- 12 Ocak 2014
- 1.330
- 821
- 133
- Konu Sahibi Evcilkaktus19
-
Evet benim için zor yani orasiydi tabi ama anakarada yaaiyorum eğitimler burada olucak bir de kuzenim komiser ankarada çok devrek var ben ayarlarim her gün evci cikarsin dedi o yönden bi sikintim kalmadı yanionların eğitimleri yatılı olur kızından ayrı kalmaya dayanabileceksen neden olmasın
Evet şuanda küçük 13 aylik ama bu yil degil zaten , sinavdi mulakatti filan derken seneye aralik ayini bulucak o zamana kadar da kizim 2 yasini geçmiş olucak sizce olmaz miEğitimlerinin yatılı olduğunu biliyorum...
Kızından ayrı kalmak zor olur bence
Daha çok küçük
Benim oğlum 26 aylık çalışıyorumEvet şuanda küçük 13 aylik ama bu yil degil zaten , sinavdi mulakatti filan derken seneye aralik ayini bulucak o zamana kadar da kizim 2 yasini geçmiş olucak sizce olmaz mi
Evet haklisiniz çok zorlanicam belki ama denemzsem de bir omur içimde kalicak deneseydim belki olurdu diyeBence planlr guzel ama teoride kalir.
Yetisemezsin. Sen yine sporuna git, hayata geri don kizini bi kac saat baskalarina emanet ederek. Ama cok yuklenme.
Kiziniz az daha buyudukten snra yaparsiniz?Evet haklisiniz çok zorlanicam belki ama denemzsem de bir omur içimde kalicak deneseydim belki olurdu diye
Eğitim 9 ay o da yatili ankarada okucak bende ankaradayim birde kuzenim de yardimci olucak her gün evci cikicam yani ayni calisiyormus gibi sabah gidip aksam evime gelicemBenim oğlum 26 aylık çalışıyorum
İşteyken hiç sıkıntısı yok ananesiyle duruyor
Ama akşam oldu mu asla bensiz kalamaz baba bir yere kadar anne olmadan o yaştaki çocuk yapabilir mi bilmiyorum
Ama ben yapamazdım sanırım
Oldu..Haksızlık değil mi bu diğerlerine sizce?Herkes bebek yapıp okusun o zaman bi de torpil güzel hayatmış.Eğitim 9 ay o da yatili ankarada okucak bende ankaradayim birde kuzenim de yardimci olucak her gün evci cikicam yani ayni calisiyormus gibi sabah gidip aksam evime gelicem
Ben torpil gibi anlamadım mevzuyu, eğitim sonrası evine dönecek hanımefendi benim anladığım kadarıyla, aynı şehirde olduğu için böyle bir hakkı olabiliyor demekki...Oldu..Haksızlık değil mi bu diğerlerine sizce?Herkes bebek yapıp okusun o zaman bi de torpil güzel hayatmış.
Ya sizde herkes gibi yatılı kalacak zorluğuna katlanıp olacaksınız yada biraz erteleyip kızınız büyümesini bekliyeceksiniz.Torpille gelen iş fayda getirmez günümüzde örneği çok
Benim bi arkadaşım da aynı yollardan geçti mezuniyetimiz için bile evci izni alamadı.Ankaradaydık biz de.Onun özel bi gün için dahi izin alması bu kadar zorken hanımefendinin her gün çıkacak olması torpil değil de ne peki?Ben torpil gibi anlamadım mevzuyu, eğitim sonrası evine dönecek hanımefendi benim anladığım kadarıyla, aynı şehirde olduğu için böyle bir hakkı olabiliyor demekki...
İyi de ben 1 yil o kadar emek harciyacagim hem simav hem spor kendi emegimle biyerlere gelebilmek için inanin hic emek harcamayip sadece torpille o kadar çok giren var ki, ben torpille biyerlere gelebilmenin yanlis olduğunun kul hakki okdugunun farkindayim zaten o yüzden sadece emegimle biyerlere gelmeye calisiyorum torpille degilOldu..Haksızlık değil mi bu diğerlerine sizce?Herkes bebek yapıp okusun o zaman bi de torpil güzel hayatmış.
Ya sizde herkes gibi yatılı kalacak zorluğuna katlanıp olacaksınız yada biraz erteleyip kızınız büyümesini bekliyeceksiniz.Torpille gelen iş fayda getirmez günümüzde örneği çok
Zaten kesin boyle olacak diye birşey de yok ben kendi emegimle calisip kazanicam kazansiktan sonra da pasa pasa gelip döğerleri gibi kalmak zorundasin derseler mecbur gidip kalicam zaten mevzuyu öyle bir hale getirdiler ki sanki ben hicbir emek harcamadan herşeyi torpille halledicemBen torpil gibi anlamadım mevzuyu, eğitim sonrası evine dönecek hanımefendi benim anladığım kadarıyla, aynı şehirde olduğu için böyle bir hakkı olabiliyor demekki...
Hanımefendi ben ne derece disiplinli biryer bilmiyorum o kadar sıkı biyerse demekki zaten benimde akşamları cikmama izin vermezler bende gider kalirim zaten. Kuzenim ben konusurum hergun gider gelirsin zaten ayni şehirde oturuyorsun dediğinde bende ayni şehirde ikamet edenlerin cikabilecegini düşünmüştüm.Benim bi arkadaşım da aynı yollardan geçti mezuniyetimiz için bile evci izni alamadı.Ankaradaydık biz de.Onun özel bi gün için dahi izin alması bu kadar zorken hanımefendinin her gün çıkacak olması torpil değil de ne peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?