ayyy vakit geçmiyo...
bu son saatler hiç geçmiyo yaa...
kocacım otobüse bindi bana gelmek üzere yola çıktı...
inşallah sağ salim kavuşuruz..
heycandan yerimde duramıyorum....
kızlar napıyosunuz benim ipin ucu sanki kaçıyo menümü yazıpta dayak yemek istemiyorum vaktim olsa sizle bol bol vakit geçircem calısmakdan burnumun ucunu görmüyom valla cumaya insallah - görürüm
kızlar duydunuzmu su piyasadaki zayıflama haplarından biri ölmüş aklınızdan bile geçirmeyin nolurr
kaptanımm sakın haaa bu haftad a sonuncu olmayalımmm.bak ben stresten topladım heee.
evet canım çok zararlı bunlarrrr gerçekten.zatn düzenli beslenince güzel veriyoruzzz ne gerek var.
ara tartıyı herkesler yazmamış .iptal mi ettik noldu bacılar?Kızlar günaydın tükkanı aslcım ile birlikte açıyoruz bu sabah..
Bu sabah hava çok güzel güneş gözümün içine girip uyandırdı beni bende kalktım enerjik bir şekilde ve tartıldım (malum bugün ara tartı günü) inanamadım 700 gr gitmiş..
cuma sudemin değil benim günüm olacak bu hafta takımı birinciliğe taşımayı düşünüyorum varmı bana yardımcı olacak ??
Ara tartılarınızı yazın bakalım sizde durumlar nasıl ??
Ben bu 14 gün olayını sevdim umarım kazasız belasız bitrir ve hedefime ulaşırım
Ay sonu hedefim 62
kalan 2200 gr..
cuma hedefim 63.8
kalan 400 gr..
hadi bakalaım...
canım allah kavuştursun son dakıkalar hıç gecmez zaten...kızlar ben galiba ölecem heyecandan
eşimin inmesine çok az kaldı
slmm kızlar dün giremedim moralim çok bozuktu.daha önce bahsetmiştim hamilelikten şüpheliydim.bu gün kan testi yaptırdım negatif çıktı.ama hala regl olmadım.kızlar kan testi kesindr demii?? benim pek bi bilgim yok.bi kaç kişi kesin dedi ama işte içim rahat etmdi.
diyete çok dikkat edememiştim ama stresten vermişim zaten.tam gaz devammmm
kızlar napıyosunuz benim ipin ucu sanki kaçıyo menümü yazıpta dayak yemek istemiyorum vaktim olsa sizle bol bol vakit geçircem calısmakdan burnumun ucunu görmüyom valla cumaya insallah - görürüm
yaşassın 1 kg daha vermişim bu sabah tartıldım
:86::86::86:
hemen çizelgemi düzenlemem lazım yeniden
ara tartıyı herkesler yazmamış .iptal mi ettik noldu bacılar?
ınnukcum cumayı gördukten sonra sevın bende dun 800 gram vermiştim canım.
bu sefer ıddaalı olmuycam lafta dıyınce 3 hafta duraklama dönemıne gırdım.cumayı görelım bakalım şekerım .
aslı mı sen mı ben mı daha çok kılo verecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?