1 yaaindaki bebegim var paem istiyorum olur mu sizce?

Evcilkaktus19

Herkesin işine yaradığı kadar iyisindir bu hayatta
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2014
1.330
821
133
Selam kizlar uzun zamandır istedigim şeyi bu yil yapmaya karar verdim. Lisans mezunuyum calismiyorum. Daha doğrusu başka bir is istemiyorum. Aklim fikrim polislikte. Su siralar KPSS ye çalışmaya basladim ancak baalikta da belirttiğim gibi 1 yasinda Kizim var. Kizimi ihmal etmeden onun uyuduğu saatlerde çalışmaya calisiyorum. Diğer türlüsü pek mümkün değil zaten :) bi kaç ay sonra ananem ve dedem gelecek 3 ay kadar kalicaklar o arada spora yazilip en adindan günde 1 saat Kizim uyurken gidip gelmeyi düşünüyorum. Esim yakinlarim destek veriyorlar bana ama sizce bu kadar yoğunlukta hem KPSS hem spor hem bebek yapabilir miyim bilmiyorum. Bir de eğer kazanirsam seneye bu zamanlar eğitim var 9 ay Kizim 2 yasinda olucak. Sizce oluru var mi bu isin ?

Eğitimlerinin yatılı olduğunu biliyorum...
Kızından ayrı kalmak zor olur bence
Daha çok küçük

Bence planlr guzel ama teoride kalir.
Yetisemezsin. Sen yine sporuna git, hayata geri don kizini bi kac saat baskalarina emanet ederek. Ama cok yuklenme.

onların eğitimleri yatılı olur kızından ayrı kalmaya dayanabileceksen neden olmasın
Evet benim için zor yani orasiydi tabi ama anakarada yaaiyorum eğitimler burada olucak bir de kuzenim komiser ankarada çok devrek var ben ayarlarim her gün evci cikarsin dedi o yönden bi sikintim kalmadı yani

Eğitimlerinin yatılı olduğunu biliyorum...
Kızından ayrı kalmak zor olur bence
Daha çok küçük
Evet şuanda küçük 13 aylik ama bu yil degil zaten , sinavdi mulakatti filan derken seneye aralik ayini bulucak o zamana kadar da kizim 2 yasini geçmiş olucak sizce olmaz mi

Evet şuanda küçük 13 aylik ama bu yil degil zaten , sinavdi mulakatti filan derken seneye aralik ayini bulucak o zamana kadar da kizim 2 yasini geçmiş olucak sizce olmaz mi
Benim oğlum 26 aylık çalışıyorum
İşteyken hiç sıkıntısı yok ananesiyle duruyor
Ama akşam oldu mu asla bensiz kalamaz baba bir yere kadar anne olmadan o yaştaki çocuk yapabilir mi bilmiyorum
Ama ben yapamazdım sanırım

Bence planlr guzel ama teoride kalir.
Yetisemezsin. Sen yine sporuna git, hayata geri don kizini bi kac saat baskalarina emanet ederek. Ama cok yuklenme.
Evet haklisiniz çok zorlanicam belki ama denemzsem de bir omur içimde kalicak deneseydim belki olurdu diye

Eğitim 9 ay o da yatili ankarada okucak bende ankaradayim birde kuzenim de yardimci olucak her gün evci cikicam yani ayni calisiyormus gibi sabah gidip aksam evime gelicem

Eğitim 9 ay o da yatili ankarada okucak bende ankaradayim birde kuzenim de yardimci olucak her gün evci cikicam yani ayni calisiyormus gibi sabah gidip aksam evime gelicem
Oldu..Haksızlık değil mi bu diğerlerine sizce?Herkes bebek yapıp okusun o zaman bi de torpil güzel hayatmış.
Ya sizde herkes gibi yatılı kalacak zorluğuna katlanıp olacaksınız yada biraz erteleyip kızınız büyümesini bekliyeceksiniz.Torpille gelen iş fayda getirmez günümüzde örneği çok

Eşimde polismi? Valla etrafımda çok fazla kadın polis var ve gerçekten çok zorlanıyolar. Eğer çocuğunu gece dahi emanet edebileceğin biri yoksa bence kalkışma. Çünkü gece gidip çocuğu rica minnet komşulara vs bırakmak çok sorun. Birde eğitimleri yatılı oluyo benim bildiğim kadarıyla. Ve 9 ay kadar sürüyo sanırım. Biraz olumsuz bi yorum oldu ama bu yöndende bak bence.Umarım hakkında hayırlısı olur arkadaşım.

Ben torpil gibi anlamadım mevzuyu, eğitim sonrası evine dönecek hanımefendi benim anladığım kadarıyla, aynı şehirde olduğu için böyle bir hakkı olabiliyor demekki...

Hayallerinizi gerçekleştirecek güce sahip görünüyorsunuz. Başkalarının olumlu yprumlarını alın, olumsuzlardan kaçın. İnşallah başarılı olursunuz

Ben torpil gibi anlamadım mevzuyu, eğitim sonrası evine dönecek hanımefendi benim anladığım kadarıyla, aynı şehirde olduğu için böyle bir hakkı olabiliyor demekki...
Benim bi arkadaşım da aynı yollardan geçti mezuniyetimiz için bile evci izni alamadı.Ankaradaydık biz de.Onun özel bi gün için dahi izin alması bu kadar zorken hanımefendinin her gün çıkacak olması torpil değil de ne peki?

İyi de ben 1 yil o kadar emek harciyacagim hem simav hem spor kendi emegimle biyerlere gelebilmek için inanin hic emek harcamayip sadece torpille o kadar çok giren var ki, ben torpille biyerlere gelebilmenin yanlis olduğunun kul hakki okdugunun farkindayim zaten o yüzden sadece emegimle biyerlere gelmeye calisiyorum torpille degil

Zaten kesin boyle olacak diye birşey de yok ben kendi emegimle calisip kazanicam kazansiktan sonra da pasa pasa gelip döğerleri gibi kalmak zorundasin derseler mecbur gidip kalicam zaten mevzuyu öyle bir hale getirdiler ki sanki ben hicbir emek harcamadan herşeyi torpille halledicem

Hanımefendi ben ne derece disiplinli biryer bilmiyorum o kadar sıkı biyerse demekki zaten benimde akşamları cikmama izin vermezler bende gider kalirim zaten. Kuzenim ben konusurum hergun gider gelirsin zaten ayni şehirde oturuyorsun dediğinde bende ayni şehirde ikamet edenlerin cikabilecegini düşünmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…