Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

günaydın şekerler

yazacak bişi bulamıyom yaaaaaaaaa....spor da yapmıyom dınlenmem gerekıyo dıye.

kanal 7 de 15 yaşında 1 çocuk var 15 haftada 32 kılo v ermış 103 kılodan 72 kıloya düşmüş.izlemek isteyenlere duyurulur

Günaydın kızlarr..
tam adapte olacağım işleri yoluna koyucam derken bu sabah bir yağmıur bastırdı hiç hevesim falan kalmadı..
ama kilomu koruyorum kızlar sizden ayrıyken veremesemde en azından almadığıma seviniyorum.Şimdi birazdan minik paşamı uyutucam ve evinim kalan işlerini halledicem vakit bulursam yine uğrarım. Haftaya bende listede olucam korkun benden..

canım neden dinlenmen gerekiyor? yoksa bebek mi bekliyorsun?

canım sen yağmura aldırma zaten baharı anlayamadık yağmurdan. sen evinin işlerini hallet. havalarda o zamana kadar düzelir. bebeğini de atarsın arabasına ohhh doğru yürüyüşe...

canım neden dinlenmen gerekiyor? yoksa bebek mi bekliyorsun?

yok kız allah mı söyletti daha bebek için erken.

sesim kısık hastayım o yüzden 1 hafta evde raporluyum.
geçmiş sayfaları okumadığın için hmm yakaladım seni.

kız zaten sayfalar gunde 1 yada 2 zor ılerlıyo onu da mı okumuyon allah seni.....

yok canım geçmişisabah okudum dondurma yediğinden bahsetmişsin sesim kısık falan hatta shryvda sana bağır falan yazmış. ben ses kısıklığına dinlenilmez doktor tavsiyesidir diye düşündüm.

gene kimseler yokkk kendi kendime yazıp duruyorummmmm ay bu slim6 denen spor nasıl bişi bütün bacaklarım ağrıyo merdivenlri zor inip cıktım yaaa

ben geldi,mmm bakıpkaçıcam hemen.. nasılsınız kızlar...

mağdurem slim in 6 yı ben 3 gün yaptım ama sanki katır tepmiş gibi geziyodum ortalıkta...
ben de iki gündür duvarları sildim camları bitirdim... halıları yıkamaya göndericem... koltuklarım silinecek mutfağa hiç girmedim daha offf offf hemen bitirmem lazım 1 hafta dinlenmem lazım yoksa eşim gelince kolumu kaldıramıcam...

SLM ÇITIRLARR NASILSINIZZ
dışardaydım anca geldim dünki kaçamakların ardından bugün toparlanmaya çalışıyom bari aynı çıkıyım cumaya
sabah
müsliii
ara
2 salatalık
öğlen salata 1 dil ekmek 2 küçük yağsız karnıyarık
ara kahve 3 kepekli bisküvi küçük muz
akşama müsliiiii
yiycem yinede çok olmuş yaaaaaa

İnan ben senin nicki hep bacakmağduru diye okuyordum bu kadar zamandır alam ne oluyor bana

Selam kızlar herkese nasılsınız?

Selam 2 gündür topişe giremedim.Ama şöyle söylim bugün kendimi çok iyi hissediyorum.Çünkü az yedim oda beni mutlu ediyor.Bu arada kızlar.Öğlen sadece salata ve köfte yedim.Akşamda bolca salata yeyim bari.Sizler ne yapıyosunuz bakim

Selam hatunlar nasılsınız?Bugün ceza günümdü kendi kendime silkelenmenin vakti gelmişti zaten ruhum da yerlerde sürünüyordu ...Menümü yazayım

sabah:1 elma
ara-1 bardak süt
öğlen:çeyrekten az simit+1 kk kaşar peynir
ara:çeyrekten az simit+yeşil çay
akşam:sandiviç ekmeğine 3 köfte +domates
ara:meyve yemeyi düşünüyorum

90 dkka yürüyüş+1.5 ltre su+4 yeşil çay toplamda

Canım yeni gördüm kusura bakma bugünde bitti sayılır ve kalan 12 gün canım ama çok mutsuzum annemle sorunlar yaşıyorum bu ara
olsun tatlım.canım annelere laf yok bazen çok sinirlendiriyolar ama olsun canım.idare etmek lazım.
valla ben de ondan korkuyorum gelen aratırsa offff olan hep bize oluyo yaaa.

hoşgeldin canımmmm.kolay gelsin tatlım çok yorma kendini kocişinin karşısına yorgun çıkma heeee.

kızlar 2 gündür kaçamklarla dolu bi listem var yazmıyorum o yüzden.inş artıda çkmam.salı artıda çıktım kaçtı işin ucu.

canım akşam çok az salata.acıkırsın beyaz et ye.veya çorba iç slatanın yanında.

iyi geceler kızlarrr
ayda bir anca giriyorum dimi nete.(
az önce pc yi açtım leslie yapmak için ama şansımı deneyeyim dedim kablosuz dan girdim nete. hemen yanınıza geldim.
geçen cuma diyetisyene gittim kızlar baktım kilo almaya başlıyorum bi dur diyeyim dedim 5 günde 1 kilo gitti çok şükür ama bu yeni aldığım kiloydu . cuma günü 71.6 idim bugün 70.3 haftaya cuma kontrolüm var bakalım 15 günde ne kadar gidecek. listem çok güzel yok yok nerdeyse. inşallah başka bi sefere paylaşırım sizinle.
sizler nasılsınız? inşallah keyifler yerindedir hepinizi çok özledim. net oldukça girmeye çalışacağım. aslında üst kat komşumuzda kablosuz var eşimde konuşmuş ortak kullanalım diye . ama aynı zamanda çok yakın arkadaş olduğumuz için lafımı olur istediğiniz gibi girin demişler ama modem çocuk odasında olduğu için sürekli açık değil. o yüzden giremiyorum para almayıda kabul etmedikleri için sürekli açık tutunda diyemiyoruz malesef
işte böyle kızlar bu ay 65 olayım listeye giricem yine ama kilo vermeden dönmek istemiyorum
kendinize çokkkkk iyi bakın hoşçakalın şimdilik

kocamı uyuttum da geldim haha

millet çocuğunu uyutur ben kocamı....

bu saatte nete girdiğimi görse kesin kapattırır.aman görmesın mışıl mışıl uyusun o....

tükkanı ben kapatıyom....bakalım sabah mağdure mi açıcek?????

sabah açan sobe desinnn

topık ölmüş nen kendin çal klendın oyna hesabı ben kapattım ben açıyom herkese günaydın...

kızlar günaydınn bu ne ıssızlık ayoll
kimse yok ortalıkta..
ya kızlar hemen bana el atmanız lazım ben fenalardayım (
dün öyle bir yedim öyle bir yedim ki artık çatlama noktasını gördüm diyebilirim..
ama rahat 6-7 kez yemek yediğimi biliyorum ne yersen yiyim doymuyorum arada yediğim abur cuburları saymıyorum..
Bugün ne yersem gelip yazıcam.. olmuyor çünkü böyle ben hakikaten beceriksizim evde de çok bi iş yaptığım yok zate an azından ipin ucunu kaçırıpta kilo almıyım demi..
Bu sabah yediklerim
1kasenin içine 3 kaşık yulaf ezmesi 4 kaşık nesfit 1 tane muz ve 1 küçük kutu light süt ile karıştırıp yedim..
şimdi yeşil çay hazırladım onu içicem..
bugün yediklerimin 1500 kal. aşmamasına dikkat edicem..
desteğinizi bekliyorum yoksa halim harap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…