Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Gunaydin hanimlar
Benim cuma cmt diyet adina iyi gecmedi .sabah tartildim tabiki de sonuc +
Bugun dikkat edip spor yapcm ins.2 gunun telafisi olur.yahu insn orucken acikir ben oruc degilim daha cok acikiyorum adetimin bitmesini dort gozle bekliyorum valla
Selamm ben geldim :) Adet döneminde hiç aldırış etme vücut ödem yapıyor bittiği gün bir bakıyorsun gitmiş kilo. Tabi o süreçte tatlı vs abartmazsan. Bugünlerde ben de abartıyorum tekrar gruba döneyim dedim :) Günlük buraya menü bildirimi yapayım en azından düzene sokayım hem de grup arkadaşlarımla görüşmüş olurum. Umarım ideal kilonuza yaklaşmışsınızdır. Ben şahsen Ramazan aylarında kilo alan biriydim yanlış beslenme yüzünden. Bu sene ilk 10 gün 1,5 kilo gitti ama evde hamur işi yedim hemen eskiye dönüyor onu farkettim. Bende kilo aldıran bu yaptıgım börekler ya da beyaz ekmeği abartmam fazla yemediğim zamanda güzel güzel gitti.

gunaydın kızlar

dunku menum:

iftar: et yemegı+3-4 kaşık bulgur pılavı+ salata+ hellim peynırı
9:30 sade turk kahvesi+2 hurma+ bir porsiyon seftalı+ 1 bitter kurabıye
gece 2 sade soda
sahur
haslanmıs yumurta+az ballı bır dılım ekmek+ peynır+salatalık+bır buyuk fıncan kefır+3 ceviz+goji berry

2 lt su ıctım:)

Dünkü menum:
Sabah: yulafli kahvalti(kuruyemis kurumeyveler vs)
Öğle: ezogelin çorbası barbunya salatasi
Aksam: 5 tane erik
Sicaklardan canım hiçbir şey istemiyor bu ara:olamaz:
Spor:100dk sahilde yürüyüş

günaydın arkadaşlar

kaptanım ben grupdan çıkmak istiyorum.diyete konsantre olamıyorum malum hayatım karman çorman.sanırım ters bir zamanda girdim.ve gruba katkım olamıyor.en azından zararım olmasın.

günaydın arkadaşlar

kaptanım ben grupdan çıkmak istiyorum.diyete konsantre olamıyorum malum hayatım karman çorman.sanırım ters bir zamanda girdim.ve gruba katkım olamıyor.en azından zararım olmasın.
Ne gitmesi?? Senin canın sıkılmış belli ne oldu kuzummmmm ;)

günaydın arkadaşlar

Mahkeme nasıl geçti?

günaydın kızlar herkes iyi mi?güzel haftalarımız olsun..
Merhaba ,amin.

selamlar beybileeeerrr
Merhaba. Nasıl olsun,düzeldin mi?

kızlar ben de yediklerimi yazayım

sabah 9,00 2 dilim peynir,5 siyah zeytin,domates,biber

öğlen 13,00 yine aynı şekilde kahvaltı ekmek yok ve 2 haşlanmış yumurta

ara da bir kase kiraz

akşam spor 7 km yürüyüş,2 lt su

akşam yemeği yemicem belki meyve acıkırsam ya da çiğ sebze yerim spordan sonra

Selamm ben geldim :) Adet döneminde hiç aldırış etme vücut ödem yapıyor bittiği gün bir bakıyorsun gitmiş kilo. Tabi o süreçte tatlı vs abartmazsan. Bugünlerde ben de abartıyorum tekrar gruba döneyim dedim :) Günlük buraya menü bildirimi yapayım en azından düzene sokayım hem de grup arkadaşlarımla görüşmüş olurum. Umarım ideal kilonuza yaklaşmışsınızdır. Ben şahsen Ramazan aylarında kilo alan biriydim yanlış beslenme yüzünden. Bu sene ilk 10 gün 1,5 kilo gitti ama evde hamur işi yedim hemen eskiye dönüyor onu farkettim. Bende kilo aldıran bu yaptıgım börekler ya da beyaz ekmeği abartmam fazla yemediğim zamanda güzel güzel gitti.

Hoşgeldin heppp bekleriz gel Canımmm ;)
gunaydın kızlar

dunku menum:

iftar: et yemegı+3-4 kaşık bulgur pılavı+ salata+ hellim peynırı
9:30 sade turk kahvesi+2 hurma+ bir porsiyon seftalı+ 1 bitter kurabıye
gece 2 sade soda
sahur
haslanmıs yumurta+az ballı bır dılım ekmek+ peynır+salatalık+bır buyuk fıncan kefır+3 ceviz+goji berry

2 lt su ıctım:)

Çokkk çok güzel menün:))))

ApriL_2007 ApriL_2007 canım kardeşim, nasılsın?

Teşekkürederim ablammmmm iyiyim sıcaklarla boğuşuyorum işte başka aksilik yok şükür. Heee birde sabırsızlıkla haftaya cumanın gelmesini bekliyorum izne ayrılacağım 3 hafta onun heyecanındayım.

Sen nasılsın Gülşencim ;) paşalar nasıllar??
kızlar ben de yediklerimi yazayım

sabah 9,00 2 dilim peynir,5 siyah zeytin,domates,biber

öğlen 13,00 yine aynı şekilde kahvaltı ekmek yok ve 2 haşlanmış yumurta

ara da bir kase kiraz

akşam spor 7 km yürüyüş,2 lt su

akşam yemeği yemicem belki meyve acıkırsam ya da çiğ sebze yerim spordan sonra

Bütün gün kahvaltı hafifliğinde geçmiş gün süperr. Yine süper başladın spora akşam yemeği azlığına başarılar dilerim tatlım daima. Tartı yüzünü güldürsün ;)

FB_IMG_1466341533268.webp

Gunaydiiin gunaydiiin.

bu sabah tartildim 67.2 ciktim. Bakalim cumaya kadar kac olacagim. En buyuk sorunum bebisin kolik olmasi ve sabah saatlerinde ya emiyor ya da agliyor olmasi. 11den once kahvalti yapamiyorum badem uzum vs yiyebiliyorum. Ve tabiki spor. Bugun insallah niyetimi aldim 15 dkcik da olsa yapmak bakalim. Bayrama bari 66 yi gireyim ya :((

Back
X