Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar ya özellikle kaptanlar verdığımz kılonun yanında yüzdeler var .o neye göre hesapolanıyo?

bi de mesela biri 2 kılo verıyo biri 1.5 .

1.5 verenın yuzdesı daha buyük olabılıyo?

çok merak ettim.

aferin benim arkadasım böye olmalı işteee onlar şişlko şişko gezsinler sen çıtır olarak dolaşacaksın aralarındaaaa bunu unutmaaa
canım şöyle hesaplanıyo atıyorumm 80 kiloydu arkadasımızın biri 2 kilo verdi 78 oldu 2/80yapıp çıkan sonucu 100e bölüyouz ona göre hesapanıyo yaniii

Slm kızlar herkese..
Dün öğleden sonra yine dışarıdaydık akşam gelince 2 dk. uğruyayım dedim ama minik adam izin vermedi malesef..
Birinic olmuşuz kızlar hepimizi tebrik ediyorum..
İnşallah bu motivasyonla hepimiz bu haftada takımımızı dereceye taşırız.

Amanınn make gelmiş balım benim yaaa.
çok özlemiştim seni amma şans işte yine denk gelemedik ki..
çok sevindim canım hedefine ulaşmış sayılırsın.. bu yaz senin olcek demek ki sülün gibi gezersin artık giyinip süslenip şöyylee çıkarsın..

Afferin benim bacıma bak yememekle kendine nasıl büyük iyilik yaptın gördün mü??

Bu arada kilo yüzdelerini sormuşsun ya bebişim mantığı şu mesela iki kişi düşün bir 100 kg diğeri 80 kg olsun ikiside 2 kg vermiş olsunlar.. 100 kg olanın verdiği kilonun yüzdesi %2 iken 80 kg olanın verdiği kilo yüzde olarak %2,5 oluyor yani zayıfladıkça verdiğin kilonun yüzdesi artıyor. Çoktan az azdan çok mantığı.. İnşallah anlatabilmişimdir..

saol balım çok net anladım

saol fıstık

ben geldım yıne kımse yok topık nıye ölü nen

9 uye 3 izinli 12 kişiyiz kımse yazmıyyyyyyyyyy

burcak bacıyı ben zatı hiçççççççç görmuyom kaynanası gıtmedı mı dahaaaaaaaa

seher bacı gezmede mı

aslı cadıısı kesın kaçamak yapıyo

maı zaten leyla...

angelıc bacımla kaçakçayda gezıyo bence

senemın de kocişi geldı hmmm

bu ne ya kendım yazıp kendım okuyom yıne deli gibi...

beşi bi yerde çayımı içtim

acıkmaya başladım sanıırm elma yıycem.

hadin gelen olursa hoşgeldi olmazsa.tükkanı kapatıyom

sabah:
3 dlm örgü peynir
3 zeytin
3 çatal kavurma
3 dilim tb ekmek
bol domates
biber
5 çatal yağda yumurta
2 bardak
çay

ara:
yok:

öğle:
yarım kaze nesfit

ara:
yok

akşam:
dolu bi tabak taze fasulye z.yağlı
bi tabak salata az yağ ve tuz
1 bardak cola
1 adet dondurma

2 lt su
yeşil çay
1 saat yürüyüş

yaa valla bende bugün hiç giremedim anca fırsatım oldu ..

yaa bende giriyorum çıkıyorum kimse yok burası pek bi durgun ne ara girip ne ara yazıp çıkıyorsunuz arkadaşlar bilelimde biz de ozamanlarda girieriz ???

tükkanı ben açtımmmmmmmm

akrep bacıdan önce bi gunaydın dıyım...

güzel bir pazar sabahından herkese selamlarrrrrr

tükkanı ben açtımmmmmmmm

akrep bacıdan önce bi gunaydın dıyım...

güzel bir pazar sabahından herkese selamlarrrrrr

günaydın canımmmm bende dükkanı açmaya gelmişdim ama sen benden önce davranmıssın ben yürüyüp dus alıp ancak geldim şimdi kemerimi takdımm titriyorumm bide biberiye çayı yaptım kendime onu içiyoruummm yağları eritiyomus ya bide bunu deneyeyim dedimmm 9 gibi kahvaltı edicemm etmeden yarım lt suyum ve 1 adet bitki çayım bitmiş olcekkk

kahvaltımı yaptım geldım

kemer yın fıkır bende eccük titretyim.bayadır kullanmıyodum

slm kızlarr hayırlı pazarlar herkeseee
nasılsınız görüşmeyeliiiiyokluğumu fark eden olmamış gerçi
ben bugün diyeti bozdum çok fenaaaa inş. yarın toparlıycam amaaa resmen tatlı krizine girdim neden acabaaa:26::26:

Son düzenleme:

kız sacını cekerim senin ne güzel kilo veriyosun bozmanın ne alemi var

canımm özlemiştik seni.tebrik ederim kaç kilosun yani şimdii????
yaa bende giriyorum çıkıyorum kimse yok burası pek bi durgun ne ara girip ne ara yazıp çıkıyorsunuz arkadaşlar bilelimde biz de ozamanlarda girieriz ???
valla ne zaman musait olursak o zamn girebiliyoruzz kuzummm.

canımcım ben de bozdum valla haftasonu.ama yarın tam gaz devaaammmmmm.artık yaza geldik ne kaldı tatileeee.

canlar yazılı hazırlıcam bana musade arada gelrimm.

Kızlar slmm..
sabahtan çıktık evden araba kullandım bugün çok mutluyum..
sonrada boğaza kahvaltıya gittik..
şimdi eve geldim ama çok yedim sanki bugün..
Neyse ki yarın spora başlıyorum kızlar yarın erkenden salona gideceğim..
kendinize iyi bakın görüşürüz..

ay ne ii yapmıssın canımmmm çabucak mezun edicez insallah seni salona baslayıncaaa

ay ne ii yapmıssın canımmmm çabucak mezun edicez insallah seni salona baslayıncaaa

İnşallah canım ya şu deniz sezonu geldi geçen mayo baktım kendime bir üzüldüm anlatamam..
eskiden bikini bakardım şimdi artık hiçbir zaman bikini giyemiyeceğim her tarafım çatlak dolu mayoya mahkum kaldık..

Temmuzda inşallah mezun olurumda tatile gidince salına salına gezerim saklana saklana değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…