canım biz teeee 9. takımdan tanışıyoz.ben ekım-kasımdan berı aranızdayım.konusu geçtıkçe bahsetmıştım ama dikkat etmemişsin.canım yaa affet beni.. özür dilerim hiç mevzusu geçmedi diye hatırlıyorum..
sen diğer topikte yazmışsın canımın içi benim nerden haberim olsun aşkım tekrardan özür diliyorum ..
canımbu gidişle ben burayı terkedemıycem galıbatmm innukcum sen mağdure oolmadığı zamanlar takımı idare ediver ozaman...
çok sağol canım...
ben de inşallah mayıs sonuna doğru dönerim aranıza...
Cuma Zayıflama Yarışması'ndan kendi isteğiyle ayrılan veya hedeflediği kiloya ulaşıp mezun olarak ayrılan yarışmacılar, ayrıldıkları tarihten itibaren 6 ay süre için tekrar yarışmacı olma hakkını kaybeder...
arkadaşlar yukarıdaki öneriyi kabul ediyor musunuz...
acele cevap vermeniz lazım ama..yani yarışmadan kendi isteğiyle ayrılan(geri dönmek üzere değil ama temelli) ya da mezun olanlar 6 ay yarışmaya geri dönemesinler diye soruyorlar takım olarak kararımızı bildirmemiz lazım...benden kabul oyu çıkar.... 7 kabul veya red sonucu belirler... lütfen herkes dikkate alsın...
bir de mağdureye ben gelene kadar yardımcı seçelim gönüllü olmak isteyen var mı
selam kızlar..beni mai göndertti ben de bu gruba katılıyoum..kendimle ilgili geniş bilgiyi akşam iş dönüşü yazıcam..şu an 77 kgım..birlikte incelmek üzere sevgilerimle..
kabul tatlımmmmm.Cuma Zayıflama Yarışması'ndan kendi isteğiyle ayrılan veya hedeflediği kiloya ulaşıp mezun olarak ayrılan yarışmacılar, ayrıldıkları tarihten itibaren 6 ay süre için tekrar yarışmacı olma hakkını kaybeder...
arkadaşlar yukarıdaki öneriyi kabul ediyor musunuz...
acele cevap vermeniz lazım ama..yani yarışmadan kendi isteğiyle ayrılan(geri dönmek üzere değil ama temelli) ya da mezun olanlar 6 ay yarışmaya geri dönemesinler diye soruyorlar takım olarak kararımızı bildirmemiz lazım...benden kabul oyu çıkar.... 7 kabul veya red sonucu belirler... lütfen herkes dikkate alsın...
bir de mağdureye ben gelene kadar yardımcı seçelim gönüllü olmak isteyen var mı
selam kızlar..beni mai göndertti ben de bu gruba katılıyoum..kendimle ilgili geniş bilgiyi akşam iş dönüşü yazıcam..şu an 77 kgım..birlikte incelmek üzere sevgilerimle..
ve bunlara ılaveten angelıc sana ne dıyelım daha kısa adın var mı?kabul tatlımmmmm.
hoşgeldin canım.ne iş yapıyosun yaşın kaç evli mi bekar mısın..çok soru sordum heraldee ben meraklıı şirinnnn
ve bunlara ılaveten angelıc sana ne dıyelım daha kısa adın var mı?
boyun ,kılon yaşın,?
istanbulda hangi semttesın?
Hello kızlar napıyorsunuz bu gün kahvaltı hariç ne yediğini yine hatırlamıyorum..
ama öyle abartılı yemedim..
Gerçi ben böyle yazıyorumda cuma tartı konuşacak benim yerime..
spor lazım bana spor olmuyor böyle ev işi falan hikaye ben böyle ev işi falan zayıflayamam..
5 kalorilik iş yapıp 100 kalori yiyorum arkasından..
Offf şu kocam bana devretse üyeliğini ama nerrrrdeeee..Laf salatası ancak.. Baktımda onun gittiği (yani gitmediği) merkezde her bişey var yüzme, plates, aerobik latin,aqua gym vs. vs. hatta power plate bile varmış.. ben oraya gitsem 2 ay sonra meezun olurum hee..
Ama yokk ne kendi gider ne bana devreder..
Bende şu alt sokaktaki salonamı yazılsam napsam aylık 70-80 lira imiş..
Off yaa çalışırken ne güzel gidiyordum şimdi evde olmuyor yaww nolcak böyyleee
tatlım benim boyum 1.60..kilom 77 ..yaşım 42..öğretmenim .iki çocuğum var.kızım 6,oğlum 19 yaşında..istanbul sarıyerde oturuyorum..geçtiğimiz kurban bayramına kadar 68 kg larda dolanırken bayramda ve sonrasında bi iştahlanma oldu bende sormayın..80lere dayandım..çok kızıyorum kendime yaave bunlara ılaveten angelıc sana ne dıyelım daha kısa adın var mı?
boyun ,kılon yaşın,?
istanbulda hangi semttesın?
balım ya toparlanmaya çalışıyorum bende.ilaçlara devam...bahrda gelemedı bı..şöle alışveriş yapıp zayıflayıp gezmek ıstıyom inşş. yaaafıstığım naptın kııı görüşemedik.nasılsın?ben giriyorum kimse yok ben gidiyorum herkesler gelmiş.bu topikler gececi anacımmm.
ayyy karnım nası şiş 5 kilo aldım sanki yarın regl olucam heralde.
tatlım allah bağışlasın maşş.tatlım benim boyum 1.60..kilom 77 ..yaşım 42..öğretmenim .iki çocuğum var.kızım 6,oğlum 19 yaşında..istanbul sarıyerde oturuyorum..geçtiğimiz kurban bayramına kadar 68 kg larda dolanırken bayramda ve sonrasında bi iştahlanma oldu bende sormayın..80lere dayandım..çok kızıyorum kendime yaa
kızlar ben kendi evime geçiyorum yine... bu kez gerçekten uzun süre giremem sanırım...
takım size emanet... sudemcim çok soru sorup yeni arkadaşımızı kaçırtma..
innuğa ve mağdureye yardımcı olun kızlar...
sık sık paylaşım alanını kontrol edin belki yeni duyurular olur...
zorlandığınız yerde 2. ve 5. takım kardeş takımlarımız onlara yazabilirsiniz yardım edeceklerdir...
hepinize kolay kilo vermeler...
ben dönene kadar kimse kilo almasın bakim...
görüşürüz kızlar...:80:
canım oğlun uyurken evde kendin yapmaya çalış .bak leslie varr plates varrr bi bak bakalım internete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?