kızlarr k flakes yedim ama o mu beni yedi ben mi onu yedim bilmiyorummm bütün iştahım kaçtııııı
gene kimseler yokkk kendi kendime yazıp duruyorummmmm ay bu slim6 denen spor nasıl bişi bütün bacaklarım ağrıyo merdivenlri zor inip cıktım yaaa
günaydın şekerler
yazacak bişi bulamıyom yaaaaaaaaa....spor da yapmıyom dınlenmem gerekıyo dıye.
kanal 7 de 15 yaşında 1 çocuk var 15 haftada 32 kılo v ermış 103 kılodan 72 kıloya düşmüş.izlemek isteyenlere duyurulur
Günaydın kızlarr..
tam adapte olacağım işleri yoluna koyucam derken bu sabah bir yağmıur bastırdı hiç hevesim falan kalmadı..
ama kilomu koruyorum kızlar sizden ayrıyken veremesemde en azından almadığıma seviniyorum.Şimdi birazdan minik paşamı uyutucam ve evinim kalan işlerini halledicem vakit bulursam yine uğrarım. Haftaya bende listede olucam korkun benden..
canım neden dinlenmen gerekiyor? yoksa bebek mi bekliyorsun?
yok kız allah mı söyletti daha bebek için erken.
sesim kısık hastayım o yüzden 1 hafta evde raporluyum.
geçmiş sayfaları okumadığın için hmm yakaladım seni.
kız zaten sayfalar gunde 1 yada 2 zor ılerlıyo onu da mı okumuyon allah seni.....
gene kimseler yokkk kendi kendime yazıp duruyorummmmm ay bu slim6 denen spor nasıl bişi bütün bacaklarım ağrıyo merdivenlri zor inip cıktım yaaa
kız benim nickim bacak değil bucakmagduru bucak yaz bari ne öyle bacak falan garip geliyoooo
gelen gideni aratmasında canımmmm insallah rahat olacağın bi müdür gelirrrr
gitsen ye öyle günlerde gezmelerde sonra veremiyom de gezmeye gidincede herseyden 1/4 kadar al tabağına hepsini yemek zorunda değilsinki hem aklında kalmaz hemde cok yememiş olursun
ye ye kocişin gelince zaten yicen bari o gelene kadar tut kendini canım benimmm
olsun tatlım.canım annelere laf yok bazen çok sinirlendiriyolar ama olsun canım.idare etmek lazım.Canım yeni gördüm kusura bakma bugünde bitti sayılır ve kalan 12 gün canım ama çok mutsuzum annemle sorunlar yaşıyorum bu ara
valla ben de ondan korkuyorum gelen aratırsa offff olan hep bize oluyo yaaa.kız benim nickim bacak değil bucakmagduru bucak yaz bari ne öyle bacak falan garip geliyoooo
gelen gideni aratmasında canımmmm insallah rahat olacağın bi müdür gelirrrr
gitsen ye öyle günlerde gezmelerde sonra veremiyom de gezmeye gidincede herseyden 1/4 kadar al tabağına hepsini yemek zorunda değilsinki hem aklında kalmaz hemde cok yememiş olursun
ye ye kocişin gelince zaten yicen bari o gelene kadar tut kendini canım benimmm
ben geldi,mmm bakıpkaçıcam hemen.. nasılsınız kızlar...
mağdurem slim in 6 yı ben 3 gün yaptım ama sanki katır tepmiş gibi geziyodum ortalıkta...
ben de iki gündür duvarları sildim camları bitirdim... halıları yıkamaya göndericem... koltuklarım silinecek mutfağa hiç girmedim daha offf offf hemen bitirmem lazım 1 hafta dinlenmem lazım yoksa eşim gelince kolumu kaldıramıcam...
Selam 2 gündür topişe giremedim.Ama şöyle söylim bugün kendimi çok iyi hissediyorum.Çünkü az yedim oda beni mutlu ediyor.Bu arada kızlar.Öğlen sadece salata ve köfte yedim.Akşamda bolca salata yeyim bari.Sizler ne yapıyosunuz bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?