Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

slm kızlar nasılsınız...
ben de arada cepten girip bakıyorum ama yazana kadar çok kontörüm gidiyo yazamıyorum...
evimin işi az kaldı eşimin gelmesine de 9 gün...
bakalım eşim neti aktartırsas kilo almış olarak dönücem aranıza
kızlar mağdure olmadığı zamanlar takımın görevlerini siz üstlenin.... mağduremin işleri çok oluyo bazen yetişemeyebilir...yardımcı olursanız birbirinize karışıklık olmaz...
mağdurem başka takımda yaşananlardan dolayı püsküt yeni bi karar aldı...herkesin hedef kilosunu bildirmesi lazım...
listedeki herkesin hedef kilosunu yazıp paylaşıma ekler misin rica etsem...hedef kilo bu takımdan mezun olmak istediğiniz kilo...
vaktin olmazsa herkes bana özelden yazsın ben salı günü kayınvalideme geçicem oradan eklerim canım...

Son düzenleyen: Moderatör:
Prens uyanmaz mı canım?Uyanmazsa çık canım hava süper
valla gezdim geldim eşim evdeydi uyanmış zaten ben gelene kadar.amaaa anne firardaydı.

canım Allah kolaylık verisin.net gelince gel özletme kendini.
bu arada hedef kilom 63.

Selam hanımlar.Cuma yarışmasına katılmak isteyenler bölümüne yazdım ama sanırım görülmedi.Cevabınız olumlu olursa bana özelden yazarsanız çok sevinirim.3 aydır cuma zayıflama takımındayım ve takımımdaki biribirinden değerli,nitelikli ve insancıl sevgili takım arkadaşlarımın moral ve desteğiyle 3 ayda 12.5 kilo verdim.Hayatımın bu en zor ama en güzel kararında,zayıflama maratonunda beraber koştuğum;yalnızca internet sayfama değil,hayatıma da giren çok sevdiğim takım arkadaşlarımdan ve takımımdan ayrılmak durumundayım.
14. takım gerçekten çok kaliteli,zeki,donanımlı,azimli ve kararlı üyelerden oluşmakta.Onlar 3 aydır hayatımın en önemli parçalarından biri oldular.Sorunum kaptan kaynaklı,ama ayrıntıya girip polemiğe dönüştürmek ve kalp kırmak istemiyorum.Yalnızca takımının azmini,emeğini ezmeyecek bir kaptanın takımında olmak ve takım ruhuna yakışır bir duruş gerçekleştirmek için yeni bir takıma geçmek istiyorum.
Mesele 1. olmak,10. olmak değil.Mesele takım kaçıncı olursa olsun herkesin takımının emeğine sorumluluk taşıdığını bilmek ve bu emekleri haftalar boyu kilo alarak harcamamak.Emeğe saygı duymak,sanal da olsa ünvanının hakkını vermek,takıma karşı sorumluluk taşımak ve hedefe sarılmak.
Aynı hayal kırıklığını yaşamak,aynı ciddiyetsizliğe sahip olmaktan korkuyorum.Ben bunun için mi çok sevdiğim takım arkadaşlarımdan ayrıldım demekten korkuyorum.Lütfen.Dürüstçe;ben takımımın motivasyonunu azmimle kamçılar,takım arkadaşlarıma karşı sorumluluğumu unutmam diyen ve takımımla hayatının en zor ama en anlamlı maratonunu bizimle azimle koşarsın,hem takımıma hem kendime güveniyorum diyen sevgili takım kaptanları;hangi takım takımından ve çok sevdiği takım arkadaşlarından üzüntüyle ayrılan bu arkadaşınıza kapısını açar?

Son düzenleme:
slmm kızlarr. kayınvalidemin annemin elini öptümm hediyelerini verdikk geldimmmm.yoruldummm veee çokkk ama çokkk yedimmmm.inş bu hafta asılıcammm yaaa yedikçe hıslandımmm gerçekten.kilo alarak gelmek istemiyorumm

canım bunu kaptanımın cevaplaması lazım sanırım.herşşye rağmen sen hedefine yürü arkadaşım.
kimseler uğamamış bu gün yafff kızlarrrr huuu nerdesinizzzzz......

ellerim büyüdüüü avuçlarındaaa bitek annem olsun bana bişey olmazzzzz
ANNELER GÜNÜNÜZZZZ KUTLUU OLSUN FISTIKLARIM BENİMMMMM

slm hatunlarr nerelerdesiniz yahuuuu:26::26::26::26:
bakınıp çıkıyorum kimseler yok bi uğrayıp slm veren yok herkes nerdeeeee

Selam hatunlar maşallah incin top oynuyor nasılsınız?Bugünkü menümü yazam

sabah geç uyandım:2 tane light olmak şartıyla tost
ara:yeşil elma
akşam:kısır + az biraz beyaz ekmek

kızlar nerdesiniz... takımı çok boşlamışsınız...
ben de halıları kaldırdım ev çıplak gibi kaldı kayınvalideme geçtim...yarın yıkamaya gidecekler bi kaç gün gece buralardayım yani...
siz neden uğramıyorsunuz kızlar... böle yaparsanız hepinizin saçını çekerim bak... ben geldiğimde sayfalara yetişememek istiyorum ona göre...

canım gecen hafta sen geri dönmek üzere ayrıldım dedin diye ben almadımmm dün aksam gülsümlede konusdum bişi demedi ama hemen yaz kilonu ekliyorum

bibbbb sansürledim mesajı...
kızım neden adımı sölüyon ya beni takıyanlar gelir de deşifre olursam nolcek

ben de yazayım yediklerimi de saçımı çekin...
sabah 1 kk peynir 1 bardak şekersiz çay 1 dilim ekmek

ara 1 3ü 1 arada
öğle yarım paket doritos
ara 1 bardak 3ü 1 arada (çok yoruluyorum ancak kahve rahatlatıyor beni napayım)
akşam 1 kaşık yağda 1 yumurta
azcık çerezza TV
bu saatte de 4 kaşık tavuklu pilav
1 dilim ekmek 3 çatal patlıcan oturtma 2 biber kızartması
ne gerek vardı dimi bunlara yatıp uyusana...

senem mesutun menüsünü beğenmeyene de bak.
nerde zararlı yiyecek varsa yutmuşsun kaptaan

senem mesutun menüsünü beğenmeyene de bak.
nerde zararlı yiyecek varsa yutmuşsun kaptaan

ben onun menüsüne az diye kızıyorum zaten...listesine uymuyor sonra veremiyorum diyor ona kızıyorum...
ben tatildeyim bi kerem..çekemezsiniz saçımı...

iyi geceler ben geldim.
iki gündür yoktum.canımın içi kız kardeşim geldi. beraber gezdik eğlendik sohbet derken
çok güzel iki gün yaşadık.
o kadar çok gezdik yürüdük ki şu an ayaklarımın pıt pıt atışlarını hissediyorum.
siteye 4- 5 gün daha giremeyeceğim çünkü kayınvaldem geliyor yarın.
beni affedin olur mu?
ya pilatesimi yapamayacağım ona çok üzülüyorum.
neyse az ve sık yemeye devam.

maibeyaz ben özelden yazamıyorum. mesajım yeterli değil.
hedef kilom 55 temmuz sonu.
bu cuma için hedefim 67.8 idi ama bu hafta zor.

sevgiyle kalın...

ben onun menüsüne az diye kızıyorum zaten...listesine uymuyor sonra veremiyorum diyor ona kızıyorum...
ben tatildeyim bi kerem..çekemezsiniz saçımı...

tamam biz saçını çekmeyelim de kahveler cipsler...
bunlarla tatil yaparsan kendi saçını kendin çekmek zorunda kalırsın tatlım.
şu pis yağlara bir daha meydan vermeyelim.

1. takım hedef kilo listesi

maibeyaz=50
shryvz=63
senemmesut=75
burcak34=55

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…