Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım yaa affet beni.. özür dilerim hiç mevzusu geçmedi diye hatırlıyorum..
sen diğer topikte yazmışsın canımın içi benim nerden haberim olsun aşkım tekrardan özür diliyorum ..
canım biz teeee 9. takımdan tanışıyoz.ben ekım-kasımdan berı aranızdayım.konusu geçtıkçe bahsetmıştım ama dikkat etmemişsin.

bende kalabalık topıklerde yazınca kımın nesı oldugunu unutuyorum arada

tmm innukcum sen mağdure oolmadığı zamanlar takımı idare ediver ozaman...
çok sağol canım...
ben de inşallah mayıs sonuna doğru dönerim aranıza...
canımbu gidişle ben burayı terkedemıycem galıba

beklıyoz mayıs sonunu...

şaka maka 5 ay 13 gun olmuş ve benden giden kılo 4 kılo 300 gram ya kaplumbağadan daha kötü yaaa.ayda 1 kılo bıle degıl ama 2 kez ablamın yuzünden dıyetı bozdum ara verdım

buraları boşun a işgal edıyom galıba...gerçi burda olmasam kılo alırım.en azından kılo almıyoruım veremesem bıle...

Son düzenleme:

Kabullll çıkar benden de

selam kızlar..beni mai göndertti ben de bu gruba katılıyoum..kendimle ilgili geniş bilgiyi akşam iş dönüşü yazıcam..şu an 77 kgım..birlikte incelmek üzere sevgilerimle..

Selam canım hoş geldin avatarında ki sen misin?Sensen süper görünüyon vallam

Bu arada selamlarrrrrrrrrrr herkeseeeeeee bugünkü menümüüü yazmıyayım canlarımmmm....

bugün ki menüm
sandoloz sakızı, elma sirkesi
1 dilim ekmek
1 parça peynir
beş zeytin
biber,domates
ara
yeşil elma
öğle
tavuklu enginarlı göbek salata
2 dilim ekmek
2 kaşık light yoort
ara
elma
akşam
bir tabak yağsız sebze ve mercimekle yapılmış çorba
bi kaşık kuskus bi parçacık tavuk
light bar mavi yeşilin tadı harika
,canım accayip tatlı bişiler istiyo diyet yaparken ..marketten bu light ürünlerden aldım.bari bunnardan akşamları bi tanecik yesem kalorisi daha azdır kurtarırım durumu diye düşünüyorum..
az önce form çay içtim..sabaha kadar bişi yemicem bakalım yarın tartıda bi değişiklik olacak mı..

kabul tatlımmmmm.
selam kızlar..beni mai göndertti ben de bu gruba katılıyoum..kendimle ilgili geniş bilgiyi akşam iş dönüşü yazıcam..şu an 77 kgım..birlikte incelmek üzere sevgilerimle..

hoşgeldin canım.ne iş yapıyosun yaşın kaç evli mi bekar mısın..çok soru sordum heraldee ben meraklıı şirinnnn

kabul tatlımmmmm.

hoşgeldin canım.ne iş yapıyosun yaşın kaç evli mi bekar mısın..çok soru sordum heraldee ben meraklıı şirinnnn
ve bunlara ılaveten angelıc sana ne dıyelım daha kısa adın var mı?

boyun ,kılon yaşın,?

istanbulda hangi semttesın?

boyun ,kılon yaşın,?

fıstığım naptın kııı görüşemedik.nasılsın?ben giriyorum kimse yok ben gidiyorum herkesler gelmiş.bu topikler gececi anacımmm.
ayyy karnım nası şiş 5 kilo aldım sanki yarın regl olucam heralde.

Hello kızlar napıyorsunuz bu gün kahvaltı hariç ne yediğini yine hatırlamıyorum..
ama öyle abartılı yemedim..
Gerçi ben böyle yazıyorumda cuma tartı konuşacak benim yerime..
spor lazım bana spor olmuyor böyle ev işi falan hikaye ben böyle ev işi falan zayıflayamam..
5 kalorilik iş yapıp 100 kalori yiyorum arkasından..
Offf şu kocam bana devretse üyeliğini ama nerrrrdeeee..Laf salatası ancak.. Baktımda onun gittiği (yani gitmediği) merkezde her bişey var yüzme, plates, aerobik latin,aqua gym vs. vs. hatta power plate bile varmış.. ben oraya gitsem 2 ay sonra meezun olurum hee..
Ama yokk ne kendi gider ne bana devreder..
Bende şu alt sokaktaki salonamı yazılsam napsam aylık 70-80 lira imiş..
Off yaa çalışırken ne güzel gidiyordum şimdi evde olmuyor yaww nolcak böyyleee

canım oğlun uyurken evde kendin yapmaya çalış .bak leslie varr plates varrr bi bak bakalım internete

boyun ,kılon yaşın,?

tatlım benim boyum 1.60..kilom 77 ..yaşım 42..öğretmenim .iki çocuğum var.kızım 6,oğlum 19 yaşında..istanbul sarıyerde oturuyorum..geçtiğimiz kurban bayramına kadar 68 kg larda dolanırken bayramda ve sonrasında bi iştahlanma oldu bende sormayın..80lere dayandım..çok kızıyorum kendime yaa

balım ya toparlanmaya çalışıyorum bende.ilaçlara devam...bahrda gelemedı bı..şöle alışveriş yapıp zayıflayıp gezmek ıstıyom inşş. yaaa

tatlım allah bağışlasın maşş.

fotodakı kım?

burcun ne?

ne öğretmenısın?

ben sınıf,shryvz matemetık,bucak mağduru da bılgısayar öğretmenı .bizler de öğretmenız canım.

sarıyer çok süper ya eşimle çok severiz bazen istınyeye felan gidrız bı ara baltalımanına gelıyoduk.

çok şanslısın sarıyerde oturuyosun.

kızlar ben kendi evime geçiyorum yine... bu kez gerçekten uzun süre giremem sanırım...
takım size emanet... sudemcim çok soru sorup yeni arkadaşımızı kaçırtma..
innuğa ve mağdureye yardımcı olun kızlar...
sık sık paylaşım alanını kontrol edin belki yeni duyurular olur...
zorlandığınız yerde 2. ve 5. takım kardeş takımlarımız onlara yazabilirsiniz yardım edeceklerdir...
hepinize kolay kilo vermeler...
ben dönene kadar kimse kilo almasın bakim...
görüşürüz kızlar...:80:

angelic sen de şu anda deneme süresindesin canım...
eğer 2 hafta boyunca bol paylaşımda bulunursan bucak mağduru seni listeye alır...
ama dediğim gibi 2 hafta deneme süren var ve listeye girip girmeme durumunu bucakmağduru belirler...
gerçi o da yok görünürde bi arayayım bakalım kötü bi şey yoktur inşallah...
kolay gelsin sana canım... inşallah hep beraber çıtır oluruz...

maicim ne o öyle veda eder gibi eşinle özlemin bitince burdasın canım özletme kendini
kilo almama işi senin içinde geçerli canım unutma

Günayddın kızlar..

Sabah kahvaltımı yine bilgisayar başında yapıyorum..
yine benim standart nesfit süt yulaf ezmesi karışımından..
ya ben bu hafta artık 63 olmak istiyorum yaa offf sıkıldım 64 ten..

Bugün öğleden sonra kardeşim ve eşi gelicekler oturmaya cozutmadan atlatmam lazım inşallah cozutmam..
kekti börekti kısırdı derken...

en iyisi ben şimdi sabah güneşide varken çıkayım bir yürüyüş yapıyım hemde çarşıdaki işlerimi halledeyim..

öğleden sonra yiyeceklerimin bir kısmını yakmış olurum şimdiden..

canım oğlun uyurken evde kendin yapmaya çalış .bak leslie varr plates varrr bi bak bakalım internete

canım oğlum küçükken yapıyordum leslie tabi o zamanlar annem vardı ev işi yemek vs. yardımcı oluyordu ama şimdi oğlum uyurken sadece günlük işleri toparlayabiliyorum..

Dün akşam eşimle tekrar konuştuk hafta sonu gidip halledicem dedi..
süper olur eğer hallederse.. Orda çocuk klübü var ben spor yaparken minik paşamda oyun oynayabilecek orda..

ayy inşallah olur..

herkese merhaba cumadan beri aranızda yokum çok özür dilerim haberde veremedim kursumuzda sene sonu sergisi oldu cumartesi pazar ve pazartesi evden kacta cıkdım geldim ve nereye ne sekilde yattım hatırlamıyorum dünde gene yoğundu bugünde biriken işlerimi hallettim ve geldim hemen gerçmişi okudum ama cevap verme işini aksama bırakıcam şimdi gene işe gidiyorum öptüm siziii

innukcum b bu arada yardımcım olmussun saol kuzummmmm

Son düzenleme:
herkese günaydın

geç kalktım o yüzden kahvaltımı da geç yaptım.

uzun zamandır spor yapmıyorum.aslında spor yapsam süper olur

kızlar nasılsınızz
bi bakıyım dedim ama kimseler yokkahvaltıyla öğleni idare ettim birazönce kaçırdım gibi
sütlü şekersiz neskafe yarım avuç leblebi kuru üzüm fındık 2 küp gofret attım ağzıma artık akşama sadece müsliii yemeliyim:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…