- 19 Ekim 2016
- 91
- 220
- 8
- Konu Sahibi Evcilkaktus19
-
Hakkınızda hayırlısı olsun :)Tesekkur ederim verdiğiniz bilgiler için evet biliyorum bu anlattiklarinizin cogunu, tabiki iyi bir gelecek sadece maasin yuksek olnasi değildir çok haklisiniz. Ancak tek esin calismasi Yeterli gelmiyor maalesef. Benimde calismam gerekiyor ve ben de yillardir hayalimdeki meslek olan polisliği istiyorum. Calisacaksam istediğim bir meslek olsun istiyorum. Ben yine de sansimi denemek istiyorum nasip kismet diyelim. Bir omur içimde uhde kalsin istemiyorum.
İnşallah gerçekten çok istiyorum hatta KPSS calismalarima basladim bile umarim emeklerinin karsiligini alirim, tesekkur ederim :)Olur neden olmayacakmış. Bi ömür olurmuydu olmazmıydı diye kendine dert edineceğine denedim uğraştım ama olmadı dersin en kötü ihtimal.. Bu kadar istiyorsanız bence karartın gözünüzü gidin isteğinizin peşinden.
Ne kadar güzel, Allah kolaylik versin mutlaka çok yorucu oluyordur ama bireyleri başarmak hemde anne olarak gerçekten gurur verici olmali, umarim bende bu duyguyu tadarim :)istedikten sonra olur tecrübeyle sabit ..4.5 yaşında oglum var 6 yıllık evliyim şu an örgün okuyorum 2 sınıf.. haftaiçi tam gün okulda oluyorum oglum kreşteyken.. eve gelip yemek yaptıktan sonra koştur koştur spora gidiyorum .. bölümüm de kolay bir bölüm değil.. insan yeter ki istesin yapamayacağı şey yoktur bence hakkınızda hayırlısı..
Evet ayni şehirde ikamet ediyorsan hafta sonlari evci cikmana izin veriyorlar. Benim istediğim paem yani eğitimi 9 ay aslinda bugünlerde pomem de düşünmeye basladim onun eğitimi 6 ay kizimi 3 ay az annesiz birakmis olurum.Hayalleriniz peşinden gidin ve kimsenin hayallerinizi küçük görmesine izin vermeyin.Kafama takılan tek şey yatılı kısmı haftasonları ızınli mi oluyor. 2 yaşında bir çcocugun cidden annesine ihtiyacı var sağlıklı bir ruh hali için
Evet ve ben gerçekten istiyorum. Kizim konusunda illaki zor olucak annenin yerini kimse tutmaz farkindayim ama en azindan benim kadar iyi bakabileceği birinin yaninda olucak. Farklı bi durum olsa asla cesaret edemezdim zatendenemezsen bir ömür aklında kalır. denersen çok zor bir süreç,ama gerçekten zor ;( ama ben çocuğuma dayanamazdim
Bu arada profil resminizden anladigim kadariylz polissiniz sanirim cevaplamsya vaktiniz olursa birkaç soru sormak istiyorum.Olur neden olmayacakmış. Bi ömür olurmuydu olmazmıydı diye kendine dert edineceğine denedim uğraştım ama olmadı dersin en kötü ihtimal.. Bu kadar istiyorsanız bence karartın gözünüzü gidin isteğinizin peşinden.
Bu arada profil resminizden anladigim kadariylz polissiniz sanirim cevaplamsya vaktiniz olursa birkaç soru sormak istiyorum.
Sizce pomem mi paem mi daha iyi olur. Paemde hicbir tecrübe edinmeden sadece eğitimle komiser olmak beni biraz korkutuyor acikcasi yapabilir miyim bilmiyorum. Yillarcs polislik yapmis isi benden çok çok iyi bilen insanlara ne yapacaklarini söylemek emir vermek bilmiyorum çok doğru gelmiyor bana.
Pomem olsa bi sure görev yapip tecrübe edinip sonra komiser olsam daha iyi mi olur acaba çok kararsiz kaldim bu konuda.
Polis amirleri eğitim merkezi , polis akademisinin içerisinde faaliyet gösteriyor. Universite mezunlari belli bir süre eğitimden sonra meslekte komiser yardımcısı rütbesiyle göreve basliyorlarPaem ne
aynen orası öyle çok yorucu oluyor ama ben memnunum bu halimden çok şükür.. inş sizde tadarsınız hocalarım bile takdir ediyolar eşim ,arkadaşlarım, çok güzel bir duygu gerçektenNe kadar güzel, Allah kolaylik versin mutlaka çok yorucu oluyordur ama bireyleri başarmak hemde anne olarak gerçekten gurur verici olmali, umarim bende bu duyguyu tadarim :)
eğer cesaretin varsa denemeye değer ;-)Evet ve ben gerçekten istiyorum. Kizim konusunda illaki zor olucak annenin yerini kimse tutmaz farkindayim ama en azindan benim kadar iyi bakabileceği birinin yaninda olucak. Farklı bi durum olsa asla cesaret edemezdim zaten
Çok tesekkur ederim geçmiş olsun bu arada.Yok polis değilim ben, erkek arkadaşım polis. Şöyle yapalım, kendisi hastanede, yarın yanına gideceğim. Ben size mutlaka yarın özel mesaj atacağım.
Ama mantıken biraz tecrübe kazanmak kendini yetiştirmek için pomem daha mantıklı gibi..
Polis amirleri eğitim merkezi.Paem ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?