[1] Eti Form Light Bisküvi 3 ADET 50.7 50.7
[2] Beyaz Peynir 20 GRAM 50 50
[3] Fındık 8 GRAM 52 52
[4] Domates 1 ADET 14 14
[5] Malta Eriği (16 gr) 2 adet 16 16
[6] Karnıyarık 1 PORSİYON 270 270
[7] mantar çorbası 1 porsiyon 125 125
[8] Yoğurt (yağsız) 200 GRAM 100 100
[9] Beyaz Leblebi 2 AVUÇ 40 40
[10] Eti Form Müsli 30 GRAM 89.7 89.7
[11] pınar light süt 2 100 ml 70 70
[12] Kepekli Ekmek 3 DİLİM 165 165
Toplam : 1042.4 kal.
kızlar nerdesiniz gerçi bende bugün giremedim misafirim vardı ama bişey yemedim bunlar bugünkü yediklerimin kalorileri nasıl iyiyim dimi
bakalım yarın nolacak artı olmayımda eksi beklemiyorum
selam kızlar 69 olmuşum geçen hafta aldığım kiloyu anca verebildim yani neyse artık buna da şükür :))
saol canımcanım aman dikkat et kendine. kamyon falan Allah korusun.
nazar varsa da boşver bir şeyler kırılarak çıksın sana zarar vermesin.
maşş aslı şaka maka bana yetiştin hastalıgımı bahane ederek bu hafta kılo veremedım ve +100 deyım sevın aslıcım gun senın gunun....günaydın çıtır hatunlarrrrcumanız mübarek olsun
bende sabah regl olmuşum erken oldu daha 2 günüm vardı ama geç kalmasından iyidiryani regle ramen ..74..olmuşum hemde bu hafta çok kaçırmama ramen çok mutluyum kızlar
2 gündür akşam yemeği yemedim gibi oldu meyve ve kahveyle geçiştirdim demekki bize kilo aldıran akşam yemiği görüşürüzz
günaydın çıtır hatunlarrrrcumanız mübarek olsun
bende sabah regl olmuşum erken oldu daha 2 günüm vardı ama geç kalmasından iyidiryani regle ramen ..74..olmuşum hemde bu hafta çok kaçırmama ramen çok mutluyum kızlar
2 gündür akşam yemeği yemedim gibi oldu meyve ve kahveyle geçiştirdim demekki bize kilo aldıran akşam yemiği görüşürüzz
saol canım
alıntıları çoklu yapmakıstersen alıntı yaptıgın yerın sagındakı +olan kutucuga tıkla her alıntı yapacagın kıısden sonra,konuya cevap ver dedıkten sonra hepsıne tek tek cevap yazarsın...
maşş aslı şaka maka bana yetiştin hastalıgımı bahane ederek bu hafta kılo veremedım ve +100 deyım sevın aslıcım gun senın gunun....
haftaya aynı kıloda olup tekrar yarışa kaldığımız yerden devaöm edece< galıba.....
kızlar kılom 73.3.............
saol canım
alıntıları çoklu yapmakıstersen alıntı yaptıgın yerın sagındakı +olan kutucuga tıkla her alıntı yapacagın kıısden sonra,konuya cevap ver dedıkten sonra hepsıne tek tek cevap yazarsın...
maşş aslı şaka maka bana yetiştin hastalıgımı bahane ederek bu hafta kılo veremedım ve +100 deyım sevın aslıcım gun senın gunun....
haftaya aynı kıloda olup tekrar yarışa kaldığımız yerden devaöm edece< galıba.....
kızlar kılom 73.3.............
günaydın kardeş takım
umarım bu hafta listelerde hem 5. takım hem de siz başarı elde ederiz
günaydın canım insallah öle olurrr fazla bi kilo verimi yok ama bakalım bizim gecen haftaki faciadan sonraaa bu hafta biraz olsa yükselmeye ihtiyacımız var
bahar rehaveti bu canım ya
bizim takım genel anlamda iyi de ben aradan sonra pek adepte olamadım diyete
olsun yolumuz uzun nasılsa
yaz geliyo tatlım pekde uzun bi yol kalmadııı gerçi bende baya bi farketti ama bakalım sporu aksatmayıp devam edersemmm hersey istediğim gibi olacak
bu yaz da tombul kıvamda olacağımı bildiğim için dert etmiyorum
totomu kaldırıp spor da yapasım yok
zaten yüreyeyim desem hergün de yağmur var
havalar ısınsa da hareketlensek biraz
1.TAKIM 205.ETAP
makeup (65/65/0/%0.0)
maibeyaz (58)geri dönmek üzere ayrıldı
bucakmagduru(71,2/70.9/0.3/%0.42)
shryvz(68,1/68/0.1/%0.14)
senemmesut(103,4/)
sudem34 (73,2/73,3/-0.1/%-0.13)
shipdiptis (70/69/1/%1,42)
rabia1984(82,9/83,1/-0,2/%-0,24)
asl35(75/74/1/%1,33)
burcak34(69,4/68,9/0,5/%0,72)yeni üye 24 nisanda aramıza katıldı
1. TAKIM TOPLAM KİLO(678,2/)
Ben listede yokum anlayamadım ??:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?