1 yaaindaki bebegim var paem istiyorum olur mu sizce?

Hakkınızda hayırlısı olsun :)

slm ne var bu polislikte ...kurmussun düzenini daha neyin derdinden ki ..benim kardeşim komser...ya berbat parası Batsın diyor..bide suan ki dönem karisikki aklın varsa başka bir işe girersin.iki yil polis okulu...4 yıl batı 4 yıl Doğu sonra 2 yıl batı ve yine Doğu görevi var.yinede çok olmak istiyorsan ol tabiî...

istedikten sonra olur tecrübeyle sabit ..4.5 yaşında oglum var 6 yıllık evliyim şu an örgün okuyorum 2 sınıf.. haftaiçi tam gün okulda oluyorum oglum kreşteyken.. eve gelip yemek yaptıktan sonra koştur koştur spora gidiyorum .. bölümüm de kolay bir bölüm değil.. insan yeter ki istesin yapamayacağı şey yoktur bence hakkınızda hayırlısı..

Olur neden olmayacakmış. Bi ömür olurmuydu olmazmıydı diye kendine dert edineceğine denedim uğraştım ama olmadı dersin en kötü ihtimal.. Bu kadar istiyorsanız bence karartın gözünüzü gidin isteğinizin peşinden.

İnşallah gerçekten çok istiyorum hatta KPSS calismalarima basladim bile umarim emeklerinin karsiligini alirim, tesekkur ederim :)

Hayalleriniz peşinden gidin ve kimsenin hayallerinizi küçük görmesine izin vermeyin.Kafama takılan tek şey yatılı kısmı haftasonları ızınli mi oluyor. 2 yaşında bir çcocugun cidden annesine ihtiyacı var sağlıklı bir ruh hali için

denemezsen bir ömür aklında kalır. denersen çok zor bir süreç,ama gerçekten zor ;( ama ben çocuğuma dayanamazdim

Ne kadar güzel, Allah kolaylik versin mutlaka çok yorucu oluyordur ama bireyleri başarmak hemde anne olarak gerçekten gurur verici olmali, umarim bende bu duyguyu tadarim :)

Evet ayni şehirde ikamet ediyorsan hafta sonlari evci cikmana izin veriyorlar. Benim istediğim paem yani eğitimi 9 ay aslinda bugünlerde pomem de düşünmeye basladim onun eğitimi 6 ay kizimi 3 ay az annesiz birakmis olurum.

denemezsen bir ömür aklında kalır. denersen çok zor bir süreç,ama gerçekten zor ;( ama ben çocuğuma dayanamazdim
Evet ve ben gerçekten istiyorum. Kizim konusunda illaki zor olucak annenin yerini kimse tutmaz farkindayim ama en azindan benim kadar iyi bakabileceği birinin yaninda olucak. Farklı bi durum olsa asla cesaret edemezdim zaten

Bu arada profil resminizden anladigim kadariylz polissiniz sanirim cevaplamsya vaktiniz olursa birkaç soru sormak istiyorum.
Sizce pomem mi paem mi daha iyi olur. Paemde hicbir tecrübe edinmeden sadece eğitimle komiser olmak beni biraz korkutuyor acikcasi yapabilir miyim bilmiyorum. Yillarcs polislik yapmis isi benden çok çok iyi bilen insanlara ne yapacaklarini söylemek emir vermek bilmiyorum çok doğru gelmiyor bana.
Pomem olsa bi sure görev yapip tecrübe edinip sonra komiser olsam daha iyi mi olur acaba çok kararsiz kaldim bu konuda.

Yok polis değilim ben, erkek arkadaşım polis. Şöyle yapalım, kendisi hastanede, yarın yanına gideceğim. Ben size mutlaka yarın özel mesaj atacağım.

Ama mantıken biraz tecrübe kazanmak kendini yetiştirmek için pomem daha mantıklı gibi..

Şimdiyi bilemiyorum ama polis olunca işler daha zor bence.iki tanıdığım var bayan polis biri annesiyle yaşıyo gece nöbet oluyo göreve falan çağırıyorlar çocuklarına annesi bakıyo. Diğerinin çocuğu yok henüz fakat çocuk olursa annem gelip kalması lazım diyodu. Gecesi gündüzü nöbeti saati yok bu işin yani. Evet güzel bir meslek ama anne için zorlu bir meslek.

Ne kadar güzel, Allah kolaylik versin mutlaka çok yorucu oluyordur ama bireyleri başarmak hemde anne olarak gerçekten gurur verici olmali, umarim bende bu duyguyu tadarim :)
aynen orası öyle çok yorucu oluyor ama ben memnunum bu halimden çok şükür.. inş sizde tadarsınız hocalarım bile takdir ediyolar eşim ,arkadaşlarım, çok güzel bir duygu gerçekten

Çok tesekkur ederim geçmiş olsun bu arada.

arkadaşım çok iyi düşün, kpss den düşük puanlarla mülakata kalıyosun o yüzden sınav çalışmayı çok önemsemiyorum, öyle üstün körü bi çalışsan yeterli. Bence eğer kazanırsan nasıl olucak daha sonrasını daha önemli? Yoksa başarırsın tabii ki insan istedikten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…