Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Maşallah canım nasıl yedin yaw vicdan yapmadın mı?

Selam bu arada herkeseeeeee

vicdan değil hırs yaptım canım yaaaa
yani o çekmecede duruyorlar benimde aklım çakmacede kalıyor bende kendi kendime dedim kalk bitir aklında durcağına karnında dursun..
Öyle oldu işte ama o saatten beri bişe yemedim .. (yuh daha yesedin dediğinizi duyar gibiyim)
Ama bir daha kine parka götürüp çocuklara dağıtıcam..

ayy kaçamak topiği olmuşşşş kızzzlarr kendimize geliyoruzzz cumayaaa kadar kilo vericez ona göreeee.yoksa cısssss olurrrr kaptanımz bizi cezalandırır heeeee.

maicim seni mazur görüyorummm tatlım sevinçten iştahın açıldı heraldeeekocişin gelsin dee düzelirsinnnn

innukkk kızzz 10 halley miiiaynı ben ben de bitirmeden rahat edemem heee

1. takım hedef kilo listesi

maibeyaz=>50
shryvz=>63
senemmesut=>75
burcak34=>55
innuk=>54
sudem34=>68
shipdiptis=>55
rabia1984=>65
asl35=>68
bucakmağduru=>62
makeup=>62

Cuma Zayıflama Yarışması'ndan kendi isteğiyle ayrılan veya hedeflediği kiloya ulaşıp mezun olarak ayrılan yarışmacılar, ayrıldıkları tarihten itibaren 6 ay süre için tekrar yarışmacı olma hakkını kaybeder...

arkadaşlar yukarıdaki öneriyi kabul ediyor musunuz...
acele cevap vermeniz lazım ama..yani yarışmadan kendi isteğiyle ayrılan(geri dönmek üzere değil ama temelli) ya da mezun olanlar 6 ay yarışmaya geri dönemesinler diye soruyorlar takım olarak kararımızı bildirmemiz lazım...benden kabul oyu çıkar.... 7 kabul veya red sonucu belirler... lütfen herkes dikkate alsın...
bir de mağdureye ben gelene kadar yardımcı seçelim gönüllü olmak isteyen var mı

Son düzenleyen: Moderatör:

Benden de kabul oyu maicim.. bu arada kaptan yardımcılığına gönüllüyüm :)

bu sabahta tükkanı açmak bana nasip oldu kızlar..
şu an kahvaltımı yapıyorum..
bu sabah ara tartı günü diye tartıldım 64,7 çıktım..

kahvaltı menümü de yazıyorum..
1,5 dilim kepekli ekmek
1 k.k. peynir
1 domates
1 salatalık
1 tutam maydanoz
1 yumurta..

ay daha şimdiden öğlen ne yesem diye düşünmekteyim.. ohaaa bana..
Şaka bir yana artık sıkıldım şu 60 lı rakamlardan artık 50 leri görebilmek istiyorum..

herkese gunaydın

kabul edıyorum canım

ara tartı bugun yıne 73.3 um sabıtlendı bu kılo bana ya yapıştı resmen.hamıle olmadan da 73 felandım uzerınden 1 sene gectı hala aynı kılodan ınemedım...

aslım 73 olda yarışalım..

aslıcım gunaydın bu arada balım...

bende kabul ediyorum canımm inş bidaha almayızda geri dönmek zorunda kalmayız
1. takım hedef kilo listesi

maibeyaz=>50
shryvz=>63
senemmesut=>75
burcak34=>55
innuk=>54
sudem34=>68
shipdiptis=>55

rabia, asl35, mağdure siz de yarazsanız hedef kilonuzu paylaşıma ekliyim hemen...

hedefim 68 canım zatende eklemişsin eline sağlık

sanada günaydın canımm pc açıktı komşumla içerde oturduk biraz daha doğrusu hanımlara sabah kuran kerim dersi veriyorum
inş canım bu hafta 73 tekrar görmeyi çok istiyorum sonrada kaldığımız yerden devam edelim yarışa canım

selam kızlar..beni mai göndertti ben de bu gruba katılıyoum..kendimle ilgili geniş bilgiyi akşam iş dönüşü yazıcam..şu an 77 kgım..birlikte incelmek üzere sevgilerimle..

aşağı yukarı bi aydır aynı kiloda debelenip duruyorum..akşam yemekte sadece sebze çorbası içmeye karar verdim artık.akşam ne yersem depo oluyo heralde.bu hafta böle denicem bakalım..

Nasıl yani kız sen ne zaman hamileydin ne zaman doğurdun nasıl yanii
Sen doğurdun da bizim bundan niye haberimiz yok hee..
insan bebişinden hiç bahsetmez mi nen.. hööönnkk kaldım böyle haa.
ne kadar şimdi senin bebişin kaç aylık ? aaaaaa bak sen şu sudeme hiç söylemiyo..

allah kabul etsin canım benım.ayy ne büüyk sevap ya..aslım banada due et bebeğim ya..

selam kızlar..beni mai göndertti ben de bu gruba katılıyoum..kendimle ilgili geniş bilgiyi akşam iş dönüşü yazıcam..şu an 77 kgım..birlikte incelmek üzere sevgilerimle..

aşağı yukarı bi aydır aynı kiloda debelenip duruyorum..akşam yemekte sadece sebze çorbası içmeye karar verdim artık.akşam ne yersem depo oluyo heralde.bu hafta böle denicem bakalım..
hoşgeldın canım benım
avatarındakı sensen eğer rabbim çok güzel yaratmış maşşş.

kız deli sen topiği hiç güzel okumuyon demekkı arkadaşından bı habersın.ben aralarda yazıyorum ...

bak sana kızdım şimdi halen arkıdişini tanımıyosunnn...

canım yaa affet beni.. özür dilerim hiç mevzusu geçmedi diye hatırlıyorum..
sen diğer topikte yazmışsın canımın içi benim nerden haberim olsun aşkım tekrardan özür diliyorum ..

Son düzenleme:
tmm innukcum sen mağdure oolmadığı zamanlar takımı idare ediver ozaman...
çok sağol canım...
ben de inşallah mayıs sonuna doğru dönerim aranıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…