim bozuldu
bozulmasın tatlım ben burdayım 60 a inene kadar da niyetim yok gitmeyeee
ben geldimmmmmm canım tatlı istiyo biri banaaa dur desinnnnnnnnnnnnnnnnn
duuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrr

canım anlıyorum seni.evde olmak zor.sabahtan kahvaltı yapınca bişeyler yapıp koy ocakta dursun.mesela çorba.kolay şeyler olsun seni oyalamasın malum çocuk izin vermiyodur.

Vallam uymuyorum bende korkuyorum kızacak kesin:26::26:

Canım o zaman beraberiz daha sevindim..

günaydın herkese...
akşam iftardan sonra uyumuş kalmışım...
ben de şeker olunca böyle uzun süren açlığın sonunda yemek yiyince uyuyup kalıyorum...

ben günde 5 mesaj kualı getirdim ya ondan korktu o...
ama ben onu eşime kızıp sölemiştim...
tatlım eşim askerden gelecek... 2 hafta falan uğrayamam kendi evimdeki neti buraya aktarmıştık orda net yok... sonra işe başlayınca bakarız artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…