tamam biz saçını çekmeyelim de kahveler cipsler...
bunlarla tatil yaparsan kendi saçını kendin çekmek zorunda kalırsın tatlım.
şu pis yağlara bir daha meydan vermeyelim.
haklısın bebeğim ama iştahım aşırı derecede açık kendimi durduramıyorum...
sanki içimde fil var....
maicim maşş 7 gunun kaldı1. takım hedef kilo listesi
maibeyaz=50
shryvz=63
senemmesut=75
burcak34=55
hehe desem benı dövermısınız?sudemcim hoşgeldin tatlımmm
ne güzel geçmiş tatilin iyi kaynatmışsın..
buı arada ne kaçamaklar yaptın onlarıda yaz barii heheheee
hehe desem benı dövermısınız?
hatay künefesı,kıymalı pide,kıymalı börek,yağda kızarmış hamurmişi,kumpir,pilav,sarma,kızarmış tavuk,bide şekerli çaylar....
herkese selamlar...
evet istanbuldayım yıne....tatıl rapotumu vereyım
cuma sabah 4 e kadar eltımle kaynattık.maş. dıyım bırbıırimızı ıyı davranırız.allah bozmasın.
cumartesi akşama kadar unv. kankımle kızılayda gezdık.kaynattık...
akşamda gece yarısına kadar baska kankama oturmaya gııtm o satte kadar da onlan takıldık çok güzeldı...
dun de yıne aynı kanımle oturduk tatıl çok güzeldı .ama alerjım azdı yıne polenlerle haşir neşir olunca...toz da bır yandan
hm bı de otobus var suit arbada geldık allahım herkes kendını 3 kuruş fazla para verdım dıye bı şey sanıyo..sankı bız bedavadan bındık fırmanın hayrına ...çemkirmedım bu sefer tututum kendımı...
arkadakı koltugu yaslama dıyo,öndekiı burnunu çekme dıyo...ayy çok yoruldum ama kaç gundru uykusuzum...
hehe desem benı dövermısınız?
hatay künefesı,kıymalı pide,kıymalı börek,yağda kızarmış hamurmişi,kumpir,pilav,sarma,kızarmış tavuk,bide şekerli çaylar....
hehe aslı sevınsın dıye yapıyom zatibiliyorum benn seni aslı görmesin bunları çok kafa bulacak senle ..
afiyet olsun canım eminim hepsi diyettir..
saol balım ya sen ıkı sevın bana yetış sensız dıyetın tadı çıkmıyom sen bana yetiş dıye ben ağırdan alıyom.....hoş geldin canımm kız tatilini anlatırken sanki bende ordaymışım gibi rahatladım valla
afiyet olsun yarasınn rakibemeeeeebenim yerimede yemişsin sağol hepsinide çok severim tavuk hariç
ilknurKızlarrrrr
biri beni durdursun 10 tane halley yedimm..
.
ilknur
boşanda seme.....kız 10 da çok fazla anacım ya...sen ev işi yapınca depresyona mı giriyon
Kızlarrrrr
biri beni durdursun 10 tane halley yedimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?