Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

o kadar dikkat ediyoum diyetime yürüyoum naparsam yapayım tartıda bi değişiklik olmuyo..eskiden diyetin ilk haftalarında üç beş kilo hemen giderdi..off çok canım sıkıldı ya..ben bi 6-7 kilodan özellikle bi an önce kurtulmak istiyoum

Kızlar ben şimdi dışarı çıkıyorum yaz çoktan gelmiş evde durmak delilik olur alıp oğlumu salona gidicem yürüye yürüye ordan parka ordanda eve geliriz tekrar akşam erken uyursa velet gelirim sohbete
bu arada yediklerimi yazayım..

sabah
5 kasık nesfit + 1 bardak süt
1 bardak yeşil çay

ara 1 elma

Öğlen
1 parça ızgara tavuk
1 büyük kase salata
4 kaşık yeşil mercimek yemeği
1 bardak ayran

arada 1 meyve ve akşam yine nesfit+süt olacak..

Şimdi 1 tane muz yedim çok mu oldu acaba diye düşünüyorum..
sonuçta 1 muz 100 kal.
ama yokuş yukarı bebek arabası ile bir güzel yürüdüm..
şimdi tekrar çıkıcam bu sefer parka gdiyoruz..
:82::82::82:

ayyy vakit geçmiyo...
bu son saatler hiç geçmiyo yaa...
kocacım otobüse bindi bana gelmek üzere yola çıktı...
inşallah sağ salim kavuşuruz..
heycandan yerimde duramıyorum....

ayyy vakit geçmiyo...
bu son saatler hiç geçmiyo yaa...
kocacım otobüse bindi bana gelmek üzere yola çıktı...
inşallah sağ salim kavuşuruz..
heycandan yerimde duramıyorum....

kız mai o kadar bekledinde bir kaç saat mı çok geldi anacım..
allah kavuştursun inşallah sağ salim..
özleminizi giderin soonaa gel bacım bak sen gittin kimseler uğramaz oldu artık..

sabah:
1 muz
4dilim diyet kepek ekmek
yağda 1 yumurta
4 zeytin
2 kbk peynir
domates salatalık
1 çay kaşığı bal
2 bardak şekersiz çay

öğle:
sunta
1 türk kahvesi

akşam:
1 tabak yağsız tuzsuz çorba
15çilek

1 saat yürüyüş 1,5 lt su :97:

slmm kızlar dün giremedim moralim çok bozuktu.daha önce bahsetmiştim hamilelikten şüpheliydim.bu gün kan testi yaptırdım negatif çıktı.ama hala regl olmadım.kızlar kan testi kesindr demii?? benim pek bi bilgim yok.bi kaç kişi kesin dedi ama işte içim rahat etmdi.

diyete çok dikkat edememiştim ama stresten vermişim zaten.tam gaz devammmm

kızlar napıyosunuz benim ipin ucu sanki kaçıyo menümü yazıpta dayak yemek istemiyorum vaktim olsa sizle bol bol vakit geçircem calısmakdan burnumun ucunu görmüyom valla cumaya insallah - görürüm

kızlar napıyosunuz benim ipin ucu sanki kaçıyo menümü yazıpta dayak yemek istemiyorum vaktim olsa sizle bol bol vakit geçircem calısmakdan burnumun ucunu görmüyom valla cumaya insallah - görürüm
kaptanımm sakın haaa bu haftad a sonuncu olmayalımmm.bak ben stresten topladım heee.
kızlar duydunuzmu su piyasadaki zayıflama haplarından biri ölmüş aklınızdan bile geçirmeyin nolurr

evet canım çok zararlı bunlarrrr gerçekten.zatn düzenli beslenince güzel veriyoruzzz ne gerek var.

kaptanımm sakın haaa bu haftad a sonuncu olmayalımmm.bak ben stresten topladım heee.

evet canım çok zararlı bunlarrrr gerçekten.zatn düzenli beslenince güzel veriyoruzzz ne gerek var.

valla haklısın canım bu hafta adımıza yakısır bi şekilde olmamız lazımmm

yaşassın 1 kg daha vermişim bu sabah tartıldım
:86::86::86:
hemen çizelgemi düzenlemem lazım yeniden

Son düzenleme:
ara tartıyı herkesler yazmamış .iptal mi ettik noldu bacılar?

ınnukcum cumayı gördukten sonra sevın bende dun 800 gram vermiştim canım.

bu sefer ıddaalı olmuycam lafta dıyınce 3 hafta duraklama dönemıne gırdım.cumayı görelım bakalım şekerım .

aslı mı sen mı ben mı daha çok kılo verecek?

kızlar ben galiba ölecem heyecandan
eşimin inmesine çok az kaldı
canım allah kavuştursun son dakıkalar hıç gecmez zaten...

Canım kan testi kesin sonuçtur 8. günlükten itibaren çıkıyor kanda.. eğer kan negatifse yoktur bişe korkma.. Strestendir. Çok stres yapınca oluyor öyle.. Ama bak işe yaramış kilo vermişsin..

Hooopp kaptannn toparla hemen bak cumaya tam gaz geliyoruz.. Hemen motive olman lazım..

yaşassın 1 kg daha vermişim bu sabah tartıldım
:86::86::86:
hemen çizelgemi düzenlemem lazım yeniden

:128:

Walla sudemcim şimdi bişe yazıp seni şok etmek isterdim ama neysee cumayı beklemek en iyisi ..
1. takımda kim birinci olur bilmem ama ben bu hafta takımlar arası derceye girmeyi hedefliyorum hehehee..

selam akşam yemeğim taze çileklı müsli.

innukcum inşallah canım dereceye girirsın

kızlar 2 gün yokum takım sizlere emanet söz veriyorum pazartesiden sonra sizle çok daha fazla ilgilenicemmm hepiniziii çok öptümmm innukumu fazla üzmeyin ona göreeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…