hoş buldum :79:
canım hoşgeidn sağlıklı güzel kilo vermeler
seherim kız hamıle misin ne oldu senın mesele?
11.30 akadar güzelce uyudum .
bu hafta atağa geçeceğimi düşünüyorum.haftalardır kılo verdım sanırken alıyorum .bakalım bu haft ne olacak.yıne vereceğim sanıyorum ama.sanırım duraklama dönemındeyım.
inş. cuma benım günüm olacak.
haftaya gayet motive bi şekilde başladım ve bugün yediklerim yetti de arttı bile ..afferim bana ..olcak bu iş ..
bu sabahki menüm
1 dilim ekmek
2 parça peynir
5 zeytin
5 ızgara mantar
yeşil biber
ara
türk kahvesi tabi ki şekersiz
öğle
5 kaşık taze fasulye
yağsız çoban salata
1 dilim organik tam buğday ekme
ara
bi yeşil elma,yeşil de çay..diyetimde renk uyumunu da dikkat ederim heheh
akşam
bi tabak special K
içine 2 kuru kaysı doğradım ve tarçın serptim bu tada bayılıyoum..nolur bu hafta 2 kg vereyim allahımm
her sabahta bi saat yürüyoum..
Selam hatunlarrrrr eşim yolda sabaha karşı burda olur inşallah bir kaç gün olmayabilirim mazur görün gelince görüşürüz öpüldünüzzzzz
tatlım 20 günde 1 kilo çok süper neden kçümsüyosun ki zaten sağlıklı olan da bu...herkese günaydın benimde bu sabah pek keyfim yok gibi neredeyse 20 gündür diyet ve yürüyüş yapıyorum ama tık yok sadece ve sadece 1 kilo vermişim ben ne zaman düzenli kilo vermeye başlicam yaa
okadarda dikkat ediyorum yediklerime bu durum çok sinir bozucu dün akşam evde spor bile yaptım ekstaradan hareket olsun diye ama nafile
tatlım 20 günde 1 kilo çok süper neden kçümsüyosun ki zaten sağlıklı olan da bu...
akşam sporu çok yaptıysan kasların şişmiştir biraz da fazla çıkmışsındır bence hiç moralini bozma canımm aynen devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?