Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ben bu mesajı özelden yazacaktım yanlış olmuş...

Kızlar geçen hafta sonuncu olmuşuz...
bu hafta sonuçları biz hazırlıcaz ona göre bi sonuç alalım lütfen... kendi kendimize sonuncu yazmayalım...

sabah: 1,5 simit domates biber şekersiz çay ( simit bu güne özel di hemen belirteyim )

öğle: 1 tabak yoğurt çorbası yağsız az tuzlu bool salata

ara 1 elma yarım simit ( simit gene bugüne özeldi :) )

akşam:1tabak çorba z.yağlı bakla 1 dilim ekmek

vee bol su 1bardak şekersiz çay

Bendende günaydın kızlar..
bugün itibariyle 14 gün boyunca kamptayım..
yani artık kararlı va azimli bir şekilde ay sonunda 62 yi görücem..
Eğer ay sonu 62 olmayı başarabilirsem kendimi gıcır gıcır bir jean ile ödüllendirmeyi düşünüyorum..bundan sonra her sabah kendime bu ödülü hatırlatıcam artık şu pis yağlardan kurtulmak istiyorum öyle oramdan buramdan fırtlamalarına izin yok artık..

canım hadi bakalım kolay gelsin.

günaydınnnn bende az kalorili bol hareketli bir hafta diliyorummm
canım sende hoş geldin aramıza bizim topik biraz cansız bugünlerde ama inş. canlanıcaz yaza çok az bi zaman kaldı demi kızlarr
kahvaltım
10 fındık ve kuruüzümlü müslii

kızlar hafta sonu diyetimde çatlaklar oluştu ama fazla değil 1 tabak tereyağlı makarna yedim ama bu hafta çatlaksız patlaksız diyet yapıcam
sabaheynir zeytin domates biber 1 dilim ekmek şekersiz çay ama kahvaltı saatlerim on buçuk onbiri buluyor bunu daha erkene çekmem lazım

kavitasyon yaptırmaya karar vermiştim ama kadınlar kulübümüzün bu konudada desteğini gördüm gerçekten çok geniş kapsamlı bi forum olduğuna bir kere daha şahit oldum düşündüğümğz her konuda forumdan faydalanabiliyoruz kavitasyon yaptırmış olan özelliklede fırsat paketlerini kullanmış olan arkadaşların durumlarını okudum ve bu olaydan tamamen vazgeçtim bi çoğunun ortak görüşü hiç bir işe yaramadığı sağolsun kadınlar kulubü

Slm bayanlar..
sabah kahvaltım 1 kase (7 kaşık) nesfit tam tahıllı ile 1 bardak light süt..
ara 1 elma
ayy çok iyi hissediyorum kendimi inşallah aynı motivasyonla devam ederim kızlar bir başrsam şu 64 altı kiloları görmeyi o zaman olcak bu iş ve en geç temmuzda mezunum..

Öğleden sonra yeni spor salonunu ziyarete gidicem..
programlarını öğrenip kartımı alıcam ve yarın başlarım artık..
Bu cuma en çok kiloyu ben vericem..

Öğle menümde ızgara tavuk, pilav ve salata var..

Herkese mutlu ve sağlıklı günler kızlar..

canım hoşgeidn sağlıklı güzel kilo vermeler

seherim kız hamıle misin ne oldu senın mesele?

11.30 akadar güzelce uyudum .

bu hafta atağa geçeceğimi düşünüyorum.haftalardır kılo verdım sanırken alıyorum .bakalım bu haft ne olacak.yıne vereceğim sanıyorum ama.sanırım duraklama dönemındeyım.

inş. cuma benım günüm olacak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…