Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

selam herkese

bi uğrayım napıyo kuzular bı bakyım dedım.

sabah dişçiye genel kontrole gıdıcem .bakalımm ne dıycek.
canım negatiffffffzaten bu gün regl oldummmmaslında 2. yiistiyorum amaaa birazzz yani bayağı biraz dursun bakalımmm.çok mutluyummmmm.stresten deee verdim kilo zaten regl olmadığımdan bi de kabızlıktan fazla görünüyodum.
sen naptın canımcım dişçidee????

ahh canım şimdi berabersinizdir ne güzel...
benim eşim bu gün aldı tezkeresini akşam binece yarın sabah yanımda olur inşallah...
canımm benim seninki de geldii ohhh ne güzel hasret giderin bakalım.
canım çok normla duraklayabilir arada sabırlı ol bakalımmm bak ne güzel vericeksin sonraaa
evet canım yaaa stresten heralde bu gün regl oldum çok şükür.

kızlar 2 gün yokum takım sizlere emanet söz veriyorum pazartesiden sonra sizle çok daha fazla ilgilenicemmm hepiniziii çok öptümmm innukumu fazla üzmeyin ona göreeeeeeeee
tamam canım güle güleeee
kızlarrrr tam gaz devammmm artık 65 olmak istiyorum bu olay beni çok gaza getirdi heeee.

Son düzenleme:
sabahsaat 10:00)
2 dilim tb ekmek
2 domates
1 haşala yumurta
2 bardak şekersiz çay
5 zeeytin
3 dilim örgü peynir

arasaat 13:30)
1 muz
1 kase nesfit

akşamsaat 17:30)
1 tabak çorba
1 tabak ıspanak
az makarna domatesli
salata

1 türk kahvesi
yürüyüş yemekten sonra 30 dak.
bugün fazla su içemedim

kahvaltı edemedim bu sabah
öğlende 1 haşl.yumurta
1 dlm ekmek
2 közlenmiş biber

ara
1 yeşil elma

akşam
türlü yemegi etli
ayran
bi dilim ekmek
iki parça peynir

cumayada bigün kaldı

BUNLARI BİLİYOR MUYDUNUZ?

►Yemeğe tuz ile başlanırsa beyin tarafından gönderilen bir uyarı sayesinde, mide...de mukus denilen sindirimi kolaylaştırıcı bir tabaka oluşturduğunu ve midenin sindirime hazırlıksız yakalanmasını önlediğini…

►Yemek yerken yerde oturarak sol ayağı katlayıp sağ ayağı karna çekerek oturulup yenildiğinde, su ile doldurulmuş balon şeklinde olan midenin çıkış kısmını kapatarak yenilen gıdanın tam sindirilmeden bağırsaklara kaçmasını önleyeceğini ve mide dolunca da doygunluk hissi vererek çok fazla yemeden kalkılacağını…

►Oturularak ve en az 3 yudumda içilen su, dil ve ağız bölgesinde daha fazla duraksadığından tükürük bezleri için gerekli olan suyun emilimini artırıp anti bakteriyel ve antioksidan etkiye sahip tükürüğün salgılanmasını artırarak ağız ve diş sağlığına katkıda bulunduğunu..

►Uyurken sağ yana dönüp yatıldığında solda olan kalbimizin daha rahat çalışmasına neden olarak, kalbi yormadan dinlenmiş bir vaziyette kalkılabileceğini…

►Tuvalete girerken sol ayakla ilk adım atıldığında kaygan olan zeminde ayağın kayması durumunda sola göre daha güçlü olan sağ ayağın düşmeyi engelleyerek vücudu dengelediğini..

► Banyo yaptıktan sonra ayaklara soğuk su dökmenin kan dolaşımını hızlandırıp sıcak sudan dolayı genleşmiş olan damarların içindeki kanın aktivasyonunu artırarak tansiyon düşüklüğünü önlediğini ve savunma mekanizmasını güçlendirdiğini…

►Kesintisiz uyunan uzun gece uykularının, damarlarda vazodilatasyona neden olduğunu, uyku ortalarında kalkıp el yüz yıkamak (ör: abdest almak) az yorucu egzersizler yapmanın (ör: teheccüd namazı) vazodilatasyonu engellediğini ve daha zinde kalkılabileceğini…

►Bütün bunların, 1500 sene evvel Peygamberimiz (sav) in yaptığı ve ümmeti için de tavsiye ettiği sünnet-i seniyyeler olduğunu biliyormuydunuz...?​

kızlar 2 gün yokum takım sizlere emanet söz veriyorum pazartesiden sonra sizle çok daha fazla ilgilenicemmm hepiniziii çok öptümmm innukumu fazla üzmeyin ona göreeeeeeeee

tatlım böyle durumlarda kardeş takıma yönlenirsiniz hemen..kardeş takım kaptanı mesela ben halleder hemen..

Kızlar günaydın..
Tartı bu sabah beni ziyedesi ile memnun etti umarım yarında aynı sempatikliği ile bana istediğim rakamı gösterir yarına kadar kendimi zor tutuyorum ama yarın sudem başta olmaküzere hepinizi şaşırtacağım inşallah

Dün öğleden sonra ufaklığı doktora götürdük. Dönüşte bayağı geciktik akşam yemeğinde mc burger ve pataes yedim

şimdilik bu kadar kızlar uğramaya çalışırım ama misafirim gelecek.
akşama görüşürüz artık...

selam kızlar

takım giymiştim çay döküldü .eve gelip takımın ceketını makıneye,dantellı bluzumu çamaşır suyuna ısladım.sona üzerimi değiştirip hopa tekrar törene gıtık çok şükür bitti şimdi evdeyım.

1 saat sonra arkadaşlan gezmeye gıdecez.

yarını çok merak edıyorum...
canım dişerimin kökünde bi oluşum var.ilerde diş köklerım kemıklerım erıyebılrı dıye dr dişe gırıp temızlıycek köklerı uzun ıslemler olabılır.hamılleık oncesı bakım yaptrmıştım dişklerıme yaz geşmeden bı da bakım yaptırayım dıyorum.ılerde sıkıntı olmasın şimdiden halledeyım.

fıstığım inş.
genel dereceye girersın ben salıdan berı tartılmıyorum.strese gırmeyım dıye.ama dun sıkıntıda n kaçırdım.hayırlısı bakalım.hele 68 ı bi goreydım.

fıstığım inş.
genel dereceye girersın ben salıdan berı tartılmıyorum.strese gırmeyım dıye.ama dun sıkıntıda n kaçırdım.hayırlısı bakalım.hele 68 ı bi goreydım.

Bence bu hafta bizim takım gayet iyi performans gösterecek...
hadi bakalım hayırlısı inşallah..
aslında kilo böyyle takılıp kaldığında başka bişeler yapmak gerekiyor ki kilo gitmeye devam etsin benimde her 3-4 kiloda bir takılıyor kalıyor kilom..

ben bu haftanın hedefini çoktan gördüm darısı ay sonu ve mezuniyet hedefime..

Selam hatunlar eşim geldi hepinize tşk ederim şimdiden kilo bildiriminde bulunam haftaya 104 ile başlamıştım 103 olmuşum yarın uğrayamayabilirim haberiniz olsun öpüldünüzzzz

slmmm fıstıklarrr . temizlik yaptım bayağı bii. malum tatilkene halledim dedimmmm.çok yoruldum.daha yemek pişmedi gecikti akşam yemeği.inş yarın güzel bişeyler görrürüz tartıdaaa. geçmişi okuyum bii gelim

canım çok güzel şeyler paylaşmışsın teşekkür ederizzz

inş canımmm zayıflayalım artıkınn kıı hadi bakalımmm 6 lı rakamlara inn bekiyorum bak seniii

canım çok güzel şeyler paylaşmışsın teşekkür ederizzz

inş canımmm zayıflayalım artıkınn kıı hadi bakalımmm 6 lı rakamlara inn bekiyorum bak seniii
gezdım geldım bı guzel ohh.

ayakkabı ,gömlek,bluz hırka felan aldım...çok mutluyum

yarın inş. kılo vermiş olurum

Kızlar slm ...
Bu akşamdan bildirimde bulunmak isteyenler ve yarın sabah benden önce bildirim yapacak olanlar için listeyi ekliyorum..
Sizden ricam ilk bildirim yapan bu listeyi kopyalayıp bu liste üzerinden bildirim yapsın, herkes kendisinden bir önce bilrim yapandan kopyalasa yarın işler kolay olur benim için.. malum acemiyim bu konuda akrep bacım yarımcı olcek amma benimde öğrenmem için bana destek olmanızı bekliyorum canım takım arkadaşlarım benim..
Yarın hepimiz için güzel bir gün olsun..

bucakmagduru(71/)
shryvz(69,1/)
senemmesut(104/103/)
sudem34(73,5/)
asl35(73,5/)
innuk(64,9/)
burcak34(68,9/)
angelic2(77/)yeni üye 10 mayısda aramıza katıldı
kaçakçay(86/)yeni üye 14 mayısda aramıza katıldı

Son düzenleme:
günaydın kızlar... nasılsınız innuk kolay gelsin canım.
bu hafta bizim haftamız olacak biz 1. olalım. ben çok veremedim inşallah sizler iyisinizdir.

bucakmagduru(71/)
shryvz(69,1/)
senemmesut(104/103/)
sudem34(73,5/)
asl35(73,5/)
innuk(64,9/)
burcak34(68,9/68.7)

1.TAKIM 206.ETAP
bucakmagduru(71/70.8/0,2/%0,28)
shryvz(69,1/)
senemmesut(104/103/1/%0,96)
sudem34(73,5/)
asl35(73,5/)
innuk(64,9/)
burcak34(68,9/68.7/0,2/%0,29)

1.TAKIM TOPLAM KİLO(687,9/)

1.TAKIM 206.ETAP

shryvz(69,1/)
sudem34(73,5/72.6/0,9/%)
asl35(73,5/)
innuk(64,9/)

1.TAKIM 206.ETAP

shryvz(69,1/)
sudem34(73,5/72.6/0,9/%1,22)
asl35(73,5/)
innuk(64,9/63,1/1,8/2,77)

Son düzenleme:
Evet kızlar...
Hepinize günaydın..
yukarıda da görüldüğü gibi bu hafta beklentim gerçekleşti çok şükür..
63,7 ye düşmeyi beklerken 63,1 e kadar geldim..

yani 1100 gr daha verdiğimde bu ayın hedefinide görmüş olacağım çok mutluyum çokk...

sanada günaydın tebrikler innukk nasıl verdin bu kadar neler yaptın :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…