Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sağol canımm.. bundan sonra yapmam zaten..doğum kilolarımın çoğunu verdim .. 2-3 kilo akldı zaten.. o da az az gitsin..

birara çok niyetlendim. sonra protein diyeti yapınca vazgeçtim. deneyeyim diyorum ama evde pek kalmadığım için kaynıyor hep
amaan 2-3 kiloyu mu dert ediyorsun :D 2 ayda falan ver işte hiç zorlama canını.pek diyet yapmasan sadece spor yapsan yine gider zaten.smoothie'yi de sadece akşamları içebilirsin çok yapmak istersen,akşam yemeği yerine falan mesela.özellikle yazın içine buz da konulunca ferah ferah bol meyveli çok güzel gidiyor

bugünkü menüm:
sabah 06.00 1 bardak yeşil smoothie(ıspanak,yeşil elma,muz,salatalık,soya sütü,tarçın,chia tohumu,keten tohumu)
öğle 11.00 4 kepçe mercimek çorbası,5 kaşık bezelye yemeği
ara 16.00 3 dilim ananas
akşam 18.00 1 bardak yeşil smoothie
spor: 45 dakika yürüyüş,200 kalori

ispanyol ispanyol geçmiş olsun canım. Alan dikkat et kendine lütfen.Sporda yapıyorsun fazla kilon kalmadı.Kendini üzme.Okuyunca üzüldüm.Önce sağlığımız.Güzel görünmek ve sağlıklı olmak için uğraşıyoruz değil mi?

izmirlipinar izmirlipinar Allah gönlünü genişletsin inşallah.Cuma günü senin için kolay geçsin.Hepimizin bu hayatta bir sınavı var. Buda senin en zor sınavın olsun. Bundan sonra tüm güzellikler seni bulsun.

ispanyol ispanyol gecmis olsun canim. Aman dikkat.

ApriL_2007 ApriL_2007 nasilsin aprilim. Bugun cok ac uyandim. Hemen tartiya kostum ama vermemisim kilo :KK70:

izmirlipinar izmirlipinar canim.yazacagim.yazacagim.hep usendim . Cuma.gunu icin kolayliklar.

İyiyim kuşummm sen nasılsın?? He hee açken de gitmediyse Vayyy haline :KK48::KK48: Salih yesin seni yesinnn!
bugünkü menüm:
sabah 06.00 1 bardak yeşil smoothie(ıspanak,yeşil elma,muz,salatalık,soya sütü,tarçın,chia tohumu,keten tohumu)
öğle 11.00 4 kepçe mercimek çorbası,5 kaşık bezelye yemeği
ara 16.00 3 dilim ananas
akşam 18.00 1 bardak yeşil smoothie
spor: 45 dakika yürüyüş,200 kalori

Hep smoothie den gitmişsin gün içinde böyle bol bol tüketince zararı olmasın :olamaz: yoksaa güzel menün çok hafif içeceğinle....

ispanyol ispanyol geçmiş olsun canım. Alan dikkat et kendine lütfen.Sporda yapıyorsun fazla kilon kalmadı.Kendini üzme.Okuyunca üzüldüm.Önce sağlığımız.Güzel görünmek ve sağlıklı olmak için uğraşıyoruz değil mi?

izmirlipinar izmirlipinar Allah gönlünü genişletsin inşallah.Cuma günü senin için kolay geçsin.Hepimizin bu hayatta bir sınavı var. Buda senin en zor sınavın olsun. Bundan sonra tüm güzellikler seni bulsun.
canım benimm sağol.. bundan sonra az olsun ömz olsun.. dediğin gibi az bişey kaldı o da gider zamanla
Günaydınnnnn millet hadi uyanın çıkın çıkın gelin :KK76::KK76:

Yarın tartı günü umarım dereceye gireriz :bicak:
dereceyi geçtim, sonuncu olmamak tek dileğim

ispanyol ispanyol gecmis olsun canim. Aman dikkat.

ApriL_2007 ApriL_2007 nasilsin aprilim. Bugun cok ac uyandim. Hemen tartiya kostum ama vermemisim kilo :KK70:

izmirlipinar izmirlipinar canim.yazacagim.yazacagim.hep usendim . Cuma.gunu icin kolayliklar.

çok teşekkür ederim

inşallah çok teşekkürler inşallah herşey güzel olur.

Günaydınnnnn millet hadi uyanın çıkın çıkın gelin :KK76::KK76:

Yarın tartı günü umarım dereceye gireriz :bicak:

selam kaptanım.ben bugün oruca kaldığım yerden başladım.ben bu akşam eve gidince iftardan önce tartılıp bildirim yapsam olur mu.yarın bildirim yapamam çünkü.kilo verdiğimi sanmıyorum çok stresliyim bu hafta kafamı toparlayıp diyetime konsantre olamadım ki.yarından sonra inşallah her konuda herşey daha güzel olacak.

çok teşekkür ederim

inşallah çok teşekkürler inşallah herşey güzel olur.

selam kaptanım.ben bugün oruca kaldığım yerden başladım.ben bu akşam eve gidince iftardan önce tartılıp bildirim yapsam olur mu.yarın bildirim yapamam çünkü.kilo verdiğimi sanmıyorum çok stresliyim bu hafta kafamı toparlayıp diyetime konsantre olamadım ki.yarından sonra inşallah her konuda herşey daha güzel olacak.

Tabiki yapabilirsin canım, tartıl bakalım .
Bol şanslar beybiiiii herşeyin hayırlısı ne ise o olsun. Yepyeni hayatında daima mutluluk diliyorum sana, vee en güzel askkk ;)

FB_IMG_1466093890778.webp

bugünkü menüm:
sabah 07.00 : 3 badem,1 bardak smoothie
öğle 13.00 : 3 kase avokadolu salata,1 kase mercimek çorbası,4 yemek kaşığı bezelye
akşam 18.00 : 1 bardak smoothie
bugün ara öğün yapamadım :110:
45 dakika da yürüdüm:KK24:

Tabiki yapabilirsin canım, tartıl bakalım .
Bol şanslar beybiiiii herşeyin hayırlısı ne ise o olsun. Yepyeni hayatında daima mutluluk diliyorum sana, vee en güzel askkk :KK66:
hayat bize ne gösterir bilmem ama oğlum en güzel aşk. Umarım yarın ters giden bişey olmaz. Bu arada kaptanın benden bu haftada kilo gitmemes aynı kilodayim.

((Geçen haftayı bir hatırlayalım))

***1.TAKIM 469. ETAP***sekizinci

ApriL_2007 (61/60.7/0.3/%0.49)
afrodit26 (63.9///%)
bildirimde bulunmadı izne ayrılmak istiyor
ispanyol (66.6/66.2/0.4/%0.60)
kanikey (55.6///%)
2.kez bildirimde bulunmadı diskalifiye edildi
sevilay 80 (72.6/72.9/+0.3/%-0.41)
meryemyalcin3546 (72.5///)
3. kez bildirimde bulunmadı diskalifiye edildi
tektas (66.7///%)1. kez bildirimde bulunmadı
Merops (76.7///%)1.kez bildirimde bulunmadı
zeynepela07 (68.2///%)1. kez bildirimde bulunmadı
denizzeynep(75.7///%)kilosu sabit
izmirlipinar (82.5///%)kilosu sabit
mehtappathem (67.5/67.1/0.4/%0.59)
blackswannina94 (85.3/84/1.3/%1.52)
yeni üye 27 Mayıs giriş kilosu: 87.4 hedef kilosu: 69

1.Takım Ortalaması:%0.215

***1.TAKIM 470.ETAP***

ApriL_2007 (60.7///%)
ispanyol (66.2///%)
sevilay 80 (72.9///%)
tektas (66.7///%)
1. kez bildirimde bulunmadı
Merops (76.7///%)1.kez bildirimde bulunmadı
zeynepela07 (68.2///%)1. kez bildirimde bulunmadı
denizzeynep(75.7///%)
izmirlipinar (82.5///%)
kilosu sabit
mehtappathem (67.1///%)
blackswannina94 (84///%)

1.Takım Ortalaması: %

T tektas Z zeynepela07 denizzeynep denizzeynep

Peki uğramıyorsunuz lutfen yarın kilo bildirimlerinizi yapmayı unutmayınız beybiler :KK66:
Canim yarin isyeri degisikligim olucak baya yogun gececek. Sabah da tartilicam ama yarin unutursam diye simdiki kilomu yazayim 66.1.. sabah bir degisiklik olursa bildirecegim april kuzummm.. biliyorsunuz fazla giremiyorum hastabakiciyim bu aralar opuyorum hepiciginizi :*

Back
X